tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vidim, da je debata padla tudi na vreme. Te dni smo se imeli kar fajn na snegu, razen včeraj, ker je bilo tako južno...nikakvo . V soboto je šla Petja s svakinjo posebej smučat, na eno malo smučišče, jaz, moj in Gašper pa smo šli v Cerkno in je bilo res 1A. Vreme krasno, sneg je vzdržal vse do 16:00, proge lepe in nobene pretirane gužve. Najbolj pa sem zadovoljna, ker je mali v tem dnevu res vidno napredoval. Včeraj pa je bila ena zaključna tekma za otroke in je zmagal , Petja pa je bila peta. Hitrejša je bila od parih punčk, ki smučajo že celo sezono. Ona pa šele par dni. Nisem pričakovala, da bo tako hitro pogruntala, kako se smuča. Res prijetno presenečenje. Tako, da zdej pa si kar želim še malo snega in fajn vremena, samo ne južnega snega, da bomo šli še smučat z obema. špelin@, da bo mala pika kmalu zdrava. Ma ne moreš verjet, včeraj je bila mala tako boga, da je samo ležala, se tresla, stiskala, bleda, zdelana, visoka vročina,... Danes pa je kot nova: nobene vročine, navihana, polna energije, same lumparije ji gredo po glavi, igrali sva se že vse živo,... Jezna je, ker ne sme ven na sonček, ampak po tistem, kakršna je bila včeraj, danes nima osnovnih pogojev! da je bolje. Midva z Nejcem sva tudi že bila na sončku.jaz sem žehto obesila,Nejc pa seveda šajtrga,lopata in pesek Tilen pa ni imel večje krize zaradi nove vzg.Malo bolj se je stiskal k meni pred spanjem,a se je hitro pomiril in zaspal.Je bil pautrujen,sajse je zbudil že pred 7.
|