Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 9:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala za pikapoke, bodo ziher pomagale. Za koliko % se vam je podražil vrtec? Za Petjin program je cena višja za 25%, pa še v višji razred smo padli, tako da je znesek za plačilo skoraj 100% višji. Septembra bom manj plačala, če bom obe dala v celodnevni program. Mi smo v istem razredu kot prej, plačujem pa okrog 160€ za koliko se vam je pa cena s 01.01. zvišala? Jaz bom po novem plačevala 100eur za 5 urni program ne vem, bom na položnico pogledala doma kasso cena se nam ni spremenila..polna cena je še vedno 409 € pr ns je polna cena čez 500€ katera občina? kamnik mi smo v tretjem razredu pa plačujemo 141€
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 10:51:27
|
|
|
|
špelin@
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vrtčevske maškarce grejo po dvorišču, moja krilata slončica je zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 10:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vrtčevske maškarce grejo po dvorišču, moja krilata slončica je zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 14:10:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes sem že boljše, tako da grem popoldne z otroci na pustno rajanje. Upam, da bo vreme ok, ker trenutno sneži WTF? pri nas sije sonce , za tvoje počutje sem danes bila v LJ in je celo pot do Trojan lepo sonček sijal, ko sem zapeljala iz predora pa oblačno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 14:11:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vrtčevske maškarce grejo po dvorišču, moja krilata slončica je zraven tud men je uspelo evo snoči oblečt, pa tud zjutraj je šla v varstvo našemljena. zdej se moram samo še jst nekak naštimat, pol pa gremo na pustovanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 14:11:41
|
|
|
|
suzy85
|
Nova reklama za Pohorje... Smučarski center POHORJE - "da dol padeš!"
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 16.2.2010 14:12:15 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 17:29:01
|
|
|
|
jana81
|
TRENUTNO SEM ZELO ŽALOSTNA IN RAZČARANA ko je prišel moj po Nejca v vrtec, niso našli njegovega kostuma Toma..ne morem verjet da ga ni..ali ga je vzel kdo od staršev ali pa se je vdru v zemljo..jutri grem pa zjutraj tja in bom znorela..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 19:08:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 TRENUTNO SEM ZELO ŽALOSTNA IN RAZČARANA ko je prišel moj po Nejca v vrtec, niso našli njegovega kostuma Toma..ne morem verjet da ga ni..ali ga je vzel kdo od staršev ali pa se je vdru v zemljo..jutri grem pa zjutraj tja in bom znorela.. ojoj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 19:46:49
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! Dva dneva sem delala zjutraj,pa nisem imela časa priti kaj pogledat Jutri pa delam popoldne,ker zjutraj peljem Tilna k P. V nedeljo je začel prav kašljati,danes je začel sluz dobesedno ven pljuvati,tako da je že bolje;se mu je pa na lulčku naredila ena gnojna cista in posledično že celo popoldne ni lulal,ker ga verjetno peče in zadržuje urin .Sem popoldne 2x klicala P,sicer njegova ne dela,ampak je ena druga rekla,da je to zato,ker kožica še ne gre tako dobro dol,da so danes imeli že 2 taka primera.Vendar imajo ful gužvo in je rekla,naj greva jutri k njegovi P,da dava na kontrolo urin za vsak slučaj. Jana...mogoče se bo pa jutri našel kostum luštne maškarce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 20:43:43
|
|
|
|
tally
|
večer kak ste kaj? mi smo še kr ok, danes smo šli mal v Lj in Grosuplje iskat hrusta pusta dedkom in babicam , sam sva oba smotana pozabila fotoaparat vzet tko da niso slikice nastale . v vrtcu so bili tudi našemljeni, so jih vzgojiteljice po zajtrku oblekle, upam da nam bo dala kakšen Cd s slikicami , Emilija je bila baje ful vesela in je uživala. jaz sem imela še kontrolo na polikliniki in je bilo tokrat zadnjič, me ni več naročila . Včeraj sem imela še pregled pri moji G in je vse ok, CTG je v redu,mam pa malo visok pritisk (140/90), zdej me čakajo še 23. priprave za CR potem pa bomo vidli kaj se bomo odločili. Aja vrtec se je tudi nam podražil, prej je bila polna cena cca 390€, zdej pa 442€, spat sva v 4 razredu plačujeva pa 180€. jah kaj čmo drugače ne gre. sej bo od marca kaj manj ko bomo 4 . Jana upam da najdejo kostum, res je smotano tole . Tilči za Tilna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 20:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 20:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Dva dneva sem delala zjutraj,pa nisem imela časa priti kaj pogledat Jutri pa delam popoldne,ker zjutraj peljem Tilna k P. V nedeljo je začel prav kašljati,danes je začel sluz dobesedno ven pljuvati,tako da je že bolje;se mu je pa na lulčku naredila ena gnojna cista in posledično že celo popoldne ni lulal,ker ga verjetno peče in zadržuje urin .Sem popoldne 2x klicala P,sicer njegova ne dela,ampak je ena druga rekla,da je to zato,ker kožica še ne gre tako dobro dol,da so danes imeli že 2 taka primera.Vendar imajo ful gužvo in je rekla,naj greva jutri k njegovi P,da dava na kontrolo urin za vsak slučaj. Jana...mogoče se bo pa jutri našel kostum luštne maškarce jana sej mogoče ga je pa kdo pomotoma vzel, sam je res glupo, ker ste bli pol brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:08:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Verjetno bom imela CR ja, pri Emiliji je bilo tako, da sem imela CR na Pdp, zdej mi je G rekla da bi se znali odločit za kakšen dan prej glede na moj pritisk, sladkorno pa še kaj bi se najdlo..... Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš za vdihe žal nič ne vem, upam da bo katera znala povedat mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:13:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za merce Kaj ti diha prehitro, ali zakaj moraš štet vdihe? pri Varji nisem imela problemov, ker ko je imela težave, so bili njeni vdihi zelo hitri in glasni ...tudi med spanjem. Tako, da če ga ne slišiš, najbrž diha počasi in normalno, ...vsaj mislim tako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za merce Kaj ti diha prehitro, ali zakaj moraš štet vdihe? pri Varji nisem imela problemov, ker ko je imela težave, so bili njeni vdihi zelo hitri in glasni ...tudi med spanjem. Tako, da če ga ne slišiš, najbrž diha počasi in normalno, ...vsaj mislim tako. prehlajen je pa je reju da morm bit pozorna kako diha, no sej pol je verjetn res vredu če se ga komi sliš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:20:20
|
|
|
|
kasso
|
Tally, bo kar hitro tvoj porod na vrsti...kako beži čas...glej, da pošlješ kak sms Danes sem pa vzela digitalca s prazno baterijo na pustno rajanje...tako da sem brez slik Tilči za Tilna. jana, pri nas imamo omarice, tako da redko kaj zmanjka, če bi že kaj večjega, bi tudi jaz znorela. Tako pa zaenkrat pogrešam le en šal v letu in pol. nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Verjetno bom imela CR ja, pri Emiliji je bilo tako, da sem imela CR na Pdp, zdej mi je G rekla da bi se znali odločit za kakšen dan prej glede na moj pritisk, sladkorno pa še kaj bi se najdlo..... Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš za vdihe žal nič ne vem, upam da bo katera znala povedat mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za mere aha tko to, no če boš mela datum pa le povej, da bomo držale pesti da bo vse ok, itak da bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:22:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za merce Kaj ti diha prehitro, ali zakaj moraš štet vdihe? pri Varji nisem imela problemov, ker ko je imela težave, so bili njeni vdihi zelo hitri in glasni ...tudi med spanjem. Tako, da če ga ne slišiš, najbrž diha počasi in normalno, ...vsaj mislim tako. prehlajen je pa je reju da morm bit pozorna kako diha, no sej pol je verjetn res vredu če se ga komi sliš ja, moraš bit pozorna, da ne diha prehitro...kadar je tako, je tudi bolj na glas, tako da zlahka šteješ vdihe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:24:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za merce Kaj ti diha prehitro, ali zakaj moraš štet vdihe? pri Varji nisem imela problemov, ker ko je imela težave, so bili njeni vdihi zelo hitri in glasni ...tudi med spanjem. Tako, da če ga ne slišiš, najbrž diha počasi in normalno, ...vsaj mislim tako. prehlajen je pa je reju da morm bit pozorna kako diha, no sej pol je verjetn res vredu če se ga komi sliš ja, moraš bit pozorna, da ne diha prehitro...kadar je tako, je tudi bolj na glas, tako da zlahka šteješ vdihe. hvala grem jest tud v pojstlo,nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:35:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tally, bo kar hitro tvoj porod na vrsti...kako beži čas...glej, da pošlješ kak sms Danes sem pa vzela digitalca s prazno baterijo na pustno rajanje...tako da sem brez slik ja ja hitro bo jaz pa še kr ne dojamem, da bo kmalu , veš da bom poslala sms.... škoda za digitalca, a je bilo veliko maškar? upam da mi dobimo kakšne slikice od vzgojiteljice , vsaj iz vrtca. mi smo tudi pozabili digitalca pa ni 2x za rečt da so nam baterije prazne. bo treba nove nabavit. Tilči za Tilna. jana, pri nas imamo omarice, tako da redko kaj zmanjka, če bi že kaj večjega, bi tudi jaz znorela. Tako pa zaenkrat pogrešam le en šal v letu in pol. ja omarice so res zakon, vse lepo not pospraviš pa je, zaenkrat ni nič zmanjkalo nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:36:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally sej zdej si pa že čist na koncu. sej res , ti boš mela CR, a pol lohk tud datum zbereš al kako? Verjetno bom imela CR ja, pri Emiliji je bilo tako, da sem imela CR na Pdp, zdej mi je G rekla da bi se znali odločit za kakšen dan prej glede na moj pritisk, sladkorno pa še kaj bi se najdlo..... Mi smo mel dons posvetovalnico, cepljen ni bil, zdej ga je pa sestra naročila šele čez dva meseca, kr neki. Dejte mi povedat kako naj štejem te vdihe če recimo full mirno spi,sej se ga sploh ne sliš za vdihe žal nič ne vem, upam da bo katera znala povedat mere so pa take 60,5cm, 6150g,OG 41 za mere aha tko to, no če boš mela datum pa le povej, da bomo držale pesti da bo vse ok, itak da bo veš da bom povedala , da boste držale pesti
< Sporočilo je popravil tally -- 16.2.2010 21:38:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 21:37:41
|
|
|
|
tally
|
grem tudi jaz v horizontalo. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.2.2010 22:05:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, pri nas imamo omarice, tako da redko kaj zmanjka, če bi že kaj večjega, bi tudi jaz znorela. Tako pa zaenkrat pogrešam le en šal v letu in pol. nočko vsem tudi mi imamo omarce in obešalnike, tako da mi ni jasno zakaj je zginlo.. bomo jutri videli, upam le da je kak pošten starš vzel pomotoma grem nazaj za knjige, jutri kej več komentiram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 17.2.2010 7:30:14
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Danes sem popoldne,tako da imam čas v miru spit.Nejc gre v vrtec,s Tilnom pa imava ob 10.30 P. Včera se je potem zvečer končno polulal,potem sem mu pa dala kar svečko,da ga ni bolelo in se je revček naspal. Enkrat ponoči je zlezel k meni,pa sva se stiskala do jutra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 17.2.2010 9:02:00
|
|
|
|
tilči
|
Tilen mi je zaspal v naročju,tako da ne morem drugega delat,kot viseti na RR Kasso...pri nas je cena vrtca ostala ista v vrtcu imata vsak svoj obešalnik,Tilen tudi omarico za malenkosti.V vsem času smo izgubili le eno rokavičko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?