Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 20:37:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz grem pa počivat ker se neki čudno počutim. Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 20:39:45
|
|
|
|
majana79
|
Nočko dudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 20:42:15
|
|
|
|
Tanja_
|
H. tud spi. Ampak je danes ful malo pojedla pred spanjem. Bo veselo ponoči. Pa tašča se na nas drži.Je rekla, da ta teden ne more k nam na obisk in da se vidimo, ko bo gripa mimo. To je bilo cinično. Kokr hoče, pač ne bo videl vnukinje kako odrašča. Sita sem ljudi, ki mi jemljejo energijo. In hinavcev.... Ah ja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 20:45:11
|
|
|
|
Leela
|
Tanja_ kaj češ žlahte si ne moreš izbirat. Še žal ji bo. Quelle je šel v stečaj. Hočem nekaj pogledat pa ni ni več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 20:48:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pa tašča se na nas drži.Je rekla, da ta teden ne more k nam na obisk in da se vidimo, ko bo gripa mimo. To je bilo cinično. Kokr hoče, pač ne bo videl vnukinje kako odrašča. Sita sem ljudi, ki mi jemljejo energijo. In hinavcev.... Ah ja... Sej si zadnjič rekla... Najboljša tašča je mrzla tašča Dej, ne sekiraj se... Vi trije ste družina in to je to. leela, sej to že neki časa jaz sem že novembra naročila pri njih 2 stvari pa sem potem videla novice, tako da ne bo nič od paketov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:02:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Sej jaz se ne. Samo zaradi mojega se, ker si sama ne predstavljam, kako bi bilo, če bi se spričkala s svojo mamo. Pa zato, ker si stari ljudje ne dopustijo nobene stvari dopovedat. Ker je za njih samo ena resnica, en prav in ta je njihov....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:26:54
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, tako pač je. Vprašanje kakšni bomo mi Mati mila, sem si mogla mleko sčrpat, 160 mi je samo iz ene priteklo se vidi da je preskočil en obrok, ker sem šla ven... A sem spet sama tuki?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:32:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, tako pač je. Vprašanje kakšni bomo mi Mati mila, sem si mogla mleko sčrpat, 160 mi je samo iz ene priteklo se vidi da je preskočil en obrok, ker sem šla ven... A sem spet sama tuki? To pa je proizvodnja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:34:33
|
|
|
|
majana79
|
Sej ne mislit da mi je že kdaj prej... Namesto da bi se zmanjševalo, bom očitno sedaj nadomestila za vse nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:34:55
|
|
|
|
zoja10
|
majana.. respect
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:37:02
|
|
|
|
majana79
|
ooo zoja, kje se skrivaš? si preverila skrinjo, je še vse ok notri?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:51:42
|
|
|
|
lake
|
Prej sm že vse napisala, pa je T. zravenb pršla pa ji je nekak ratal vse zbrisat. Sva bla na DM v mestu, pa prjatlca je bla na čaju in Taji darilo prnesla, moj gleda fuzbal, jst pa bluzim. Flaška Lahko da hrope, ker se prenaša iz zgornjih dihal, kar pomeni da ji sluz zateka v grlo, zato pa ni nobenih zdravil, samo čim več nos pucat, pa z fiziološko spirat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:55:08
|
|
|
|
majana79
|
Babuške, grem jaz, če ne bo spet polnoč, preden bom šla spat. A pride katera jutri v mesto, ko (če) se dvigne megla? Gremo en krog, potem bo spet slabo vreme... No, sej se beremo jutri. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:56:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Midva pa gledava en butast film.... Počas se bom tud jaz odpravila v Dreamlandijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:58:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Prej sm že vse napisala, pa je T. zravenb pršla pa ji je nekak ratal vse zbrisat. Sva bla na DM v mestu, pa prjatlca je bla na čaju in Taji darilo prnesla, moj gleda fuzbal, jst pa bluzim. Flaška Lahko da hrope, ker se prenaša iz zgornjih dihal, kar pomeni da ji sluz zateka v grlo, zato pa ni nobenih zdravil, samo čim več nos pucat, pa z fiziološko spirat. Težko verjamem, ker zraven tudi piska. Če bi samo hropla me ne bi tako skrbelo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 21:59:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Midva pa gledava en butast film.... Počas se bom tud jaz odpravila v Dreamlandijo. A Vulkan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:01:42
|
|
|
|
lake
|
Ja če pa piska, pol je pa res bronhitis. Jst morm jutr na odstranitev enga znamenja, tko da ne vem kok časa bom čakala, mogoče mi pa rata do Tivolija pridt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:12:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja če pa piska, pol je pa res bronhitis. Jst morm jutr na odstranitev enga znamenja, tko da ne vem kok časa bom čakala, mogoče mi pa rata do Tivolija pridt. Kaj imaš to? Materino znamenje ali kaj? A to kej boli in kako izgleda? Jaz bi tudi eno dala stran, pa kar odlašam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:17:20
|
|
|
|
lake
|
Ja, pa že dvakrat sm si ga pomotoma spraskala, pa mi je vedno nazaj zrastu, tko da je skrajni cajt da ga dam odstrant.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:19:49
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sej jaz se ne. Samo zaradi mojega se, ker si sama ne predstavljam, kako bi bilo, če bi se spričkala s svojo mamo. Pa zato, ker si stari ljudje ne dopustijo nobene stvari dopovedat. Ker je za njih samo ena resnica, en prav in ta je njihov.... ja to si prav rekla! tud jaz imam "simpaticno" situacijo - tasca je vec al manj fajn, ma tastu niso prav vsi doma! tolk je sebicen in zloben. mah po 10ih letih me to vec ne interesira (zal mi je samo zarad mojega)...en dan bo star in sam, in ne bo imal nobenega! mislim, nek dan smo bili tam pri njih in se je pogovarjal nekaj po telefonu, in ta oseba ga je vprasala kako je vnukinji ime...in je nekaj zacel...a ja uf se ne spomnem, ma neko orijentalno ime, cak da vprasam sina!....mislim! halo! mala ma skoraj 7 mes. in si ne mores spomniti kak ji je ime!?!?!?!? ma daj! mah, me res ne interesira, mi 3 smo druzina, in nas bo tud vec, in jaz ne bom nic povedala danici, naj sama vidi kaksen je.... anyhow, tamala je zdaj zaspala! a so jo povezali na centralo Krsko?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:21:10
|
|
|
|
eelyy
|
Punce hvala za tolažbo zlate ste!!!! Kar se tiče službe se tok nesekeram imam pa to vedno v glavi in kot manjšo skrb...sploh kaj si bodo mislili ko bom spet povedala omg! Se moram pozanimati na csd kako je s porodniško,ker izračun naredijo za eno leto nazaj...kaj bodo meni računali potem? No bo že....?? Midva sva pa komaj Tiana uspavala si praska oči,prstek daje usta spati pa noče,postavim ga pa na 10000 načinov,nakocu sva ga gugala na vzglavniku? Kaj vi v takem primeru naredite,ga pustite jokati ali ga še naprej vztrajate s uspavanjem........ker je pri nas je bilo noro..in končno je zaspal pri očiju nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:29:18
|
|
|
|
ivanamdb
|
ah ce vas zanima to je super stvar: http://www.nuby.com/products/tableware/5360.aspx super za koscke sadja! pa tudi manj packarij in ni nevarnosti da se zadusi. ce se ne spomnem narobe sem jo kupila v BC.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:30:33
|
|
|
|
Kasija
|
eelyy glede porodniške ti lahko jaz odgovorim, ker tudi nisem bila celo leto v službi med enim in drugim. v glavnem izračuna se povprečje zadnjih 12 plač, torej v tvojem primeru porodnišk plus plač tistih mesecev, ko boš v službi. ne spomnim se, kdaj imaš rok. recimo da je konec julija. torej si na porodniški do aprila in potem maj, junij delaš in greš julija spet na porodniško. torej se sešteje 10 porodnišk in 2 plači (maj, junij). povprečje teh je tvoja porodniška št.2.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:40:17
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Punce hvala za tolažbo zlate ste!!!! Kar se tiče službe se tok nesekeram imam pa to vedno v glavi in kot manjšo skrb...sploh kaj si bodo mislili ko bom spet povedala omg! Se moram pozanimati na csd kako je s porodniško,ker izračun naredijo za eno leto nazaj...kaj bodo meni računali potem? No bo že....?? Midva sva pa komaj Tiana uspavala si praska oči,prstek daje usta spati pa noče,postavim ga pa na 10000 načinov,nakocu sva ga gugala na vzglavniku? Kaj vi v takem primeru naredite,ga pustite jokati ali ga še naprej vztrajate s uspavanjem........ker je pri nas je bilo noro..in končno je zaspal pri očiju nočko a ja, se nekaj - ne vem kje sem brala da tud dojece matere ne morejo dat ven! ma nc se ne sekirat kaj si bodo mislili!!!! ah, tud nasa je velikokrat utrujena pa noce spat, ponavadi ji damo eno par tablet kamilice (nekaj homeopatske...) pa potem je bolj cvrsto objamem in nekaj pojem, in mal shejkam...in tako tud po pol ure, ali vec... obcasno pa zaspe edino pri ocetu...moras bit zelo "zen". a ce ne gre, potem je pustiva na tleh med igrace, in potem ko spet zacne jokat da je utrujena, zacnem z uspavanjem (zgodi se da gre spat tam ob 11-12..., ampak potem spi do 9 zjutraj...)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:55:00
|
|
|
|
lake
|
Grem spat, lahko noč!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?