VHM
|
SEDAJ PA NEKAJ DOBRODELNEGA ZA NAŠE MALČKE! (čeprav upam, da nikoli nihče od naših otrok ne bo nikoli moral na infekcijsko kliniko!!!!) - (in ne mi zamerit, če tole vabilo napišem tudi na forum, ampak tako se mi zdi, da nas bo lahko vedelo čim več in da nas bo čim več lahko naredilo nekaj dobrega). :-) V Lions klubu Ljubljana Omnia letos prirejamo že 4. dobrodelni bovling turnir in to v četrtek, 28. januarja ob 17h, v zabaviščnem centru Arena in v sodelovanju s podjetjem Kolosej d.o.o. Vsa zbrana sredstva bomo letos namenili za dobro počutje in krajšanje časa malim bolnikom na treh otroških oddelkih infekcijske klinike in nekaj nujne opreme, ki jo zdravstveno osebje potrebuje za delo. Izredno nalezljive bolezni, infekcije in virusna obolenja ter bakterijske okužbe vsako leto prizadenejo veliko število otrok. Mnogi od njih so hospitalizirani in izolirani zaradi kužnosti, večinoma so sami v sobah, predvsem mlajšim delajo družbo starši. Osebje infekcijske klinike otroke v procesu zdravljenja izobražuje in zabava, vendar individualno in vsakega posamezno. Spomini na otroško bivanje v bolnici ostanejo večno. Število ekip, ki bodo lahko tekmovale je omejeno, zato vas vabimo da svojo ekipo čim prej prijavite in skupaj bomo pomagali pričarati bivanje v bolnici čim lepše in zabavno. Prijave in dodatne informacije: 0590 95 964 DONACIJA ZA EKIPO (3 tekmovalci) fizičnih oseb je 100 eur. DONACIJA ZA PRAVNE OSEBE je 400 eur. Vsaka nadaljnja ekipa 200 eur. Pogoji sodelovanja: Sodelujejo lahko vsi, vendar profesionalne ekipe oz. profesionalni igralci igrajo izven tekmovalne kategorije in zgolj za dobrodelnost. Če želite izvedeti kaj več, na spletni strani http://www.uresnicujmo-zelje.si/ piše vse o tem bovlingu in tam najdete tudi slike od prejšnjih treh. Vsako leto se udeležijo tega dobrodelnega bovlinga tudi znane osebe (pevci, smučarji, igralci, župan, itd), tako da je dogodek zares zanimiv. Zares bom tudi jaz vesela, če se na primer dogovorite in pridete kot ekipa igrati in se hkrati zabavati. (100 evrov deljeno s tri v ekipi je 33,33 evra na osebo...). In ta denar gre zares zares zares čisto ves na infekcijsko kliniko za otroke. Mi smo tisti, ki kupimo kar oni potrebujejo (s partnerji se dogovorimo za popuste) in mi smo tisti, ki jim potem vse to odnesemo. Kolosej in Arena pa bovling častita, prav tako sodelujejo tudi radijske postaje in podobno. Skratka: pridite! In še nekaj: najboljše ekipe so tudi nagrajene. Ker je vse skupaj dobrodelno in iščemo tudi sponzorje za nagrade, vas hkrati vprašam, če ima katera od vas kakšno možnost za donacijo kakšne nagrade. Vedno morajo biti nagrade tri (v ekipi so namreč trije, ki bovlajo). Lani so bile nagrade na primer: trije vikend paketi v hotelu Tartini v Piranu, trije izleti s katamaranom v Benetke, tri totalno dobre majice iz Iglu športa, tri karte za v kino, tri masaže, tri večerje v eni ful dobri restavraciji na Krasu, trije vstopi v savno v Ljubljani, trije vstopi v Atlantis itd. Zares sem vam veliko napisala, ampak kaj č'mo, vsi skupaj lahko naredimo našim malčkom (in še enkrat napišem, da upam, da ne bo nikoli kakšen naš malček) nekaj lepega med bivanjem v bolnici. Še enkrat pozdravček iz Krasa. VHM.
|