|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
15.12.2009 12:55:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
kati ja res pazi no...a pa ne bi šel tvoj enkrat sej zdej ga itak ne smeš vozit če ni registriran
ja kdaj ma pa cas on to delat....zdele ga pelem po gume pol morm auspuh zašvasat pol pa tehnicni...

user posted image

Mislim no, a ga nikol ni doma da bi ti to on zrihal? Tija gre s tabo?

ja le kdaj ce dela od zj. do zv....tija gre z mano ja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
15.12.2009 12:55:58   
Dudica1
Jaz se niti ne zastopim na kaj takega user posted image user posted image user posted image
Še dobro da je moj vsestranskiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.12.2009 12:56:54   
KatMat

Jaz se niti ne zastopim na kaj takega user posted image user posted image user posted image

uuu jest pa znam švasat....me je bivsi naucu...heheh sam švasaparata nimam...tko da bo sosed zasvasu

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.12.2009 12:57:10   
FLASK_A
Katmat, obup. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.12.2009 12:57:45   
FLASK_A

uuu jest pa znam švasat....me je bivsi naucu...heheh sam švasaparata nimam...tko da bo sosed zasvasu

Uuuu, to so mogli bit pa huuudi zmenkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.12.2009 13:00:28   
KatMat

Uuuu, to so mogli bit pa huuudi zmenkiuser posted image user posted image user posted image

heheh...ma sva ze skor skup zvela...pa je bil on skoz v delavnici (kot od cveke) in sem pac en dan prsla v delavnico pa mu povedala da brata mam jest ze enga in da zelim met fanta,ki bo vsaj kej z mano pocel...pa zacne jamrat da more to do konca posvasat pa sem mu rekla bom pa jest....ce ne druzga bova vsaj skup...hehe in tko sem zacela svasat

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.12.2009 13:02:29   
KatMat
no nasa pokonc....vikikrema padla v zelodcek....hitr mal podojim in skocim v kamnik

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.12.2009 13:03:56   
AKP
Nike je tudi pokukal zobek ven user posted image .  je še čisto drobčkani tolko, da je ravno dlesen prebil. Je bila včeraj obupno tečna in jo je zgleda to mučilo. Je pa spodnja desna 1. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
15.12.2009 13:12:31   
majana79
Po eni uri matranja sem ga dala nazaj na tla, naj se igra. Kdo bo pa poslušal to kričanje user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.12.2009 13:13:52   
Dudica1

a to moj sosed Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
15.12.2009 13:14:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Po eni uri matranja sem ga dala nazaj na tla, naj se igra. Kdo bo pa poslušal to kričanje user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
15.12.2009 13:16:25   
FLASK_A
kaj si se pa tolk matrala Majana? Uspavat?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
15.12.2009 13:18:54   
majana79

kaj si se pa tolk matrala Majana? Uspavat?user posted image

Ma ja... Sej nisem bla skoz pr njemu, večinoma se je lepo zamotil, samo ko bi pa moral končno zaspat, pa je po svoji stari navadi začel kričat in to sva mela 2x rundo, ven, v naročje, mal pocrkljat, nazaj, vmes parkat dudo... Bo pač na tleh, samo mer naj da. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
15.12.2009 13:19:19   
ajetam*
Smo končno dobili prvi zobek, sp.levo enko, je pa tud lih ven pokukal, tako da moraš imet lupo, da ga vidišuser posted image .
Petrazg upam, da se Lukec kmalu pozdravi, kašelj se zna kar nekaj časa vlečt. Dobro opravita v petek na pregledu. A v čet. prideš kaj pogledat na plavanje?
Pokica nimam besed. Tole je pa še za taščo too much obnašanje. Ne nas zapustituser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
15.12.2009 13:21:35   
Dudica1
čestitke za vse zobke user posted image

poki res nas ne zapuščaj!!!!!!!

zdej grem pa Maja spat dat pol pa v vrtec in ljuser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
15.12.2009 13:22:26   
PapuaNG
Uf, mi tut malo zaostajamo z GH.Pa nič ne de,itak nej bi mel do 7. meseca al kako 2 obroka GH. Sem ravno včeraj malo v knjigo o dojenčku pogledala, kako je s tem, pa ni nič panike. Mi imamo urnik nekako takle-zjutraj se doji (okoli 8ih ali 9ih, odvisno, kdaj je bilo zadnje nočno hranjenje), potem okoli 12ih je zelenjavna kašica pa malo se še podoji potem. Ob treh je spet dojenje, ob šestih pa mlečna kašica, pred spanjem dojenje. Počasi bom probala še sadje uvest-ali zjutraj ali popoldne...sem zjutraj ponavadi še preveč zblojena, da bi še to rihtala user posted image

itak ga nočem preveč bombardirat s preveč obroki Gh naenkrat. Imajo pa itak povsod drugačna navodila. Mi je ravno prejšnji teden sestrična iz italije napisala, kaj je njena 6-mesečnica (rojena v začetku junija): zjutraj mleko, okoli 10ih sadna kašica, opoldne riževa kašica z zelenjavno juho in meso v kašici, popoldne jogurt, zvečer spet zelenjavna juha in koruza ter sir v kašici, pred spanjem spet mleko.

Se pa naš mulček že fejst fejst drgne s temi grizali...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
15.12.2009 13:25:04   
Tanja_
Smo ble zunej je mrrrraz. Piha prou strupeno. Smo ble v lekarni, sem si nabavila Calpol in Gengigel.Sem jo pa oblekla v novega pajaca, je prava šminkauser posted image Zdej pa spi. Jaz pa kuham kosilo.

lina bravo za zobekuser posted image

majana jaz jo tud včasih po ene 20 minutah premetavanja po postelji in tečnarjenja,ko bi mogla spat, ker je zmatrana, pa noče, kar ven vzamem. Pa počakam, ker je potem itak v kratkem zaspana in jo popokam. Takrat se mi pa zdi, da mi je kr hvaležna, k sem jo spat dalauser posted image

dudica za nas tudi dodaj, da se plazimo.Pa zdej se ob vsaki opori,ki jo ima dviguje na kolena.Je prou hecna.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
15.12.2009 13:29:08   
FLASK_A
Majana, upam da mu bo na tleh boljeuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
15.12.2009 13:31:08   
Leela
kolk so lušni user posted image

bravo za zobke lina, ajetam in AKP user posted image  To je res en poseben dogodek, prvi zobek, rataš tolk raznežen...

moj se kotali levo in desno in ful naklada, se smeji, res je smešen. dobr da sem posesala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
15.12.2009 13:33:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
majana jaz jo tud včasih po ene 20 minutah premetavanja po postelji in tečnarjenja,ko bi mogla spat, ker je zmatrana, pa noče, kar ven vzamem.

jaz pa ne večuser posted image Se ni splačalo- to šele zdaj vidimuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
15.12.2009 13:39:00   
Anonimen
EVO MOJA SPIuser posted image user posted image user posted image user posted image oz. neki jambra v postelji, jo je T. z dretjem zbuduuser posted image jah nimaš kajuser posted image bo že nazaj zaspalauser posted image

evo sm napisala kaj vse potrebujem, madonca sej nič nimam, je prazen hladilnikuser posted image oz. vse je prazno, sploh ne vem kako še funkcioniramo oz. kaj sploh jemo k nimam nič za v lonc datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom jutri avto zapregla in šla v nabavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
15.12.2009 13:45:56   
AKP
Bom začela počasi kuhat, da bo kuhano ko pride moj domov. Nike se igra na tleh. Je prava faca. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
15.12.2009 13:48:19   
AKP
Cveka to je najboljše za hujšanje, prazen hladilnik. Gledaš pol ure not in ugotoviš, da nimaš nič pametnega za jest in si vzameđ neko brezvezno stvar, ki ti sploh ni dobra in minimalno poješ. Pa češke za uhe si moraš nabavit, da ne čuješ ostalih članov, ko jamrajo da je prazen hladilnik. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
15.12.2009 13:49:33   
Tanja_
No, takole ponavadinajdemo našo mulo,ko se zbudi user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
15.12.2009 13:53:42   
Dudica1
user posted image user posted image kaj je dobra
pr nas je skoraj vedno na trebuhu ko ga pridem iskat user posted image ...pa včeraj se je prijel ograjice in se dvignil pa tko pokleknil,tako da moram postlco znižat da ne cmokne čez

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?