NatyTaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. da je ona bila prava k**** saj je izkoriščevala vsakega tipa, pa imela še pred manj kot enim letom 5-6 sporednih tipov (večina sex in luksuz)... ... mojo dobro kolegico Mojca oprosti če bom preveč direkta, ampak tile dve izjavi nikakor ne gresta skup!! Očitno nista tako dobri prijateljici, če ti zadeve niti omenila ni, kar se pa poroke tiče ima pa verjetno že kak svoj namen - karkoli že to je, se mi zdi, da se to tiče izključno nje in njega. Ti pa ji lahko čestitaš, če ti paše, če pa ne pa se obrni stran! Čas bo pa pokazal smiselnost takega koraka. Je pa tako, da včasih ni dobro čakati na pravi trenutek, pač pa je dobro biti kdaj pa kdaj tudi spontan. Pa brez zamere še enkrat, ampak mi gre res na jetra, kolk se imamo ljudje za sekirat o drugih, pred svojim pragom imamo pa ponavadi tudi zajeten kupček smeti...če me razumeš... Kar se pa vampeka tiče - če utrjuješ samo zunanje trebušne mišice boš imela isto velikega, sam bolj utrjenega. Začni delati tudi za notranjo trebušno mišico, ki vampek notri potegne. Evo mal bolj po domače povedano, kar je bilo meni strokovno razloženo. Za vaje pa na fitnesu vpraši. Pa strpnost pri kg. Pozna se pozna skor sigurno, samo vztrajna bodi... No sej tudi jaz malo grešim, ko sem tele močne tablete jemala, pa sem mogla zvečer pred to tableto neki orng pojest. Prej je pa nisem upala vzet, ker je mal taka, da potem kr spiš... No imejte se in ... pomlad je že tu, tako da bo poletje in kratki rokavi tudi hitro tu... ni tako dobra spodbuda, kot TT - jine slikce, (btw hvala za brco v rit) je pa dobro namerno.
|