|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
16.12.2009 16:31:34   
Anonimen
evo sm bla na kavici je blo super mal poklepetat k mi je prov že dolgčas doma k se nimam skero pogovarjatuser posted image tak da kavica še pade kdaj user posted image

moji otroc so pa danes na čuda ful pridniuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.12.2009 16:44:47   
Dudica1
mi pa zdaj snežakce delamo...vam pol pokažem kako izgledajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.12.2009 16:46:56   
KatMat
bla u shopingu!kupla ceveljcke in futr...bla pr flaski na kofiju (((mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm))) in zdej sem koncno doma

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.12.2009 16:55:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bla u shopingu!kupla ceveljcke in futr...bla pr flaski na kofiju (((mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm))) in zdej sem koncno doma

čevelčke zase?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.12.2009 16:58:35   
Anonimen
AKP: aja tojk star, sem misenla da je mlajšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.12.2009 16:59:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

čevelčke zase?

ne ne za tijo...nisem mela nic toplega....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.12.2009 17:08:01   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

evo sm bla na kavici je blo super mal poklepetat k mi je prov že dolgčas doma k se nimam skero pogovarjatuser posted image tak da kavica še pade kdaj user posted image

cveka super user posted image , paše z odraslim poklepetat. Tud naša dva sta bila pridna.

ledenka kofi to go je dober od barkafeja (jaz sem ga na molu pila). Od neskafeja v koloseju mi je zanič.

Zdaj grem pa jaz za tamalga mleko kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.12.2009 17:12:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

cveka super user posted image , paše z odraslim poklepetat. Tud naša dva sta bila pridna.

ledenka kofi to go je dober od barkafeja (jaz sem ga na molu pila). Od neskafeja v koloseju mi je zanič.

ja prov pogrešam klepet z odraslo osebo, k lahko rečeš kar hočeš, sem lahko prov vesela da lahko se z njo pogovarjam v vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.12.2009 17:29:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

sem bolj mislila, kje v centru se da kupit dober kofi to go - ne izavtomata, ampak prav iz kafiča user posted image sem ga kupila poleg filharmonije (tam, ko imajo tudi pizze na kose), pa sem bila razočarana

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.12.2009 17:35:24   
Dudica1
joj ne vem če bo to dons fertik ker se tko dolgo suši pa še vmes je 100 lačnih in žejnih user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.12.2009 17:56:01   
KatMat

joj ne vem če bo to dons fertik ker se tko dolgo suši pa še vmes je 100 lačnih in žejnih user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.12.2009 17:57:12   
majana79
ledenka, pri Nami imajo Illy, pa na Čopovi je tudi en lokal, samo ne vem katero imajo... 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.12.2009 18:05:36   
Dudica1

ja no sej res ne bo...ni več koncentracije taprave tako da bomo še jutri popoldne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.12.2009 18:06:53   
KatMat
najboljsa gostilniska za moje pojme je HAUSBRANDT kava

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.12.2009 18:08:24   
KatMat
morm zdej se v merkator...pa obvezno flaskino kavo kupt...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.12.2009 18:10:19   
majana79
Zdej pa še napiš katera je njena, ker bodo itak vse hotle vedet user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.12.2009 18:10:29   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, pri Nami imajo Illy, pa na Čopovi je tudi en lokal, samo ne vem katero imajo... 

viš, na Namo se pa nisem spomnila. bom naslednjič user posted image na Čopovi pa misliš Čopomano?

fajn mi je, da je lokal tako, da ne rabim it noter ampak samo zunaj naročim kavo in grem dalje. hodit po kafičih z zavitim M. je enako samomoru user posted image oz. umoru... od glasnega kričanja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.12.2009 18:13:36   
Dudica1

Zdej pa še napiš katera je njena, ker bodo itak vse hotle vedet user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.12.2009 18:14:50   
Tanja_
Evo, sem doma iz predavanj. H. je bila pridna, se z mojo mami ful zastopitauser posted image Pa danes je prvič jedla meso-zajčka, se je menda ful oblizovala.Spala je pa itak vse skup nič, tko da je zdej mal sitkana.

majana sej ti je že ledenka napisala, takoj mu lahko daš glutenske.-btw- dej še ti pridi jutri v Atlantisa.Bomo imeli poslovilni žur od plavanjauser posted image

ledenkaa čajoto je jedu?H. jo je tud zanč, sam men se jo ne da pripravljat, k so mi tiste bodice smotane.

Naša mula se kar za ležalnik prime in vstane, jo moram skoz na tla dajat, da ne stoji,smrklja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.12.2009 18:17:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

viš, na Namo se pa nisem spomnila. bom naslednjič user posted image na Čopovi pa misliš Čopomano?

fajn mi je, da je lokal tako, da ne rabim it noter ampak samo zunaj naročim kavo in grem dalje. hodit po kafičih z zavitim M. je enako samomoru user posted image oz. umoru... od glasnega kričanja user posted image

Ne Čopomano, prej desno če gledaš od pošte dol. Majo zunej mizice in v bistvu odprto do šanka, še se prav spomnim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.12.2009 18:17:59   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma pila sem nesteto zanič instant kav....ampak tole k mi je pa danes ponudila je pa njjjjjjjjjjaaaaaaaaaaammmmmmiiiiii....pa se decaf. tko da je lahko mal vec spijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image z ekstra veliko pene njami

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.12.2009 18:19:29   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Evo, sem doma iz predavanj. H. je bila pridna, se z mojo mami ful zastopitauser posted image Pa danes je prvič jedla meso-zajčka, se je menda ful oblizovala.Spala je pa itak vse skup nič, tko da je zdej mal sitkana.

majana sej ti je že ledenka napisala, takoj mu lahko daš glutenske.-btw- dej še ti pridi jutri v Atlantisa.Bomo imeli poslovilni žur od plavanjauser posted image

ledenkaa čajoto je jedu?H. jo je tud zanč, sam men se jo ne da pripravljat, k so mi tiste bodice smotane.

Naša mula se kar za ležalnik prime in vstane, jo moram skoz na tla dajat, da ne stoji,smrklja.

???!!!!!!???

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.12.2009 18:20:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Nisem mobilna user posted image pa ful sem slabe volje, kot da se me d. spet loteva user posted image , tako da nisem za v družbo... Sploh pa ne z J., ker če bi začel sitnarit, bi ga kar tam pustila user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.12.2009 18:21:52   
majana79
kati - klik

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.12.2009 18:21:59   
ledenka
tanja, tašča mi jo je prinesla, pa sem probala, kako mu je všeč. a čajota se imenuje, nisem vedela. ni pa, da bi jo vsak dan pripravljala, sem čisto popikana user posted image

majana, že vem user posted image tam imajo dobro kavo user posted image

grem muffine pečt... se mi nekaj sladkega je user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?