Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:26:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej kako ste? jst sem že malo boljše. vročina je včeraj popoldne padla in je ni blo več nazaj samo iz nosa mi še teče, pa malo kašljam. drugače pa pridno diplomo pišem... mam že celih 36 strani za 1. diplomo! Točno toliko strani je obsegala moja diploma ..več ni smelo bit. mi imamo omejitev 60-100 strani. ampak velikokatera diploma obsega tudi 120 strani ali več. pa 2 moram napisat! Na EF v LJ so preveč leni, da bi brali te balaste..še tistih par strani se jim ne da,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:28:55
|
|
|
|
kasso
|
jana, kdaj izveš za rezultate izpita? Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:49:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No evo, jaz sem se le spravila k telefonu in zbrala pogum, da se naročim z zobarju Mi je nazadnje rekla sestra, da moram po novem letu, v januarju poklicati in se naročiti. No pa sem se le naročila po novem letu, samo ne v januarju
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:49:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza . glavno, da nisi ratala zelena
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 24.2.2010 12:50:13 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:49:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, meni je ravnokar plomba padla ven iz zoba No, res je bila že stara. Še dobro, da sem marca naročena pri mojem zobarju. Ful je čuden filing A še tebe zraven naročim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:53:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza . glavno, da nisi ratala zelena A je tebi kdaj ratalo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 13:17:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? v petek, ampak vsak dan hodim čekirat če je že..pa imam take metuljčke v želodcu..ker nisem več tako prepričana vase kot sem bila takoj po izpitu. Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza . Pokaži slikco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 13:17:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza . glavno, da nisi ratala zelena A je tebi kdaj ratalo? zelena se lahko nardi če se ravn pobarvaš pa greš pol na sonce in v morsko vodo no men še ni ratalo, kolegici pa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 13:24:06
|
|
|
|
suzy85
|
jana poznaš kakšno dobro cvetličarno v celju? počasi bi rada cvetje naročila, pa malo brskam...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 13:39:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza . glavno, da nisi ratala zelena A je tebi kdaj ratalo? ne, jaz še nisem bila zelena mi je pa kolegica pravila, da je enkrat prišla stranka v salon s klobukom na glavi (mela je kar precej dolge lase) in povedala, da se je sama doma barvala in da ji je na "zeleno potegnilo" sta imeli pol kar precej dela, da sta spravili lase spet v blond barvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 13:45:22
|
|
|
|
suzy85
|
najbolj bizarna opozorila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 14:08:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 najbolj bizarna opozorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 14:18:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana poznaš kakšno dobro cvetličarno v celju? počasi bi rada cvetje naročila, pa malo brskam... jih je cel kup, če so pa dobre ti pa ne znam povedat.. mi naročamo tuki nasprot hotela evrope, je ena taka majhna cvetličarnica, v tej ozki ulici..ta je dobra (moja mami pozna tud lastnika moža in ženo), ali pa poznam tudi v šempetru obe cvetličarne Flora in Boža- tudi lepo delajo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 14:22:47
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Toliko smo spali,pa sem še vedno .Nas je pa ob 6.20 spet treslo.Tile potresi mi sploh niso všeč.Zadnje čase se skoz nekaj trese. Včeraj je pa tudi Tilen pokasiral buško,ko je tako tišast in leze tam,kjer je najmanj prostora torej nisem sanjala???grrrrrr kok sovražim potrese........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 16:13:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana poznaš kakšno dobro cvetličarno v celju? počasi bi rada cvetje naročila, pa malo brskam... jih je cel kup, če so pa dobre ti pa ne znam povedat.. mi naročamo tuki nasprot hotela evrope, je ena taka majhna cvetličarnica, v tej ozki ulici..ta je dobra (moja mami pozna tud lastnika moža in ženo), ali pa poznam tudi v šempetru obe cvetličarne Flora in Boža- tudi lepo delajo.. to v celju misliš poročne pravljice? ko greš po stopnicah dol, pa še ena trgovina z oblačili je zraven?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 16:29:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? Danes zjutraj sem si pobarvala lase. Sem kar zmešala kar sem imela še doma neporabljeno: razvijalec barve od subrine, dodala še malo hidrogena 12% in barvo od Loreala in je še kar ratalo. Samo me je bilo pa pošteno strah, da ne bom ratala plava ali roza . Ena soseda od moje stare mame se je 1x pobarvala tako, da je bila modra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 16:29:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, meni je ravnokar plomba padla ven iz zoba No, res je bila že stara. Še dobro, da sem marca naročena pri mojem zobarju. Ful je čuden filing A še tebe zraven naročim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 16:30:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kdaj izveš za rezultate izpita? v petek, ampak vsak dan hodim čekirat če je že..pa imam take metuljčke v želodcu..ker nisem več tako prepričana vase kot sem bila takoj po izpitu. za pojutrišnjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 16:31:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pokaži slikco. barva je taka, kot si me videla nazadnje, samo ostrič se še morem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 16:34:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana poznaš kakšno dobro cvetličarno v celju? počasi bi rada cvetje naročila, pa malo brskam... jih je cel kup, če so pa dobre ti pa ne znam povedat.. mi naročamo tuki nasprot hotela evrope, je ena taka majhna cvetličarnica, v tej ozki ulici..ta je dobra (moja mami pozna tud lastnika moža in ženo), ali pa poznam tudi v šempetru obe cvetličarne Flora in Boža- tudi lepo delajo.. to v celju misliš poročne pravljice? ko greš po stopnicah dol, pa še ena trgovina z oblačili je zraven? ne ne, nasproti hotela Evropa.. tu ko je vhod v hotel, isti objekt kot bivški kino union
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 21:10:42
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, Čmrlika vse lepo pozdravlja in sporoča, da je mali po 24-urnem "sončenju" zdaj pri njej in bosta verjetno jutri šla domov, če bo vse ok Ima pa eno prošnjo: ker se ji je polomila črpalka za mleko, nujno rabi drugo. Ima katera za prodat? Predvidevam, da sprašuje za Aventovo, čakam, da mi točno sporoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 21:26:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, Čmrlika vse lepo pozdravlja in sporoča, da je mali po 24-urnem "sončenju" zdaj pri njej in bosta verjetno jutri šla domov, če bo vse ok Ima pa eno prošnjo: ker se ji je polomila črpalka za mleko, nujno rabi drugo. Ima katera za prodat? Predvidevam, da sprašuje za Aventovo, čakam, da mi točno sporoči Dopolnjujem: ja, Aventovo ročno črpalko za mleko rabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.2.2010 8:51:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, Čmrlika vse lepo pozdravlja in sporoča, da je mali po 24-urnem "sončenju" zdaj pri njej in bosta verjetno jutri šla domov, če bo vse ok Ima pa eno prošnjo: ker se ji je polomila črpalka za mleko, nujno rabi drugo. Ima katera za prodat? Predvidevam, da sprašuje za Aventovo, čakam, da mi točno sporoči imam jst za prodat..sem jo uporabila 10 x mogoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.2.2010 8:57:06
|
|
|
|
suzy85
|
jutro! eva je danes in jutri doma in kot za nalašč je bila zjutraj že malo čez 6.30 pokonci. falot mali! drugač bi pa spala, ko je treba vstat greva danes spet k frizerju, da jo malo postriže. sicer nima fejst dolgih, sam pravi kuštravec je že so se ji pa kr fajn zgostili lasje od 1. striženja. nia kako je nia z laski? so že fejst zrasli? čmrlika super, da gresta zlukom že domov! špelin@ rio je res ful očarljiv! mi je všeč, ampak imamo že enega kosmatinca... sem dala povezavo na FB. upam, da bo kaj pomagalo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?