|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
15.12.2009 13:58:54   
ajetam*
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Uf, mi tut malo zaostajamo z GH.Pa nič ne de,itak nej bi mel do 7. meseca al kako 2 obroka GH. Sem ravno včeraj malo v knjigo o dojenčku pogledala, kako je s tem, pa ni nič panike. Mi imamo urnik nekako takle-zjutraj se doji (okoli 8ih ali 9ih, odvisno, kdaj je bilo zadnje nočno hranjenje), potem okoli 12ih je zelenjavna kašica pa malo se še podoji potem. Ob treh je spet dojenje, ob šestih pa mlečna kašica, pred spanjem dojenje. Počasi bom probala še sadje uvest-ali zjutraj ali popoldne...sem zjutraj ponavadi še preveč zblojena, da bi še to rihtala user posted image

itak ga nočem preveč bombardirat s preveč obroki Gh naenkrat. Imajo pa itak povsod drugačna navodila. Mi je ravno prejšnji teden sestrična iz italije napisala, kaj je njena 6-mesečnica (rojena v začetku junija): zjutraj mleko, okoli 10ih sadna kašica, opoldne riževa kašica z zelenjavno juho in meso v kašici, popoldne jogurt, zvečer spet zelenjavna juha in koruza ter sir v kašici, pred spanjem spet mleko.

Se pa naš mulček že fejst fejst drgne s temi grizali...

Papua , ko je naš zbolel smo imel tud težave z GH oz. jih še imamo. Preden je zbolel je  normalno jedel.Sadne kaše(dopoldan) poje ene 15žličk, je ne mara preveč, kosilo (zelenjava, meso in prikuha) poje dobrih 100g, polovico brez težav, drugo polovico mora pa obvezno eno žličko prekuhane vode eno žličko kaše. Zvečer dobi mlečno kašo, to poje zaenkrat brez problema.
Si nisem mislila, da bova imela z GH toliko težav. On očitno dobi dovolj glede nato, da je kar naprej pokakan.

Tanja fuuul luškana slikca. A to ima od stokeja poseljico?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.12.2009 14:10:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka to je najboljše za hujšanje, prazen hladilnik. Gledaš pol ure not in ugotoviš, da nimaš nič pametnega za jest in si vzameđ neko brezvezno stvar, ki ti sploh ni dobra in minimalno poješ. Pa češke za uhe si moraš nabavit, da ne čuješ ostalih članov, ko jamrajo da je prazen hladilnik. 

ja to maš pe provuser posted image   sam a veš da prec pogruntam kaj lahko naredim da ne bom lačna, če ne druzga piškotov je zmeri polhenuser posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.12.2009 14:13:09   
Tanja_
Ja papua jaz tud mislim, da je tko kot ti je ajetam napisala-da manj je zaradi bolezni. -pa,če ga še zobki matrajo, najbrž tudi zaradi tega. Naša tud zdej poje še manj kot je, odkar ji zobje poganjajo...Sej bo, še vsi so zrasli in se naučili jest GH.

ajetam Stokke je, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.12.2009 14:23:57   
AKP
Okoli spanja nimamo nekih problemov. Počakam, da je res zaspana in jo položim v posteljo in grem. Ji pa vedno vklopim radio, da nima ful tišine in je navajena na hrup. Sem pri tavečji pri spanju in hrani mimo tresnila in zdaj bolj pazim. Pri hrani pa že naprej vem, da bom diktator. Ta večja je tako izbirčna. Pri Nike se pa trudim, da bo jedla raznoliko hrano in da bo vse probala. Danes bo imela za kosilo govejo juho z rezanci in repo pa krompir v kosih. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.12.2009 14:34:52   
Tanja_
majana a si že naročila zelenjavo tam?Me mika, da bi jo, ker mi je najbolj muka jo vedno iz trgovine trogat....Pa ne vem sploh, a je drago?Najbrž je malo dražje kot v trgovini?Nimam občutka, ker si cen zelenjave nikoli ne zapomnim.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.12.2009 14:36:17   
PapuaNG
mah, sej men se ne zdi, da malo poje. Samo GH še nima toliko obrokov, se pa zato toliko več doji. Pa se mi tut ne mudi nikamor. Itak bodo GH še celo življenje jedli user posted image Bolj mi je važno, da nimamo več takih težav s hranjenjem. Včeraj je zvečer pomazal več ko dva deci mlečne kašice, danes se tudi ni zmrdoval nad doma pripravljeno zelenjavno kašico. Le ko je imel dosti, je to pokazal, potem se je še malenkost podojil, je bil pomoje samo še malo žejen. Je pa načeloma na tri ure čez dan, zdej ponoči  pa nekako na 4, tako da počasi napredujemo.

Jst sem se pa že napravila, da greva na sprehod, je pa tašča prišla in ga ona odpeljala. Bom šla pa jst na orbitrek, da mogoče glavobol preženem pa se malo razmigam. Sem mislila it na pošto, pa se mi samo zarad tega ne da it ven. Bo že počakalo user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.12.2009 15:00:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana a si že naročila zelenjavo tam?Me mika, da bi jo, ker mi je najbolj muka jo vedno iz trgovine trogat....Pa ne vem sploh, a je drago?Najbrž je malo dražje kot v trgovini?Nimam občutka, ker si cen zelenjave nikoli ne zapomnim.

Sem ravno danes. Je mal dražja, že zato ker je bio, ampak sama moreš presodit, kaj in kako...
Je pa to res samo sezonska zelenjava, ni cvetače, brokolija in podobnih v rastlinjakih vzgojenih stvari.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.12.2009 15:04:17   
ledenka
majana, v Maxiju sem videla kombinezone od Premaman, za 9 mes, za 45 €. user posted image če še nimaš, pojdi morda pogledat!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
15.12.2009 15:15:45   
majana79
Hvala ledenka, sem dobila sms, samo sem pozabila odgovorit user posted image

Moramo res it, upam da se popoldne spravimo ven, še do Name, tam mogoče tut majo kej.

Prej sem vprašala za avtosedež, si ga že dobila? Je vse ok?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.12.2009 15:26:39   
FLASK_A
AKP user posted image Imava podobno razmišljanjeuser posted image

Tanja, kako luštna je Hanauser posted image Pa najlepšo posteljso maš! Sam je pa draaagaaaauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
15.12.2009 15:31:57   
FLASK_A
Majana, kdaj greste v center? Jaz bi danes šlauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
15.12.2009 15:34:49   
majana79
Nimam pojma kolegica, ko se moj primaje domov, pojemo, se oblečemo... - vse to pod pogojem, da ne bo meu nič za delat user posted image

Ti pošljem sms, če bomo šli?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.12.2009 15:35:57   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

AKP user posted image Imava podobno razmišljanjeuser posted image

Tanja, kako luštna je Hanauser posted image Pa najlepšo posteljso maš! Sam je pa draaagaaaauser posted image

Draga je ja. Samo sva jo kupila na Bolhi novo, zapakirano, za pol cene. Je bila pa najprej kot košek Sleepi mini, zdej pa je Sleepi.

no, majana, ko dobiš, boš poročala, kako je.A v Emporiumu si bila za kombinezone?Jaz sem ga tam H. kupla-S.Oliver-pa je ful dober, podložen, pa kvaliteten material. Pa takrat so imeli tudi za fantke takega.Ima pa zraven še rokavičke in čeveljčke.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.12.2009 15:36:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Nimam pojma kolegica, ko se moj primaje domov, pojemo, se oblečemo... - vse to pod pogojem, da ne bo meu nič za delat user posted image

Ja pri nas so tudi pogoji-
ko pride moj domov, če ne bo imel nič posebnega in če bosta tamala dva še pokoncuser posted image

Upam da nama rata tole skup spravit. Če ja, nama oba dedca častita vsak rundo kuhančkauser posted image user posted image user posted image user posted image Prjatlca, kar SMSaj me ;)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
15.12.2009 15:37:07   
Tanja_
ledenka, mi je odgovorila-da so do zdaj vabili tiste, ki so MŠ obiskovali februarja. Mene, ki sem jo marca, bodo predvidoma konec januarja oz. v začetku februarja.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
15.12.2009 15:38:45   
majana79

no, majana, ko dobiš, boš poročala, kako je.A v Emporiumu si bila za kombinezone?Jaz sem ga tam H. kupla-S.Oliver-pa je ful dober, podložen, pa kvaliteten material. Pa takrat so imeli tudi za fantke takega.Ima pa zraven še rokavičke in čeveljčke.

Nisem, ker mi je muka hodit po trgovinah... user posted image Sej še danes ne najdem nič, ga kupim na ebaju, pa če ne bo ok, dam potem na bolho.

Flaska, kolegica, smo na vezi user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
15.12.2009 15:39:22   
Tanja_

ko pride moj domov, če ne bo imel nič posebnega in če bosta tamala dva še pokoncuser posted image

Upam da nama rata tole skup spravit. Če ja, nama oba dedca častita vsak rundo kuhančkauser posted image user posted image user posted image user posted image Prjatlca, kar SMSaj me ;)

Hm, kako znana mi je ta zgodba.... Manjka le še, če bojo planeti pravilno postavljeniuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
15.12.2009 15:43:44   
ledenka

Nisem, ker mi je muka hodit po trgovinah... user posted image Sej še danes ne najdem nič, ga kupim na ebaju, pa če ne bo ok, dam potem na bolho.

Flaska, kolegica, smo na vezi user posted image

S.Oliver imajo tudi v Nami, jaz sem ga vzela in je res fin, zelo topel. M. imam samo v trenirki in kombinezonu, pa mu je čisto toplo user posted image

majana, avtosedež naj bi dobila naslednji teden, tako so mi odgovorili. še dobro, da se mi ne mudi user posted image

tanja, potem bodo mene tudi vabili v tisti rundi, sem tudi jaz hodila v MŠ marca user posted image je pa M. že naročen februarja v Šiški (meni niso težili, ko sem ga naročila - morda odvisno od tega ,kak dan ima sestra?)

pa za SMS se tud jaz priporočam, mava namen it čez kako uro v center, lučke gledat user posted image in če pade kak kuhanc, toliko bolje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
15.12.2009 15:43:54   
FLASK_A

Hm, kako znana mi je ta zgodba.... Manjka le še, če bojo planeti pravilno postavljeniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
15.12.2009 15:47:55   
majana79
Moj je že na poti, tako da držte pesti. Pošljem sms, absolutno user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
15.12.2009 16:11:57   
FLASK_A
Moj je že na poti, tako da držte pesti. Pošljem sms, absolutno user posted image

user posted image Moj še tava.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
15.12.2009 16:39:33   
Anonimen
no pr nas smo pa pridni, sem cel hladilnik spucala, k je bil tak kot da ga nikol ne spucamuser posted image zdej pa še zmrzovalnik tajam, user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bo šel mesek notuser posted image user posted image user posted image user posted image   pol me pa čaka še skrinja, pa tud verjeten že donesuser posted image   kojk smo pridniuser posted image user posted image user posted image

drugače pa samevamo, k je možek v službi in ga ne bo do pol enajstih zvečeruser posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
15.12.2009 16:52:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pol me pa čaka še skrinja, pa tud verjeten že donesuser posted image   kojk smo pridniuser posted image user posted image user posted image

a delaš plac za taščo? user posted image user posted image user posted image

punce, tiste vileda oblekce za male niso ble slaba ideja... naš je osvojil spodnji štuk... pa ne bi blo slabo, da še mal spuca, ko se že plazi user posted image user posted image user posted image

zdaj pa resno razmišljam, a čma it ven al ne? mal me hoče glava bolet... pa ne vem, a bo sprehod koristil ali škodil. pa kuhanc se mi pije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
15.12.2009 16:56:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pol me pa čaka še skrinja, pa tud verjeten že donesuser posted image   kojk smo pridniuser posted image user posted image user posted image

a delaš plac za taščo? user posted image user posted image user posted image

punce, tiste vileda oblekce za male niso ble slaba ideja... naš je osvojil spodnji štuk... pa ne bi blo slabo, da še mal spuca, ko se že plazi user posted image user posted image user posted image

zdaj pa resno razmišljam, a čma it ven al ne? mal me hoče glava bolet... pa ne vem, a bo sprehod koristil ali škodil. pa kuhanc se mi pije user posted image

ni slaba idejauser posted image sam moja tašča je že tri mesce čist pridna, je zlata resuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da bom naredla plac za meseka k ga bom jutri kupila z boni k smo dobil za božičnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
15.12.2009 17:04:18   
Tanja_
ledenka kdaj si ga pa naročila v Šiško?Je očitno res tako, da mora imet sestra dober dan.In kdaj imata datum?Kombinezonček je pa res fin. Jaz sem jo tudi danes imela le v trenirki, pa je bila čist topla,ko sem jo ven vzela. Aja, pa pejt na kuhančka, boš vsaj vedla kaj je vzrok glavoboluuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?