Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 9:48:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor TT komentira : vse kul, samo maslo pa ne. Smiselno bi bilo nadomestiti navadno maslo s kokosovim nerafiniranim maslom, ki ga pa še nisem našla v nobeni trgovini. Ampak zaradi enega kosa takega (polnozrnatega) testa ni glih drama če ga poješ. mislim, da je zadnjič kolegica rekla, da imajo kokosovo maslo v Hoferju, sam nisem ziher.. imajo, ampak žal rafiniranega aja, tega pa ni rekla. Se opravičujem..
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 9:54:10
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa da vam zaželim še dober dan ali pa še jutro. Mi smo v glavnem že od 7h auf. Komaj čakam, da grem nazaj domov, ker se na tem Dormeu ravno nič ne spočijem in se mi zdi da se še bolj utrujena vstanem . Tamala je zaspala, moja mami lika, jaz pa letim v trgovino po moko za polnozrnat kruh. Mi ga bo mami spekla za domov in si ga bom dala v skrinjo. Domače je le domače . Sem pa si včeraj sprintala pas receptov in Montijeve knjige tak da bomo zdaj veselo kuhali po tem . Moj jedilnik danes: Z: PZ kruz z marmelado BS, bela kava; M: jabolko, K: šampinjoni s porom+testenine in velika skleda solate M: še ne vem.. kakšna mandarina verjetno Z: ostanki od večerje , če pa ne bo ostalo ničl pol pa samo solata! Lepo bodite, se še beremo kaj..
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 10:54:15
|
|
|
|
mamica2009
|
Krvavice lahko jem?Vem da je bila tema na to ene par strani nazaj, pa zaj nimam časa iti brat. Mi lahko kera odgovori, lepo prosim.
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 11:15:38
|
|
|
|
Mala_Ajda
|
Prišla z malice. Sem si začela jemat pravice, da lahko grem ven na malico . Dokler bo šlo, bo. Ne bom utrujala kaj sem jedla, ker sem jedla po pameti Sem pa šla v DM in odkrila, da poleg Montignaca imajo tudi nerafinirano kokosovo olje (stane bajnih 14 €, pol kilce ). V bistvu je strnjena mast, v lepi plastični posodici, ki jo lahko daš tudi v toplo kopel. Pa fruktozo polkilsko tudi imajo za peko priboljškov.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 12:28:45
|
|
|
|
_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Krvavice lahko jem?Vem da je bila tema na to ene par strani nazaj, pa zaj nimam časa iti brat. Mi lahko kera odgovori, lepo prosim. Krvavice lahko, pečenice ne smeš
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 12:51:19
|
|
|
|
mamica2009
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Krvavice lahko jem?Vem da je bila tema na to ene par strani nazaj, pa zaj nimam časa iti brat. Mi lahko kera odgovori, lepo prosim. Krvavice lahko, pečenice ne smeš Hvala
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 13:28:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
Mala_Ajda, hvala za info! Grem najprej v DM pogledat za kokosovo maslo/mast!
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 14:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
no smo kosilu pečen piščanček, kuhana zelenjava, solata, možek pomfri sm mela kolegico na obisku sva se prov fajn na klepetale in je blo super zdej sem pa mal posesala k sem mela k v svinjaku
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 16:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sem misenla kaj bom cel teden delala sam se ta teden prov zabluzla
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 18:13:05
|
|
|
|
mamica2009
|
Kaka suha salama ali pršut se lahko je?
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 18:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Kaka suha salama ali pršut se lahko je? mislim da ne sam ne vem sigurno se pa jih raje izogibam ker imajo ful maščobe
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 18:57:06
|
|
|
|
brbončica
|
Čer,čer! Tale sneg je čist ponorel, ceste so obupne, tko da sem komej domov prišla. Danes pridna, čist po montiju papcala. Jedilnik: Z: PZ hrski (od špara Vital linija), sojin namaz, bela kava M: mandarine, črni čaj K: riba, kuhan brokoli, solata M: jabolko V: tuna v lastnem soku, jogurt Zdaj moram pa zdržat, da ne bo kakšnih nočnih obhodov v hladilnik! Čao,čao
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brbončica Čer,čer! Tale sneg je čist ponorel, ceste so obupne, tko da sem komej domov prišla. Danes pridna, čist po montiju papcala. Jedilnik: Z: PZ hrski (od špara Vital linija), sojin namaz, bela kava M: mandarine, črni čaj K: riba, kuhan brokoli, solata M: jabolko V: tuna v lastnem soku, jogurt Zdaj moram pa zdržat, da ne bo kakšnih nočnih obhodov v hladilnik! Čao,čao pridna jz pa zdele premišljujem kako bi kuhno zaklenila da ne bi še kakšen jogurt pojedla
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:11:26
|
|
|
|
mamica2009
|
Cveka30 kakšen se ti zdi napitek od Herbalife?
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:20:03
|
|
|
|
mojcaz.
|
hej hej punce! kako ste kaj?? jaz sem dans že boljša, vendar sem vseeno cel dan bla na terenu, očitno več nimam najbolj časa ne za sebe,kaj šele za zdravo prehrano trenutno jem malo bolj prilagojeno montijevo dieto, pač probam se držat načel, pa tudi mi skoraj vedno klapa tak da bom očitno tudi ob tako stresnih dnevih kot sta zadnja dva vsaj malo jedla po montiju
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Cveka30 kakšen se ti zdi napitek od Herbalife? dobr
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:46:25
|
|
|
|
mojcaz.
|
tak jaz sem bila zdaj malo pridna, sem delala malo pilatesa zdaj pa še bom malo telovadla, saj sem čisto brez kondicije
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. hej hej punce! kako ste kaj?? jaz sem dans že boljša, vendar sem vseeno cel dan bla na terenu, očitno več nimam najbolj časa ne za sebe,kaj šele za zdravo prehrano trenutno jem malo bolj prilagojeno montijevo dieto, pač probam se držat načel, pa tudi mi skoraj vedno klapa tak da bom očitno tudi ob tako stresnih dnevih kot sta zadnja dva vsaj malo jedla po montiju super da si bolje jz sem pa danes gonila na orbitreku 20minut in sem bla cela prešvicana, je ful pasalo
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 19:58:40
|
|
|
|
brbončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. tak jaz sem bila zdaj malo pridna, sem delala malo pilatesa zdaj pa še bom malo telovadla, saj sem čisto brez kondicije Bravo Jaz kar se tiče gibanja, so samo sprehodi s kužijem, drugače pa nič, ni volje
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 20:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. tak jaz sem bila zdaj malo pridna, sem delala malo pilatesa zdaj pa še bom malo telovadla, saj sem čisto brez kondicije Bravo Jaz kar se tiče gibanja, so samo sprehodi s kužijem, drugače pa nič, ni volje sej to je tud vredu
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 20:12:44
|
|
|
|
brbončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. tak jaz sem bila zdaj malo pridna, sem delala malo pilatesa zdaj pa še bom malo telovadla, saj sem čisto brez kondicije Bravo Jaz kar se tiče gibanja, so samo sprehodi s kužijem, drugače pa nič, ni volje sej to je tud vredu Ja sej je bolje, kot nilč, ampak veš kuža je star 11 let, tako da so to bolj kratki sprehodi. Se moram prisilit, pa it vsak dan vsaj za 1 uro hodit, pa mal hitrejši tempo.
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 20:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. tak jaz sem bila zdaj malo pridna, sem delala malo pilatesa zdaj pa še bom malo telovadla, saj sem čisto brez kondicije Bravo Jaz kar se tiče gibanja, so samo sprehodi s kužijem, drugače pa nič, ni volje sej to je tud vredu Ja sej je bolje, kot nilč, ampak veš kuža je star 11 let, tako da so to bolj kratki sprehodi. Se moram prisilit, pa it vsak dan vsaj za 1 uro hodit, pa mal hitrejši tempo. ja to maš pa prov.. nč grem na kavč mal TV pogledat pol pa spat, nočko
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 20:52:27
|
|
|
|
NRMM
|
Se še jaz pofočkam. Sem na montiju od 4.1.2010 in niti ni tako hudo. Sem se pa odpovedala povsem kruhu,krompirju,sladkim stvarem (celo kavo pijem nesladkano in brez mleka).Pijem po 3l vode dnevno,kar je zame uspeh,glede na to,da sem prej spila ravno 2 dcl dnevno .No pa tudi večerje sem črtala iz mojega vsakdana ozr.za večerjo pojem kaj sadnega in nič drugega. Rečite mi,a zajca se lahko je? Moj cilj je shujšati sicer 20kg (90kg imam zdaj),ampak se ne upam preveč veselit,dokler ne bo tolko manj pokazala tehtnica. Naj vam/nam monti uspe. Lep večer!
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 8.1.2010 23:43:10
|
|
|
|
_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. tak jaz sem bila zdaj malo pridna, sem delala malo pilatesa zdaj pa še bom malo telovadla, saj sem čisto brez kondicije Bravo Jaz kar se tiče gibanja, so samo sprehodi s kužijem, drugače pa nič, ni volje sej to je tud vredu Ja sej je bolje, kot nilč, ampak veš kuža je star 11 let, tako da so to bolj kratki sprehodi. Se moram prisilit, pa it vsak dan vsaj za 1 uro hodit, pa mal hitrejši tempo. kaj si me nasmejala Punce hvala vsem k ste mi želele hitro okrevanj, se že počutim kot prerojena. Gremo na manjšo dozo Ospena, bi šla kar sneg kidat ampak ne bom ker še ne smem. Danes sem spekla PZ kruh tisti drugi recept na mojem seznamu in moram reči da je fantastičen Pa še mafin za zajtrk sem naredila. Njami kaj bom dobro zajtrkovala jutrij. Je pa recept iz montinjakove knjige, tko da me ne boste teple, da grešim Nočko grem počasi proti postelji knjigo v roke vzet
|
|
|
|
RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 9.1.2010 7:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro NRMM: dobrodošla ja meso lahko ampak zraven ne smeš jesto OH in ŠKROBA elle: super da si bolje ker kruh si rekla da si spekla a lahko daš recept še enkrat sm gor no jz sem se pa zbudila, danes boljše volje, zajter sem pojedla, oz. spila se mi zdi še vedno smešno da zajterk kr spiješ za kosilo bojo pa zrezki, solata, za sinka in možeka pa še zraven riž ali krompir
|
|
|
kašicaInes_LKatere kašice kupujete otrokom?Bebivita (
16%)
Hipp (
28%)
Alete (
2%)
Frutek (
53%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!