Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 11:49:45
|
|
|
|
Leela
|
Ja tile zmajčki so napredni za svoje mesece, zato vsi ostali ki gredo po normalni poti zgledajo zadaj . Dokler ni res hudo ni skrbi. šivilja za Hano Danes imam tavelkega pingvina doma. Si je oblekel flis, šal, rokavice, žametne hlače in se igra Darth Vaderja . Nisva bila s F. zunaj že 4 dni. Je pod nulo in piha ko pri norcih. Plina mi je tud zmanjkal. Jutri ob 10h v mercatorju v Po. Kateri se da naj pride.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 11:59:23
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Ja tile zmajčki so napredni za svoje mesece, zato vsi ostali ki gredo po normalni poti zgledajo zadaj . Dokler ni res hudo ni skrbi. Leela to imaš pa prav veš jaz ga ne bom prav nič forsirala, sej prej sm ga dala sedet pa je par skund lepo sedel, sicer v stolčku za hranjenje lepo sedi, sm tako brez opore pa kmal pade kot pijanček danes sva jedla peso! kar umes med korenje in krompireček sm zmiksala pa žličko olivnega olja pa mu je blo ful ušeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:00:29
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz pa še edino za mojega nimam pojma kaj bi!!!Sem mislila če kupim eno lepo posteljnino bo pa za oba jaz mu bom knigo za hujšanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:01:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz pa še edino za mojega nimam pojma kaj bi!!!Sem mislila če kupim eno lepo posteljnino bo pa za oba jaz mu bom knigo za hujšanje Bogi... Se bo fajn zamislil Pol pa ne boš fensi posteljnine rabila tko k Dudi. Se bo preveč zasekiral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:01:54
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake No prov flaška, prvi miting pri teb. Najboljš da kr v petek. U madona, to je blo pa hitr. Sej nism hotla bit tečna Jaz lahko tut k tebi pridem, amigo, ni panike Bi bla pa vesela če pridete, itak sem vas že zdavnej povabila na en sladki muškat. Al pa dva to je samo za povabljene gostje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:02:36
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz pa še edino za mojega nimam pojma kaj bi!!!Sem mislila če kupim eno lepo posteljnino bo pa za oba jaz mu bom knigo za hujšanje Bogi... Se bo fajn zamislil Pol pa ne boš fensi posteljnine rabila tko k Dudi. Se bo preveč zasekiral to pa že tako al tako sej sam skoz teži da hoče shujšat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:05:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake No prov flaška, prvi miting pri teb. Najboljš da kr v petek. U madona, to je blo pa hitr. Sej nism hotla bit tečna Jaz lahko tut k tebi pridem, amigo, ni panike Bi bla pa vesela če pridete, itak sem vas že zdavnej povabila na en sladki muškat. Al pa dva to je samo za povabljene gostje? Tole pa ne štekam?? Če pa sem vse RR zmajčkov povabila Težim vam že odkar sem preseljena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:05:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz pa še edino za mojega nimam pojma kaj bi!!!Sem mislila če kupim eno lepo posteljnino bo pa za oba jaz mu bom knigo za hujšanje Bogi... Se bo fajn zamislil Pol pa ne boš fensi posteljnine rabila tko k Dudi. Se bo preveč zasekiral to pa že tako al tako sej sam skoz teži da hoče shujšat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:07:06
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake No prov flaška, prvi miting pri teb. Najboljš da kr v petek. U madona, to je blo pa hitr. Sej nism hotla bit tečna Jaz lahko tut k tebi pridem, amigo, ni panike Bi bla pa vesela če pridete, itak sem vas že zdavnej povabila na en sladki muškat. Al pa dva Ura? Lokacija? to je samo za povabljene gostje? Tole pa ne štekam?? Če pa sem vse RR zmajčkov povabila Težim vam že odkar sem preseljena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:07:28
|
|
|
|
tubby
|
Flaska Ura in lokacija?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:09:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zmente se, da vas bo čimveč Sej bom doma. Sam Maja mi še kar nekej kašlja pa kiha... Porkaš, no. Jaz bi drugač najraje rekla kar danes in zdajle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:20:13
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zmente se, da vas bo čimveč Sej bom doma. Sam Maja mi še kar nekej kašlja pa kiha... Porkaš, no. Jaz bi drugač najraje rekla kar danes in zdajle no če je pa kdo bolan pol je pa druga pesem!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:20:28
|
|
|
|
Kasija
|
tubby moj starejši ni samostojno sedel do 10. meseca se mi zdi. v glavnem je že plazil in stal ob opori. ne rabi te skrbet, imajo otroci vsak svoj ritem. flaska prijazno vabilo. pa res bi bilo super, da se dobimo takole kje izven nakupovalnih centrov. se pridružim, če lahko. pa vedno pozabim omenit, kako imaš slikco primerno za veseli december
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:29:52
|
|
|
|
petrazg
|
ooo še malo od nas... Mi smo danes občutno bolje, zgleda da kombinacija Ventolin in svečke pomaga Še kašljamo, ampak občutno manj kot smo... Danes smo šli še vseeno na kisik na Metelkovo za vsak slučaj, da se ne bi stanje poslabšalo. V petek imamo še pregled in pediatrinja je rekla, da bi do takrat lahko že izvenelo. Glede na to, da je Ventolin prijel... Še malo pa bo mimo Danes smo tudi spali ok in smo se zbujali samo na 3 urce... ja, sej vem da je hecno, ampak to je zame glede na zadnje čase luksuz... moj bi rekel dvojni luksuz Tubby... dej nehaj ga sračkat... bo že, ko bo imel čas in se mu bo dalo. Eni prej, drugi kasneje. A greš danes?? Kasija... no, nas jutri spet ne bo na plavanje....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:33:19
|
|
|
|
Kasija
|
petrazg škoda, sem se veselila zadnje ure v polni zasedbi. bomo šle pa kdaj kar tako plavat brez tečaja. zdaj, ko smo notri. kolikokrat sta vidva manjkala? vama je ostalo kar nekaj nadomeščanj, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:33:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
Petrazg, super Kasija, hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:38:33
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija petrazg škoda, sem se veselila zadnje ure v polni zasedbi. bomo šle pa kdaj kar tako plavat brez tečaja. zdaj, ko smo notri. kolikokrat sta vidva manjkala? vama je ostalo kar nekaj nadomeščanj, če se ne motim. Mislim, da sva bila 5x in 5x sva manjkala ... Ne vem, bom Klemna vprašala, če se lahko kakšni drugi skupini pridružim... Itak, da se lahko zmenimo in gremo kdaj skupaj plavat... No, mogoče vas pridem jutri vseeno pogledat malo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:43:02
|
|
|
|
Kasija
|
petrazg ja, pa pridita na kavo. saj na kavo pride tudi flaska, a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:43:37
|
|
|
|
Kasija
|
grem se spravit pospravljat. se mi ne daaaa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 12:43:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz imam pa božično novoletno generalko...dnevne regale sem že prešpricala in pobrisala...se mi zdiji kot novi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 13:06:30
|
|
|
|
lake
|
Taja je odspala eno urco, tko da sm lahko mal pomila po tleh. Zdej praktično vsak dan mal pomijem, glede na to da je Taja po celem stanovanju.Nujno rabm eno ograjco za stopnice, ker jo najbolj zanima kaj je v kleti, in sm skoz za njo. Sm ji zdele prvič dala skutko z banano, upam da je ne bo kej zvijal. Jo je ful mlastla. Ubistvu delamo iz otrok ene poskusne zajčke. Pa dons zjutri sm eno oddajo gledala, kjer so se pogovarjal o mleku in je ženska rekla, da lahko otroci pijejo mleko že od osmega meseca naprej. Pa bod pameten, vsak drgač prav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 13:12:14
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz imam pa božično novoletno generalko...dnevne regale sem že prešpricala in pobrisala...se mi zdiji kot novi jaz že 2 dni čistim kuhinjo pa še nism dokončala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 13:13:02
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg ooo še malo od nas... Mi smo danes občutno bolje, zgleda da kombinacija Ventolin in svečke pomaga Še kašljamo, ampak občutno manj kot smo... Danes smo šli še vseeno na kisik na Metelkovo za vsak slučaj, da se ne bi stanje poslabšalo. V petek imamo še pregled in pediatrinja je rekla, da bi do takrat lahko že izvenelo. Glede na to, da je Ventolin prijel... Še malo pa bo mimo Danes smo tudi spali ok in smo se zbujali samo na 3 urce... ja, sej vem da je hecno, ampak to je zame glede na zadnje čase luksuz... moj bi rekel dvojni luksuz Tubby... dej nehaj ga sračkat... bo že, ko bo imel čas in se mu bo dalo. Eni prej, drugi kasneje. A greš danes?? Kasija... no, nas jutri spet ne bo na plavanje.... Superca da je luka bolš a boš šla?, jaz obvezno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 13:22:36
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Taja je odspala eno urco, tko da sm lahko mal pomila po tleh. Zdej praktično vsak dan mal pomijem, glede na to da je Taja po celem stanovanju.Nujno rabm eno ograjco za stopnice, ker jo najbolj zanima kaj je v kleti, in sm skoz za njo. Sm ji zdele prvič dala skutko z banano, upam da je ne bo kej zvijal. Jo je ful mlastla. Ubistvu delamo iz otrok ene poskusne zajčke. Pa dons zjutri sm eno oddajo gledala, kjer so se pogovarjal o mleku in je ženska rekla, da lahko otroci pijejo mleko že od osmega meseca naprej. Pa bod pameten, vsak drgač prav. ja to sm pa tud jaz gledala, še klicala sm pa jih nism dobila ma kje, kašnga 8. mesca si ti nor. sm poznam enko k že pr 6 m daje alpsko-noro ti povem. jaz ne bi mogla jaz bi celo prepovedala alpsko mleko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 13:24:46
|
|
|
|
lake
|
Ma sej cigani konckoncu, če mama ne doji, dajejo alpsko mleko od prvega dneva naprej, pa še nisem vidla cigana z alergijo na KML. Jst ji sicer ne bom dajala do enga 9. meseca.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?