|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
16.12.2009 13:27:41   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ma sej cigani konckoncu, če mama ne doji, dajejo alpsko mleko od prvega dneva naprej, pa še nisem vidla cigana z alergijo na KML. Jst ji sicer ne bom dajala do enga 9. meseca. 

user posted image user posted image user posted image te so pa itak vajeni vse svinjarije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
16.12.2009 13:35:21   
Anonimen
no pa smo iz trgovine sem ful nabavla, pa kr dva vozička iz trgovine peljala, zdej k sem pa vse pospravla, je pa glih tako kot da nisem nič kupilauser posted image

možek je šel v službouser posted image nika spiuser posted image Tim se pa igra z novo igračouser posted image sm prov mal jezna k moj možek ne more it iz trgovine dane bi kupu kakšno brezvezno stvar za mulca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a res se ne da it iz trgovine da se mulcu ne kup kakšno bedarijouser posted image user posted image user posted image user posted image

no tak na primorskem je tak lep sončekuser posted image pri nas pa sneg dol letiuser posted image no upam da bo jutri kaj lepš vreme, da bom lahko šla mal vnuser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
16.12.2009 13:45:15   
Anonimen
o kolk ste vse pridne. jest sem dones ko fikus. pa muskelfiber imam. se bom popoldan delala, da sem ful željna zimskih radosti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
16.12.2009 13:47:43   
Dudica1
Jaz mu tko v trgovini nikol nič ne kupim igrač...sej skor nikoli ne gre z nama sploh zdaj ju pustiva doma zarad gripe.
Pol pa tkole za RD in božič dobi kakšno kvalitetno igračo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
16.12.2009 13:47:59   
Anonimen
jz grem pa pol ob treh h kolegici na eno kavico, k bo njen sinko doma ( ga ima v vrtcu) in da se naš ne bo čist preveč zdolgočasu sam doma ga peljem mal v družbouser posted image user posted image user posted image user posted image jz pa kolegica bove pa dež napovedovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
16.12.2009 13:48:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

o kolk ste vse pridne. jest sem dones ko fikus. pa muskelfiber imam. se bom popoldan delala, da sem ful željna zimskih radosti. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mene pa spljoh ne vleče nič ven,vsaj dokler bo tak - ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
16.12.2009 13:48:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz mu tko v trgovini nikol nič ne kupim igrač...sej skor nikoli ne gre z nama sploh zdaj ju pustiva doma zarad gripe.
Pol pa tkole za RD in božič dobi kakšno kvalitetno igračo.

sej jz glih to sem hotela pa dec k dec ne more mim igračuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
16.12.2009 13:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
se bom popoldan delala, da sem ful željna zimskih radosti. user posted image

tudi jaz.
včeraj smo se šli samo malo prevetrit in se je obema smejalo do ušes! ker pa je pihalo preveč, smo morali zaradi U. med stene... O. bi pa kar prenočil na snegu, če bi lahko.

po vrtcu torej med snežake!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.12.2009 14:03:44   
Anonimen
pri nas pa sneg padauser posted image tako da bomo res šli samo do kolegice in domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.12.2009 14:15:51   
majana79
No, jaz tudi nisem pridna. V bistvu mi je danes totalno beden dan, glava me boli, J. mučijo zobki...

Sux.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.12.2009 14:25:59   
Anonimen
ali lahko s tea tree kremo namažem otroka po obrazu ? zdaj za ven recimo ?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.12.2009 14:38:00   
AKP
Cveka bratec je star 22 let user posted image . Jo lahko brez problema čuva. Sta me pa bila oba vesela, ko sem prišla domov. On ker se je drla, ona pa ker jo očitno ni tako obrajtal kot mama.
Kuham in sanjam o tek kako bi spala. Sirena, grem pogledat kaj je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.12.2009 14:40:52   
majana79
Tanja, a ti daješ H. plazmon kekse z glutenom ali brez? Je treba začet s temi brez al mu lahko dam kar z? user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.12.2009 14:41:03   
šivilja
Jaz tudi nisem pridna, vsaj kar se čiščenja tiče. Za to rabim čas pa mir. Zdaj se mi je še čistilka nogo polomila. Pa še dva obrtnika še čakam in mi sploh ni za pucat, sploh kakšne generalke, ker bodo potem spet vse zasvinjali.

Sem spekla kruh, pa neki ful zagatnega sem sprobala za Božič (ko neke rezine sam da se ne peče).

Pa peljala se H. k P. in sva dobili tobrex kapljice. S sistematskim jutri pa seveda ne bo nič.    Pa tko me je firbec matral kok je velika in težka. no v datum šele 14.1.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
16.12.2009 15:02:16   
majana79
šivilja, pa malo improviziraj, se stehtajta skupaj, boš vsaj približno videla, zmeri jo pa s šiviljskim metrom user posted image

veš, ko ima user posted image mlade... Boš že pospravila, jaz tudi ne maram pospravljat če nimam miru.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
16.12.2009 15:25:27   
VHM
Punce... Sem končno prišla do lekarne in vam kupila Bronhopulmin svečke... Tako da jutri ob 12h nujno vse tri, ki ste mi jih naročile, pridite na plavanje. :-) Če ne, potem vam jih moram poslati po pošti.

Pri as na Krasu danes čudovito sončno (in vetrovno, da se ne bo vse slišalo tako enkratno) in sprehod po Kosovelki (to je ena pot okoli hriba Tabor zraven Sežane, pa potem vse do ostalih vasi na Krasu) je bil čisto enkraten! Tri ure. :-) Sedaj moja bučka spančka (oh, končno!!!); jaz pa planiram počitnice, pa urnike za trajekte, in božična darila in vse tiste malenkosti, ki jih pač moram planirati... In vmes razmišljam, kako je fino, da sem na porodniški!!!!

Sončne pozdravčke vsem!!!!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
16.12.2009 15:33:28   
ledenka
sva nazaj s sprehoda, pa kosilo sem tudi že uspela skuhat user posted image danes ima M. purana z brokolijem in bučko (tašča je prinesla eno bučko, ki pika, pa bomo probali). je pa zunaj končno tapravo decembersko vreme in vzdušje user posted image samo noben ni mel cajta zame, pa nisem šla na kuhanca... sama pa ne pijem user posted image

majana, po 6. mesecu komot daješ kekse z glutenom user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
16.12.2009 15:45:49   
Dudica1
lina ne vem če bi mazala s tee tree po obrazu.Bolje je z ognjičevo kremo ta je prav za obraz.

Smo doma...Maj spančka user posted image ...z T pa se bova lotila snežakca za v sobico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
16.12.2009 15:46:51   
zoja10
Postojnska škvadra, rabi kera frutke (iste k zadnjič, če jih imajo seveda)? grem danes mal v nabavo...

Sploh pa VHM, drugič se nam pridružiš! user posted image postojna in sežana to je skor tam-tam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
16.12.2009 15:50:36   
VHM
SEDAJ PA NEKAJ DOBRODELNEGA ZA NAŠE MALČKE! (čeprav upam, da nikoli nihče od naših otrok ne bo nikoli moral na infekcijsko kliniko!!!!) - (in ne mi zamerit, če tole vabilo napišem tudi na forum, ampak tako se mi zdi, da nas bo lahko vedelo čim več in da nas bo čim več lahko naredilo nekaj dobrega). :-)

V Lions klubu Ljubljana Omnia letos prirejamo že 4. dobrodelni bovling turnir in to v četrtek, 28. januarja ob 17h, v zabaviščnem centru Arena in v sodelovanju s podjetjem Kolosej d.o.o.

Vsa zbrana sredstva bomo letos namenili za dobro počutje in krajšanje časa malim bolnikom na treh otroških oddelkih infekcijske klinike in nekaj nujne opreme, ki jo zdravstveno osebje potrebuje za delo.

Izredno nalezljive bolezni, infekcije in virusna obolenja ter bakterijske okužbe vsako leto prizadenejo veliko število otrok. Mnogi od njih so hospitalizirani in izolirani zaradi kužnosti, večinoma so sami v sobah, predvsem mlajšim delajo družbo starši. Osebje infekcijske klinike otroke v procesu zdravljenja izobražuje in zabava, vendar individualno in vsakega posamezno. Spomini na otroško bivanje v bolnici ostanejo večno.

Število ekip, ki bodo lahko tekmovale je omejeno, zato vas vabimo da svojo ekipo čim prej prijavite in skupaj bomo pomagali pričarati bivanje v bolnici čim lepše in zabavno.

Prijave in dodatne informacije: 0590 95 964

DONACIJA ZA EKIPO (3 tekmovalci) fizičnih oseb je 100 eur.
DONACIJA ZA PRAVNE OSEBE je 400 eur. Vsaka nadaljnja ekipa 200 eur.

Pogoji sodelovanja: Sodelujejo lahko vsi, vendar profesionalne ekipe oz. profesionalni igralci igrajo izven tekmovalne kategorije in zgolj za dobrodelnost.

Če želite izvedeti kaj več, na spletni strani http://www.uresnicujmo-zelje.si/ piše vse o tem bovlingu in tam najdete tudi slike od prejšnjih treh.

Vsako leto se udeležijo tega dobrodelnega bovlinga tudi znane osebe (pevci, smučarji, igralci, župan, itd), tako da je dogodek zares zanimiv.

Zares bom tudi jaz vesela, če se na primer dogovorite in pridete kot ekipa igrati in se hkrati zabavati. (100 evrov deljeno s tri v ekipi je 33,33 evra na osebo...). In ta denar gre zares zares zares čisto ves na infekcijsko kliniko za otroke. Mi smo tisti, ki kupimo kar oni potrebujejo (s partnerji se dogovorimo za popuste) in mi smo tisti, ki jim potem vse to odnesemo. Kolosej in Arena pa bovling častita, prav tako sodelujejo tudi radijske postaje in podobno. Skratka: pridite!

In še nekaj: najboljše ekipe so tudi nagrajene. Ker je vse skupaj dobrodelno in iščemo tudi sponzorje za nagrade, vas hkrati vprašam, če ima katera od vas kakšno možnost za donacijo kakšne nagrade. Vedno morajo biti nagrade tri (v ekipi so namreč trije, ki bovlajo). Lani so bile nagrade na primer: trije vikend paketi v hotelu Tartini v Piranu, trije izleti s katamaranom v Benetke, tri totalno dobre majice iz Iglu športa, tri karte za v kino, tri masaže, tri večerje v eni ful dobri restavraciji na Krasu, trije vstopi v savno v Ljubljani, trije vstopi v Atlantis itd.

Zares sem vam veliko napisala, ampak kaj č'mo, vsi skupaj lahko naredimo našim malčkom (in še enkrat napišem, da upam, da ne bo nikoli kakšen naš malček) nekaj lepega med bivanjem v bolnici.

Še enkrat pozdravček iz Krasa.
VHM.

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.12.2009 15:52:22   
VHM
Zoja10... seveda pridem... samo kaj, ko se ve dobivate zjutraj ob 10h, ko je meni še občutno prezgodaj, ali pa ob četrtkih, ko sem v Lj...

Pridem, pridem, pridem... Kdaj se naslednjič dobite?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.12.2009 16:00:09   
Dudica1
zoja jaz pomoje ne bom pršla,mi je full premraz in se mi nikamor ne dauser posted image

vhm drugič pa res ja se nam lahko pridružiš

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.12.2009 16:14:11   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Postojnska škvadra, rabi kera frutke (iste k zadnjič, če jih imajo seveda)? grem danes mal v nabavo...

Sploh pa VHM, drugič se nam pridružiš! user posted image postojna in sežana to je skor tam-tam user posted image

zame ne hvala. Jih še imam.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.12.2009 16:14:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sva nazaj s sprehoda, pa kosilo sem tudi že uspela skuhat user posted image danes ima M. purana z brokolijem in bučko (tašča je prinesla eno bučko, ki pika, pa bomo probali). je pa zunaj končno tapravo decembersko vreme in vzdušje user posted image samo noben ni mel cajta zame, pa nisem šla na kuhanca... sama pa ne pijem user posted image

Tnx, mu jih bom kupila za s sadjem.

Meni se ni dalo it ven, nisem pri volji danes, če bi šla, bi se ti javila user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.12.2009 16:28:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Tnx, mu jih bom kupila za s sadjem.

Meni se ni dalo it ven, nisem pri volji danes, če bi šla, bi se ti javila user posted image

meni se tudi ni dalo, pa nisem mela več nič za jest in je bilo treba na tržnico user posted image pa prav pasalo je... samo moram ugotovit, kje majo dobro kavo, ki jo lahko vzameš s sabo, ker sem pila eno zelo zanič user posted image po letu in pol sem spet začela s kavo... očitno M. mleko in mlečni izdelki ne motijo več

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!