|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2010
8.1.2010 11:23:26   
archie
po  mojih izkusnjah na M precej vpliva psiha in zivci! Meni je nekoc zamujala za 14 dni samo zato, ker sem mislila, da bi bila lahko noseca (ampak to je bilo skoraj nemogoce). Ko sem naredila zvecer test, je bil itak da negativen in takoj naslednje jutro sem jo dobila.
tako da se cimmanj probaj obremenjevat s tem pa bo!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.1.2010 11:24:03   
witch
bostina - tudi mi bomo dobili punčko user posted image iz katerega konca slo pa si? če lahko vprašam?
lillchy123 - meni ful pomaga ko se vam razpišem.. pa če katero moti me pa naj ne bere. Ker moj me je že sit user posted image   to maš pa prav ja.. potem pa bom spet jokala če je vse ok user posted image le kdo bi nas razumel user posted image
kavica pa lahko pade ja user posted image
mladika - tudi meni je prejšnji mesec 8 dni zamujala. naredila sem 3 teste vsi -, potem pa je le prišla. Drži se pa upam, da g kaj dobrega pove, če ne pa naj pride user posted image da boš vedela ne čem si.. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.1.2010 11:28:00 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.1.2010 11:29:25   
lillchy123
mladika user posted image user posted image user posted image

enkrat nam bo uspelo. pol se bomo pa jezile, ker smo veklike in okorne in nam noge zatekajo...

zdej bi bla pa res dobrodošla kaka lepa novica, da nam da nov zagon za naprej!!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.1.2010 11:33:12   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Saj bi res morale nekatere zdej delat test, a ne?

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
8.1.2010 11:36:44   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Saj bi res morale nekatere zdej delat test, a ne?

user posted image user posted image

mislim, da bojo jutri 3 delale testeuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.1.2010 11:39:59   
archie
ocitno bo sobota dan resnice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
8.1.2010 12:02:27   
malajka84
Evo..pa nas je spet zamedl..čist cesta še kr na celem.pa sej to človk ne more vrjet kaj tet cestarji Ne delajo...
Drugače sem pa iz Zasavskega konca...no blizu Celja za vse k ste bolj stran:)

Ja sobotoa bo dan resnice upam da vesele resnice....da bojo tri lepe novičke..al ap še kakšna več:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.1.2010 12:07:55   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Evo..pa nas je spet zamedl..čist cesta še kr na celem.pa sej to človk ne more vrjet kaj tet cestarji Ne delajo...
Drugače sem pa iz Zasavskega konca...no blizu Celja za vse k ste bolj stran:)

Ja sobotoa bo dan resnice upam da vesele resnice....da bojo tri lepe novičke..al ap še kakšna več:)

ooooo, iz kje pa si? jst sem originalno Trbovljčanka. user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.1.2010 12:11:24   
malajka84
lillchy123 originalno? kaj je pa neoriginalno?:) jst sm pa iz Hrastnika no..mčken ven..glih tolk d smo trenutno čist zamedeni:)

Neposredna povezava do sporočila: 259
8.1.2010 12:12:08   
archie
mi imamo tudi sneeeeg!!user posted image Saj v bistvu je prav, ker je januar!
sem pa iz gorenjskega konca. 

Neposredna povezava do sporočila: 260
8.1.2010 12:30:02   
lillchy123

lillchy123 originalno? kaj je pa neoriginalno?:) jst sm pa iz Hrastnika no..mčken ven..glih tolk d smo trenutno čist zamedeni:)

zdej sem že 2 leti Dobenka. to je en hrib nad Mengšem. ja, sem šla iz doline na hrib user posted image  razgled je res boljšiuser posted image

iz kje točno si?

nas bo tud zamedlo dons. je že v Lj cela štala, tko da pri nas bo Sibirija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
8.1.2010 12:46:57   
malajka84
Jst sm pa iz Čeč..na hrastniški strani..so pa glih tolk fajn že hribi pa route d smo še kr na celem snegi...

Neposredna povezava do sporočila: 262
8.1.2010 13:06:22   
lillchy123

Jst sm pa iz Čeč..na hrastniški strani..so pa glih tolk fajn že hribi pa route d smo še kr na celem snegi...

poznam user posted image

masta moja dva vikend pod mrzlico (zraven Lovskega doma)

Neposredna povezava do sporočila: 263
8.1.2010 13:07:16   
Anonimen
da vam povem da je tudi v mariboru ludnica user posted image
ulice itak niso očiščene...
no drugače pa sem uradno doma blizu rogaške slatine user posted image
kako je tam, pa vam sporočim zvečer
(baje da je pod donačko goro že en meter snega hehe)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 264
8.1.2010 13:13:40   
jana84
mladika...ti kar lepo nahruli svojo tetko hudotetko user posted image , da če misli, naj pride, drugač pa naj sporoči kakšna je situacija, da boš vedela in si ne boš vseh živčkov pojedla...Si ne predstvaljam sebe v takšni situaciji...Poleti sem bila v taki situaciji, da mi je 3dni zamujala in sem bila že skor vesela, da sem srečka nosečka, pol pa se je le prikazala...na morju! Mislim, da bi se morale ženske skupaj spravit in to hudotetko mal pošteno nahrulit, da kaj si misli, da se gre, da nas tako heca...

Pr nas pa ni snegeca...imamo burjo in dež...res tipična primorska zima user posted image ...da še dežnika ne morš odpret, pol pa čist mokr kot polita miš...

Tudi jaz mislim, da bo jutrišnji dan (sobota) zelo oblegan s strani testkov...Nimaš kaj, človek je doma, po možnosti oba s partnerjem in človek bolj v miru naredi kar ima za narest. Jaz vem, da sem vse 3 teste delala, ko je bil možiček doma in je on skrival test eno minuto pred mojimi firbčnimi očmi...Ko sem delala test za našega sinkota, mi ni hotel povedat, da se je že črtica pokazala in sem morala celo minuto čakat...On pa je itak poškilil in videl...user posted image user posted image user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 265
8.1.2010 13:30:49   
didi82
Oj,

mene kar dajte na seznamček za februar 02.02.2010 pričakujem user posted image ....

lep zasneženi pozdravček želim....

čaw čaw...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.1.2010 13:33:27   
Nalina
No vidim, da ni noro samo tu. Hvala Bogu, lahko delam od doma in sneg gledam s toplega. Pri nas se mu je čisto odrolalo, še poštar je obrnil sredi klanca in šel nazaj v dolino. user posted image

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.1.2010 13:38:31   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina

No vidim, da ni noro samo tu. Hvala Bogu, lahko delam od doma in sneg gledam s toplega. Pri nas se mu je čisto odrolalo, še poštar je obrnil sredi klanca in šel nazaj v dolino. user posted image

pri nas je isto!!user posted image edino s to razliko, da mi zivimo v dolini. Postar je samo pogledal cesto in rekel: nic ne bouser posted image . smo sli pes raje na posto.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.1.2010 14:27:58   
jana84
didi82...javi se na temi II pričakujemo februarja, te bodo punce z veseljem dale na seznamčk...Se nočem vtikat, da ne bom slučajno po pomoti pristala v februarju user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.1.2010 14:35:46   
witch
pri nas pa ne pada sneg user posted image imamo pa zato leden dež.. ja in je res prava norišnica..
bostina - sem vprašala za kraj, če ni slučajno tvoja kolegica in moja svakinja ena in ista oseba user posted image pa zgleda da ni user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.1.2010 14:38:30   
mladika
jst sm se pa septembra primožila v Celje,tak da sem zdaj tam doma.huh res bo treba to tetko user posted image pošteno nahrulit.zgleda da je mela decembra preveč veselico,pa se ji zdj ne da pridituser posted image .pa ko bi usaj bla kej pod stresom,al pa da bi se obremenjevala z user posted image bi še razumela.ampak ker res u 8 letih kar mam user posted image (stara sem 21) ni nikol trajal en cikel več kot 30 dni.še kot najstnica sm jo mela zlo redno.ne vem ka se to dogaja z mano,sam povem vam,da je že zlo utrujajoče...ko bi usaj M prišla pa bi usaj vedla da ni user posted image in da je use OK!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.1.2010 14:43:23   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

jst sm se pa septembra primožila v Celje,tak da sem zdaj tam doma.huh res bo treba to tetko user posted image pošteno nahrulit.zgleda da je mela decembra preveč veselico,pa se ji zdj ne da pridituser posted image .pa ko bi usaj bla kej pod stresom,al pa da bi se obremenjevala z user posted image bi še razumela.ampak ker res u 8 letih kar mam user posted image (stara sem 21) ni nikol trajal en cikel več kot 30 dni.še kot najstnica sm jo mela zlo redno.ne vem ka se to dogaja z mano,sam povem vam,da je že zlo utrujajoče...ko bi usaj M prišla pa bi usaj vedla da ni user posted image in da je use OK!!

zivčkiiiiiii user posted image .

Midva sva se ze poleti odlocila, da decembra zacneva delat nauser posted image . Vse skozi sem imela M na 30-35 dni. Ampak ni vrag, ravno decembra mi je zamujala za vec kot 14 dni user posted image . kot da bi bilo vse skupaj malo zakleto...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.1.2010 15:12:57   
malajka84
Heh..zarad teh živcev se jst že neki časa hecam da bom knjigo napisala. Naslov bi bil pa Psiha nenosečnic:) heh mal mi seka dans..sej bo bolš:)

Drugač pa če je katero zamedl, pa če ma mogoč 5 sek časa, nej da kak glas na spodnji povezavi no...sej mi še nikol ni ratal kje zmagat sam vsak glas šteje.:)

KLIK ZA GLAS

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.1.2010 15:49:27   
tejči28
glasovala in upam,da bo tvoja psička zmagala.vidim,da se je res razveselila snega.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 274
8.1.2010 16:00:59   
listek1
dan punce,

nisem vas pozabila, vsak dan mislim na vas in stiskam pesti za vsako posebej. Upam, da vam januar vsem prinese pluske user posted image

Jest sem pa pristala na bolniški zaradi hudih slabosti in bruhanja. Skoraj  nič ne morem jest in pit, se moram prav prisilit. Včeraj mi je G rekel, da bom šla v bolnico, če bo treba. Upam, da ne. Želim pa vam, da ko boste srečke user posted image , da vam bojo tele slabosti prikrajšane. Ni fajn, amapk sej bo minilo. 
A če se boste zmenile za kavico, se vam lahko pridružim user posted image ?

Je pa tudi nas zamedel sneg, mali pa noro uživa user posted image

Priden bodte in pridno user posted image user posted image  držim pesti za vse tiste, ki boste jutri delale teste.

lep zasnežen dan

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?