|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 18:05:12   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

boob: jaz mam tud FB ti pošljem ZS


poslala user posted image

_____________________________

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 18:32:32   
ZvitaLisica
Dober večer...jaz sem pa slabe volje ker imam težave z dojenjem. Zdaj pa ne vem al od Montinjaka al od česa druzga. Tiste k dojite, imate tudi ve kake težave?!

Pri moji 4 mesečnici zadnje tedne opažam, da bi se rada vse več dojila, pri enem mesecu je prespala že celo noč, brez dojenja. Zadnje dni pa bi kar po 3x jedlauser posted image user posted image  

Sem zdaj razmišljala, da izgubljam na teden po cca 1 kg in mogoče je preveč, samo popolnoma nič ne stradam user posted image  Jem kadar sem lačna, le da jem vedno samo živila z GI manj kot 50. Na račun hujšanja ne želim prenehat z dojenjem.

Ima katera kak nasvet??? Pijem pa dovolj...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 19:05:03   
_ella_
Zvita Lisca- mislim da je kar normalno, večinoma do 3 meseca dojenčki spijo kar dobro, potem se pa začnejo zbujati. Tudi moja je spala po 7 ur skupaj prvo runda, in se samo enkrat dojila ponoči. Po 3 mesecih je bilo tega konec. Se mi zdej zbuja na 2-3 ure že 4 mesece. Zdej ma 7 mesecev. Pa to vem od mnogo več ljudi. Ne verjamem da je od hrane, ker na tej metodi še vedno jemo in tudi bolj zdravo jemo. Važno je da veliko piješ. Privošči si 1 radler na dan to kar pomaga. Jaz sem si ga večinoma zvečer privoščila . Pa še preskok v rasti imajo zdej pri 3 mesecih. Tko da če imaš srečo, bo prerasla, če pa ne si tam kot večina. Navadi se na pogosto dojenje. user posted image Jaz jo vzuamem kar v posteljo, kadar je prehudo. Pa še eno za razmislek tiste mamice v Afriki, ki so same kost in kože nimajo drugega za otoka kot materinski mlek. Pa one res nimajo za jest.

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 20:18:31   
mamica2009
Sem jezna da bom popenila. Čist sem sfalila Montija.
Sama sebe ne prepričam da določenih stvari ne smem jest, celo ne sladkega.
Uff sem jeznauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 20:21:07   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO:  _ella_

Naty-Taja halo seveda se nam pridruži, te pa tudi pogrešamo na Julijkah,samo verjamem da pri 3 otrocih je bolj malo časa za RR


Oj, Ella - ja, mi kr mal cajta ostane. se kr nabere tem če imaš tri otročke. Čeprav mi je trenutno tole najbolj aktualno. Pa Aprilke 05, na julijke 06 sem pa kr mal pozabla, priznam, ker se en čas ko sem gledala ni nič kaj dogajalo. Ko je Klaja rodila tretjič...Bom prišla pogledat obljubim. user posted image

Zvita lisica - ne vem, če si prebrala moj prvi post - jaz imam tri otroke, vse tri sem kr dolgo dojila (oz. še dojim) a z Montijem nikoli ni šlo!! od polnozrnatega ni mleka, vsaj pri meni ne. Oz. mogoče, če bi bila od prej navajena na to prehrano mogoče. Poznam pa nas več, ki to ni šlo skup. Vsaj prve štiri do pet mesecev ne. Potem je že lažje, ko začneš dodajat hrano in lažje premostiš kak manjko vmes. 
Je pa možno, da ima mala kak poskok v rasti in se ti ponudba in povpraševanje usklajuje...mogoče bo kmalu bolje, drugače pa ti svetujem, da se ne čisto striktno držiš, pa poskusiš spet čez kak mesec. Pa še en problem je pri dojenju in hujšanju. Ne gre ravno toliko za to, da bi ti stradala, pač pa za izločene strupe med zmanjševanjem teže, ki baje prehajajo v mleko in jim mali popijejo. Ne vem, koliko je to znanstveno dokazano, sam se mi zdi, da se je moj kr stran obračal, ko sem tudi poskusila tam pri ene 3, 4 mesecih zdej z Montijem. Zdaj pri 7,5 pa ni več problema. Tole, kar ti je Ella napisala...ja, no tudi drži po svoje. Čeprav tisto z Afirškimi mamicami mi pa ni najbolj simpatično - tam so tudi otročki tistih mamic tako suhceni in velikokrat tudi ne preživijo...Kaj pa vem, maščobne obloge med normalno nosečnostjo so že res čemu namenjene.

E pa sem zbluzila. Je pa res, da smo tole zadevo z nekaj celjankami kr dobro že obdelale, ker nas je kr nekaj s tremi otročki, ki prisegamo na Montija za dobro izgubo kg in potem tudi držanje pridobljene teže!

Pa še nekaj me kr malo moti. Jaz še vedno vztrajam, da je to način prehranjevanja in ne samo dieta. Ker po dietah sem jaz kg vedno nazaj dobila, tule po Montiju pa ne - ja, tole je sicer v nasprotju z mojo izjavo, da že tretjič izgubljam kg po Montiju, sam je pa res,da sem se med nosečnosmi in dojenjem lahko rečem nažirala z nemontinjaškimi zadevami (beri bel kruh, sladkarije...)

Nisem pa še čisto zeher, kolk je šlo kej dol. 1.1.2010, ko sem striktno začela Montija (se vmes malo pregrešila, zdej sem pa čisto pridna). začetna teža je bila 94 pri 175cm. (ful preveč za moj operirani križek user posted image ) Željena teža je pa tam 69...tak da bi rada do poletja dala dol vsaj...25 kg... Pa trikrat na teden se fajn prešvicam, če mi le rata. Pa še kdaj vmes, ko gremo z malimi na sneg...user posted image
Tak kot pri nekaterih od vas je pa posteljna rekreacija na odlogu...user posted image (nič čudnega pri treh otrocih!!)

Imejte se in se pišemo...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 20:28:13   
Naty*Taja
oj, Ella - zdej sem vidla, da se gre za julijke 09! Ja, sem vas pa res kr zanemarla, ker je naš mali bil nazadnje po prvem roku 3.7. rojen že 18.6. in sem se potem kr junijčkom priklopla. Je pa tako, da ko imaš drugega al pa tretjega so tele debate tak nezanimive, ker...ja, lahko kvečjemu kak nasvet dam, tisto pa tak veš, da večina mamic rada sama preizkusi in ne želi poslušat pametovanj...user posted image V glavnem v večini itak samo preberem. Je pa tako, da je naš mali kr napreden - pri 7 mesecih je že vstal ob ograjici in zdaj že lepo mašira okrog po stajici ali pa ob stolih, sedežni... no pa ko to tam napišem je ene pol mamic kr malo zmedenih, da njihovi pa še sedijo ne orng, če je kej narobe... Sej veš kako je ko imaš prvega.

No v glavnem se zdej raje kaj tu zmenva. Kdaj je tvoj točno rojen?


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 20:43:49   
_ella_
Moja je rojena 8.7. Sicer imamo pa slikice gfor že s takimi, ki že v postelji stojijo, tisto noč sem potem sanjala, da je moja shodila.

Tisto s afriko, je bilo mišljeno, da si otročki vzamejo kar potrebujejo. Naše telo je tako narejeno.Sama sem začela hujšati ne po montignaku, ampak se tudi dobro je , no veliko PZ seveda, pri 2 mesecih, pa sem morala prenehat,i ker je bila mala zaprta. Samo mogoče imaš prav, se tudi meni zdi da mi primanjkuje mleka. Samo zdej se to že počasi pričakuje. Sam k moja GH noče jesti. Povej mi ti ko imaš izkušje kako pretantaš malo, ko ne mara korenjčka in podobno mi potem tudi krompirčka poje samo malo. Se ji zagabi vseuser posted image Če le malo solim mi je , če pa ni nič soljeno, pa le zelo malo je

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 21:16:07   
suzy85
jst sem tudi na FB. mamica2009 tebi sem ravno poslala prošnjo za prijateljstvo. lahko še katero dodam?

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 21:26:50   
suzy85
_ella_ poskusi mali dat ful redko kašico, z mlekom redčeno. pa saj malo ji lahko soliš. tudi jaz ne spravim neslane zelenjave po grlu. user posted image je čisto drugačen okus.

naty-taja ja, tebe sem pa res že srečala na starejši debati o montiju. sem tudi jaz povratnica user posted image


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 21:58:38   
ZvitaLisica
Najprej hvala ella za odgoor, sem se kar malo pomirila, pa še po prebiranju na MONU so bili odgovori in pojasnila podobna kot tvoja....dokler nisem prebrala odgovor Naty-Tajeuser posted image user posted image

Sem se odločila, da bom par dni poskušala z večkratnim pristavljanjem in še malo vzpodbujati mleko s črpanjem po dojenju - ob prehranjevanju po Montiju, če pa še ne bo OK pa grem nazaj na stare tirnice (bel kruh, krompir)user posted image  Sicer mala napreduje več kot zelo dobro, v zadnjem mesecu je pridobila (kljub mojemu novemu načinu prehranjevanja) dobro kilo. Glede na to, da je za njeno starost povprečje 650 g na mesec, ne bi smelo bit panike z mlekomuser posted image user posted image

Ampak za ceno mleka že ne želim bit "lepa", saj bo še čas za to.

Sem danes po sili pojedla 2 krofa, ko sem se "najedla" komentarjev sorodnikov, da je nočni jok povezan z pomanjkanjem mleka. Samo ko bi mi vsaj teknil, pa sem se počutila čist ušivo zarad tega.


(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 22:27:29   
mojcaz.
hej punce.
dane sem bla cel dan pridna, saj sem bla ves čas na montiju, pa še skoraj 2 uri na fitnesu user posted image user posted image user posted image

od kar sem na montiju pa me muči ena stvar... odpornost mi je full padla, sem že spet bolna (kiham, kašljam, vse me boli, iz nosa mi teče)... v glavnem pravi prehlad user posted image


pridne bit, kmalu bo tu 10 ki bo pokazal kako smo ble pridne user posted image user posted image

_____________________________

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 22:31:53   
_ella_
A vam povem, da mi je celolita že šlo 50 % pa sem ga mela fulllll. Na zunanji strani ga ni več, samo še proti notranji strani ga mam. Tooooooooo ribje olje deluje. Kos kruha čez s orenk BS marmelade, se vse preživi..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 22:48:53   
_ella_
Zvita lisica- pri 3 mesecih se začne nočno prebujanje, pogosto se to povezuje s prvim cepljenjem, pa čeprav tega zdravniki nebi nikoli priznali. Ti predlagam , če mala tako napreduje , kakor pišeš, potem to ni pomanjkanje mleka, ampak bo to tako, neglede na to ali imaš mleka za izvos. Sem tudi probala s večerno kašico, da bi dobila več kalorij, pa je bilo isto. Nočni ritem se ni za minuto spremenil. Dala sem jo spati v svojo sobo, ker sem mislila, da voha mleko. Je bilo isto. Sem jo vzela v svojo posteljo, je isto. Ni spremembe. Včasih ima boljše dneve, včasih slabše. Meni je rekla patronažna, da v tem obdobju začnejo rasti zobje v čeljusti in jih tudi to boli, da ni nočnega miru potem. Tu je veliko sprememb tudi dojenčki s 3 meseci postanejo mobilni, začenjajo čedalje bolj spremljati zunanji svet. Se vklučujejo v dogajanja. Vse to morajo predelati tudi ponoči Ti lepo glej, kako pikec napreduje. Ja tisto s 650 g a mesec je nekje bolj spodnja meja . Povprečje je nekje 1000g na mesec. Moja je do 6 meseca pridobila skoraj vedno 1.5kg na 6 tednov. Malo manj ni nič hudega. Ne vrzi prehitro puško v koruzo. Lahko čez 14 dni pokličeš patronažno , da ti pripelje tehtanico. Pa boš točno vidla na čem si .Kar se pa strinjam s NatyTaja je da se pri hujšanju oddaja toxine v mleko, na to temo lahko kaj več na MON prebereš, vendar je v bistvu narava tako naredila, da naj bi se zaloga maščobe kurila pri dojenju. Torej sporna tematika za mene. Odločitev je seveda tvoja. Vendar verjemi, da ima pikec zdej najbrž najbolj izrazit preskok v rasti. To lahko traja tudi 14 dni, da se dojke privadijo na večjo produkcijo mleka , pa zato ne bo nič bolje spal. Ne prej in ne potem.To pa verjemi. Nas je tu na forumu veliko, ki ne spimo. No meni zdej gre, ker jo kar v polsnu pristavim na joško,ko zmenoj v pojstli spi. Zjuraj me ne rabiš vprašati, kolikokrat sem jo pristavila.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 23:29:58   
ZvitaLisica
No meni zdej gre, ker jo kar v polsnu pristavim na joško,ko zmenoj v pojstli spi. Zjuraj me ne rabiš vprašati, kolikokrat sem jo pristavila.


haaaa, kako smo si podobne :) Tudi jaz zjutraj ne vem kolikokrat je bilo treba ponoči pižamo gor vlečt. Hvala še enkrat za te tolažilne besede. Saj vse veste da je najhuje va času dojenja, da začnemo dvomit o svojem mleku, pa še vsako "drugo" mlenje nam takoj zamaje prepričanje...

No danes sem si po zadnjem dojenju, ko je mala lepo zaspala še izčrpala mleko in brez težav načrpala v parih minutah cca 50 ml. Torej mleko je...mi je pa vse najbž zato tolko bolj čudno, ker tavelika spi celo noč že od 6-ega tedna dalje, pri drugi pa je spalni ritem pač drugačen, očitno.



(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
8.2.2010 23:30:41   
ZvitaLisica
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

A vam povem, da mi je celolita že šlo 50 % pa sem ga mela fulllll. Na zunanji strani ga ni več, samo še proti notranji strani ga mam. Tooooooooo ribje olje deluje. Kos kruha čez s orenk BS marmelade, se vse preživi..


OOOo ful dobr!! Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 7:36:23   
boob
dobro jutroooo

najprej eno dobro kavico user posted image


jst sm pa danes začela z trebušnjaki user posted image . . .zaenkrat 50 . . upam sam da me ne zvije v hrbtu ker pol bo hudič

_____________________________

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 8:02:54   
VANILI
Dobro jutro še od mene, preden začnem z delom.

mojcaz - tudi jaz ti pošiljam pozitivne misli, da vam bo vsem čim lažje, posebej dedkuuser posted image

dojenje in monti - jaz mam njegovo knjigo hm, ko ne vem, kako ji je naslovuser posted image ... a mogoče montignacova metoda v teoriji in praksi?? v glavnem, noter so jedilniki posebej za doječe matere. Moja izkušnja je pa ta, da sem vprašala pediatrinjo, če je res, da se strupi izločajo pri hujšanju po montiju, pa je rekla, da ne (v mleko mislim), da je celo priporočljiv montignac. In sama imam doma 2leti in tri mesece starega fantiča, ki bi še kar svoje "papike", pa bi ga rada odvadila, sem tudi mislila, da bo mleka zmanjkalo, odkar se držim  montignaca, no - pa ga niuser posted image .

Moj izkupiček prejšnjega tedna je pa samo 3dekce. Me kar malo čudi, saj se kar držim diete, je pa res, da si pustim kave z mlekom iz avtomata v službi, pa večerjam dokaj pozno, okoli osmih, ampak ne veliko. Tako da moram uvesti miganje, ki ga ni ničuser posted image in mogoče manjše porcije? no to je plan za naslednji teden. Ta teden. Ampak če bo šlo pol kg na teden, bo do konca tega leta okuser posted image .

rezultati do zdaj so pa ti, da se boljše počutim, po štengah lahko spet skakljam, bolj sem okretna.

tudi jaz bi vas spoznala tud na fb?

lep dan!


_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 8:20:14   
boob
VANILI sm ti poslala zs

_____________________________

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:25:50   
Anonimen
dobro jutro

suzy sem ti polala ZS

dojenje: ne sekeraj se preveč saj obstajajo AM tak da če se ne boš sekerala bo mleko pršlo nazaj k je dost mamic povedalo da ko so ble napsahirane niso imele dovolj mleka, aja pa dovolj je treba pit, ker monti ni dieta ampak zdrava prehranauser posted image

mojcaz: bravo za montijauser posted image user posted image user posted image več mineralov in vitaminovuser posted image

ella: ma dobra si, bravo


jz sem tud neki prehlajenauser posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:26:20   
Anonimen
boob potrdilauser posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:35:35   
Anonimen


VANILI sm ti poslala zs




(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:47:11   
Naty*Taja
Evo mene! Včeraj sem ga posračkala z buhtli! No ja, zdej pa spet strogo napej, Pravkar sem pojedla domač pirin polnozrnat kruh in kavico brez kofeina...njami...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:48:21   
mojcaz.
hvala vsem za vspodbudne besede, vendar danes zjutraj ob 9.00 je bilo vsega trplenja konec user posted image user posted image upam samo da je samo v miru zaspal brez hujših bolečin user posted image user posted image

_____________________________

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:48:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Evo mene! Včeraj sem ga posračkala z buhtli! No ja, zdej pa spet strogo napej, Pravkar sem pojedla domač pirin polnozrnat kruh in kavico brez kofeina...njami...


uuuu pridna, za buhtle se pa ne sekeraj ker mal pregreškov pa mora bit saj je februaruser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
9.2.2010 9:50:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz.

hvala vsem za vspodbudne besede, vendar danes zjutraj ob 9.00 je bilo vsega trplenja konec user posted image user posted image upam samo da je samo v miru zaspal brez hujših bolečin user posted image user posted image



ooo moje sožalje, user posted image user posted image   vedi da ne trpi več da je šel na lepši kraj, kjer ni trplenja... in še to dedi je in vedno bo s tabo, ko boš potrebovala moč za naprej bo on tisti ki ti bo vliv moči.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?