Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:12:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Evo, sem doma in se spravljam k likanju, pa mi nekako ne diši SE me pa nekaj lotev, ker ne vse kosti bolijo, tako da niti nimam volje sesti za likalnik
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:13:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ [Joj, ne govori... Gregor je že tako ves pobunkan po glavi, mene je prav sram, ker ima buške v različnih stadijih: od frišnih "šljiv", do zelenih odtenkov in nazadnje rumenih, ki se tudi najbolj vidijo - zanimivo, da se ravno buška v izzvenevanju nabolj vidi... A mu kupim čelado?? Kolikokrat si je presekal ustnico, več ne štejem Mala pika je nagnjena k temu, da se potolče po nogah, on pa po glavi... Pri njej je bilo še bolj grozno poleti (bom dala gor eno sliko, da si boste lažje predstavljale), ko je padala na dvorišču dobesedno po 10x na eno dopoldne in so noge izgledale, kot da jo nekdo nonstop brca Kar poglejte: iiiiiii kak lepo.. Nejc ma tud skos potolčene noge tudi naša ima zelo podobno obarvane noge
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 24.2.2010 11:14:23 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:14:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Da vidim,če bo sedaj normalno delalo Smo imeli pa pester vikend.Ponoči iz sobote na nedeljo sem bila redna obiskovalka WCja,saj sem imela drisko .Sem kar v dnevni spala,kolikor sem lahko.Včeraj je Nejc začel kašljati in smrkati .sem ga takoj dala na inhalacije,da ne bo šlo naprej. Tilen tudi še smrka,ampak vsaj spat je začel In to od kar ga mažem s sivko.Upam,da tako tudi ostane,ker po 21. mesecih si pa že zaslužim malo spanja super za Tilna in za Nejca.. Mi tudi spimooooooooooo Pri nas pa spimo samo, če Gregi zvečer dobi dozo Fenistila... Drugo nič ne pomaga Špelin@ zakaj pa Fenisti? V čem je finta? Priznam, da precej časa nisem spremljala foruma, tako, da si o tem mogoče že pisala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:14:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo, sem doma in se spravljam k likanju, pa mi nekako ne diši SE me pa nekaj lotev, ker ne vse kosti bolijo, tako da niti nimam volje sesti za likalnik Super, da si se javila Likanje bo počakalo , skuhaj si čajček in malo pod kovter
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:15:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes pa se mi kar ne da pisat...imam en čuden dan. V soboto sem peljala Varjo v LJ na ORL, ker ima otečeno in rdeče okoli učka, pa menda je sinus zamašen, gnoj pa od nikjer ne priteče So rekli, da je le začetek, pa tudi ušesko ima malo vneto. Dobila je antibiotik in na srečo ni bilo potrebno čiščenje sinusa, tako da smo šle še isti dan domov. Vročine nima več in je še kar ok, samo oteklina je pa še vedno prisotna. Bomo videli naslednje dni kako bo. Ej, boga Varja Naj tale AB fajn prime, da se bo punčica pozdravila pikapoke za Varjo in naj se čim prej pozdravi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:16:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo, sem doma in se spravljam k likanju, pa mi nekako ne diši SE me pa nekaj lotev, ker ne vse kosti bolijo, tako da niti nimam volje sesti za likalnik Super, da si se javila Likanje bo počakalo , skuhaj si čajček in malo pod kovter Bom sedaj spet bolj redna obiskovalka RR bo bom več ali manj doma. Sem prejle že malce zadremala na sedežni, pa jo moj oči gor prišel in me zbudil (nenamerno)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:16:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Da vidim,če bo sedaj normalno delalo Smo imeli pa pester vikend.Ponoči iz sobote na nedeljo sem bila redna obiskovalka WCja,saj sem imela drisko .Sem kar v dnevni spala,kolikor sem lahko.Včeraj je Nejc začel kašljati in smrkati .sem ga takoj dala na inhalacije,da ne bo šlo naprej. Tilen tudi še smrka,ampak vsaj spat je začel In to od kar ga mažem s sivko.Upam,da tako tudi ostane,ker po 21. mesecih si pa že zaslužim malo spanja super za Tilna in za Nejca.. Mi tudi spimooooooooooo Pri nas pa spimo samo, če Gregi zvečer dobi dozo Fenistila... Drugo nič ne pomaga Špelin@ zakaj pa Fenisti? V čem je finta? Priznam, da precej časa nisem spremljala foruma, tako, da si o tem mogoče že pisala? Fenistil mu dam, kadar ima po ličkih močne izpuščaje, mu ful pomaga. Pa tudi pri vnetem grlu naša P predpiše Fenistil. Finta je samo v tem, da takrat dobro spimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:17:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči z našo prodajo avtomobila slabo kaže .Očitno bo treba iti v menjavo.Ali ima katera kakšno izkušnjo,kako ocenijo avto? sedaj sva se končno odločila,kateri avto sploh hočeva imeti Pogledajo v knjigo, kaj je že neke evro ocene Ja, po eurotax-u gledajo. http://www.eurotax.si/ ampak resnici na ljubo, tam precej slabo oceniji avto...sem videla pri sebi, ko smo imeli nesrečo, da če bo ga po tem prodajala da bi zanj veliko manj iztržila kot da bi ga na lastno pest prodajala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:18:59
|
|
|
|
kasso
|
SS, dej povej mi kakšno vreme imate v vaših koncih oz. kako je na Starem vrhu....jutri gremo na skijanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:19:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči z našo prodajo avtomobila slabo kaže .Očitno bo treba iti v menjavo.Ali ima katera kakšno izkušnjo,kako ocenijo avto? sedaj sva se končno odločila,kateri avto sploh hočeva imeti Pogledajo v knjigo, kaj je že neke evro ocene Ja, po eurotax-u gledajo. http://www.eurotax.si/ ampak resnici na ljubo, tam precej slabo oceniji avto...sem videla pri sebi, ko smo imeli nesrečo, da če bo ga po tem prodajala da bi zanj veliko manj iztržila kot da bi ga na lastno pest prodajala Ja, žal je res tako...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:20:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Da vidim,če bo sedaj normalno delalo Smo imeli pa pester vikend.Ponoči iz sobote na nedeljo sem bila redna obiskovalka WCja,saj sem imela drisko .Sem kar v dnevni spala,kolikor sem lahko.Včeraj je Nejc začel kašljati in smrkati .sem ga takoj dala na inhalacije,da ne bo šlo naprej. Tilen tudi še smrka,ampak vsaj spat je začel In to od kar ga mažem s sivko.Upam,da tako tudi ostane,ker po 21. mesecih si pa že zaslužim malo spanja super za Tilna in za Nejca.. Mi tudi spimooooooooooo Pri nas pa spimo samo, če Gregi zvečer dobi dozo Fenistila... Drugo nič ne pomaga Špelin@ zakaj pa Fenisti? V čem je finta? Priznam, da precej časa nisem spremljala foruma, tako, da si o tem mogoče že pisala? Fenistil mu dam, kadar ima po ličkih močne izpuščaje, mu ful pomaga. Pa tudi pri vnetem grlu naša P predpiše Fenistil. Finta je samo v tem, da takrat dobro spimo Aha...nisem se spomnila na te vaše izpuščaje, sorry Naša je Fenistil dobila kakšne 3 tedne nazaj, ker so me klicali iz vrtca, da je verjetno dobila norice, ker so se ji tekom dneva začele delati male pikice po trebuhu..in sva šle pol do P (njena nidelala, ampak nadomestna) in je rekla, da to zagotovo niso noriče, ampak samo neka alergija, in tako je dobila Fenistil. Pa smo ga jemali ene 3-4 dni in je ne boš verjela tudi spala te dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:24:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, dej povej mi kakšno vreme imate v vaših koncih oz. kako je na Starem vrhu....jutri gremo na skijanje. pri nas je danes delno sončno, delno oblačno jutri bo baje precej lepše sem pa prejle gledala njihovo spletno stran pa majo vse neki prenovljeno in sploh ne najdem aktualne slike dneva... majo pa kameo, kjer lahko vidiš v živo kakšno je na smučišču, samo meni je noče odpreti http://www.starivrh.si/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:30:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, dej povej mi kakšno vreme imate v vaših koncih oz. kako je na Starem vrhu....jutri gremo na skijanje. pri nas je danes delno sončno, delno oblačno jutri bo baje precej lepše sem pa prejle gledala njihovo spletno stran pa majo vse neki prenovljeno in sploh ne najdem aktualne slike dneva... majo pa kameo, kjer lahko vidiš v živo kakšno je na smučišču, samo meni je noče odpreti http://www.starivrh.si/ oj, hvala. Drugače pa tudi meni kamere noče odpreti...sem probala že včeraj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:32:49
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej kako ste? jst sem že malo boljše. vročina je včeraj popoldne padla in je ni blo več nazaj samo iz nosa mi še teče, pa malo kašljam. drugače pa pridno diplomo pišem... mam že celih 36 strani za 1. diplomo! tilči, kasso potresov je tud mene strah. še dobro, da smo na "manj tresnem" območju. špelin@ ja, kik in nkd imata dobre stvari, pa še poceni so. jst sm evi v pon našla v h&m-u 2 majčke za 10 eur in oblekco za 5 eur. čeprav majčke so v kiku ceneje. če tak hitro prerastejo, da mi je škoda denar stran metat. samo 1x sem ji kupla trenirko v pikapolonici za malo manj kot 30 eur, pa je po slabem mesecu spravla travo gor in je ne dobim dol... pa imamo še eno trenirko za doma uporablja katera leg magic? prijateljica se je ponudla, da mi ga posodi, pa niti ne vem, če kaj pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:51:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera leg magic? prijateljica se je ponudla, da mi ga posodi, pa niti ne vem, če kaj pomaga. jaz ga imam, a od poroda, ko sem zbolela nisem bla gor. Drugače pa če boš pridno vadila ful pomaga...samo moraš res delat na njem, ne pa da bo čakal v kotu. Jaz sem delala po napotkih, ki so priloženi oz. tudi CD je zraven bil. Se mi je na nogah kar poznalo oz. mišice so se konkretno okrepile. Na začetku pa ne pretiravat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:55:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Da vidim,če bo sedaj normalno delalo Smo imeli pa pester vikend.Ponoči iz sobote na nedeljo sem bila redna obiskovalka WCja,saj sem imela drisko .Sem kar v dnevni spala,kolikor sem lahko.Včeraj je Nejc začel kašljati in smrkati .sem ga takoj dala na inhalacije,da ne bo šlo naprej. Tilen tudi še smrka,ampak vsaj spat je začel In to od kar ga mažem s sivko.Upam,da tako tudi ostane,ker po 21. mesecih si pa že zaslužim malo spanja super za Tilna in za Nejca.. Mi tudi spimooooooooooo Pri nas pa spimo samo, če Gregi zvečer dobi dozo Fenistila... Drugo nič ne pomaga Špelin@ zakaj pa Fenisti? V čem je finta? Priznam, da precej časa nisem spremljala foruma, tako, da si o tem mogoče že pisala? Fenistil mu dam, kadar ima po ličkih močne izpuščaje, mu ful pomaga. Pa tudi pri vnetem grlu naša P predpiše Fenistil. Finta je samo v tem, da takrat dobro spimo Aha...nisem se spomnila na te vaše izpuščaje, sorry Naša je Fenistil dobila kakšne 3 tedne nazaj, ker so me klicali iz vrtca, da je verjetno dobila norice, ker so se ji tekom dneva začele delati male pikice po trebuhu..in sva šle pol do P (njena nidelala, ampak nadomestna) in je rekla, da to zagotovo niso noriče, ampak samo neka alergija, in tako je dobila Fenistil. Pa smo ga jemali ene 3-4 dni in je ne boš verjela tudi spala te dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:57:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej kako ste? jst sem že malo boljše. vročina je včeraj popoldne padla in je ni blo več nazaj samo iz nosa mi še teče, pa malo kašljam. drugače pa pridno diplomo pišem... mam že celih 36 strani za 1. diplomo! Pridna tilči, kasso potresov je tud mene strah. še dobro, da smo na "manj tresnem" območju. špelin@ ja, kik in nkd imata dobre stvari, pa še poceni so. jst sm evi v pon našla v h&m-u 2 majčke za 10 eur in oblekco za 5 eur. čeprav majčke so v kiku ceneje. če tak hitro prerastejo, da mi je škoda denar stran metat. samo 1x sem ji kupla trenirko v pikapolonici za malo manj kot 30 eur, pa je po slabem mesecu spravla travo gor in je ne dobim dol... pa imamo še eno trenirko za doma uporablja katera leg magic? prijateljica se je ponudla, da mi ga posodi, pa niti ne vem, če kaj pomaga. Pravijo, da je fajn stvar za noge, ampak moraš pa res redno uporabljat - no, pri tebi to ne bo problem, ker si vztrajna in disciplinirana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 11:59:00
|
|
|
|
špelin@
|
Eh ja, meni je ravnokar plomba padla ven iz zoba No, res je bila že stara. Še dobro, da sem marca naročena pri mojem zobarju. Ful je čuden filing
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:00:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej kako ste? jst sem že malo boljše. vročina je včeraj popoldne padla in je ni blo več nazaj samo iz nosa mi še teče, pa malo kašljam. drugače pa pridno diplomo pišem... mam že celih 36 strani za 1. diplomo! Točno toliko strani je obsegala moja diploma ..več ni smelo bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:02:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, meni je ravnokar plomba padla ven iz zoba No, res je bila že stara. Še dobro, da sem marca naročena pri mojem zobarju. Ful je čuden filing v parih dneh se boš še navadila mojmu je padla ven in ni šel takoj k zobarju, tako da je bil kar par let brez . no zdej jo končno ima, a sem ga mogla jaz zbrcat, da si gre zrihtat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:03:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej kako ste? jst sem že malo boljše. vročina je včeraj popoldne padla in je ni blo več nazaj samo iz nosa mi še teče, pa malo kašljam. drugače pa pridno diplomo pišem... mam že celih 36 strani za 1. diplomo! Točno toliko strani je obsegala moja diploma ..več ni smelo bit. mi imamo omejitev 60-100 strani. ampak velikokatera diploma obsega tudi 120 strani ali več. pa 2 moram napisat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:04:40
|
|
|
|
suzy85
|
ma kaj je s to RR? skoz me neki ven meče in sploh ne vem, kdaj mi objavi post in kdaj ne! groza!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 24.2.2010 12:05:43 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:10:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, meni je ravnokar plomba padla ven iz zoba No, res je bila že stara. Še dobro, da sem marca naročena pri mojem zobarju. Ful je čuden filing v parih dneh se boš še navadila mojmu je padla ven in ni šel takoj k zobarju, tako da je bil kar par let brez . no zdej jo končno ima, a sem ga mogla jaz zbrcat, da si gre zrihtat. Joj, čuti se, kot bi imela krater v gobcu, čeprav fali samo en micen košček Hja, dedci so taki, ja, je z mojim zelo podobno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:10:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej kako ste? jst sem že malo boljše. vročina je včeraj popoldne padla in je ni blo več nazaj samo iz nosa mi še teče, pa malo kašljam. drugače pa pridno diplomo pišem... mam že celih 36 strani za 1. diplomo! Točno toliko strani je obsegala moja diploma ..več ni smelo bit. mi imamo omejitev 60-100 strani. ampak velikokatera diploma obsega tudi 120 strani ali več. pa 2 moram napisat! Uf, veliiiiiiikoooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.2.2010 12:18:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera leg magic? prijateljica se je ponudla, da mi ga posodi, pa niti ne vem, če kaj pomaga. jst ga imam doma, ampak ga trenutno ne uporabljam, ker hodim v fitnes...sem ga pa preden sem zanosila uporabljala redno in sem imela geštel tak da sem bla še sama seb všeč za noge in rit je super.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?