Anonimen -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (20.12.2009 18:18:31)
|
Živjo! Trenutno sem še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in pričakujem, da bom rodila v roku 3 tednov. Od zanositve sem se zredila 13 kg in se bom verjetno še kakšno. Potem se nameravam držati Montija, ki ga sedaj vneto preučujem. Predvsem mi je všeč zato, ker se moraš znebiti belih stvari in sladkarij, česar odvisnica sem jaz. Tako da moje mnenje je, da prehranjevanje po Montiju ne škodi, ni dieta, ampak način življenja, zato mi tudi ne more škoditi med nosečnostjo ali dojenjem. Tudi na hitro ne nameravam shujšati. Visoka sem 163 cm, želena teža je 50 kg, kot sem jih imela pred nekaj leti. Sedaj jih imam 73, po porodu jih bo šlo nekaj dol, na primer da jih bom imela po porodu 65, še vedno mi jih bo ostalo 15 za zbit. Ko pa rodim, pa sporočim natančne številke, ok? Jaz začnem že jutri, in sicer z elementarnimi recepti, ki jih bom kasneje, ob prebiranju Montijevih knjig dopolnjevala in širila. Pa tudi do NL še ne bo pravega Montije, ker ga še ne poznam dobro, ampak bo to neka uvajalna faza. Sicer pa tudi ne jem mesa (jem ribe, jajce, mleko, sir itd.) in me zanimajo predvsem vaše izkušnje oziroma ideje za prehranjevanje za vegetariance po Montiju, če jih ima katera. Postopno bom tudi začela mislim da z orbitkom če bo le čas dopuščal, če ne, bodo samo sprehodi. 15 kg za zbit imam željo do poletja 2010, torej v roku pol leta, kar pomeni 2,5 kg na mesec. Mislim, da to ni preveč, če pa se bo izkazalo, da je, pa si bom isti cilj zastavila do jeseni 2010, saj se mi nikamor ne mudi. Zelo bom vesela, če me boste sprejele medse in če me vključite na seznamček: Napišite kar: Trenutna teža: 65 kg (če bo sprememba, sporočim naknadno), želena teža: 50 kg. Datum začetka prehranjevanja po Montiju: 21.12.2010.
|
|
|
|