nejcko -> RE: Otroci v gostilni (10.12.2009 13:41:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Mah... dej no. Ok, mogoce avtorico tistega besedila res motjo otroci. Ampak vse ostale perfektne babnice pa ne motijo otroci, ampak samo premalo vzgojeni otroci pac.. Za katere se starsi v gostilni ne pobrigajo dovolj in jih pustijo da pocnejo kar jih je volja. Jih celo ignorirajo, ceprav skacejo okoli vseh miz, cukajo sosede za roka, pulijo roze, polivajo kozarce, se derejo kukr jim gasilke to dopuscajo itd itd. Jaz moram povedati, da sem precej v gostilnah z otrokom…..na kavi….večkrat gremo jest v gostilno, dopostujemo vedno v hotelu……pa ne vem, če si mi je že kdaj zgodilo, da bi videla kakega otroka, ki bi neznanca pulil za roko, spodmetaval natakarje, se drl….vendar, ko sem pač z nekom v gostilni, se posvetim svoji družbi in ne toliko okolici, tako da je čisto možno, da kako zverinsko dretje in razgrjanje preslišim…..nekako pa kar občudujem tiste mame, ki poleg tega, da v gostilni skrbijo zato, da se njihovi otroci lepo obnašajo, vedo o okoliških otrocih v gostilni do potankosti povedati kako so nevzgojeni in razvajeni……meni to nikakor ne rata…. Točno tako. Tudi mi smo kar dostikrat v oštarijah , pa še nisem doživela česa takega. No, je pa res, tudi moj otrok ni fikus, morda mi zato ni dano videti še bolj nevzgojenih otrok od našega nevzgojenca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]. Res se včasih vprašam, če jaz živim na kakšnem drugem planetu ali kaj, ampak jaz dejansko nimam izkušenj s podivjanimi, nevzgojenimi in razvajenimi pamži, katerih ignorantski in nesposobni starši samo z butasto občudujočim pogledom opazujejo njihov vandalizem ... nikjer ... nikoli ... Verjetno pa, če bi HOTELA (si nafilati svoj supeRR materinski ego), bi to opazila; če pa ne, bi se pa prav potrudila, da bi opazila; ... če pa še to ne bi dalo zadostnih rezultatov, bi pa zgodbico v svoji (popolni) glavi malo priredila. Saj ni važno, glavno, da bi imela kaj za povedati ... čez druge otroke, kakopak.
|
|
|
|