Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 15.12.2009 22:20:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Ah,nekje bi že dobile mizo, sam prej bi mogle poklicat. H.ima spodnjo levo enko že zunej,zdej desna prihaja-ampak jo ta ful bolj muči, kot leva. Pa prej ko sem jo dvignila, se mi je zdela blazno vroča. Upam, da Calpol prime in da bomo kej spali. Mi in vsi ostali! Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 15.12.2009 22:21:23
|
|
|
|
lake
|
Niso tok polne gostilne, se pozna recesija. Če ne drgač kitajske so vedno prazne. Na Prulah je ena dobra.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 15.12.2009 22:23:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Niso tok polne gostilne, se pozna recesija. Če ne drgač kitajske so vedno prazne. Na Prulah je ena dobra. Ja, midva sva se tud zanč pogovarjala v Cubotu, k je bil pol prazen, da lani ni blo šans da bi decembra dobila mizo tam. Sva ene parkrat tako lačna ostala, ko sva se zadnjo minuto zmislila, da bi šla ven jest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 15.12.2009 22:25:11
|
|
|
|
lake
|
Grem počas spat, me hoče neki glava bolet,, najbrž od kuhančka Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 15.12.2009 23:20:58
|
|
|
|
meduzica
|
sam še jaz bluzim na tem topiku ... zdej mu dajem GH 3x na dan .. ful pridno je sadne obroke zelenjavne malo manj (spet odvisno kaj je na jedilniku). sploh nimam besed res je priden ratal glede hranjenja, ne vem če ni prejšnji teden manj jedel ker je bil tolk zaprt. Ampak dela pa je s tem čist preveč se mi zdi da skoz neki kuham pa pomivam za našega pikeca in za to da se mu prebava uredi je konc 4. dneva pa še nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 0:28:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, mi smo še pokonci...se tamal skos zbuja, tko da sploh ne vem, če se mi splača it spat V rokah zaspi, ga odloživa, nekaj časa spi, spet jok...sem ga od osmih že dvakrat (al trikrat? ) nafutrala, tako da lačen mislim, da ni...so zobki? Sem danes gledala, pa nič ni bilo videt, le tisto grizalo je res grizel,..Jedel ni nič takega, kar bi povzročalo take čudne posledice...upam, da bo kmalu kaj bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 6:53:49
|
|
|
|
AKP
|
Sem že pokonci ker grem potem k frizerju in moram vse pripravit, ker bo bratec pazil na sestrico. Je dobil vsa potrebna navodila in upam, da bo vse ok. Zdaj pa uživam ob kavi in žuljenju z mojo mačkonko. Sem hotela dodati sliko pa mi dela slikomat probleme. Zdaj pa se je pikica zbudila in jo grem rihtat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 6:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce no jz sem pokonc že od pol šestih, sploh ne morm spat me zgleda preveč dnar žul no sej grem danes zapravlat, vsaj mislim nika se je zbudila ob pol sedmih, lačna kot ponavadi, ampak ona gre vsaj spat ob normalni uri, med 6h in 7h zvečer ne pa T. k je rogovilu do 21h, matr ima energije no skrinje včeraj nisem spucala se mi ni dalo ker je v kleti tm je pa mrzlo aja, a lahko sam za inf. mi povesta kere dve sta me dale za prijateljico na FB, k vas ne poznam pa bi rada vsaj približno vedela, sej bom pozabla ampak vsaj par dni bom vedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 6:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Sem že pokonci ker grem potem k frizerju in moram vse pripravit, ker bo bratec pazil na sestrico. Je dobil vsa potrebna navodila in upam, da bo vse ok. Zdaj pa uživam ob kavi in žuljenju z mojo mačkonko. Sem hotela dodati sliko pa mi dela slikomat probleme. Zdaj pa se je pikica zbudila in jo grem rihtat. koliko je pa star bratec?? da mu boš sestrico zaupala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 7:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kje ste spat vse: je treba spet kavo skuhat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 7:24:06
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO JUUUUUUUHU Maj še kar spi ,sem ga šla prav pogledat če ga nisva kaj preslišala ponoči in spi ...na trebuhu ne vem od kje mu to T grem pa zbudit za v vrtec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 7:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
super dudi mi se pa rihtamo za v trgovino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 7:30:50
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma jaz ne grem ven da si bog...-6 ...samo v vrtec in h kolegici na kavo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 7:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
good morning, danes sem frej. mulca bo oči peljal. je ves srečen. no oba sta. oskar še spi. izgleda ga je kar utrudilo tole prerivanje zobka. ven pa bomo šli, seveda. tudi minus šest je zdravo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:07:53
|
|
|
|
KatMat
|
hello evo jaz pokonci mala pokonci...je sla ze spat kot ma navado ampak je moj buhtelj od desca mel naglas tlf in ga pustil v sobi in tako mam zdele zmatrano ,ne lacno ampak ekstremno tecno puncko ki noce spati....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:14:30
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:14:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, ja.. Itak, Majana. Če bi tebe čakala, bi ratala ledena sveča Že prou! S taško te bom, da veš ledenka, potem imamo enakega Je res fini. Justovke: Mene pod ušesi nekaj boli, pa kot da me hoče grlo bolet. Imam samo tea tree kremo pa materino dušico? A se lahko s katero od teh dveh namažem? BTW- a mi daš link od kofetkanja, k ga nimam več :( Ne bom mogla nobene staškat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:16:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja, dobro jutro. Tamala se še igra v postelji, jaz sem pa še čist zalepljena. Komaj kaj vidim Kofe bo treba ubost, ni druge. Pa burek bi Če je res -6, ne grem v pekarno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:17:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več.... Tanja kolegica Samo objemčke ti lahko pošljem Dej pridi na kofe, dej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:19:33
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več.... Tanja kolegica Samo objemčke ti lahko pošljem Dej pridi na kofe, dej. flaska ti s res tanartabul prjatlca...Dons mam predavanja,pa ne morem...Jutri prid v Atlantis,dej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:21:46
|
|
|
|
KatMat
|
gre danes kera v mesto?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:24:30
|
|
|
|
KatMat
|
no da vas mejckn nasmejem....k vidim da ste vse take volje kot jaz... ena o forenzikih Dva policajca vrše uviđaj fatalne prometne nesreće. Pita prvi: -"Gdje je noga?" Drugi odgovara: -"U njivi." Prvi: -"Gdje je ruka?" Drugi: -"U njivi." Prvi: -"Gdje je glava?" Drugi: -"Na asvaltu." Prvi: -"Jel se piše asvalt ili asfalt?" Drugi šutne glavu i kaže: -"U njivi."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:26:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več.... Tanja kolegica Samo objemčke ti lahko pošljem Dej pridi na kofe, dej. flaska ti s res tanartabul prjatlca...Dons mam predavanja,pa ne morem...Jutri prid v Atlantis,dej. Škoda Jutri pa pridem. Pričakujem une svečke- upam da mi jih je tista punca nabavla??? Kako to izvem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:28:03
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Pri nas pa katastrofa.Ne vem, če sem 3 ure spanja uspela nabrat...Skoz, ampak res skoz se je zbujala.....Od osmih,ko je šla spat. Ob pol šestih pa auf...Ne morem več.... Tanja kolegica Samo objemčke ti lahko pošljem Dej pridi na kofe, dej. flaska ti s res tanartabul prjatlca...Dons mam predavanja,pa ne morem...Jutri prid v Atlantis,dej. Škoda Jutri pa pridem. Pričakujem une svečke- upam da mi jih je tista punca nabavla??? Kako to izvem Pojma nimam, k jaz tud nimam njenega kontakta. Petrazg jo ima na FB za prjatlco, pa jo prosi, če jo vpraša.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 16.12.2009 8:28:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
A prinesem šalco s sabo da ne bom spet kakega herpesa fasala?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?