Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 13:58:36
|
|
|
|
jana84
|
hja witch...zgleda da je res tako...evo mene spet na računalniku ...se pa moram pohvalt da sem se zdej ene dve urce učila .Sem morala prav spokat čtivo in se preselit k mami s spodnji štuk (v sestrino staro sobo, ker moja ex soba je premrzla), da ne šarim po računalniku ali kopanice čistim al kaj podobnega... dogas tud tebi en lep pozdravček tukaj...Zgleda da sem vas tam na "kljub mladosti bomo mamice" mal premamla in ste končno pršle še sem pogledat, kaj? Kot sem že rekla, seznamček posodobim jutri, da ni vsak drugi post seznam, ker pol ni nič pregledno! No, mi tud pridno ...sem sklenila, da ta mesec slončkamo na vsake dva dni, pol pa bo kar bo...Pa ne sam do O, ampak nepretrgoma do ...Upam, da zdržimo kondicijsko ...In še pol, seveda, če bo zdravje dopuščalo...Ker ko sem bla noseča za našega zlatega sinčka, nismo smeli kaj preveč , ker je G tako rekla (zaradi predhodnega SS)...Sej pol ko se je vse malo uneslo in lepo začelo rast, pol ni blo več ovir...Sam proti koncu nosečnosti pa se mi tako ni dalo s takim trebuhom...Ne vem, tako neudobno sem se počutla, da sva raj mal počakala z možičkom in pol na polno ... Nič zdaj sem se malo podkrepila s tremi kakiji in grem nazaj za knjige...Lepo se imejte in se kaj tipkamo ob priliki...Če me spet popade lenoritis in pade študijska morala...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 15:02:15
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, držim pesti za vse, da bo letos vsaka zagledala Jst sm se skregala in nahrulila in z rjavimi izcedki in zdej imam že par dni mir
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 15:11:43
|
|
|
|
witch
|
hehehe jana midve sve si pa res kar podobne jaz se seveda spet ne učim več sem danes izvedela da so mi en izpit za 2 tedna prestavili. Tako da imam zdaj naslednji teden samo enega pa lahko lenarim ja pa tudi jaz sem se odločila, da ta mesec vsak dan, ali pa na dva dni vse do dneva d srčno upam, da nama ta recept uspe OBEMA Drugače pa se jaz ful slabo počutim.. predvečraj zvečer sem skup padala, mi je kar naenkrat postalo slabo in bum. sem to pripisala prehladu, ki je bil takrat najmočnejši. danes se učim, grem malo vstran od knjig in meni se vrti. ful se mi vrti, slabo mi je, cel želodec čutim.. hm ne vem ka mi je upam samo, da nebom dobila še zdaj zraven prehlada kakšno črevesno gripo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 15:50:51
|
|
|
|
dini
|
Punce a je treba kej pomagat pri učenju? Sem takoj za.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 18:30:14
|
|
|
|
Matejka.D
|
Ojla vsem. pričakujem 12.1. in naj povem, da sem mela prejšnji mesec ss v 4 t6 dni in se je sčistilo in ni bilo potrebno čiščenje, hormon pa je tudi padal, sem mela danes ko UZ in je videl zadebeljeno sluznico pa sem morala dat BHCG in je pokazal 55 . Moram pa povedat da se trudiva že dolgo časa in sem mela lansko leto cel kup težav,ampak to nima veze, upam samo, da bo jutri ko moram zopet dati kri da bo vidu kako hormon raste. Navijam pa še za vse ki čakate na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 19:49:30
|
|
|
|
malajka84
|
dini jst mam še tri izpite na grbi..tk da:) če se lih ponujaš:) heh...ma sploh se jih ne znebis..se kr prjavim na izpit pa mi pol ne znese..en je pa tko tak d ne vem kdaj ga bo kdo naredu..od 120 so ga v enem letu 3..tk da....upam d bom diplomirala do 30. zarad tega izpita s ezna zavlečt....:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 19:58:48
|
|
|
|
mladika
|
hej hej! Je kdo omenjal izpite jst mam ta mesec enga ful za *ebanga za naredit,zarad katerega sm tut padla 2.letnik.pa se sploh ne sikiram,do 30.leta bom že diplomirala...upam... .sicer če smo pa slučajn pridelali +(bomo jutri vidli) pol pa spet ne grem u 3 letnik.no tak kt sm rekla jutri zjutri bom za zajterk testek naredla,pa da vidm na čem smo.me čudi da sm zdržala tolk dolg,da nisem prej delala.aja pa še eno vprašanje,za razmišlat: za kaj bi sicer redne M (na 25-30 dni) zamujale . BOŠTINA, drgač pa mene tut prsa srbijo za znoret že od učiri, pa še od nikoder že 7 dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 20:00:50
|
|
|
|
tejči28
|
matejka d. dobra si,da te ta ss in potrl in da si pripraljena na nove boje takoj.svaka ti čast.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 21:05:35
|
|
|
|
witch
|
moja slabost pa vrtenje sta prinesla še drisko cel popoldan sem že wcju. znorela bom. rit me boli za popi....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 22:08:43
|
|
|
|
didi82
|
Punce hvala za podporo... Moram pa vam povedat, da sm prov nervozna, ko me začne kdo spraševat * pa kaj vidva še čakata glede , a ni že čas, da jih mata, bosta šla narazen* joooooooojjjjjjjjjjjjj kr PIKE dobim sam res, ampak ker je men to dopiz... vsakmu lepo povem, da naj naju pusti pri miru glede tega, ker nekateri pač nimamo te sreče, da nam bi takoj uspelo.... in to se mi dogaja dnevno..Joj kr mogla sm si olajšat dušo, sej to poslušam iz dneva v dan... sedaj počakamo da tale zlobnica mine, pol gremo pa v akcijo .... Lepo se imejte... Upam, da bo mesec januar prinesel še veliko .... čao čao...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 7.1.2010 22:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mladika, test nosečnosti naredi, če ti že tolk zamuja... pa vso srečo vsem nam, ki upamo na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 8:00:48
|
|
|
|
majčii
|
didi82: te čist razumem, men so tud vsi voščil novoleto pa da bi letos že kej zibala,.... pa kdaj kej mislem, pa kaj čakam, pa tko,... in pol vidš kak jst ubijam s pogledom, moj pa se vljudno nasmehne. Sam eni res nč ne pomislijo k ti to pravjo,... Kar se izpitov tiče, mene čaka še zadnji izpit, ki je zeloooo zahteven in bi se mogla že učit pa se ne morem spravt,.... mam tak strah pred tem izpitom, da se tud učit ne morem :S No sej se bom morde dns lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:14:34
|
|
|
|
jana84
|
Živjo! Kako kaj danes? A bo kakšna novička...vesela seveda...Mladika, T.Z.,...kaj se dogaja? Smo firbčne, no vsaj jaz sem... Matejka.D... ...se spomnim, da smo prejšnji mesec skupaj pričakovale ...Pa zgleda da se ni obneslo...Škoda. Podobno situacijo sem jaz imela točno pred letom dni. Na 30.12. sem začela v 6tednu krvaveti in je šlo vse po zlu...HB se je vse lepo samo sčistilo in ni bilo potrebnega nobenega posega., No, pa naj te malo razveselim, jaz sem potem v januarju zanosila in oktobra rodila enga zdravega razgrajača, ki mi sedaj kravžlja živčke...Tako, da verjamem da bo tudi tebi uspelo...Če ne sedaj pa v bližnji prihodnosti... Men se je mal prej tako zavrtelo, da sem v kuhinjsko omarico prbila z glavo...Hvala bogu, da nisem v ta odprto, ker bi si glavo razbila... Sem vstala s kavča, da si dam mleko segret za in pol kar naenkrat se mi začnejo noge trest in jaz se začnem zibat in trest cela kot pjanček v deliriju...In med tem z glavo v omarico, pa se še ni hotlo to tresenje in zibanje ustavt...Sem bla prav presenečena...Pol sem se sam nazaj na kavč sesedla in počakala 5minut da me mine... Me je res presenetlo vse skupaj, ker sicer se mi kar rado zavrti, vendar se ne tresem tako...Kdo bi razumel to naše telo...Mogoče je res kavica manjkala...Zdaj je v redu... V glavnem, mi se ta vikend pripravljamo na pospešeno akcijo ...Upam samo da naš ta mali ne zboli, ker nekaj kreha in ima popolnoma zabasan nos...Ga bomo pa za kakšno urco v varstvo dali, midva pa v akcijo ...To bi rada vidla, ja!
< Sporočilo je popravil jana_k -- 8.1.2010 9:17:34 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:17:02
|
|
|
|
malajka84
|
Ah tud jst poznam to ja...k ti vsi vošjo nov let zraven pa more bit še tist dodatek..in bosta kej zibala--že kej ne vemo, dejta no dokler sta mlada..ma bi najraj...grrr Sej ne vejo kaj delajo..sam...boli pa vsejen. Polpa vsem nazaj govorima ma sej bo je še čs...v seb pa misleva svoje. Gled eizpitov pa tud ....jst mam tud enga tazga da...kaj če se zamenamo?;) Kaj pa kaj novih rozik je katera? Nč se ne spreminja seznamček..dejmo punce. Jst jutr delam test k rne morm več čakat, M bi tk mogla prit jutri oziroma v nedeljo..tko d...bomo vidli če bo kej, more bit!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:25:20
|
|
|
|
malajka84
|
aja paše to, tiste k si merite bazalno, a kadar je pršla M vam je vedno padla? jst si jo spet merim ta mesec..in mam od O naprej že skos naraščajočo...od 36.5 je šla kr gor in zdej zadnje tri dni je 37.1 sam sej sm že rekla enkrt sm mela tud že povišano pa je vseeno ptitekla M... Uf težka sm sej vem sam kaj k so tisti zadnji dnevi pred tem a bo al ne.Se še sama ne morm prenašat pol pa vam težim.:) Se opravičujem za nazaj pa še za naprej:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:28:05
|
|
|
|
jana84
|
BOSTINA, nič se ne sekirat...Ne težiš...Če pa je komu odveč, pa naj ne bere..Enostavno. mIslim, da smo na tej temi same take, ki smo "neučakane" in par dni pred dnevom D ravno za skupaj Pa še to sem hotla napisat: dini a ti tud pričakuješ ta mesec ...da vem če te dam na seznam...Saj veš The more the merrier.... In ti Didi82, a te napišem še kam na konec meseca, al se boš presedlala v februar?
< Sporočilo je popravil jana_k -- 8.1.2010 9:30:13 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:36:47
|
|
|
|
lillchy123
|
bostina, nč ne težiš!!! jooooj, pa sej sm že jst čist živčna kaj ti bo test pokazal. pa res upam, da rata. in pri tebi in pri vseh nas. a je že ktera delala test? čakamo novičke!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
BOSTINA: ja meni je prejšnji mesec padla, prej si pa nisem merila. Moje M še ni :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 9:56:32
|
|
|
|
jana84
|
Jej, T.Z. ...držim pesti, da je ne bo...Kaj pa test, kdaj ga kaj delaš, če nisem preveč firbčna... Evo, zdej sem poklepetala na vseh mojih aktualnih forumih in se počasi odpravljam da grem zakurit centralno, da bo malo bolj toplo za se učit...Pol malo potelovadit in za knjige!!! Ve akr lepo sporočajte novičke, vas ob priliki popravim na seznamu....
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 10:53:09
|
|
|
|
witch
|
t.z. je kaj novega? babe smo pač firbčne ah ja.. pri meni je pa spet en tisti dan.. ko sem žalostna... ko... ah.. od mojega sestra je noseča in je danes izvedela spol otroka. Ko sem bila mlajša mi je bilo samoumevno, da ko se odločim za otroka ga bom dobila. Moja želja je bila poleti 2010. In glej ga zlomka. Oktobra nekako nisva uspela, novembra sem dobila ful hudo vnetje mehurja in bila skoraj cel mesec na antibiotikih. Seveda mi je vse to mensturacije čisto podrlo. Pride december dela na vendar ne uspe. Smo prišli do januarja, in seveda ko imam O sem najperj prehlajena, potem dobim drisko in je to to..Kot bi bilo nekaj proti temu, da bo Saj se skoraj vsak večer potrudiva in ampak si mislim, a se bo v tako okuženem z bakterijami telesu kaj prijelo? Potem mi spet pride na misel, da midva že 6 let nimava nobene zaščite. Pa se ni nikoli zgodilo. Kaj če je kaj narobe z mano? Z njim? Šmenta danes samo jamram... Nič se moram spraviti nekaj dalet da na vse to malo pozabim.. Uživajte pa poročajte o +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:02:23
|
|
|
|
malajka84
|
witch tud tebi bo enkrt posijal mali sonček! mene je tud glih kolegica klicala d je bl ana pregledu in zvedela da bo punčka....ah ja to so pol mešani občutki...pa sej bo...tud me bomo enkrt nosečke!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:05:59
|
|
|
|
lillchy123
|
witch, zgleda je nekaj v zraku... jst tud že 2 dni sam razmišljam, pa zakaj ni ratalo, pa kaj če je kaj narob, k mam tako boleče O, pa zakaj ta mesec še ni O, pa kaj če so jajcevodi zamašeni, pa da ne bom nikol mela še enga .. pa kr neki cvilim in jokam da sem sama sebe sita. pa mi je lažje k mal počvekam z vami, pa k vidim, da nisem edina s težavami, pa da uspe tud tistim, ki se že leta trudijo... a letos se dobimo na kavici/ kakavu?
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:07:35
|
|
|
|
lillchy123
|
pa da ne govorim, da če/ko mi rata bit , bo šeel kriza, k bom čakala na rezultat, kaj je z našim
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 8.1.2010 11:20:22
|
|
|
|
mladika
|
evo mene delala danes zopet testek že na tešče in sm zagledala en velik debel NIČ!!!!!M pa še kar ni!!!!! občutki: ,no nekaj takega.sm pa klicala svojo G in je rekla da če do 15.1. M ne pride da nej 19.1. pridem.kaj naj pa do takrat si rezerviram plac u kaki norišnci,ker sama sebe ne morem več prenašat,kaj šele da bi me drugi.uh ja,pa da ne govorim o tem,da se je treba učit...jej jej ta mesec mi je pa pošteno podkurla!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?