|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
1.3.2010 8:26:44   
tilči
Dobro jutro!

Otroka sta v vrtcu,mene pa čaka generalnauser posted image

Tilen je sedaj dobil novo vzgojiteljico,ki je prišla s porodniške.Mu je šlo revčku kar malo na jokuser posted image .Bo rabil malo časa,da se spet navadi. sem pa ugotovila,da se poznava z Jesenic,ko smo bili skupaj v bolnici,jaz z Nejcem,ona pa s starejšo hčerko.Deluje mi zelo prijazna in mirna,samo otrok se jo mora le navaditi.Bo papočasi lepo vreme in bodo sigurno šli kaj na teraso,tam pa so skupaj s skupino,v kateri je Tilnova bivša vzgojiteljica,pa se bo pomiriluser posted image
Moram pa danes prinesti še denar za slike,ko so se maškare slikale v vrtcu

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
1.3.2010 8:30:08   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Malo piko imam doma, včeraj je kuhala na 40 st. C user posted image Calpol nič prijel, je vročina po njem še narasla, zato sem ji dala Voltaren in je fajn prijel, da je punc alahko spala. Velika v šoli, mali v vrtcu.

aurora28, ne skrbi preveč zaradi tegale izpiranja ušes. Točno tako se je zgodilo meni, ko je pred kakšnim letom dežurni pregledal Gregca in rekel isto kot ta vaš tebi. Ampak naša P je potem presodila, da izpiranje ni potrebno, samo noter smo mu morali nekaj dni dajati eno olje (se ne spomnim, kaj že) in je šlo ušesno maslo samo fino ven. Ne dovoli kar tako izpiranja, prosi za drugo mnenje.

Zate en velik user posted image , za Gala pa user posted image user posted image user posted image

Zamenjava pediatra: pri veliki piki sem to dala čez, zato vem, kako gre. Greš do želenega P in prosiš, če vzame tvojega otroka. Ko dobiš njegovo potrditev, greš do prejšnjega P in zahtevaš, da kartoteko ali vsaj izvide posredujejo novemu P. To ponavadi naredijo v zapečateni kuverti. Nato pri novem P podpišeš obrazec o izbiri in - voila.

user posted image user posted image user posted image za malo piko.Upam,da se kmalu nehajo tele bolezni,ker jih imam že vrh glave.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.3.2010 8:34:44   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Očka je bila vse slabše in razširilo se je še na drugo, zato smo takoj odšli v dežurno. Gal ima bakterijsko vnetje obeh očes in rahlo vneto levo uho, desnega pa ni mogel videti, ker ima preveč ušesnega masla in bo potrebno spiranje user posted image Že meni je spiranje neprijetno, kaj šele otroku.

Dobil je Tobrex kapljice in mazilo. V vrtec ne sme, niti ven, zaradi oči. Čez dva dni morava na kontrolo k P. Prosim vas povejte mi nekaj, jaz Galove P ne morem žive, full mi je user posted image , tako arogantna je. Pa se nisem nikoli kregala z njo, ampak njen prostop, hladnost, odrezavost, ... je pa bljak. Sam zdaj moram k njej, kaj pa v bodoče, kakšen je postepek zamenjave? Je že katera menjala P?

joj grozno..  Nejc tud kašlja na polno, in ima vnete očke, ampak sva pridno brisala gnoj , in je danes malo bolje  brez Tobrexa.. kašlej pa se tudi že umirja,no zjutraj smo imeli juhuhu bruhuhu ker se je sluz odluščila..
Če menjaš P. ni nobenega postopka, vzameš kartoteko in greš k drugi, ampak moreš se prej z drugo zmenit..tako sem jst naredila.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
1.3.2010 8:35:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Tilen je sedaj dobil novo vzgojiteljico,ki je prišla s porodniške.Mu je šlo revčku kar malo na jokuser posted image .Bo rabil malo časa,da se spet navadi. sem pa ugotovila,da se poznava z Jesenic,ko smo bili skupaj v bolnici,jaz z Nejcem,ona pa s starejšo hčerko.Deluje mi zelo prijazna in mirna,samo otrok se jo mora le navaditi.Bo papočasi lepo vreme in bodo sigurno šli kaj na teraso,tam pa so skupaj s skupino,v kateri je Tilnova bivša vzgojiteljica,pa se bo pomiriluser posted image
Moram pa danes prinesti še denar za slike,ko so se maškare slikale v vrtcu

Saj se bo navadil, sploh, če je vzgojiteljica prijetna. Seveda pa rabi svoj čas, ker je bil navajen druge user posted image
Gregor kar dobro sprejema vzgojiteljice, ki občasno nadomeščajo njegove.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
1.3.2010 8:36:25   
špelin@

Malo piko imam doma, včeraj je kuhala na 40 st. C user posted image Calpol nič prijel, je vročina po njem še narasla, zato sem ji dala Voltaren in je fajn prijel, da je punc alahko spala. Velika v šoli, mali v vrtcu.

aurora28, ne skrbi preveč zaradi tegale izpiranja ušes. Točno tako se je zgodilo meni, ko je pred kakšnim letom dežurni pregledal Gregca in rekel isto kot ta vaš tebi. Ampak naša P je potem presodila, da izpiranje ni potrebno, samo noter smo mu morali nekaj dni dajati eno olje (se ne spomnim, kaj že) in je šlo ušesno maslo samo fino ven. Ne dovoli kar tako izpiranja, prosi za drugo mnenje.

Zate en velik user posted image , za Gala pa user posted image user posted image user posted image

Zamenjava pediatra: pri veliki piki sem to dala čez, zato vem, kako gre. Greš do želenega P in prosiš, če vzame tvojega otroka. Ko dobiš njegovo potrditev, greš do prejšnjega P in zahtevaš, da kartoteko ali vsaj izvide posredujejo novemu P. To ponavadi naredijo v zapečateni kuverti. Nato pri novem P podpišeš obrazec o izbiri in - voila.

user posted image user posted image user posted image za malo piko.Upam,da se kmalu nehajo tele bolezni,ker jih imam že vrh glave.

Ej, meni se resno meša od vsega tega! Še nikoli niso bili moji otroci toliko bolni user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
1.3.2010 8:36:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
joj grozno..  Nejc tud kašlja na polno, in ima vnete očke, ampak sva pridno brisala gnoj , in je danes malo bolje  brez Tobrexa.. kašlej pa se tudi že umirja,no zjutraj smo imeli juhuhu bruhuhu ker se je sluz odluščila..

Tudi Nejc... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.3.2010 9:12:41   
jana81

Tudi Nejc... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem že navajena, da je kr naprej nekaj, sej bo kmalu topleje, pa se bodo tudi imunski sisitemi naših otrok izboljšali...sem samo srečna, da ni kake hujše oblike vsega skup (bronhitis, pljučnica...)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.3.2010 9:25:53   
špelin@

sem že navajena, da je kr naprej nekaj, sej bo kmalu topleje, pa se bodo tudi imunski sisitemi naših otrok izboljšali...sem samo srečna, da ni kake hujše oblike vsega skup (bronhitis, pljučnica...)

Jaz pa tega nisem bila navajena - pretekla leta sta bili punci zdravi kot ribi. Poln kufer imam že teh bolezni!!! user posted image Ja, bronhitis... Gregi ga je imel to zimo (zaenkrat - trkam!!!) "samo" (mater, se čudno sliši) 3x.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.3.2010 9:40:03   
jana81
joj pravkar sem gledala napoved, konec tedna spet okoli nule..user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.3.2010 9:47:44   
špelin@

Drek, pa res user posted image
Poglej tole, celo sneg za vikend... user posted image user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.3.2010 11:12:00   
tilči

Drek, pa res user posted image
Poglej tole, celo sneg za vikend... user posted image user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

Ma klinc pa ta dež,sneg pa mraz!user posted image
jaz že mreže proti komarjem gor dajem,kjer nimam komarnikov,pa kombinezone sem hotela že oprati in pospravitiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
1.3.2010 11:40:23   
kasso
Vidim, da je debata padla tudi na vreme. Te dni smo se imeli kar fajn na snegu, razen včeraj, ker je bilo tako južno...nikakvo user posted image . V soboto je šla Petja s svakinjo posebej smučat, na eno malo smučišče, jaz, moj in Gašper pa smo šli v Cerkno in je bilo res 1A. Vreme krasno, sneg je vzdržal vse do 16:00, proge lepe in nobene pretirane gužve. Najbolj pa sem zadovoljna, ker je mali v tem dnevu res vidno napredoval. Včeraj pa je bila ena zaključna tekma za otroke in je zmagaluser posted image , Petja pa je bila peta. Hitrejša je bila od parih punčk, ki smučajo že celo sezono. Ona pa šele par dni. Nisem pričakovala, da bo tako hitro pogruntala, kako se smuča. Res prijetno presenečenje. user posted image
Tako, da zdej pa si kar želim še malo snega in fajn vremena, samo ne južnega snega, da bomo šli še smučat z obema.

špelin@, user posted image user posted image user posted image da bo mala pika kmalu zdrava.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.3.2010 12:19:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Vidim, da je debata padla tudi na vreme. Te dni smo se imeli kar fajn na snegu, razen včeraj, ker je bilo tako južno...nikakvo user posted image . V soboto je šla Petja s svakinjo posebej smučat, na eno malo smučišče, jaz, moj in Gašper pa smo šli v Cerkno in je bilo res 1A. Vreme krasno, sneg je vzdržal vse do 16:00, proge lepe in nobene pretirane gužve. Najbolj pa sem zadovoljna, ker je mali v tem dnevu res vidno napredoval. Včeraj pa je bila ena zaključna tekma za otroke in je zmagaluser posted image , Petja pa je bila peta. Hitrejša je bila od parih punčk, ki smučajo že celo sezono. Ona pa šele par dni. Nisem pričakovala, da bo tako hitro pogruntala, kako se smuča. Res prijetno presenečenje. user posted image
Tako, da zdej pa si kar želim še malo snega in fajn vremena, samo ne južnega snega, da bomo šli še smučat z obema.

špelin@, user posted image user posted image user posted image da bo mala pika kmalu zdrava.

user posted image user posted image user posted image

Ma ne moreš verjet, včeraj je bila mala tako boga, da je samo ležala, se tresla, stiskala, bleda, zdelana, visoka vročina,... Danes pa je kot nova: nobene vročine, navihana, polna energije, same lumparije ji gredo po glavi, igrali sva se že vse živo,... Jezna je, ker ne sme ven na sonček, ampak po tistem, kakršna je bila včeraj, danes nima osnovnih pogojev!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.3.2010 12:27:03   
tilči

Ma ne moreš verjet, včeraj je bila mala tako boga, da je samo ležala, se tresla, stiskala, bleda, zdelana, visoka vročina,... Danes pa je kot nova: nobene vročine, navihana, polna energije, same lumparije ji gredo po glavi, igrali sva se že vse živo,... Jezna je, ker ne sme ven na sonček, ampak po tistem, kakršna je bila včeraj, danes nima osnovnih pogojev!

user posted image user posted image user posted image da je bolje.
Midva z Nejcem sva tudi že bila na sončku.jaz sem žehto obesila,Nejc pa seveda šajtrga,lopata in pesekuser posted image
Tilen pa ni imel večje krize zaradi nove vzg.Malo bolj se je stiskal k meni pred spanjem,a se je hitro pomiril in zaspal.Je bil pautrujen,sajse je zbudil že pred 7.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.3.2010 12:32:07   
tilči
Takole se Tilen stiska k bivši vzg:
user posted image

takole ga pa nejc previja:

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.3.2010 12:40:21   
suzy85

user posted image user posted image user posted image za smučanje! jst sm bla letos 2x, pa šeto sem zadnjič namesto svojih smuči, vzela smuči user posted image sestre, ki so mi premajhne user posted image še dobro, da sem si lahko druge izposodila gor user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.3.2010 12:40:55   
suzy85

super, da je mala pika že boljše! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.3.2010 12:41:23   
suzy85

user posted image

user posted image

luštne maškare in priden nejc! user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.3.2010 12:46:14   
suzy85
jst sm spet v diplomi user posted image mam že 47 strani, danes sem sestavila tudi anketni vprašalnik za učence in oštevilčila poglavja. to je bil že pravi podvig user posted image

stanovanje pa v razsulu user posted image bom zvečer pospravljala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.3.2010 14:52:55   
špelin@

user posted image

user posted image

Kako so luštni user posted image user posted image user posted image
Priden Nejc user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.3.2010 14:53:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jst sm spet v diplomi user posted image mam že 47 strani, danes sem sestavila tudi anketni vprašalnik za učence in oštevilčila poglavja. to je bil že pravi podvig user posted image

stanovanje pa v razsulu user posted image bom zvečer pospravljala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
2.3.2010 8:24:33   
špelin@

Še kdo diha tu gor? S sredine druge strani sem nas potegnila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.3.2010 8:28:39   
kasso

Ja jst, dobro jutro user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.3.2010 8:29:59   
špelin@

Ja jst, dobro jutro user posted image

user posted image user posted image

Potem bova pa samo midve zajtrkovali, če druge nočejo user posted image Izvoli user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.3.2010 8:31:51 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.3.2010 8:36:20   
kasso
Hvala špelin@, sem že pojedla en krof, ki mi ga je poslala tašča in spila zelen čaj, a mi ne bi blo problem še kaj spravit v želodec.

Danes imam govorilne ure ob 12:00 in popoldne roditeljski sestanek za Gašperja. To bo pestro user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?