|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
16.12.2009 11:49:45   
Leela
Ja tile zmajčki so napredni za svoje mesece, zato vsi ostali ki gredo po normalni poti zgledajo zadaj user posted image .

Dokler ni res hudo ni skrbi.

šivilja user posted image  za Hano

Danes imam tavelkega pingvina doma. Si je oblekel flis, šal, rokavice, žametne hlače in se igra Darth Vaderja user posted image .

Nisva bila s F. zunaj že 4 dni. Je pod nulo in piha ko pri norcih.

Plina mi je tud zmanjkal.

Jutri ob 10h v mercatorju v Po. Kateri se da naj pride.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.12.2009 11:59:23   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Ja tile zmajčki so napredni za svoje mesece, zato vsi ostali ki gredo po normalni poti zgledajo zadaj user posted image .

Dokler ni res hudo ni skrbi.

Leela to imaš pa prav veš user posted image

jaz ga ne bom prav nič forsirala, sej prej sm ga dala sedet pa je par skund lepo sedel, sicer v stolčku za hranjenje lepo sedi, sm tako brez opore pa kmal pade kot pijanček user posted image

danes sva jedla peso! kar umes med korenje in krompireček sm zmiksala pa žličko olivnega olja pa mu je blo ful ušečuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.12.2009 12:00:29   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz pa še edino za mojega nimam pojma kaj bi!!!Sem mislila če kupim eno lepo posteljnino bo pa za oba user posted image

jaz mu bom knigo za hujšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.12.2009 12:01:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Jaz pa še edino za mojega nimam pojma kaj bi!!!Sem mislila če kupim eno lepo posteljnino bo pa za oba user posted image

jaz mu bom knigo za hujšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi... Se bo fajn zamisliluser posted image

Pol pa ne boš fensi posteljnine rabila tko k Dudi. Se bo preveč zasekiraluser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.12.2009 12:01:54   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No prov flaška, prvi miting pri teb. Najboljš da kr v petek. 

U madona, to je blo pa hitr.
Sej nism hotla bit tečna Jaz lahko tut k tebi pridem, amigo, ni panike

Bi bla pa vesela če pridete, itak sem vas že zdavnej povabila na en sladki muškat. Al pa dvauser posted image  user posted image

to je samo za povabljene gostje?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.12.2009 12:02:36   
tubby

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi... Se bo fajn zamisliluser posted image

Pol pa ne boš fensi posteljnine rabila tko k Dudi. Se bo preveč zasekiraluser posted image

to pa že tako al tako user posted image user posted image user posted image
sej sam skoz teži da hoče shujšat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.12.2009 12:05:00   
FLASK_A

Bi bla pa vesela če pridete, itak sem vas že zdavnej povabila na en sladki muškat. Al pa dvauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tole pa ne štekam??

Če pa sem vse RR zmajčkov povabilauser posted image user posted image user posted image Težim vam že odkar sem preseljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.12.2009 12:05:34   
FLASK_A

to pa že tako al tako user posted image user posted image user posted image
sej sam skoz teži da hoče shujšat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.12.2009 12:07:06   
tubby

Ura? Lokacija?

Tole pa ne štekam??

Če pa sem vse RR zmajčkov povabilauser posted image user posted image user posted image Težim vam že odkar sem preseljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.12.2009 12:07:28   
tubby
Flaska Ura in lokacija?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.12.2009 12:09:11   
FLASK_A
Zmente se, da vas bo čimvečuser posted image Sej bom doma.

Sam Maja mi še kar nekej kašlja pa kiha... Porkaš, no. Jaz bi drugač najraje rekla kar danes in zdajleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.12.2009 12:20:13   
tubby

Zmente se, da vas bo čimvečuser posted image Sej bom doma.

Sam Maja mi še kar nekej kašlja pa kiha... Porkaš, no. Jaz bi drugač najraje rekla kar danes in zdajleuser posted image user posted image user posted image user posted image

no  če je pa kdo bolan pol je pa druga pesem!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.12.2009 12:20:28   
Kasija
tubby moj starejši ni samostojno sedel do 10. meseca se mi zdi. v glavnem je že plazil in stal ob opori. ne rabi te skrbet, imajo otroci vsak svoj ritem.

flaska prijazno vabilo. pa res bi bilo super, da se dobimo takole kje izven nakupovalnih centrov. se pridružim, če lahko. pa vedno pozabim omenit, kako imaš slikco primerno za veseli december user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.12.2009 12:29:52   
petrazg
ooo še malo od nas...
Mi smo danes občutno bolje, zgleda da kombinacija Ventolin in svečke pomaga user posted image user posted image user posted image Še kašljamo, ampak občutno manj kot smo... Danes smo šli še vseeno na kisik na Metelkovo za vsak slučaj, da se ne bi stanje poslabšalo. V petek imamo še pregled in pediatrinja je rekla, da bi do takrat lahko že izvenelo. Glede na to, da je Ventolin prijel...  Še malo pa bo mimo user posted image Danes smo tudi spali ok in smo se zbujali samo na 3 urce... ja, sej vem da je hecno, ampak to je zame glede na zadnje čase luksuz... moj bi rekel dvojni luksuz user posted image user posted image user posted image

Tubby... dej nehaj ga sračkat... bo že, ko bo imel čas in se mu bo dalo. Eni prej, drugi kasneje. A greš danes??

Kasija... no, nas jutri spet ne bo na plavanje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.12.2009 12:33:19   
Kasija
petrazg škoda, sem se veselila zadnje ure v polni zasedbi. bomo šle pa kdaj  kar tako plavat brez tečaja. zdaj, ko smo notri. kolikokrat sta vidva manjkala? vama je ostalo kar nekaj nadomeščanj, če se ne motim.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.12.2009 12:33:55   
FLASK_A
Petrazg, superuser posted image

Kasija, hvalauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.12.2009 12:38:33   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

petrazg škoda, sem se veselila zadnje ure v polni zasedbi. bomo šle pa kdaj  kar tako plavat brez tečaja. zdaj, ko smo notri. kolikokrat sta vidva manjkala? vama je ostalo kar nekaj nadomeščanj, če se ne motim.

Mislim, da sva bila 5x in 5x sva manjkala user posted image ... Ne vem, bom Klemna vprašala, če se lahko kakšni drugi skupini pridružim... Itak, da se lahko zmenimo in gremo kdaj skupaj plavat...

No, mogoče vas pridem jutri vseeno pogledat malo...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.12.2009 12:43:02   
Kasija
petrazg ja, pa pridita na kavo. saj na kavo pride tudi flaska, a ne?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.12.2009 12:43:37   
Kasija
grem se spravit pospravljat. se mi ne daaaa...user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.12.2009 12:43:59   
Dudica1
Jaz imam pa božično novoletno generalko...dnevne regale sem že prešpricala in pobrisala...se mi zdiji kot novi user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.12.2009 13:06:30   
lake
Taja je odspala eno urco, tko da sm lahko mal pomila po tleh. Zdej praktično vsak dan mal pomijem, glede na to da je Taja po celem stanovanju.Nujno rabm eno ograjco za stopnice, ker jo najbolj zanima kaj je v kleti, in sm skoz za njo.

Sm ji zdele prvič dala skutko z banano, upam da je ne bo kej zvijal. Jo je ful mlastla. Ubistvu delamo iz otrok ene poskusne zajčke. Pa dons zjutri sm eno oddajo gledala, kjer so se pogovarjal o mleku in je ženska rekla, da lahko otroci pijejo mleko že od osmega meseca naprej. Pa bod pameten, vsak drgač prav.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.12.2009 13:12:14   
tubby

Jaz imam pa božično novoletno generalko...dnevne regale sem že prešpricala in pobrisala...se mi zdiji kot novi user posted image

jaz že 2 dni čistim kuhinjo pa še nism dokončala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.12.2009 13:13:02   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

ooo še malo od nas...
Mi smo danes občutno bolje, zgleda da kombinacija Ventolin in svečke pomaga user posted image user posted image user posted image Še kašljamo, ampak občutno manj kot smo... Danes smo šli še vseeno na kisik na Metelkovo za vsak slučaj, da se ne bi stanje poslabšalo. V petek imamo še pregled in pediatrinja je rekla, da bi do takrat lahko že izvenelo. Glede na to, da je Ventolin prijel...  Še malo pa bo mimo user posted image Danes smo tudi spali ok in smo se zbujali samo na 3 urce... ja, sej vem da je hecno, ampak to je zame glede na zadnje čase luksuz... moj bi rekel dvojni luksuz user posted image user posted image user posted image

Tubby... dej nehaj ga sračkat... bo že, ko bo imel čas in se mu bo dalo. Eni prej, drugi kasneje. A greš danes??

Kasija... no, nas jutri spet ne bo na plavanje....user posted image user posted image user posted image

Superca da je luka bolš user posted image user posted image user posted image

a boš šla?, jaz obvezno user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.12.2009 13:22:36   
tubby

Taja je odspala eno urco, tko da sm lahko mal pomila po tleh. Zdej praktično vsak dan mal pomijem, glede na to da je Taja po celem stanovanju.Nujno rabm eno ograjco za stopnice, ker jo najbolj zanima kaj je v kleti, in sm skoz za njo.

Sm ji zdele prvič dala skutko z banano, upam da je ne bo kej zvijal. Jo je ful mlastla. Ubistvu delamo iz otrok ene poskusne zajčke. Pa dons zjutri sm eno oddajo gledala, kjer so se pogovarjal o mleku in je ženska rekla, da lahko otroci pijejo mleko že od osmega meseca naprej. Pa bod pameten, vsak drgač prav.

ja to sm pa tud jaz gledala, še klicala sm pa jih nism dobila user posted image
ma kje, kašnga 8. mesca si ti nor.
sm poznam enko k že pr 6 m daje alpsko-noro ti povem. jaz  ne bi mogla
jaz bi celo prepovedala alpsko mleko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.12.2009 13:24:46   
lake
Ma sej cigani konckoncu, če mama ne doji, dajejo alpsko mleko od prvega dneva naprej, pa še nisem vidla cigana z alergijo na KML. Jst ji sicer ne bom dajala do enga 9. meseca. 

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?