novoletni med (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

cimi -> novoletni med (9.12.2009 20:39:04)

za novo leto bi najbližjim rada bi podarila domač med, mogoče prelit z orehi, kaj še paše zraven???
kaj pa majhne kozarčke, kje lahko dobim??

hvala

cimi

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.12.2009 20:58:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Ribica ** -> RE: novoletni med (9.12.2009 21:15:19)

Mislis orehe, prelite z medom? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Jaz sem dala orehe, mandlje, suho sadje (fige, marelice, rozine) in cez med v kozarcke od frutka (lahko tudi od drugih kasic, ampak Frutek ima meni najlepse kozarcke).

čmrgelj -> RE: novoletni med (9.12.2009 21:19:11)

na sestavine so ti že odgovorile kaj se lahko da v med, za kozarčke pa lahko pogledaš tudi v Hobiartu, kjer imajo razne kozarce za poslikava pa so tudi za to dobre, imajo razne oblike od jelke naprej.

dulcinea -> RE: novoletni med (10.12.2009 13:21:53)

Pri nas dobiš kozarčke take in drugačne v vseh kmečkih trgovinah.

piko12 -> RE: novoletni med (10.12.2009 13:24:38)

V OIC Trzin imaš tudi trgovino s steklenimi stvarmi.

Hope2 -> RE: novoletni med (10.12.2009 13:43:23)

Eno vprašanje izven tega. Kaj potem s tem medom počnete[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ga jeste kar z žlico, vam je dobro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kako ga porabit? Si sploh ne predstavljam sladko suhosadje in še kup medu okoli, a je res to tak dobro?
Mi vsako leto vsaj od enih dobimo tole in res ne vem za kaj naj porabim, ok orehi še gredo, ker jih lahko nasekljam in dam v piškote ali kako sladico, vse ostalo pa mi je neznanka, zato sprašujem

zvesta -> RE: novoletni med (10.12.2009 13:46:06)

Hope, meni pošlješ... jaz vse požrem. :) Meni je suho sadje iz medu ful dobro za jest, ko pa not ostane samo še med, ga pa v čaj zamešam.

Jaz sem pa lani doma delala cimetov med. To je šele dobro. V med sem zamešala ful ful cimeta. Je fino in zdravo pojest zjutraj na tešče žličko, lepo pa paše tudi v čaj.

Hope2 -> RE: novoletni med (10.12.2009 14:05:46)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Hope, meni pošlješ... jaz vse požrem. :) Meni je suho sadje iz medu ful dobro za jest, ko pa not ostane samo še med, ga pa v čaj zamešam.

Jaz sem pa lani doma delala cimetov med. To je šele dobro. V med sem zamešala ful ful cimeta. Je fino in zdravo pojest zjutraj na tešče žličko, lepo pa paše tudi v čaj.

UUUU, njami tole pa se super sliši. Bom pa to še jaz naredila, hvala za idejo [sm=smiley31.gif]

Aja, darila pa ne dajem naprej, nekak že porabim[sm=smiley1.gif], tak da ne boš nič dobila, ti prišparam še par kilogramov[sm=jezicek.gif]

thaiss -> RE: novoletni med (10.12.2009 16:54:29)

jaz sem lih danes iskala te kozarčke, pa jih nimajo ne v šparu, ne v obiju[sm=zmeden.gif]

zvesta -> RE: novoletni med (12.12.2009 8:22:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

UUUU, njami tole pa se super sliši. Bom pa to še jaz naredila, hvala za idejo [sm=smiley31.gif]

Aja, darila pa ne dajem naprej, nekak že porabim[sm=smiley1.gif], tak da ne boš nič dobila, ti prišparam še par kilogramov[sm=jezicek.gif]

hope, na enak način se da emd narediti tudi s čokolado... tega pa še nisem poskusila delat sama, sme ga pa jedla in je zelooo dober...

Stran: [1]