|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
27.2.2010 19:45:52   
suzy85
čer!
kakšno vreme! user posted image user posted image user posted image z evo sva že dopoldne šle z vozičkom v konjice, popoldne smo šli pa še peš do mojih (1/2 ure hoje). kako paše!

eva zdaj že spi, user posted image je na koncertu v LJ, jst grem pa za knjige!

jana sva mislili danes priti naokrog, pa smo šli k mamci pomagat v vinograd user posted image

srčekgirll lepo se imejta!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
27.2.2010 19:48:43   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
V ponedeljek sem imela pregled in videla to mojo pikico kako miga z micenimi rokicami in nogicami in me je tko ganilo...do solzic. pa moj G je popolnoma drugačen do mene, veliko sva se menila in res sem se končno počutila super, ko sem šla s pregleda. No, upam, da strahovi grejo tja od kjer so prišli in mi dajo mir, da s tole pikico v miru rasteve. Ona povsod, jaz pa v trebuh in rit user posted image

user posted image user posted image user posted image strahove pa le stran odženi!

user posted image za G, da si vzame čas zate!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
27.2.2010 19:53:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Šele sedaj sem pogledala v GSM in dobila sporočilo od Tally:

Danes ob 12:39 je v Postojni na svet prikukal Aleks. Tezek 2750 g in 50 cm. Oba sta v redu.

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, pa le ni čakal na dan žena user posted image

tally, iskrene čestitke ob rojstvu sinka, uživajte skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
27.2.2010 19:54:43   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Danes ob 12:39 je v Postojni na svet prikukal Aleks. Tezek 2750 g in 50 cm. Oba sta v redu.

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas iskrene čestitke

ISKRENE ČESTITKE TUDI OD NAS! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana čestitam za dobro opravljen izpit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa čisto adijo. Včeraj sem se zastrupila s hrano (sendvič s piščančjimi prsi) in sem resnično boga. Nenehtno imam trebušne krče, bruham, glava me boli, ne morem nič jesti, zebe me, počutim se res grozno. Nimam nobene energije in samo spala bi. Še sreča, da je vikend, ker drugače bi morala na bolniško. Nisem nikjer na netu našla kako zdraviti zastrupitev s hrano in kakšno hrano uvajati. Včreja sem bila še bolj boga, ker sem Gala komaj dvignila. Kaj naj naredim, ker mi nič ne paše in če spijem vodo grem takoj bruhat. Pijem čaj, pa še to se silim.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
27.2.2010 19:54:45   
špelin@
user posted image user posted image user posted image za tak sončen dan in vse, ki ste/smo ga fajn izkoristili user posted image

Srčekgirll, uživaj user posted image

suzy85, uf, ti pa spet za knjige, pridna user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
27.2.2010 19:56:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Tally sem pa že čestitala :) Ma res lepe novičke za danes, ko sem se počutila tko čudn...deprsivno, na jok mi je šlo cel dan, pa kr eni strahovi, pa bla, bla...hormončki v glavnem :))

V ponedeljek sem imela pregled in videla to mojo pikico kako miga z micenimi rokicami in nogicami in me je tko ganilo...do solzic. pa moj G je popolnoma drugačen do mene, veliko sva se menila in res sem se končno počutila super, ko sem šla s pregleda. No, upam, da strahovi grejo tja od kjer so prišli in mi dajo mir, da s tole pikico v miru rasteve. Ona povsod, jaz pa v trebuh in rit user posted image

Ok mamice, objemčke in poljubčke vam in user posted image (ok, sej zdej jih je že nekaj brez dude ane :))

Lepe sanje in se še kaj javim :)

user posted image za uspešen pregled.

Vem, da ne moreš brez strahov, da se prikradejo preko podzavesti user posted image user posted image user posted image Ampak verjemi, da bo tokrat vse v najlepšem redu in se poskusi toliko psorstiti, da strahovi ne bodo imeli moči nad tabo user posted image

P.S.: Naš še ni brez dude user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
27.2.2010 20:00:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jaz sem pa čisto adijo. Včeraj sem se zastrupila s hrano (sendvič s piščančjimi prsi) in sem resnično boga. Nenehtno imam trebušne krče, bruham, glava me boli, ne morem nič jesti, zebe me, počutim se res grozno. Nimam nobene energije in samo spala bi. Še sreča, da je vikend, ker drugače bi morala na bolniško. Nisem nikjer na netu našla kako zdraviti zastrupitev s hrano in kakšno hrano uvajati. Včreja sem bila še bolj boga, ker sem Gala komaj dvignila. Kaj naj naredim, ker mi nič ne paše in če spijem vodo grem takoj bruhat. Pijem čaj, pa še to se silim.

user posted image user posted image user posted image
Fak, ej, a to s kupljenim (predpripravljenim) sendvičem? user posted image

Verjamem, da ne moreš nič jesti in da samo bruhaš. Poskusi po požirkih piti izotonične oz. rehidracijske napitke, da nadomestiš elektrolite - če gre vse ven iz tebe, ni dovolj samo tekočina, moraš nadomestiti tudi minerale in ostalo.

user posted image user posted image user posted image zate!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
27.2.2010 20:47:42   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Verjamem, da ne moreš nič jesti in da samo bruhaš. Poskusi po požirkih piti izotonične oz. rehidracijske napitke, da nadomestiš elektrolite - če gre vse ven iz tebe, ni dovolj samo tekočina, moraš nadomestiti tudi minerale in ostalo.

Ja kupljeni sendvič, ki ga sproti pripravljajo. Zdaj bodisi, da si prodajalka ni dobro oprala roke in ima sama kakšne bakterije ali prostor kjer pripravljajo  ali pa zelenjava (paradižnik in rukola). Fak ja, čist sem fertik. Kje pa nabavim izotočne napitke?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
27.2.2010 21:44:38   
špelin@

Ja kupljeni sendvič, ki ga sproti pripravljajo. Zdaj bodisi, da si prodajalka ni dobro oprala roke in ima sama kakšne bakterije ali prostor kjer pripravljajo  ali pa zelenjava (paradižnik in rukola). Fak ja, čist sem fertik. Kje pa nabavim izotočne napitke?

Take napitke (izotonične - za športnike) prodajajo v vseh živilskih trgovinah, ponavadi so že pripravljeni v 0,5 l plastenkah (npr. Radenska Sprint, Gatorade) ali pa v prašku (npr. Isostar).
Prav rehidracijske praške pa prodajajo v lekarnah.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
27.2.2010 22:36:31   
Čmrlika
evo predstavljam vam našega Lukca!

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
27.2.2010 22:39:17   
Čmrlika
Aurora- čimprejšnje okrevanje ti želim...

Tamara- vse bo ok...super da pikica lepo napredje, ti pA tudi lahko malo kipneš..user posted image vse dobro še naprej...

Jana- česstitke za devetko!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.2.2010 22:42:42 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
27.2.2010 22:41:40   
Čmrlika

Evo, pa le ni čakal na dan žena user posted image

tally, iskrene čestitke ob rojstvu sinka, uživajte skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeej, čestitke! zgleda imava taprava dedca...nista hotla na ženski dan ven prit user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
27.2.2010 22:45:12   
jana81

joj vi mate pa res smolo s temi piščanci..
sicer ni nujno da si se zastrupila, lahko da te je le kaka viroza napadla..iste znake sem imela jst, pa se nisem zastrupila s hrano, ampak sem čez dva dni dobila gnojno angino..
hitro se pocajtaj

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
27.2.2010 22:45:38   
jana81
Čmrlika a si dobila prsno črpalko?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.2.2010 9:48:27   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

evo predstavljam vam našega Lukca!

user posted image

iiii kak je lep! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.2.2010 10:07:13   
aurora28
Hvala Špelin@.

Jana gnojna angina user posted image , sam nič ne kašljam, niti me grlo ne boli. Danes je že tretji dan, krčev v želodcu hvalabogunimam, ampak aptetita pa še vedno ni user posted image

Zdaj pa je še Gal zbolel, pričel je kašljati, rumeno-vodeni šmrkelj mu teče iz nosu in ponoči si je šmrkelj razmazal vse do očke in zdaj je očka rahlo vneta, rumeno se mu nabira, rahlo je rdeča in pomanjšana. Lekarna pa ne dela. Je to mogoče za P, ker se P prav izogibam, mi je zelo anti, razen če je nujno.

Kaj bi mu jutri kupila v lekarni; Prospan za grlo in kaj za očko? Ali lahko gre jutri v vrtec?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.2.2010 10:18:32   
špelin@
Dobro jutro, pardon: dan user posted image

Gregor ponoči nekaj kašljal, prav bedno user posted image Mala pika vsa bleda in brez energije, se mi zdi, da postaja vroča user posted image user posted image

Čmrlika, Luka je pravi cukr user posted image

aurora28, Gal bo za oko rabil Tobrex ali Bivacyn kapljice, ampak to lahko dobiš samo na recept, tako da bosta kar morala do P.
Je pa fajn to začet čimprej dajat, zato nam naša P vedno prepiše ene na rezervo, da jih imam doma in takoj ukrepam, da se vneto oko ne "paca" predolgo. Vrtec - ne vem. Verjetno bosta morala jutri "cajtat" vsaj tole bogo oko, kapljic mu tam najbrž ne bodo dajali. Saj te kapljice hitro primejo, tako da bo spet hitro nazaj v vrtcu.
user posted image user posted image user posted image za Gala!!!

Aja, sem pozabila: povrh vsega je še naša user posted image prvič dobila menstruacijo in je "Kapitan Gatnik":

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.2.2010 10:21:36 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.2.2010 10:46:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Čmrlika a si dobila prsno črpalko?
mam eno na posojo za deset dni, upam, da potem ne bo več potrebnauser posted image , hvala ker si se ponudila , mam pa eno tetko, ki je za 10 eurov cenejša od tebe v planu user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.2.2010 10:47:37   
Čmrlika

Dobro jutro, pardon: dan user posted image

Gregor ponoči nekaj kašljal, prav bedno user posted image Mala pika vsa bleda in brez energije, se mi zdi, da postaja vroča user posted image user posted image

Čmrlika, Luka je pravi cukr user posted image

aurora28, Gal bo za oko rabil Tobrex ali Bivacyn kapljice, ampak to lahko dobiš samo na recept, tako da bosta kar morala do P.
Je pa fajn to začet čimprej dajat, zato nam naša P vedno prepiše ene na rezervo, da jih imam doma in takoj ukrepam, da se vneto oko ne "paca" predolgo. Vrtec - ne vem. Verjetno bosta morala jutri "cajtat" vsaj tole bogo oko, kapljic mu tam najbrž ne bodo dajali. Saj te kapljice hitro primejo, tako da bo spet hitro nazaj v vrtcu.
user posted image user posted image user posted image za Gala!!!

Aja, sem pozabila: povrh vsega je še naša user posted image prvič dobila menstruacijo in je "Kapitan Gatnik":

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala  v lukecovem imenu... gatnikuser posted image  upam, da ne zbolite spet vsi po vrsti...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.2.2010 17:41:40   
Anonimen
U sm vidla da je Tally tud že rodila user posted image user posted image user posted image , čestitke pa velik cartanja. Pol verjetn ni mela CR

Čmrlika luštkan tvoj Luka, pa kolk ma laskuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.2.2010 17:42:24   
Anonimen
Jana user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, kr tako naprej, pa kr 9, super

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.2.2010 17:44:36   
Anonimen

Hvala Špelin@.

Jana gnojna angina user posted image , sam nič ne kašljam, niti me grlo ne boli. Danes je že tretji dan, krčev v želodcu hvalabogunimam, ampak aptetita pa še vedno ni user posted image

Zdaj pa je še Gal zbolel, pričel je kašljati, rumeno-vodeni šmrkelj mu teče iz nosu in ponoči si je šmrkelj razmazal vse do očke in zdaj je očka rahlo vneta, rumeno se mu nabira, rahlo je rdeča in pomanjšana. Lekarna pa ne dela. Je to mogoče za P, ker se P prav izogibam, mi je zelo anti, razen če je nujno.

Kaj bi mu jutri kupila v lekarni; Prospan za grlo in kaj za očko? Ali lahko gre jutri v vrtec?

možno da je kakšna viroza,ko sm jo jest mela nism nč kašljala al pa kej, samo driskala pa full mi je blo slabo

za Gala in tebe pa velik user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nina7 -- 28.2.2010 17:45:11 >

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.2.2010 18:39:33   
aurora28
Očka je bila vse slabše in razširilo se je še na drugo, zato smo takoj odšli v dežurno. Gal ima bakterijsko vnetje obeh očes in rahlo vneto levo uho, desnega pa ni mogel videti, ker ima preveč ušesnega masla in bo potrebno spiranje user posted image Že meni je spiranje neprijetno, kaj šele otroku.

Dobil je Tobrex kapljice in mazilo. V vrtec ne sme, niti ven, zaradi oči. Čez dva dni morava na kontrolo k P. Prosim vas povejte mi nekaj, jaz Galove P ne morem žive, full mi je user posted image , tako arogantna je. Pa se nisem nikoli kregala z njo, ampak njen prostop, hladnost, odrezavost, ... je pa bljak. Sam zdaj moram k njej, kaj pa v bodoče, kakšen je postepek zamenjave? Je že katera menjala P?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.2.2010 22:16:40   
MARTINA25
Aurora brez razmišljanja zamenjaj pediatrinjo.Če ti ne odgovarja njen odnos,pristop in način dela lahko brez težav zamenjaš za drugega pediatra.Ko boš šla naslednjič tja,povej sestri,da želiš zamenjat izbranega pediatra za novega....to je to.Nimajo ti kaj sikat.Tud pri nas so se obnašali do nas kot da smo neke ovce...še posebej medicinska sestra je bila katastrofa....potem je pa moj čist znoru tam pred njimi,zdaj imamo pa mir.Pa še user posted image user posted image  za Gala!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.3.2010 8:15:21   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Malo piko imam doma, včeraj je kuhala na 40 st. C user posted image Calpol nič prijel, je vročina po njem še narasla, zato sem ji dala Voltaren in je fajn prijel, da je punc alahko spala. Velika v šoli, mali v vrtcu.

aurora28, ne skrbi preveč zaradi tegale izpiranja ušes. Točno tako se je zgodilo meni, ko je pred kakšnim letom dežurni pregledal Gregca in rekel isto kot ta vaš tebi. Ampak naša P je potem presodila, da izpiranje ni potrebno, samo noter smo mu morali nekaj dni dajati eno olje (se ne spomnim, kaj že) in je šlo ušesno maslo samo fino ven. Ne dovoli kar tako izpiranja, prosi za drugo mnenje.

Zate en velik user posted image , za Gala pa user posted image user posted image user posted image

Zamenjava pediatra: pri veliki piki sem to dala čez, zato vem, kako gre. Greš do želenega P in prosiš, če vzame tvojega otroka. Ko dobiš njegovo potrditev, greš do prejšnjega P in zahtevaš, da kartoteko ali vsaj izvide posredujejo novemu P. To ponavadi naredijo v zapečateni kuverti. Nato pri novem P podpišeš obrazec o izbiri in - voila.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.3.2010 8:16:08 >

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?