TomTaylor -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (18.12.2009 16:21:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abundancija TOM Taylor, mogoče sem spregledala ampak v kolikem času si shujšala 18 kg in zakaj si se potem nazaj zredila?me zanima ker jaz bi tudi rada enih 20 kg dol vrgla. že pred prvo nosečnostjo sem jedla po montignacu, ampak taktrat ni bil toliko namen v hujšanju kot v zdravem prehranjevanju in dobrem počutju, saj sem imela vendar 54-56 kg. Počutila sem se ful super, polna energije in vsega. Potem sem zanosila - rizična nosečnost, strogo ležanje 5 mesecev in posledično 30 kg viška...Nato sem začela spet jesti po montignacu, pa malo vmes zabušavat, pa spet montignac...ne spomnim se točno koliko časa sem hujšala 1. rundo, vem samo, da je šlo dol cca. 18 kilogramov, imam pa zelo dobro v spominu, da sem v 1 letu izgubila 28 kilogramov. In sem teh kg držala ves čas do ponovne zanositve. In potem spet druga nosečnost, spet rizična, in spet ležanje...Sicer se zahvaljujoč Montignacu nisem zredila tako drastično (montignat ti po več letih nekako pride v kri), pa vendar si močno želim priti nazaj na moje stare kilograme.
|
|
|
|