|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.3.2010 17:17:18   
ZvitaLisica
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcadd

Dober dan. Sem popolnoma nova tako na forumu kot pri Montignacu. Prebrala sem dve knjigi zdaj se mucim z jedilniki. Zacela sem v ponedeljek in se nekako drzim jedilnika iz njegove knjige (Montignacovi recepti in jedilniki). Cudi me samo to, da je pri vsakem receptu prisotno: poprazi to ali ono in dosti je smetane. Kaj si vi mislite o njegovih jedilnikih?

Hvala lepa za odgovore.
Mojca :)



Jaz smetano jem, prav tako tudi skoraj vse sire, včasih sicer pazim, da je manj masten. Bolj pomembno je, da pravilno kombiniraš, da ne mešaš škroba, živalskih in rastlinskih beljakovin v enem obroku ter da sploh ne uporabljaš bele moke. Rezultati so vidni, pa poglej moj tickeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojcadd)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.3.2010 17:19:48   
ZvitaLisica
Drugače pa sem ravno danes (ko mi je motivacija že skor čist v vodo padla) žela sadove hujšanja!!!!!! So me dve gospe pohvalili, da se mi fuuul pozna in da kako mi je uspelo tako "na hitro" shujšat user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiii


Sem čist srečna. Trenutno tehtam kot pred zadnjo zanositvijo in sploh je to res dober dosežek. Zdaj pa še malo stisnem pa bo :)

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.3.2010 22:56:34   
_ella_

IZVIRNO SPOROČILO: ZvitaLisica

IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

Ojla punce.

Ma meni tudi kg stojijo...kdaj pride do tistega drastičnega upadanja, v katerem obdobju?

Imam pa še eno vprašanje: kako je s pitjem vode? Ali jo lahko kadarkoli, ali samo nekaj časa pred oz. po obroku (koliko časa)....jaz se namreč kar nacejam.

In ali je nujno zjutraj pojesti sadnje pred zajtrkom (ali spiti kis in vodo)? Zakaj? V knjigi tega nisem zasledila.

Uspešen boj s kg še naprej!

LP

Kolikor sem jaz seznanjena z načeli zdrave prehrane, in Monti se z njimi zelo pokriva, je pitje 3-5 dcl vode 15-30 min pred jedjo, torej tudi pred zajtrkom, priporočljivo zato, da telo s pomočjo te tekočine lahko ustvari bikarbonatno raztopino, s katero želodec varuje pred kislino in tako pripravi tudi dvanajstnik in želodec, da ju vsebina želodca ne bo skurila. Po jedi pa se ne pije tekočin ker se znjo preveč razredči želodčno kislino in ta ne more dovolj predelati zaužite hrane.

Sadje se je pred obrokom in šele najmanj 2 uri po njem, zato ker lahko po nepotrebnem ustvarja težave v želodcu zaradi hitrega vrenja.

Takole na hitro, pa prosim, da pokomentirajte še ostale.







Kis neki pravijo da topi maščobo, zdej pa probaj pa boš vidla, če pomaga. Jaz ga. Pa tudi ribje olje pijemzjutraj naj bi bil proti celulitu. Mislim da se že opažajo rezultati.

Mojcadd tudi jaz veliko lahke smetane konzumiram, pa mi gredo kg kar dol, sicer pa taako kot je Zvita lisica napisala.


Sicer pa predlagam, da si prirejate Montignaca tako da boste s njim lahko živele, mislim da je pomembno da se držite določenih načel kot so : ločenje mesa in rib od testenin in riža, čim manj mastnega, nič krompirja, kruh samo zjutraj, pa samo polnozrnate izdelke. Veliko vode, pa sem pa ke se kej pocrklati. Poudarek na z njim živeti, ker mora biti večno naš sopotnik, sicer smo kaj hitro tam kjer smo začeli in še več. Zato si ga prilagajite, mogoče kdaj ga kaj stisnite, da bi kej bolje uspele. Ampak če se lotite strogega držanja nekih jedilnikov, vas lahko mogoče kaj hitro mine. Morda je bolje , da gredo kg počasneje pa s užikom, kot pa da se matrate in potem obupate.

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 7:39:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _ella_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.3.2010 8:22:19   
moja malenkost
Hvala, super ste user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.3.2010 14:35:22   
TomTaylor
ojla punce, spet imam vprašanje glede fižola..vem, da sem že spraševala, no, zdi se mi, da sem...ampak moj spomin je bolj pasje sorte..A se sme jesti fižol v zrnju?? Jz bi ga naredila samo v solati z rdečim radičem in sicer za kosilo, ful se mi lušta.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.3.2010 14:50:47   
moja malenkost
Kolikor se jaz spomnim, mislim, da naj bi fižol spadal v srednji razred (se pravi, jemo v omejenih količinah)....če ni tako, naj me katera popravi.

Mene pa zanima katera marmelada brez saldkorja je ta prava? Zadnjič sem iskala v Sparu pa nisem nič našla. Dajte mi povedat točno firmo katero kupujete in je ok za Montija.

pa pa

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 14:59:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moja malenkost)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.3.2010 9:31:42   
Mala_Ajda
Jaz po dolgem času. Kile lepo stojijo na račun negibanja, po operaciji naj se ne bi naprezala. Sem pa pristala na 57 kg, željeni kilaža pa je bila 58. Prehranjujem se po Montiju, le da sem že nekaj časa zamenjala polnozrnat kruh z ovsenimi kosmiči in navadnim jogurtom z manj maščobami.
Marmelado sem sicer gledala, Montijeve stalaže so tako v Mercatorju, kot v TUŠ-u ali v DM-u. Tako, da je vse na kupu brez letanja. Priznam pa, da si nisem kupila ničesar od tega, ker sem marmelado skuhala sama (ena je bila iz ingverja, druga pa iz pomaranč), hranila sem jih v hladiniku.
Ja, fižolček v zrnju (škrobnato živilo) je za "srednjo" stopnjo, ampak kaki dve žlici pa ne bo nobena katastrofa, jaz bi si ga ziher privoščilauser posted image .

Komaj čakam, da se konča bolniška, malo že migam, bom pa še bolj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.3.2010 13:53:32   
moja malenkost
Grešila sem, sedaj imam pa slabo vest user posted image .....je imel sodelavec poslovilno zabavo in sem jedla pizzo in tri piškotke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_Ajda)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.3.2010 14:49:22   
darja.mark
moja malenkost - ne sekiraj se preveč mal se pa lahko nagradimo. mam jst tut sladek teden, razen včeraj sem ta teden vsak dan kej sladkega pojedla. Pa kaj čem če mi pa skos neki nosijo user posted image pa pod nos molijo, ne morem rečt ne bom preveč fina izpadla, hehe

a ni blo s fižolom tko, da naj bi ga NE kombinirali z mesom? sem misla da samega lahko jemo...no pa spet vem neki novga user posted image

nobena mi ni odgovorila kako je s prepečencem...a je polnozrnat prepečenec enako kot polnozrnat kruh al ga tut naj ne bi jedli?

pa še tale marmelada....jst tut nisem ziher če mam tapravo, tut piše za sladkor da je samo sadni delež noter...tko da pomoje nima sladkorja? sam sladka mi je pa ful, lih to mi je mal sumljivo.user posted image al se mi pa samo zdi ker vse jem in pijem brez sladkorja :) no ja, razen pregreh ki sem jih zgoraj omenila - tisto mi ni nič presladko user posted image

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
26.3.2010 20:00:25   
_ella_
Marmelado kupujem isto kot aurora od Zdravo življenje, res pa deluje sladko, ker ne jemo več tako sladko. Probaj malo navadne sladkane marmelade, mi zdaj kar rito skupi potegne, tolk je sladko.

Polnozrnat prepečenc je za moje pojme ravno tako dober kot kruh, če ne niti boljče. Vem pa ne, samo mislim tako.
Ja Monti dieta je pri meni spet ušla v daljave, moram biti drug teden bolj pridna. Morad mi uspe , ker gredo moji na dopust, pa si bom morala sama kaj pripraviti v službi.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
26.3.2010 23:59:00   
mojcaz.



VELIK BOJ ZA USPEH SMO ZAČEL 1.1.2010!!!!

Vsakega 10. v mescu bomo urejale seznamček, da bomo lahko vidle naše rezultate


user posted image SEZNAM NAŠEGA USPEHA S KILOGRAMI user posted image




VZDEVEK    KG OB ZAČETKU   ŽELJENI TEŽA (KG)     VMESNI REZULTAT
mojcaz.            75 kg                     60 kg (-15)         10.3.->70,5    -4,5kg
TT                     73 kg                    60kg (-12)      10.3. -> 68,5 kg  -4,5 kg  
boob                87kg                     70kg (-17)      10.2. -> 84,6 kg   -2,4 kg       
razočarana123  91kg                   65kg (-25)      10.3. -> 87,5 kg        -7,5 kg    
m.rudovic         95kg                  70 kg (10-15)                ??? 
aurora_5         62,2kg                 53kg (-9)        10.2. -> 60,3 kg    -1,9 kg        
usica               90kg                     70kg (-20)                 ???
TRIŠ                83 kg                    65kg (-15)        10.2. -> 75 kg        -8 kg
S*                   84 kg                    70kg (-14)        10.2. -> 82,6 kg  -1,4 kg   
Muca Miša      100kg                    75kg (-25)                    ??? 
mate0ja         106kg                    96 kg (-10)                ???    
k.tja                73 kg                    63 kg (-10)                  ???  
*raci*             95 kg                    70kg (-25)         10.2. -> 86,8 kg  -8,2 kg  
mamica2009
   103,7 kg                  80kg (-25)        10.3. -> 96,7 kg   -7 kg      
rokipoki 
         73 kg                    68kg (-5)                  ???
indijancek       73kg                    62kg (-11)               ???  
Zvezdica         73,5 kg                60 kg (-13,5)           ???     
brbončica
       72 kg                    60kg (-12)         10.3. -> 73 kg        +1 (-1) kg
viroza             76 kg                   66kg (-10)               ???
Dali*                ???                        ???                         ???
nebo              67,3kg                 58 kg (-9)                ???
_andreja_      98kg                    77kg (-21)                 ??? 
julija30           77kg                    67kg (-10)    10.3. -> 75,4 kg        -1,7 kg       
Detece           ODŠLA K LOČEVALNI DIETI
_ella_             79 kg                  64kg (-15)      10.3. -> 73,8 kg      -5,2 kg        
Tanchy
           90 kg                  70kg (-20)                ???   
brkn83           66kg                   58kg (-8)     10.2. -> 61,5 kg      -4,5 kg           
antonia          83 kg                  64 kg(-19)               ???
ZvitaLisica
      79 kg                  64kg (-15)        10.3. -> 72 kg  -8 kg
katrin***       68 kg                  60kg (-8)          10.2. -> 64,1 kg  -3,9 kg
Teya D.          85 kg                  66kg (-19)        10.3. -> 79,1 kg  -5,9 kg
lunca14        73kg                   65kg (8)              10.3-> 64,5 kg  -8,5 kg
morrak          71 kg                  60kg (-11)           10.3 ->69 kg -2kg    
Tonchka        69kg                   59kg(-10)             ???
Mala_Ajda     61,6 kg              58kg(-3)       
10.3. -> 58,1 kg      -3,5 kg
tašon            78,5kg                64kg (14)          
10.2. -> 77 kg      -1,5 kg   
tasa_m        80,9kg                  65kg(-15)                ???
maja1488                                75kg                         ???
Špelca21      83kg                    65kg(-18)               ???
auroraa        76kg                    70kg(-6)            10.2. -> 74 kg         -2 kg
hel32            90kg                    75kg(-15)              ???
VANILI           79kg                   55kg(-24)          10.3. -> 68,5 kg   -10,5 kg       
suzi*            74kg                     60kg(-14)                    ???
saruška        ???                        ???                            ???
Vidividi          62kg                      56kg(-6)          10.3. -> 57,7 kg    -4,3 kg 
Suzy85        
78kg                      68kg(-10)        10.2. -> 76 kg      -2 kg
Naty-Taja     94kg                     69kg(-25)          10.3. -> 85,5 kg  -8,5 kg
darja.mark        60kg                     50kg (-10)      10.3. ->54,5              -5,5 kg
lidik              105 kg                    70kg (-35)                       ???
nikolet          95 kg                     60kg (-35)         10.3. -> 87,6 kg    -6,4kg

ČE BOMO PRIDNE BODO LEPI REZULTATI VIDNI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




_____________________________

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
27.3.2010 14:40:04   
_ella_
Jaz sem si pa zdej za kosilo privoščila zelene leče v solati s papriko , paradajzem in čebulo, zraven pa hrenovko njami.

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
29.3.2010 10:44:12   
brbončica
Čao soborke!user posted image
Se malo javljam po dolgem času. Kaj naj napišem; z Montijem nisva glih "tanarbulša" prijatla.
Ene 2 dni se super razumeva, pol sva pa par dni čist skreganauser posted image user posted image user posted image . Skos ena in ista zgodba,
mislim da se kar ponavljam in eno ta isto pišem, kajne.
Kilce mi stojijo, kar je dobro, in to po zaslugi lepega vremena, sem skos zunaj na zraku in hodim, hodim, hodim..
Še dobro, da je pomlad, čene bi jih imela zdele že okrog 80 kg glede na mojo neresnost pri hrani.
Vsak ponedeljek si obljubim, da ta teden bo pa drugače, tako da v današnjem dnevu še ni bilo greške,
recmo, da ta teden speljem.user posted image user posted image
Kako pa ste ve, uživate na tem sončku?
Pridkane bodte, pa se pišemouser posted image

Pa, pa, letim ven...


(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
29.3.2010 13:19:16   
NatyTaja

Evo mene! Spet mi je ratalo malo prebrat in prečekirat.
Sem še vedno zvesta Montiju, samo ne tako zelo striktno, kot v začetku. Sploh včeraj in predvčerajšnjim bi pojedla volka, tak apetit sem imela...pa sem včeraj vidla, kaj je vzrok! - Menstruacija po skor cca 18 mesecih! No pa ni šlo nič kej gor zaradi tega, še dol je šlo in na tehtnici se zdej pokaže že 84,8! Super. Torej sem sklatla že celih 10 kg. Pa gremo naprej.

Odgovor na vprašanje, zakaj sadje na tešče - zato, da telo dobi iz sadja prepotrebne dobre sladkorje. Če jemo sadje po drugi hrani, ki se razgrajuje dlje, kot sadje, sadje na vrhu zgnije in nimamo nič od njega. Nekako tako.

IZVIRNO SPOROČILO: _ella_



Sicer pa predlagam, da si prirejate Montignaca tako da boste s njim lahko živele, mislim da je pomembno da se držite določenih načel kot so : ločenje mesa in rib od testenin in riža, čim manj mastnega, nič krompirja, kruh samo zjutraj, pa samo polnozrnate izdelke. Veliko vode, pa sem pa ke se kej pocrklati. Poudarek na z njim živeti, ker mora biti večno naš sopotnik, sicer smo kaj hitro tam kjer smo začeli in še več. Zato si ga prilagajite, mogoče kdaj ga kaj stisnite, da bi kej bolje uspele. Ampak če se lotite strogega držanja nekih jedilnikov, vas lahko mogoče kaj hitro mine. Morda je bolje , da gredo kg počasneje pa s užikom, kot pa da se matrate in potem obupate.


Se nebi mogla bolj strinjati, kot se! user posted image


TT - rdeči fižol v zrnju ješ komot!

Moja malenkost - marmelada je edina prava v Merkatorju - taki mali kozarci in na etiketi na veliko piše 100% (menz & gasser piše na pokrovčku) ! Ali pa ena taka v zelo ozkih kozarcih, mislim, da je neka irska al nakaj takega. Drugače pa je bolje, da si kupiš zmrznjeno sadje, ga pokuhaš in daš v kozarce! Recimo jagode ali pa češnje.

Darjamark - pz prepečenec ima not belo moko, za hitro hujšanje ga naj nebi, drugače pa ni nič narobe, če ga kdaj pa kdaj - mi kr vsi za večerjo kdaj tople sendviče iz tega kruha jemo, pa gre vseeno dol. Je pa nekaj podobnega ta prepečenec kot graham kruh, ki je dovoljen.

Gremo naprej! Pridne bodimo in se pišemo!! user posted image

Pa ven na sončka, če nam potem res dež pošljejo!!

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
29.3.2010 18:01:54   
mamica2009
Da se še jaz oglasim malo po dolgem času. No jaz sem začela kombinacijo Montija z 14-dnevno hitro dieto. Upam da mi uspe vsaj ene 3 kg spravit dol do tehtanja.
Sama nad sabo sem zelo razočarana. sladkarije me premamijo, in ne morem se jim upreti. Vsak dan znova grešim. Pa to ne gre več tako.

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
29.3.2010 21:52:13   
ZvitaLisica
Jaz pa kr hujšam in hujšam in hujšam, pa nič ne shujšam user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
30.3.2010 6:33:36   
nikolet
jutro punce

se vam javim po dolgem času

sem bila bolna in nisem nič se javila, včeraj pa je bil tojk lep vreme da smo bili zunajuser posted image

jz tud hujšam in nič ne shujšamuser posted image   mah bo že sam da se vreme orenk poštima in da grem v službo user posted image pol bojo pa kg se kar topileuser posted image

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 8:22:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nikolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
30.3.2010 9:03:56   
moja malenkost
Ojla
Mah punce, dejte me mal potolažit. Res se držim Montija, redkokdaj se pregrešim, ampak kilce kar stojijo in stojijo. Sej sem nekaj brala, da takoj ne začneš hujšat, ker telo porablja še stare grehe in voda gre iz tebe, ampak sedaj pa teče že tretji teden montija pa je šlo dol slabo kilco. Mogoče pričakujem preveč?
Ampak k se s kom pogovarjam k je bil na Montiju mi pravi, da so kile kar letele dol user posted image .

Marmelado sem pa kupila Mercatorjevo zdravo žilvljenje in mi je okus kar všeč. je pa res, da odkar nič sladkega ne jem mi je vse kar je normalno sladko ful presladko, se mi kar fino zdi. Včasih sem tut kavo pila tok sladko da mi je rit skupaj potegnilo, sedaj pa bolj grenko k ne in si ne predstavljam, da bi spet pila tok sladko user posted image  .

Dejte mi še povedat katere namaze lahko jem...predvsem sem najbolj vesela, če mi kar firmo poveste, ker če ne delam cel doktorat v trgovini iz teh maščob user posted image .

No, se beremo...uživajte user posted image


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
30.3.2010 10:24:07   
VANILI
Živjo vsem!
Da še jaz poročam. V poenedeljek (tehtam se enrat na teden) sem jih mela 65.7kg, kar je ok. Še vedno grem dol približno kilo na teden. Sicer sem si dala "rok" do cilja december 2010, a če bo kaj prej, bo toliko boljše.
Rada bi prišla na 55kg.

Montija se držim za zajtrk 100%, za kosilo tudi, a ker jem precej pozno kosilo, enostavno nisem lačna zvečer, zato večinoma pojem kak jogurt (češprav kar pozno) ali če sem pa lačna, še kaj drugega. Izrecno ne jem sladkarij, "belih" jedil in krauha, ki ni PZ, pa še to samo zjutraj. Mogoče imam srečo, ker obožujem zelenjavo in bi jo lahko jedla 5x na dan. Pa sadje isto.
Jem pa sir, smetano in mojo pregreho - kavice z mlekom iz službenega avtomata. Ker kile vseeno grejo dol, pač to pijem, si pa dam brez cukra.

Telovadim še nič, čeprav bo treba tudi to začet, pa doma imam vibromasažni stroj, k itudi sameva in služi namesto obešalnika. To bo zame težji del :)
čeprav včeraj sem že bla pridna, sem lopatala zemljo, da smo prestavili kompostnik.

Drugač za športanje se mi zdi najbolj enostavno tek, a kaj, ko se mi še to ne da. Sicer pa saj tečem - za tamalim, ko je njemu v užitek, ko vidi, kako mami šibauser posted image .

tok bi mela za pvoedat glede tega.
Mi gre pa že na živce, ko me sodelavke imajo pod drobnogledom in opazijo čisto vsako mojo novo (staro!) cunjo ,ki jo imam oblečeno.
No, da se pa vseeno malo pohvalim: zadnjič sem šla v trgovino gledat kavbojke. In pride prodajalka: kok številko? jaz vdano v usodo: "44 in 42 bi prosila..." Mi prinese in MENI OBOJE PREVELIKE!!! Sem se ji zadrla iz kabine, če mi lahko 40 prinese! No in prejšnji teden so mi še te lezle dol - bi ble 38 čist. ok. Samo, Oliver ima pač velike številke. user posted image .

Moj nasvet, ki izvira iz mojih izkušenj: ne preveč bit v montiju. Ne preveč energije vlagat v to. Živite življenje, ne mislit skos na hujšanje in na preštevanje kalorij in študiranja, a je to ok za pojest al ni. Jaz priznam, da knjige sploh nisem globoko prebrala. Recepte si pogledam, nekaj zvem od vas, tiste osnove sem si prebrala ampak to je to.
Je pa res, kot pravite - ta dieta mora postati način prehranjevanja, ne pa samo tačas, potem pa spet na stare tire.

Veliko sreče in uspehov nam želim še naprej!!!




_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
31.3.2010 13:02:13   
darja.mark
VANILI kilo na teden dol...jej bravo :) blagor, hehe da ti tko lepo uspeva

no jaz pa tut zadnje čase kr grešim, in to ponavadi zvečer. čez dan se držim, sploh mi ni problem ker sem se že navadla na ta naćin prehranjevanja. zvečer me pa premaga ker sem zmer dolgo pokonci in se lačnaauser posted image user posted image . pred polnočjo skoraj ne grem spat in pol sem lačna in grem jst..in to zavestno...ko se najem mi je pa žal user posted image kaj nej nardiiiim?
spat grem pa težko prej ker zvečer postorim vse kar čez dan ne morem zarad pomanjkanja časa...tko da zgodnejši odhod v posteljo na žalost ni reššitevuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
1.4.2010 10:51:47   
nikolet
jutro

no jz sem pa danes v polnem zaganu spet od začetka k sem preveč grešilauser posted image

sem pa danes dobila izračun za dohodnino in dobim nazaj dinarčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image   sem ful veselauser posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
1.4.2010 13:03:49   
brkn83
Pozdravljene.

Po zelo dolgem času sem vam zopet malo javljam. Ni bilo veliko časa za računalnik, pa tudi z dieto sem kr mal odlašala, sej sem se poskušala držati, ampak mi ni nekako najbolj uspevalo. Pa zdj ko bo velika noč spet ne vem kako bo.

No moja teža je zdej enaka kot pa je bila ob zadnjem poročanju - 61,5, kg. Upam, da mi po veliki noči uspe se vrniti nazaj na to dieto, ker bi res rada izgubila še 3 kilograme.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?