_ella_ -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (11.1.2010 16:09:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_Ajda _ella_ hvala za vse recepte, res si mi olajšala delo in upam, da ne bom več utrujala ostale, če zadeva paše pod montinjak ali ne. Imam vse knjige (knjižnica) tako, da ni več frke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . No dej no ne vem kaj imaš za en problem, vsi sprašujemo torej tudi ti dej če imaš vprašanje. IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Jutro Morem pa povedat, da imam ful bolj redno prebavo, grem vsako jutro in potem še 2-3x podnevi[sm=bravo.gif] , in se zelo boljši počutim in se hitreje naspim, sploh pa nisem več tako zaspana zvečer in utrujena[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Pri meni je isto Nekaj me še zanima, kako dolgo pa naj traja ta 1 stopnja, ker koliko jaz razumem je 2 kot vzdrževalna, al lahk po 14 dneh že začnem kr z 2 stopnjo, ker zdaj imam ful malo izbire v hrani, naj mi prosim ena to razloži, al sem pa jaz narobe razumela[sm=zmeden.gif] in moram še 1x prebrat. Skratka držim se načela nizkega GI in nič belega in prava kombinacija hrane, drugač pa ne tako kompliciram. Prva stopnja traja toliko časa, kolikor časa hočeš hujšati. ! mesec ali 24 mesecev. 2 stopnja je za vzdrževanje. Sicer pa ni nič narobe, če se skozi na prvi stopnji ostane, ker imaš vse hranljive stvari notri, ki jih telo potrebuje. S to metodo pa naj se snebi padalo po BMI 20.
|
|
|
|