Teya D. -> RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010 (5.1.2010 20:16:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: brbončica Sej ločevalna je uredu, tudi jaz sem enkrat z njo shujšala, ampak moraš pa pol full pazit, da ne dobiš nazaj. Monti je pa način prehranjevanja, in je 100x boljše od ločevalne. Na ločevalno gredo, ker se prej vidijo rezultati kot pri Montiju. Jaz sem probala že milijon diet, in po vsaki sem dobila kile nazaj, zato sem se pa zdaj odločila, da enkrat za vselej spremenim prehrano, in Montijeva metoda je tista taprava. Se strinjam! Dieta je super, samo kg se kaj hitro vrnejo nazaj če ne paziš, posebaj ko imaš potem vmes premor. Jaz sem jih tudi pridno pridelala nazaj, že zarad dveh otrok. Mi je pa monti bolj všeč, kot praviš, ker nima nekih omejitev, ker pri ločevalni sem mela ravno slabo vest, ko sem kaj pojedla kar nebi smela. Posebaj sladkarije, ki jih tam ješ vsak OH dan, saj je ok samo kaj ko se meni kdaj zalušta nekaj, pa vem, da pri montiju ni greh dve kocki čokolade, kar se pri ločevalni lahko kar hitro pozna. Ravno za to gre, ne vem kje sem brala, mislim da celo v eni drugi knjigi, da se ljudje, ki štejejo cal in se omejujejo pri nekaterih stvareh, hitreje zredijo, torej pridobijo vse in še več nazaj. Monti pa je na 'izi'... kaj ti paše, kdaj ti paše, kolko ti paše... Enkrat že spoznaš svoje telo.
|
|
|
|