Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 8:54:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči dobro jutro! sedaj pa spimo tudi brez sivke .Upam,da je sedaj Tilen dokončno ugotovil,da je noč za spanje. Super jaz moram tudi Tilna ustrižt za vikend,ker so se mu ful zgostile lase.Naš se usede na pručko,jaz pa letim z mašinco,včasih ga ati malo zamoti s kakšno igračo. Imam doma mašinco, kako se ta hudič sploh uporablja?? tilči, a si videla peskota?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 8:54:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj smo bili na Starem vrhu...vročeeeeee, sneg pa obup za take slabe smučarje kot sem jaz. Se je pa moja mala končno sama spustila in dela sama zavoje. Prej je bila 6x v šoli smučanja pa ni hotela sodelovat, tako da sem nameravala prekinit. jana, Geox imamo snežke in glede na to, da takoj premočijo, mi niso vredne tega imena...res ne. Varjo pa strižem kar sama v banji. Se tako zamoti z igro, da niti ne opazi, kako ji šarim po glavi. za smučanje.. in za Varjo ! Ti morem rečt da mi smo pa ful zadovoljni z Geox-kami za poleti, so ful mehke, lahke.. res pa snežk nisem mela od Geox, ampak smo jih kupili v Hervisu za 25€ . Nejc ima Geox prehodne čevlje in smo ful zadovoljni z njimi,ker je to edini čevelj,kjer se mu noga ne poti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 8:57:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj smo bili na Starem vrhu...vročeeeeee, sneg pa obup za take slabe smučarje kot sem jaz. Se je pa moja mala končno sama spustila in dela sama zavoje. Prej je bila 6x v šoli smučanja pa ni hotela sodelovat, tako da sem nameravala prekinit. jana, Geox imamo snežke in glede na to, da takoj premočijo, mi niso vredne tega imena...res ne. Varjo pa strižem kar sama v banji. Se tako zamoti z igro, da niti ne opazi, kako ji šarim po glavi. za smučanje.. in za Varjo ! Ti morem rečt da mi smo pa ful zadovoljni z Geox-kami za poleti, so ful mehke, lahke.. res pa snežk nisem mela od Geox, ampak smo jih kupili v Hervisu za 25€ . Nejc ima Geox prehodne čevlje in smo ful zadovoljni z njimi,ker je to edini čevelj,kjer se mu noga ne poti no sej te prehodne sem mislila..kot patike no..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 8:57:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, smučala je naša mala Petja eh ja ..sem tumasta.. za Petjo sem misla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 8:59:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči dobro jutro! sedaj pa spimo tudi brez sivke .Upam,da je sedaj Tilen dokončno ugotovil,da je noč za spanje. Super jaz moram tudi Tilna ustrižt za vikend,ker so se mu ful zgostile lase.Naš se usede na pručko,jaz pa letim z mašinco,včasih ga ati malo zamoti s kakšno igračo. Imam doma mašinco, kako se ta hudič sploh uporablja?? Nejca ustrižem po vrhu na 0,2,okoli pa 0,1,Tilnu pa pustim malo več.Po vrhu 0,4,okoli pa 0,3 tilči, a si videla peskota? sem videla.je pravi cukrček.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 9:03:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči tilči, a si videla peskota? sem videla.je pravi cukrček. A ni prekrasen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 9:11:45
|
|
|
|
tilči
|
končno mi je uspelo Nejca malo porediti .Samo barve nima nobene toliko sem ga silila s čajem,da je končno dojel in sedaj hodi sam piti,sadje pa je tudi začel jesti v malo večjih količinah.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 10:58:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči končno mi je uspelo Nejca malo porediti .Samo barve nima nobene toliko sem ga silila s čajem,da je končno dojel in sedaj hodi sam piti,sadje pa je tudi začel jesti v malo večjih količinah. Saj bo, ti kar vztrajaj Punce, a katera rabi še kakšno kodo 1001 cvet? Sem pospravljala predale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 11:10:15
|
|
|
|
tilči
|
Ali ste videle reklamo od Hoferja,kakšno luštno posteljnino bodo imeli v akciji? Samo kaj ko se moraš že navsezgodaj grebsti zanjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 11:36:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči končno mi je uspelo Nejca malo porediti .Samo barve nima nobene toliko sem ga silila s čajem,da je končno dojel in sedaj hodi sam piti,sadje pa je tudi začel jesti v malo večjih količinah. Saj bo, ti kar vztrajaj Punce, a katera rabi še kakšno kodo 1001 cvet? Sem pospravljala predale jaaaaaa prosim !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 11:37:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste videle reklamo od Hoferja,kakšno luštno posteljnino bodo imeli v akciji? Samo kaj ko se moraš že navsezgodaj grebsti zanjo ja pa lepe kavbojkice za Nejčka sem vidla, sam jst res nisem tip da bi tam že od 6h stala pred trgovino..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 11:38:01
|
|
|
|
jana81
|
Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 11:40:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 11:41:31
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa.. bravo ful si pridna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:01:28
|
|
|
|
tilči
|
Ali že kajrazmišljate,kam letos na dopust? mi gremo spet na Krk,letos v apartma,kjer smo bili prejšnje leto,samo če bo frej,ker ima baje je že nekaj rezerviran.Čakam,da da šefinja razpored za dopuste ven,potem pa takoj v akcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:19:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa.. bravo ful si pridna. hvala, zdej bi mogla v tem stilu nadaljevat, pa nimam razpisanih vseh rokov zdaj, šele junija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:19:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali že kajrazmišljate,kam letos na dopust? mi gremo spet na Krk,letos v apartma,kjer smo bili prejšnje leto,samo če bo frej,ker ima baje je že nekaj rezerviran.Čakam,da da šefinja razpored za dopuste ven,potem pa takoj v akcijo mi imamo že rezervirano na Hvaru, isto kot lani, ker se nam je noro dopadlo.. letos gremo za 14 dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:20:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa.. bravo ful si pridna. hvala, zdej bi mogla v tem stilu nadaljevat, pa nimam razpisanih vseh rokov zdaj, šele junija ko si že v elementu, si lahko začneš gradivo nabirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:21:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali že kajrazmišljate,kam letos na dopust? mi gremo spet na Krk,letos v apartma,kjer smo bili prejšnje leto,samo če bo frej,ker ima baje je že nekaj rezerviran.Čakam,da da šefinja razpored za dopuste ven,potem pa takoj v akcijo mi imamo že rezervirano na Hvaru, isto kot lani, ker se nam je noro dopadlo.. letos gremo za 14 dni. hvar ...superca Mi nič ne planiramo. Bomo vzeli šotor in šli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:37:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa.. bravo ful si pridna. hvala, zdej bi mogla v tem stilu nadaljevat, pa nimam razpisanih vseh rokov zdaj, šele junija ko si že v elementu, si lahko začneš gradivo nabirat za 6.3. mam že vso gradivo, sam še cajt morem najdit za učit.. za una dva junija mam pa tud že gradivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 12:48:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan! Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca... V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašla smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna! Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 13:23:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca... V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašla smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna! Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke! Fajn se cartajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 13:27:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj smo bili na Starem vrhu...vročeeeeee, sneg pa obup za take slabe smučarje kot sem jaz. Se je pa moja mala končno sama spustila in dela sama zavoje. Prej je bila 6x v šoli smučanja pa ni hotela sodelovat, tako da sem nameravala prekinit. jana, Geox imamo snežke in glede na to, da takoj premočijo, mi niso vredne tega imena...res ne. Varjo pa strižem kar sama v banji. Se tako zamoti z igro, da niti ne opazi, kako ji šarim po glavi. za smučanje in Petja! dober način striženja! moram poskusit IZVIRNO SPOROČILO: tilči dobro jutro! sedaj pa spimo tudi brez sivke .Upam,da je sedaj Tilen dokončno ugotovil,da je noč za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce dobr ste držale pestke zame... sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa.. kar tako naprej! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali že kajrazmišljate,kam letos na dopust? midva razmišljava o grčiji, verjetno kakšen otok, npr. rodos, kos, krf... seveda, če bodo dinarčki. je pa problem, ker niti ne veva, kam je dobro it z otrokom, na katero lokacijo. se moram še malo pozanimat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 26.2.2010 13:28:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca... V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašla smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna! Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke! Fajn se cartajte podpišem!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?