Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 22:57:10
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, se še javim, predno grem u mižule...sem en fajn film pogledala Smo se že čist navadil na tv Vidim, da s tasti in taščami nikjer ni tipitopi...čez taščo sicer nimam nekih pripomb, pa tut tast je - kot kolega - super, le kadar je vprašanje vnučki je malo lev. Sem ravno včeraj slišala, da ima baje mnenje, da stari starši ne smejo preveč vnučka hodit gledat, da to kao staršem (torej njihovim otrokom) ni všeč Ok, sej ne rečem, vsak dan mi res ni treba tle viset,sam enkrat na teden al pa na dva tedna se pa nekak spodobi, ne? Jst vem, da bi vsaj enkrat na teden prišla vnučka pogledat. Tast ga pa še takrat, ko ga vidi, komaj v roke vzame....no, pa saj je njegova zguba... grem v mižule....se mojemu stisnit pa upam,da ne staknem še jst tele viroze
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 27.12.2009 23:22:28
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG evo, se še javim, predno grem u mižule...sem en fajn film pogledala Smo se že čist navadil na tv Vidim, da s tasti in taščami nikjer ni tipitopi...čez taščo sicer nimam nekih pripomb, pa tut tast je - kot kolega - super, le kadar je vprašanje vnučki je malo lev. Sem ravno včeraj slišala, da ima baje mnenje, da stari starši ne smejo preveč vnučka hodit gledat, da to kao staršem (torej njihovim otrokom) ni všeč Ok, sej ne rečem, vsak dan mi res ni treba tle viset,sam enkrat na teden al pa na dva tedna se pa nekak spodobi, ne? Jst vem, da bi vsaj enkrat na teden prišla vnučka pogledat. Tast ga pa še takrat, ko ga vidi, komaj v roke vzame....no, pa saj je njegova zguba... grem v mižule....se mojemu stisnit pa upam,da ne staknem še jst tele viroze ha ha pa tadva sta res kolege! moj tast je se nikoli ni vzel v roke! pa je res njegova zguba. ko sem bila majhna sem imela oba dedka, mamin fotr je bil res super, on je bil moj dedek! ampak ocetov je bil ful taksen...za nc... in sedaj ko sem velika (hahaha velika!!?!?) lahk recem da se skoraj nic ne spomnem ocetovega fotra, noben spomin, nc, kot da ni bil del moje druzine in otrostva...men ne bi bilo vsec da me se moji vnuki en dan tako spomnejo... jaz se cakam pol urce pa ji dam zadnjo flasko...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja, pa že dvakrat sm si ga pomotoma spraskala, pa mi je vedno nazaj zrastu, tko da je skrajni cajt da ga dam odstrant. a to moraš plačat, al kako to gre ker jaz imam tud en tak tnamenje k si ga vedno spraskam, pa sem že zdavni rekla da bi ga rada odstranla sam ne vem kako gre to tast, tašča: moja sta kr nora za pestvat ko pridem na zgorni štuk, si vedno vzameta čas in mal popestvata svoja vnuka noben od njuju nima problemov glede tega, je pa res da k tašči moram jaz it da vidi vnučke ker ne more hodit po stopnicah tast jo pa kr pride iskat če jo vsaj enkrat na dan ne prinesem pokazat, takko da imam pol mal miru ker jo za celo uro nese gor aja dobro jutro spala sm za en k... mi nika ponoč ful kašlja tako da moram poklicat kolegico v sežano da mi pošlje une tablete za kašelj kako se jim že reče? drugače so ostali vsi dober spali, mož še zdaj spi, sinko je pa tud že pokonc, sam rit odnesem iz sobe pa je že zamano
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:33:17
|
|
|
|
KatMat
|
jutro!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro!!!!!!!! jutro katmat kaj bo dobrega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:39:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro!!!!!!!! jutro katmat kaj bo dobrega? glih mojga sem prasala ce bo sel kej na primorsko da bi ti prinesel tiste svecke pa pravi da ne,ker je bil ze prejsnji teden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro!!!!!!!! jutro katmat kaj bo dobrega? glih mojga sem prasala ce bo sel kej na primorsko da bi ti prinesel tiste svecke pa pravi da ne,ker je bil ze prejsnji teden mah sej mi bo kolegica poslala k živi na primorskem, sam kot vedno sem izgubila in seveda pozabila kako se reče tistim tabletom iz kje si že ti katmat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:45:30
|
|
|
|
KatMat
|
sej pise,trzin
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej pise,trzin aja, matr sm slepa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:53:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutrček Spali smo super,zdej zrihtam mal otroka potem pa grem jaz mal za čevlje pogledat,upam da ne spet samo gledat.Pa v lekarno moram...itd.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 7:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jutrček Spali smo super,zdej zrihtam mal otroka potem pa grem jaz mal za čevlje pogledat,upam da ne spet samo gledat.Pa v lekarno moram...itd. uživaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:00:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Itak da bom,vedno ko grem uživam Aja une svečke so bronhopulmin
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Itak da bom,vedno ko grem uživam Aja une svečke so bronhopulmin hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro,... za vse bolančke! pozdravite se!!!! O. še spi,... U. je navdušen nad računalnikom,... včeraj smo se noro dobro imeli v Atlantisu,... ponoči smo bili sardince v posteljni konzervi,... danes: naj bo lep dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:10:40
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas je sonček Zdej pa grem by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pri nas je sonček Zdej pa grem by pri nas ga pa še čakamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:15:10
|
|
|
|
sasa1975
|
ojla, tukaj nosečka ki bo imela dojenčka aprila,to je skoraj tak čas kot ve...ALI IMA KAKŠNA ZA PRODATI OBLAČIL ZA DOJENČKE?LJUBLJANA
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
joj jz bi sam imam že obljubljene leela: kakšne lekarne so v Postojni? primorske bi pršla kr v PO. iskat tabletke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:32:07
|
|
|
|
KatMat
|
uuu tasca se je izkazala...morm povedat....nama je za bozicka kupila vinjeto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:34:11
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro po dolgem času.... Del praznikov preživetih... imeli smo se lepo Flaska... daj Majo pelji kar na dežurno na Metelkovo. Lukatu se je stanje že 1 dan z zdravili stanje občutno izboljšalo... tole pri vas že občutno predolgo traja. Če so že povedale , da je bronhitis se malo hecajo, če mene vprašaš... Tanja... ne sekiraj se. Glavno, da imaš tako fajne svoje starše.... Zdej grem še preostanek za nazaj brat...:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu tasca se je izkazala...morm povedat....nama je za bozicka kupila vinjeto uau jz sm pa možeku kupila za božička vinjeto, on pa men nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:39:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Help. Kako naj se zadeve lotim. Maja zdaj že štriri tedne hrope, dobila je dva različna zdravila (diagnoza ista- bronhitis- 4tedne???!!!) in nobeno ne pomaga. Njena P ji da zdravila samo zato ker jaz tako rečem No, rabila bi drugo mnenje- pa ne vem, al kar pokličem drugo P al kako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:39:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu tasca se je izkazala...morm povedat....nama je za bozicka kupila vinjeto uau jz sm pa možeku kupila za božička vinjeto, on pa men nič jest tud nisem nic dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 28.12.2009 8:41:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu tasca se je izkazala...morm povedat....nama je za bozicka kupila vinjeto opa, kar ne morem verjet Kati, kje si se pa ti skrivala?!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?