|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
27.12.2009 18:47:16   
FLASK_A
Help.

user posted image

Kako naj se zadeve lotim. Maja zdaj že štriri tedne hrope, dobila je dva različna zdravila (diagnoza ista- bronhitis- 4tedne???!!!)  in nobeno ne pomaga. Njena P ji da zdravila samo zato ker jaz tako rečemuser posted image No, rabila bi drugo mnenje- pa ne vem, al kar pokličem drugo P al kakouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
27.12.2009 18:50:53   
šivilja
Naša H. je pa danes premierno dobila riževe kosmiče z mojim mlekom, ker se mi ponoči zbuja na eno uro. Pojedla jih je za eno malo žličko. Popoldan se mi je pa zabrisala na jabuk, ki sem ga jedla in preden sem lahko reagirala, se je prisesala gor in veselo cuzala. Ko sem ji vzela je bila huda. Očitno je res že lačna.

Čeprav se mi zdi, da nočno zbujanje ni samo lakota.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
27.12.2009 18:52:20   
Dudica1
flaska jaz bi definitivno hotla drugo mnenje!
Če ne jo pa pelji k dežurnemu zdravniku...al kako je s tem.Ker to je res čudno da se tko dolgo vleče pa še nič ji ne pomaga

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
27.12.2009 18:58:53   
Anonimen
evo mi smo bili pa na obisku pri kolegih, smo se mal napili in ful preveč najedliuser posted image user posted image user posted image

zdej smo se pa okopal in preoblekel, potem pa v posteljo spatuser posted image user posted image

jutri je pa nov dan in verjetno bomo šli v LJ. lučke gledat sam nisem sigurnauser posted image k ne vem kako bo s časomuser posted image

aja naša frajla je danes pojedla cel kos kruhauser posted image najprej je zglodala skorjo potem sem ji pa še z mlekom naštimala sredino in je vse pojedlauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
27.12.2009 19:00:13   
FLASK_A
Ma ja, točno tko! Še vedno je prav ISTO! Sej ne vem, al naj kar drugeg P kličem al kaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
27.12.2009 19:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ma ja, točno tko! Še vedno je prav ISTO! Sej ne vem, al naj kar drugeg P kličem al kaj?

jz bi na tvojem mestu zahtevala še drugo mnenje ker imaš pravicouser posted image

eely: kar se tiče pa tvojega problema te pa po zakonu ne smejo vršt vn iz službe če si na bolniški ali na porodniški lahko pa te vržejo po tem ko prideš delat user posted image na žalostuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4556
27.12.2009 19:06:14   
Anonimen
no zdej pa grem uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
27.12.2009 19:12:44   
Dudica1

ja jaz bi sigurno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
27.12.2009 19:22:46   
majana79
Če ti je ne bodo hoteli vzet kar tako, pojdi pa magari samoplačniško... Ali pa vprašaj na ZZZS kako je s tem drugim mnenjem.

Evo, J. že spi... Mu je danes spet uspelo samo z malo 'jokcanja' in popravljanja dude. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
27.12.2009 19:35:50   
šivilja
H. pa štrajka. Ne vem kdaj bo zaspala ob normalnem času.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
27.12.2009 19:38:09   
majana79
šivilja, J. je začel tako 'zgodaj' hodit spat šele pri enem 4, 5 mesecu... Od znancev tamala, ki je par dni starejša (sva ju srečali takrat v mestu, če se spomniš), je hodila (ne vem če še vedno) še kak mesec nazaj spat šele ob 22...

sej se bo navadila

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
27.12.2009 19:49:56   
Dudica1
No pri nas tudi spita oba...user posted image
To je pa res fajn če hodijo tko spat maš pol še mal miru zase...ampak ta tišina prav prija user posted image

šivilja kaj pa če bi jo dala prej spat...nebi?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
27.12.2009 19:54:23   
PapuaNG
Naš pupek tut že v deželi sanj, ni popoldne nič spal. Je bil kot bi mu dali baterije v rit, nič kaj tečen, sam smejčkal se je pa vrtel sem pa tja. No, ko sem ga skopala pa oblekla, je končno začel kazat znake zaspanosti in potem na joški zakomiral v parih minutah user posted image Me zanima, kakšna bo noč. Je bil pa kar ješč danes, še iz tegale magic cup-a je pil mlekec, tako da bom probala tut enkrat mu ponoči dat. Enkrat ko ne bom preveč zblojena za mešanje AM user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
27.12.2009 19:54:25   
FLASK_A
Spanje se je začelo. Prima!user posted image Zdej imamo pa ta starejši žuruser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
27.12.2009 20:01:21   
majana79
Žur ja.

Zadnje dni z dudi sami strašiva tuki gor user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
27.12.2009 20:01:51   
Dudica1

Spanje se je začelo. Prima!user posted image Zdej imamo pa ta starejši žuruser posted image

wooohu user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
27.12.2009 20:02:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Žur ja.

Zadnje dni z dudi sami strašiva tuki gor user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
27.12.2009 20:02:22   
Anonimen
..... in prihaja najljubši del dneva ane babnice ?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
27.12.2009 20:05:42   
Anonimen
jutri dam T in O na počitnice k mojim staršem. sem jih vprašala, če jih vzamejo kar za cel tedenuser posted image   a se bojim, da jih potem sploh nazaj ne bom več hotlauser posted image . Midva greva na savnanje, pa kakšen liter šampanjca bo tudi padeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
27.12.2009 20:06:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jutri dam T in O na počitnice k mojim staršem. sem jih vprašala, če jih vzamejo kar za cel tedenuser posted image   a se bojim, da jih potem sploh nazaj ne bom več hotlauser posted image . Midva greva na savnanje, pa kakšen liter šampanjca bo tudi padeluser posted image

wou...lepo se imejta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
27.12.2009 20:20:09   
Leela

Help.

user posted image

Kako naj se zadeve lotim. Maja zdaj že štriri tedne hrope, dobila je dva različna zdravila (diagnoza ista- bronhitis- 4tedne???!!!)  in nobeno ne pomaga. Njena P ji da zdravila samo zato ker jaz tako rečemuser posted image No, rabila bi drugo mnenje- pa ne vem, al kar pokličem drugo P al kakouser posted image user posted image

a še kar? Piši pediatrinji na MON in jo povprašaj kako. To bi mogla skor napotnico za preiskave dobit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
27.12.2009 20:23:55   
Anonimen
Saj vem da vas vse zanima kako srečne boste, zato hitro vpišite podatke in dobile boste odgovor v 1 minuti!
Veliko zabave!

http://www.hurikani.com/sale/sreca.htm

user posted image  

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
27.12.2009 20:24:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Help.

user posted image

a še kar? Piši pediatrinji na MON in jo povprašaj kako. To bi mogla skor napotnico za preiskave dobit.

pelji jo na dežurno

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
27.12.2009 20:26:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Saj vem da vas vse zanima kako srečne boste, zato hitro vpišite podatke in dobile boste odgovor v 1 minuti!
Veliko zabave!

http://www.hurikani.com/sale/sreca.htm

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
27.12.2009 20:31:28   
lake

Pridem pol, Taja pleza po tipkovnici user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?