Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:23:26
|
|
|
|
archie
|
po mojih izkusnjah na M precej vpliva psiha in zivci! Meni je nekoc zamujala za 14 dni samo zato, ker sem mislila, da bi bila lahko noseca (ampak to je bilo skoraj nemogoce). Ko sem naredila zvecer test, je bil itak da negativen in takoj naslednje jutro sem jo dobila. tako da se cimmanj probaj obremenjevat s tem pa bo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:24:03
|
|
|
|
witch
|
bostina - tudi mi bomo dobili punčko iz katerega konca slo pa si? če lahko vprašam? lillchy123 - meni ful pomaga ko se vam razpišem.. pa če katero moti me pa naj ne bere. Ker moj me je že sit to maš pa prav ja.. potem pa bom spet jokala če je vse ok le kdo bi nas razumel kavica pa lahko pade ja mladika - tudi meni je prejšnji mesec 8 dni zamujala. naredila sem 3 teste vsi -, potem pa je le prišla. Drži se pa upam, da g kaj dobrega pove, če ne pa naj pride da boš vedela ne čem si..
< Sporočilo je popravil witch -- 8.1.2010 11:28:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:29:25
|
|
|
|
lillchy123
|
mladika enkrat nam bo uspelo. pol se bomo pa jezile, ker smo veklike in okorne in nam noge zatekajo... zdej bi bla pa res dobrodošla kaka lepa novica, da nam da nov zagon za naprej!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:33:12
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 zdej bi bla pa res dobrodošla kaka lepa novica, da nam da nov zagon za naprej!! Saj bi res morale nekatere zdej delat test, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:36:44
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 zdej bi bla pa res dobrodošla kaka lepa novica, da nam da nov zagon za naprej!! Saj bi res morale nekatere zdej delat test, a ne? mislim, da bojo jutri 3 delale teste
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:39:59
|
|
|
|
archie
|
ocitno bo sobota dan resnice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 12:02:27
|
|
|
|
malajka84
|
Evo..pa nas je spet zamedl..čist cesta še kr na celem.pa sej to človk ne more vrjet kaj tet cestarji Ne delajo... Drugače sem pa iz Zasavskega konca...no blizu Celja za vse k ste bolj stran:) Ja sobotoa bo dan resnice upam da vesele resnice....da bojo tri lepe novičke..al ap še kakšna več:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 12:07:55
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Evo..pa nas je spet zamedl..čist cesta še kr na celem.pa sej to človk ne more vrjet kaj tet cestarji Ne delajo... Drugače sem pa iz Zasavskega konca...no blizu Celja za vse k ste bolj stran:) Ja sobotoa bo dan resnice upam da vesele resnice....da bojo tri lepe novičke..al ap še kakšna več:) ooooo, iz kje pa si? jst sem originalno Trbovljčanka.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 12:11:24
|
|
|
|
malajka84
|
lillchy123 originalno? kaj je pa neoriginalno?:) jst sm pa iz Hrastnika no..mčken ven..glih tolk d smo trenutno čist zamedeni:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 12:12:08
|
|
|
|
archie
|
mi imamo tudi sneeeeg!! Saj v bistvu je prav, ker je januar! sem pa iz gorenjskega konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 12:30:02
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA lillchy123 originalno? kaj je pa neoriginalno?:) jst sm pa iz Hrastnika no..mčken ven..glih tolk d smo trenutno čist zamedeni:) zdej sem že 2 leti Dobenka. to je en hrib nad Mengšem. ja, sem šla iz doline na hrib razgled je res boljši iz kje točno si? nas bo tud zamedlo dons. je že v Lj cela štala, tko da pri nas bo Sibirija
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 12:46:57
|
|
|
|
malajka84
|
Jst sm pa iz Čeč..na hrastniški strani..so pa glih tolk fajn že hribi pa route d smo še kr na celem snegi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 13:06:22
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Jst sm pa iz Čeč..na hrastniški strani..so pa glih tolk fajn že hribi pa route d smo še kr na celem snegi... poznam masta moja dva vikend pod mrzlico (zraven Lovskega doma)
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 13:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
da vam povem da je tudi v mariboru ludnica ulice itak niso očiščene... no drugače pa sem uradno doma blizu rogaške slatine kako je tam, pa vam sporočim zvečer (baje da je pod donačko goro že en meter snega hehe) lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 13:13:40
|
|
|
|
jana84
|
mladika...ti kar lepo nahruli svojo tetko hudotetko , da če misli, naj pride, drugač pa naj sporoči kakšna je situacija, da boš vedela in si ne boš vseh živčkov pojedla...Si ne predstvaljam sebe v takšni situaciji...Poleti sem bila v taki situaciji, da mi je 3dni zamujala in sem bila že skor vesela, da sem srečka nosečka, pol pa se je le prikazala...na morju! Mislim, da bi se morale ženske skupaj spravit in to hudotetko mal pošteno nahrulit, da kaj si misli, da se gre, da nas tako heca... Pr nas pa ni snegeca...imamo burjo in dež...res tipična primorska zima ...da še dežnika ne morš odpret, pol pa čist mokr kot polita miš... Tudi jaz mislim, da bo jutrišnji dan (sobota) zelo oblegan s strani testkov...Nimaš kaj, človek je doma, po možnosti oba s partnerjem in človek bolj v miru naredi kar ima za narest. Jaz vem, da sem vse 3 teste delala, ko je bil možiček doma in je on skrival test eno minuto pred mojimi firbčnimi očmi...Ko sem delala test za našega sinkota, mi ni hotel povedat, da se je že črtica pokazala in sem morala celo minuto čakat...On pa je itak poškilil in videl...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 13:30:49
|
|
|
|
didi82
|
Oj, mene kar dajte na seznamček za februar 02.02.2010 pričakujem .... lep zasneženi pozdravček želim.... čaw čaw...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 13:33:27
|
|
|
|
Nalina
|
No vidim, da ni noro samo tu. Hvala Bogu, lahko delam od doma in sneg gledam s toplega. Pri nas se mu je čisto odrolalo, še poštar je obrnil sredi klanca in šel nazaj v dolino.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 13:38:31
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina No vidim, da ni noro samo tu. Hvala Bogu, lahko delam od doma in sneg gledam s toplega. Pri nas se mu je čisto odrolalo, še poštar je obrnil sredi klanca in šel nazaj v dolino. pri nas je isto!! edino s to razliko, da mi zivimo v dolini. Postar je samo pogledal cesto in rekel: nic ne bo . smo sli pes raje na posto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 14:27:58
|
|
|
|
jana84
|
didi82...javi se na temi II pričakujemo februarja, te bodo punce z veseljem dale na seznamčk...Se nočem vtikat, da ne bom slučajno po pomoti pristala v februarju
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 14:35:46
|
|
|
|
witch
|
pri nas pa ne pada sneg imamo pa zato leden dež.. ja in je res prava norišnica.. bostina - sem vprašala za kraj, če ni slučajno tvoja kolegica in moja svakinja ena in ista oseba pa zgleda da ni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 14:38:30
|
|
|
|
mladika
|
jst sm se pa septembra primožila v Celje,tak da sem zdaj tam doma.huh res bo treba to tetko pošteno nahrulit.zgleda da je mela decembra preveč veselico,pa se ji zdj ne da pridit .pa ko bi usaj bla kej pod stresom,al pa da bi se obremenjevala z bi še razumela.ampak ker res u 8 letih kar mam (stara sem 21) ni nikol trajal en cikel več kot 30 dni.še kot najstnica sm jo mela zlo redno.ne vem ka se to dogaja z mano,sam povem vam,da je že zlo utrujajoče...ko bi usaj M prišla pa bi usaj vedla da ni in da je use OK!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 14:43:23
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika jst sm se pa septembra primožila v Celje,tak da sem zdaj tam doma.huh res bo treba to tetko pošteno nahrulit.zgleda da je mela decembra preveč veselico,pa se ji zdj ne da pridit .pa ko bi usaj bla kej pod stresom,al pa da bi se obremenjevala z bi še razumela.ampak ker res u 8 letih kar mam (stara sem 21) ni nikol trajal en cikel več kot 30 dni.še kot najstnica sm jo mela zlo redno.ne vem ka se to dogaja z mano,sam povem vam,da je že zlo utrujajoče...ko bi usaj M prišla pa bi usaj vedla da ni in da je use OK!! zivčkiiiiiii . Midva sva se ze poleti odlocila, da decembra zacneva delat na . Vse skozi sem imela M na 30-35 dni. Ampak ni vrag, ravno decembra mi je zamujala za vec kot 14 dni . kot da bi bilo vse skupaj malo zakleto...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 15:12:57
|
|
|
|
malajka84
|
Heh..zarad teh živcev se jst že neki časa hecam da bom knjigo napisala. Naslov bi bil pa Psiha nenosečnic:) heh mal mi seka dans..sej bo bolš:) Drugač pa če je katero zamedl, pa če ma mogoč 5 sek časa, nej da kak glas na spodnji povezavi no...sej mi še nikol ni ratal kje zmagat sam vsak glas šteje.:) KLIK ZA GLAS
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 15:49:27
|
|
|
|
tejči28
|
glasovala in upam,da bo tvoja psička zmagala.vidim,da se je res razveselila snega.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 16:00:59
|
|
|
|
listek1
|
dan punce, nisem vas pozabila, vsak dan mislim na vas in stiskam pesti za vsako posebej. Upam, da vam januar vsem prinese pluske Jest sem pa pristala na bolniški zaradi hudih slabosti in bruhanja. Skoraj nič ne morem jest in pit, se moram prav prisilit. Včeraj mi je G rekel, da bom šla v bolnico, če bo treba. Upam, da ne. Želim pa vam, da ko boste srečke , da vam bojo tele slabosti prikrajšane. Ni fajn, amapk sej bo minilo. A če se boste zmenile za kavico, se vam lahko pridružim ? Je pa tudi nas zamedel sneg, mali pa noro uživa Priden bodte in pridno držim pesti za vse tiste, ki boste jutri delale teste. lep zasnežen dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?