Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 16:49:13
|
|
|
|
Matejka.D
|
Jest upam da bo vse ok, sem dobila danes izvid bhcg in je zrastel sem pa takoj poklicala drugo gin. in me je naročila v ponedeljek, da bo pogledala in povedala točno kaj in kako, ker moj gin,. danes je rekel, da to nič ne pove in da bom morala it na vakum da bo sčistil. mislim.,.,., bom raje gin. zamenjala, preden mi kaj sčisti kar ni treba. pa za vse, da čimprej zagledate ! Kolk je lepo zunaj k je sve belo . Še posebej zato, ker mi ni treba it kidat .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 18:52:45
|
|
|
|
Nitka
|
Matejka.D, držim pesti, da bo vse normalno... Moje tečke še ni, test pa tudi ni pluska pokazal, tako da je treba še naprej čakat (in prenašat trapaste simptome )
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 19:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, nisem zdržala... Skoraj sem bruhala na poti domov, tako da sem ob prihodu naredila FS, ki je pokazal No in ker imam s FS slabe izkušnje sem naredila še CB in tole je POPOLDANKI +!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 19:13:37
|
|
|
|
malajka84
|
T.Z. ČESTITAAAAM!!! Lepo nosečnost!! Upam, da se jutri roza nadaljuje še pri drugih!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 19:17:35
|
|
|
|
Nitka
|
Super, T.Z. čestiiiitttttkkkkkeeeeeee!!! Ful lep nosečnost ti želim!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 19:20:40
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Punce, nisem zdržala... Skoraj sem bruhala na poti domov, tako da sem ob prihodu naredila FS, ki je pokazal No in ker imam s FS slabe izkušnje sem naredila še CB in tole je POPOLDANKI +!!!! JEEEEEEEE!!! ČESTITAM ČESTITAM ČESTITAM!!!!! tole je pa najlepša novica dneva. želimo ti veliko veselja ob rastočem trebuščku in držim pesti še za vse, ki boste testke delale jutri! in seveda tudi za vse ostale, naj se nam pokaže +! grem zdej škratka dat spat. ma dons spet duracel baterije
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 19:21:02
|
|
|
|
Nalina
|
Iiiiii ... bravo!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Punce, nisem zdržala... Skoraj sem bruhala na poti domov, tako da sem ob prihodu naredila FS, ki je pokazal No in ker imam s FS slabe izkušnje sem naredila še CB in tole je POPOLDANKI +!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 19:29:30
|
|
|
|
archie
|
T.Z. bravo!!!!!! vse lepo ti zelim in naj se lepo iztece!!! Jeeeeee, roza barve se ni zmanjkalo!! dajmo se ostale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 22:50:15
|
|
|
|
witch
|
t.z. čestitam bostina - sem glasovala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 22:51:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem ponoči dobila , se selim v februar. Drzim pesti za ostale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 23:43:36
|
|
|
|
murkica
|
Jaz bi vam pa vsem rada zaželela, da v tem mesecu zagledate . Sama sem bila tudi včasih na teh seznamih in vem kako je težko, ko iz meseca v mesec stiskaš pesti in čakaš ali bo tudi tebi uspelo. Meni je uspelo po dobrem letu in sedaj imam že doma 2 meseca staro punčko. Tako, da bo uspelo tudi vsem vam!!!! Veliko sreče!!!!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 7:58:17
|
|
|
|
malajka84
|
Hvala vsem za glasove:) Arwenko pa naj se ti želja uresniči naslednji mesec!!!držim pesti Jst pa čakam, da me lulat pritisne, pa da vidmo, če se bo kej pokazal...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 8:54:37
|
|
|
|
lillchy123
|
bostina, čakamo čakamo čakamo... in držimo pesti!!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 9:25:03
|
|
|
|
witch
|
bostina je kaj? čakamo drržim pesti za + pa ostale, ki delate danes.. je kaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 9:57:24
|
|
|
|
malajka84
|
pri meni nič...tud sledi ni o črtici.. kaj pa ostale?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 10:03:15
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA pri meni nič...tud sledi ni o črtici.. kaj pa ostale?
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 10:09:03
|
|
|
|
malajka84
|
ah sej dokler ne priteče M sem še optimist...pol pa...eh..bomo pol tuhtal.. Dejmo kaj pa druge?? Nej bo kakšna rozika no....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 11:20:09
|
|
|
|
jana84
|
joj, T.Z. čestitke!!! ...končno je uspelo...Upam da bo vse v redu in boš čez 8mescev rodila enga zdravega pamžka... arwenko...tebi pa en velik in za vnaprej... Mi smo danes bolj delavni, zato komaj sedaj posodobljen seznamček...Smo podirali jaslice in smrekice...Najprej pri mami, zdaj pa še pr nas...Pa naš razgrajač zgleda da je tud na duracel baterije, ker ga kar noče zmanjkat...Pa zelo slabo je spal ponoči...Kdo bi vedel... Zdaj pa šibam k mami, ker je prišla sestra s hčerko na obisk in delamo za kosilo pico... lepo se imejte in sporočite lepe novičke...BOSTINA ti pa še kar malo počakaj...Saj imaš komaj 11. za ne dobit tetke...Potrpežljivost je lepa čednost pravjo...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 11:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
T.Z. čestitke jaz pa nimam niti niti plusa na testu do sedaj vedno bla redna pa vse, zdaj pa se neki hecat začela... sicer pa mam občutek, da jo bom vsaki čas dobla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 13:16:31
|
|
|
|
Nitka
|
laliela, pri meni je čist isto... še ni, pa tudi ne... pa po navadi ne zamuja, ampak se dva dni prej pojavi z rjavim izcedkom... treba počakat in čez par dni spet test naredit, če se prej ne ulije... ni drugega
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 13:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nitka, upava na taboljšo stran tega, kaj ne da s katerim si pa delala test? jaz sem delala s seratec (listek) niti nimam občutka, da se mi bi kaj pretakalo, tudi znakov nosečnosti nimam nič od nič hehe mogoče pa boma lepo prenašali nosečnost iz mojih ust v božja ušesa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 13:56:18
|
|
|
|
mladika
|
hej!! pr men tut ni še nič...mislim da bo pa tečkica prišla...sem se zjutri zbudila z ostrimi bolečinami v levem jajčniku,grem na wc in zagledam rjav madež na hlačkah,da dnevni vložek in zdj čakam ka bo...me pa tut krči dajejo v spodnjem delu trebuha tko da mislim da se bo zdej zdej ulila...sam mi bo pa ciklus čist zmešala...katastrofa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 14:32:54
|
|
|
|
mladika
|
je že prišla tko da se selim med februarke...mam pa eno uprašanje(upam da ne preveč neumno): z mojim dragijem sva skupaj 3 leta,prve dve leti sva z zaščito, od poletja 2008 pa brez,vendar sva imela odnose le enkrat do dvakrat na mesec,ker nisva živela skupaj.Zdaj sva pa od septembra 2009 poročena in seveda živiva skupaj in lahko vsak drugi dan.Kar me zanima je to,da ne vem od kdaj naj štejem do tistih kritičnih 12 mesecev ko naj bi kao zanosila,če je znama use OK in če imava redne odnose???Da me ne bo prehiter panika grabla,pa se prehit živcirala!!že vnaprej hvala za odgovore...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 9.1.2010 14:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
mladika od takrat ko sta začela aktivno delat na bebiki upam, da sem ti povedla dovolj... pa vso srečo v februarju... jaz še vedno nisem dobla , ni duha ne sluha
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?