|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novoletni med
9.12.2009 20:39:04   
cimi
za novo leto bi najbližjim rada bi podarila domač med, mogoče prelit z orehi, kaj še paše zraven???
kaj pa majhne kozarčke, kje lahko dobim??

hvala

cimi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:58:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: novoletni med
9.12.2009 21:15:19   
Ribica **
Mislis orehe, prelite z medom? user posted image  

Jaz sem dala orehe, mandlje, suho sadje (fige, marelice, rozine) in cez med v kozarcke od frutka (lahko tudi od drugih kasic, ampak Frutek ima meni najlepse kozarcke).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 21:19:11   
čmrgelj
na sestavine so ti že odgovorile kaj se lahko da v med, za kozarčke pa lahko pogledaš tudi v Hobiartu, kjer imajo razne kozarce za poslikava pa so tudi za to dobre, imajo razne oblike od jelke naprej.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2009 13:21:53   
dulcinea
Pri nas dobiš kozarčke take in drugačne v vseh kmečkih trgovinah.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2009 13:24:38   
piko12
V OIC Trzin imaš tudi trgovino s steklenimi stvarmi.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2009 13:43:23   
Hope2
Eno vprašanje izven tega. Kaj potem s tem medom počneteuser posted image , ga jeste kar z žlico, vam je dobrouser posted image . Kako ga porabit? Si sploh ne predstavljam sladko suhosadje in še kup medu okoli, a je res to tak dobro?
Mi vsako leto vsaj od enih dobimo tole in res ne vem za kaj naj porabim, ok orehi še gredo, ker jih lahko nasekljam in dam v piškote ali kako sladico, vse ostalo pa mi je neznanka, zato sprašujem

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2009 13:46:06   
zvesta
Hope, meni pošlješ... jaz vse požrem. :) Meni je suho sadje iz medu ful dobro za jest, ko pa not ostane samo še med, ga pa v čaj zamešam.

Jaz sem pa lani doma delala cimetov med. To je šele dobro. V med sem zamešala ful ful cimeta. Je fino in zdravo pojest zjutraj na tešče žličko, lepo pa paše tudi v čaj.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2009 14:05:46   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Hope, meni pošlješ... jaz vse požrem. :) Meni je suho sadje iz medu ful dobro za jest, ko pa not ostane samo še med, ga pa v čaj zamešam.

Jaz sem pa lani doma delala cimetov med. To je šele dobro. V med sem zamešala ful ful cimeta. Je fino in zdravo pojest zjutraj na tešče žličko, lepo pa paše tudi v čaj.

UUUU, njami tole pa se super sliši. Bom pa to še jaz naredila, hvala za idejo user posted image

Aja, darila pa ne dajem naprej, nekak že porabimuser posted image , tak da ne boš nič dobila, ti prišparam še par kilogramovuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2009 16:54:29   
thaiss
jaz sem lih danes iskala te kozarčke, pa jih nimajo ne v šparu, ne v obijuuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2009 8:22:34   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

UUUU, njami tole pa se super sliši. Bom pa to še jaz naredila, hvala za idejo user posted image

Aja, darila pa ne dajem naprej, nekak že porabimuser posted image , tak da ne boš nič dobila, ti prišparam še par kilogramovuser posted image

hope, na enak način se da emd narediti tudi s čokolado... tega pa še nisem poskusila delat sama, sme ga pa jedla in je zelooo dober...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Tvoja višina je ...
Naša črtica koraka

Moja je 166 cm, rojena sem leta 1977. Ti pa si od mene ...

višja in mlajša (40%)

višja in starejša (18%)

manjša in starejša (12%)

manjša in mlajša (23%)

isti letnik, a večja (5%)

isti letnik, a manjša (3%)

Število vseh glasov: 685

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!