Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 9:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj pa full kašlja pa full ma sluzi, mi je tak revček, jutr mava posvetovalnico pa verjetno ne bo cepljen probaj mu naredit parno kopel, da se mu bo začelo luščit.. a si dobila kremo? sej kokr je še mejhen se zna fajn odkašljat,pa zjutri je full sluzi zbruhnu pol sm pa še z baby vacom full vn dobila. a tok mejhne že lahko mažem z materino dušico ni še blo poštarja ja lahko ampak samo po podplatih, po prsih in med lopaticama pa ne.. nina7, fajn je tudi, če se zapreta v kopalnico, polno pare, da se mu bo sluz dodatno omehčala in še lažje izločila. za Taja. ma to ne morm k mam dost veliko kopalnico pa bi mogla res full zahajcat pa bi trajal eno uro Pol pa nad pisker Če imaš tuš ali pa zaveso pri banji, lahko to zagrneš, in samo ta omejen prostoček fajn "zapariš" z vrelo vodo in gresta potem noter stat in dihat, recimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 9:05:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pa še naša maškarca (slike je sicer iz telefona) Še en srčkan Tom Joj, kak dečko je že!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 9:07:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj pa full kašlja pa full ma sluzi, mi je tak revček, jutr mava posvetovalnico pa verjetno ne bo cepljen probaj mu naredit parno kopel, da se mu bo začelo luščit.. a si dobila kremo? sej kokr je še mejhen se zna fajn odkašljat,pa zjutri je full sluzi zbruhnu pol sm pa še z baby vacom full vn dobila. a tok mejhne že lahko mažem z materino dušico ni še blo poštarja ja lahko ampak samo po podplatih, po prsih in med lopaticama pa ne.. nina7, fajn je tudi, če se zapreta v kopalnico, polno pare, da se mu bo sluz dodatno omehčala in še lažje izločila. za Taja. ma to ne morm k mam dost veliko kopalnico pa bi mogla res full zahajcat pa bi trajal eno uro to je tud pr men problem, zato sem pa kr v eni posodi segrela do vretja vodo, in pol sem Nejca nagnala nad posodo, da je mal dihal, sam pazi da ne bo preblizu, da ne bo prevroče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 9:08:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pa še naša maškarca (slike je sicer iz telefona) Še en srčkan Tom Joj, kak dečko je že! ja raste, raste .. Nejc je res čist nor na Tom&jerry-a, zato sva mu Toma kupila..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 9:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj pa full kašlja pa full ma sluzi, mi je tak revček, jutr mava posvetovalnico pa verjetno ne bo cepljen probaj mu naredit parno kopel, da se mu bo začelo luščit.. a si dobila kremo? sej kokr je še mejhen se zna fajn odkašljat,pa zjutri je full sluzi zbruhnu pol sm pa še z baby vacom full vn dobila. a tok mejhne že lahko mažem z materino dušico ni še blo poštarja ja lahko ampak samo po podplatih, po prsih in med lopaticama pa ne.. nina7, fajn je tudi, če se zapreta v kopalnico, polno pare, da se mu bo sluz dodatno omehčala in še lažje izločila. za Taja. ma to ne morm k mam dost veliko kopalnico pa bi mogla res full zahajcat pa bi trajal eno uro Pol pa nad pisker Če imaš tuš ali pa zaveso pri banji, lahko to zagrneš, in samo ta omejen prostoček fajn "zapariš" z vrelo vodo in gresta potem noter stat in dihat, recimo. bom kr pisker, ker mamo bano, sam ne vem kako bom to izvedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 10:48:42
|
|
|
|
špelin@
|
Jao, punce, bolj pospravljam, več je krame Mogoče je to znak, da je bolje, da si skuham še 1 kavo in čakam, da me pridnost mine Če mi kdo pozvoni na vratih, se bom delala, da me ni doma suzy85, a veš, da imaš točno 3500 postov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:06:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:08:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dajte mi povedat, koliko pravzaprav vaši malčki spijo? Gregi ponoči spi maksimalno 9 ur (od 22h do 7h). To ne mislim v kosu, ampak pač od takrat, ko zvečer zaspi, do jutra, ko vstanemo, vmes je itak **** budnic V noči s petka na soboto ga je, recimo, sračkal od enih do štirih Podnevi spi nekje od 1-2 uri. eva hodi spat okrog 19.30-20.00, najkasneje malo čez 20. uro. vstaja pa okrog 7ih, včasih še potegne kakšno urco, včasih pa je tudi že malo čez 6 pokonci. čez dan spi okrog 1,5 ure. ta vikend je bla res pridna in spala 2,5 ure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:08:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pa še naša maškarca (slike je sicer iz telefona) je blo vredu pustovanje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:09:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, a veš, da imaš točno 3500 postov? nič več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:10:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo... Oh, suzy85, tole res ni prijetno Ej, jana81, moški so res eni veliki otroci! Sem se prejle takoj na tvojega in njegovo nogo spomnila... Me namreč moj dedec kliče, da se počasi odpravlja iz službe, ker gre do tašče in s puncama smučat. Vmes pa mimogrede omeni, da so se s sodelavci nekaj zafrkavali in ga je en z olfa nožem po roki porezal... In še doda, da upa, da ne bo treba šivat... Raje nisem nič naprej spraševala in komentirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:20:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pa še naša maškarca (slike je sicer iz telefona) je blo vredu pustovanje? gužva....tako da smo po 15 minutah odšli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:20:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo... Oh, suzy85, tole res ni prijetno Ej, jana81, moški so res eni veliki otroci! Sem se prejle takoj na tvojega in njegovo nogo spomnila... Me namreč moj dedec kliče, da se počasi odpravlja iz službe, ker gre do tašče in s puncama smučat. Vmes pa mimogrede omeni, da so se s sodelavci nekaj zafrkavali in ga je en z olfa nožem po roki porezal... In še doda, da upa, da ne bo treba šivat... Raje nisem nič naprej spraševala in komentirala ojej.. ja večni otroci so !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:22:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo... Oh, suzy85, tole res ni prijetno Čaki mal: a potem je to v istem kosu iz prejšnjega tedna odsoten?? Joj, oprosti, jaz sem pa mislila, da je že pretekli petek prišel nazaj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:45:14
|
|
|
|
kasso
|
Končno so se tudi mene prijeli ti virusi. Slabo mi je, trebuh me boli in malo vročine imam. Na srečo ne bruham in ne druskam. Občutek je pa V soboto smo bili na smučanju in ta večja dva, sta se tudi omaškarala, včeraj pa smo nameravali na Kras, a ker sem jaz omagala, je prišla mama do nas pogledat maškare. Jutri upam, da bom že ok, da gremo pogledat povorko in na pustno rajanje. Če bom pa slaba, bom pa prosila taščo in svakinjo, da jih spremljajo. lepe maškarce na slikcah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:53:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro V soboto je bilo na koncertu super Novi fosili so še vedno CAAARJIIIIII Ko bom spravila s telefona en posnetek, ga bom dala gor. Včerajšnje popoldne je bilo pri nas totalno v stilu gnitja - z sva samo izležavala in se igrala z Gregorjem Punci sta še pri tašči - danes gre tja, ker gredo smučat, potem pa pripelje domov malo piko. Velika bo najbrž še 1 dan ostala, ker je tašča drugi vnukinji (tisti, na kateri izživlja sindrom hčere, ki je nikoli ni imela ) na ljubo popolnoma spremenila načrte in dogovore. Nam se itak nič ne pove, ker naši dogovori niso vredni piškavega oreha Posledično je obema nama po telefonu včeraj zvečer dvignila pritisk. je bil ves penast, jaz pa sem tašči tokrat brez dlake na jeziku, mirno in vljudno povedala, kaj si o tem njenih "forah" mislim in da s tem prizadane moji hčeri, ki sta - mimogrede! - tudi njeni vnukinji. V detajle ne bom šla, ker bi napisala predolg spis Joj, če mi gre kaj na jetra, je to, ko me pri določenih stvareh kdo ne upošteva, kar se Nie tiče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 11:55:39
|
|
|
|
nia5
|
Srčekgirll, aurora28, nina7, jana81 kako čudovite maškare, vsi po vrsti so zlateci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:01:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat Koliko časa je potem še spala? Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele No, je pa zjutraj malo dlje spančkala Ja, ampak ji je danes vseeno manjkalo tiste 3 ure ponoči, hb je zdržala do večera, ker je imela družbo, ampak zdaj spi že 45 minut Dajte mi povedat, koliko pravzaprav vaši malčki spijo? Gregi ponoči spi maksimalno 9 ur (od 22h do 7h). To ne mislim v kosu, ampak pač od takrat, ko zvečer zaspi, do jutra, ko vstanemo, vmes je itak **** budnic V noči s petka na soboto ga je, recimo, sračkal od enih do štirih Podnevi spi nekje od 1-2 uri. Če gre spat normalno po svoji rutini okrog 19 ure (pol urce gor ali dol) spi 12 ur, torej do sedmih zjutraj, če pa gre spat kasneje, pa prav tako do sedmih zjutraj nekje. Včeraj je recimo malo čez dan zadremala in je šla spat šele ob pol enajstih , sem že jaz bila zraven ultra zaspana in je danes že malo pred sedmo oba budila, torej je spala slabih devet ur. Čez dan pa načeloma ne spi več, včasih zadrema za kako urco, če ji od noči manjka (torej če ne spi svojih 12 ur).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:01:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 In jutro Mi smo pokonci že od 06.15 , se vidi da je včeraj šla tako hitro spat, se mi zdi da je že pol dneva mimo, pa je komaj deset minilo No prošnja je napisana, tako da jo v ponedeljek odnesem tja in upam da se bo kaj razvilo iz tega. Bomo stiskali pestke Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:04:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jao, punce, bolj pospravljam, več je krame Mogoče je to znak, da je bolje, da si skuham še 1 kavo in čakam, da me pridnost mine Če mi kdo pozvoni na vratih, se bom delala, da me ni doma suzy85, a veš, da imaš točno 3500 postov? Znano , ko enkrat začneš, vidiš še sto stvari zraven in ne moreš nehat , ni konca in ne kraja se mi zdi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:05:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Končno so se tudi mene prijeli ti virusi. Slabo mi je, trebuh me boli in malo vročine imam. Na srečo ne bruham in ne druskam. Občutek je pa V soboto smo bili na smučanju in ta večja dva, sta se tudi omaškarala, včeraj pa smo nameravali na Kras, a ker sem jaz omagala, je prišla mama do nas pogledat maškare. Jutri upam, da bom že ok, da gremo pogledat povorko in na pustno rajanje. Če bom pa slaba, bom pa prosila taščo in svakinjo, da jih spremljajo. lepe maškarce na slikcah Pozdravi se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:06:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:09:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo... Oh, suzy85, tole res ni prijetno Čaki mal: a potem je to v istem kosu iz prejšnjega tedna odsoten?? Joj, oprosti, jaz sem pa mislila, da je že pretekli petek prišel nazaj... ja, ko majo intervencijo ali stražo, ga cel teden ni. oktobra ali novembra pa zgleda, da bo dljeeeee časa odsoten
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:11:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Končno so se tudi mene prijeli ti virusi. Slabo mi je, trebuh me boli in malo vročine imam. Na srečo ne bruham in ne druskam. Občutek je pa V soboto smo bili na smučanju in ta večja dva, sta se tudi omaškarala, včeraj pa smo nameravali na Kras, a ker sem jaz omagala, je prišla mama do nas pogledat maškare. Jutri upam, da bom že ok, da gremo pogledat povorko in na pustno rajanje. Če bom pa slaba, bom pa prosila taščo in svakinjo, da jih spremljajo. lepe maškarce na slikcah kasso pozdravi se! tvoji pusteki so bli pa ! dobro si jih naštimala! kaj pa varja? še nosi očala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 12:13:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes pa pogrešam A dela? ja, pride v petek domov še malo... hvala za objemčke! moram pa povedat, da sem bla včeraj ful presenečena! sem popoldne dobla mail s PP predstavitvijo. je sam sestavil takšne srčkaste slikce in verze in mi poslal za valentinovo. sem zraven.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?