|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2010
7.1.2010 13:58:36   
jana84
hja witch...zgleda da je res tako...evo mene spet na računalnikuuser posted image ...se pa moram pohvalt da sem se zdej ene dve urce učilauser posted image .Sem morala prav spokat čtivo in se preselit k mami s spodnji štuk (v sestrino staro sobo, ker moja ex soba je premrzla), da ne šarim po računalniku ali kopanice čistim al kaj podobnega...user posted image

dogas tud tebi en lep pozdravček tukaj...Zgleda da sem vas tam na "kljub mladosti bomo mamice" mal premamla in ste končno pršle še sem pogledat, kaj? Kot sem že rekla, seznamček posodobim jutri, da ni vsak drugi post seznam, ker pol ni nič pregledno!

No, mi tud pridno user posted image ...sem sklenila, da ta mesec slončkamo na vsake dva dni, pol pa bo kar bo...Pa ne sam do O, ampak nepretrgoma do user posted image user posted image ...Upam, da zdržimo kondicijsko user posted image ...In še pol, seveda, če bo zdravje dopuščalo...Ker ko sem bla noseča za našega zlatega sinčka, nismo smeli kaj preveč user posted image , ker je G tako rekla (zaradi predhodnega SS)...Sej pol ko se je vse malo uneslo in lepo začelo rast, pol ni blo več ovir...Sam proti koncu nosečnosti pa se mi tako ni dalo s takim trebuhom...Ne vem, tako neudobno sem se počutla, da sva raj mal počakala z možičkom in pol na polno user posted image ...

Nič zdaj sem se malo podkrepila s tremi kakiji in grem nazaj za knjige...Lepo se imejte in se kaj tipkamo ob priliki...Če me spet popade lenoritis in pade študijska morala...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.1.2010 15:02:15   
dini
Ojla punce, držim pesti za vse, da bo letos vsaka zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm se skregala in nahrulila   user posted image in z rjavimi izcedki in zdej imam že par dni miruser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.1.2010 15:11:43   
witch
hehehe jana midve sve si pa res kar podobne user posted image jaz se seveda spet ne učim več user posted image sem danes izvedela da so mi en izpit za 2 tedna prestavili. Tako da imam zdaj naslednji teden samo enega user posted image pa lahko lenarim user posted image
ja pa tudi jaz sem se odločila, da ta mesec user posted image vsak dan, ali pa na dva dni vse do dneva d user posted image srčno upam, da nama ta recept uspe OBEMA user posted image
Drugače pa se jaz ful slabo počutim.. predvečraj zvečer sem skup padala, mi je kar naenkrat postalo slabo in bum. sem to pripisala prehladu, ki je bil takrat najmočnejši. danes se učim, grem malo vstran od knjig in meni se vrti. ful se mi vrti, slabo mi je, cel želodec čutim.. hm ne vem ka mi je user posted image upam samo, da nebom dobila še zdaj zraven prehlada kakšno črevesno gripo user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.1.2010 15:50:51   
dini
Punce a je treba kej pomagat pri učenju? Sem takoj za.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.1.2010 18:30:14   
Matejka.D
Ojla vsem. user posted image pričakujem 12.1. in naj povem, da sem mela prejšnji mesec ss  v 4 t6 dni  in se je sčistilo in ni bilo potrebno čiščenje, hormon pa je tudi padal, sem mela danes ko UZ in je videl zadebeljeno sluznico pa sem morala dat BHCG in je pokazal 55user posted image .  Moram pa povedat da se trudiva že dolgo časa in sem mela lansko leto cel kup težav,ampak to nima veze, upam samo, da bo jutri ko moram zopet dati kri da bo vidu kako hormon raste.

Navijam pa še za vse ki čakate na user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.1.2010 19:49:30   
malajka84
dini jst mam še tri izpite na grbi..tk da:) če se lih ponujaš:) heh...ma sploh se jih ne znebis..se kr prjavim na izpit pa mi pol ne znese..en je pa tko tak d ne vem kdaj ga bo kdo naredu..od 120 so ga v enem letu 3..tk da....upam d bom diplomirala do 30. zarad tega izpita s ezna zavlečt....:)

(odgovor članu Matejka.D)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.1.2010 19:58:48   
mladika
hej hej!

Je kdo omenjal izpiteuser posted image jst mam ta mesec enga ful za *ebanga za naredit,zarad katerega sm tut padla 2.letnik.pa se sploh ne sikiram,do 30.leta bom že diplomirala...upam...user posted image .sicer če smo pa slučajn pridelali +(bomo jutri vidli) pol pa spet ne grem u 3 letnik.no tak kt sm rekla jutri zjutri bom za zajterk testek naredla,pa da vidm na čem smo.me čudi da sm zdržala tolk dolg,da nisem prej delala.aja pa še eno vprašanje,za razmišlat: za kaj bi sicer redne M (na 25-30 dni) zamujaleuser posted image . BOŠTINA, drgač pa mene tut prsa srbijo za znoret že od učiri,user posted image pa še od nikoder že 7 dan.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.1.2010 20:00:50   
tejči28
matejka d. dobra si,da te ta ss in potrl in da si pripraljena na nove boje takoj.svaka ti čast.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.1.2010 21:05:35   
witch
moja slabost pa vrtenje sta prinesla še drisko user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image cel popoldan sem že wcju. znorela bom. rit me boli za popi.... user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.1.2010 22:08:43   
didi82

Punce hvala za podporo... Moram pa vam povedat, da sm prov nervozna, ko me začne kdo spraševat * pa kaj vidva še čakata glede user posted image , a ni že čas, da jih mata, bosta šla narazen* joooooooojjjjjjjjjjjjj kr PIKE dobim sam res, ampak ker je men to dopiz... vsakmu lepo povem, da naj naju pusti pri miru glede tega, ker nekateri pač nimamo te sreče, da nam bi takoj uspelo.... in to se mi dogaja dnevno..Joj kr mogla sm si olajšat dušo, sej to poslušam iz dneva v dan...           sedaj počakamo da tale zlobnica user posted image  mine, pol gremo pa v akcijo user posted image user posted image user posted image .... Lepo se imejte...

Upam, da bo mesec januar prinesel še veliko user posted image ....

čao čao...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.1.2010 22:51:35   
Anonimen
mladika, test nosečnosti naredi, če ti že tolk zamuja...
pa vso srečo user posted image
vsem nam, ki upamo na user posted image

(odgovor članu didi82)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
8.1.2010 8:00:48   
majčii
didi82: te čist razumem, men so tud vsi voščil novoleto pa da bi letos že kej zibala,.... pa kdaj kej mislem, pa kaj čakam, pa tko,... in pol vidš kak jst ubijam s pogledom, moj pa se vljudno nasmehne.
Sam eni res nč ne pomislijo k ti to pravjo,...

Kar se izpitov tiče, mene čaka še zadnji izpit, ki je zeloooo zahteven in bi se mogla že učit pa se ne morem spravt,.... mam tak strah pred tem izpitom, da se tud učit ne morem :S No sej se bom morde dns user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.1.2010 9:14:34   
jana84
Živjo!
Kako kaj danes? A bo kakšna novička...vesela seveda...Mladika, T.Z.,...kaj se dogaja? Smo firbčne, no vsaj jaz sem...

Matejka.D...user posted image ...se spomnim, da smo prejšnji mesec skupaj pričakovale user posted image user posted image ...Pa zgleda da se ni obneslo...Škoda. Podobno situacijo sem jaz imela točno pred letom dni. Na 30.12. sem začela v 6tednu krvaveti in je šlo vse po zlu...HB se je vse lepo samo sčistilo in ni bilo potrebnega nobenega posega., No, pa naj te malo razveselim, jaz sem potem v januarju zanosila in oktobra rodila enga zdravega razgrajača, ki mi sedaj kravžlja živčke...Tako, da verjamem da bo tudi tebi uspelo...Če ne sedaj pa v bližnji prihodnosti...

Men se je mal prej tako zavrtelo, da sem v kuhinjsko omarico prbila z glavo...Hvala bogu, da nisem v ta odprto, ker bi si glavo razbila... Sem vstala s kavča, da si dam mleko segret za user posted image in pol kar naenkrat se mi začnejo noge trest in jaz se začnem zibat in trest cela kot pjanček v deliriju...In med tem z glavo v omarico, pa se še ni hotlo to tresenje in zibanje ustavt...Sem bla prav presenečena...Pol sem se sam nazaj na kavč sesedla in počakala 5minut da me mine...user posted image Me je res presenetlo vse skupaj, ker sicer se mi kar rado zavrti, vendar se ne tresem tako...Kdo bi razumel to naše telo...Mogoče je res kavica manjkala...Zdaj je v redu...

V glavnem, mi se ta vikend pripravljamo na pospešeno akcijo user posted image ...Upam samo da naš ta mali ne zboli, ker nekaj kreha in ima popolnoma zabasan nos...Ga bomo pa za kakšno urco v varstvo dali, midva pa v akcijo user posted image ...To bi rada vidla, ja! user posted image

< Sporočilo je popravil jana_k -- 8.1.2010 9:17:34 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.1.2010 9:17:02   
malajka84
Ah tud jst poznam to ja...k ti vsi vošjo nov let zraven pa more bit še tist dodatek..in bosta kej zibala--že kej ne vemo, dejta no dokler sta mlada..ma bi najraj...grrr

Sej ne vejo kaj delajo..sam...boli pa vsejen. Polpa vsem nazaj govorima ma sej bo je še čs...v seb pa misleva svoje.

Gled eizpitov pa tud ....jst mam tud enga tazga da...kaj če se zamenamo?;)

Kaj pa kaj novih rozik je katera? Nč se ne spreminja seznamček..dejmo punce.

Jst jutr delam test k rne morm več čakat, M bi tk mogla prit jutri oziroma v nedeljo..tko d...bomo vidli če bo kej, more bit!user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.1.2010 9:24:50   
jana84

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  oz. user posted image PRIČAKUJEMO JANUARJA 2010

user posted image  

XX.01. - vrtnica.m
XX.01. - Nalina (1. krog klomifena)
XX.01. - Arual (27.krog)
XX.01. - pika555 (1.krog)
XX.01. - Anonimna (A-lisa)

01.01. - doloress
01.01. - Tejchy25
01.01. - mladika
02.01. - kajča
02.01. - Sarcy (9.krog)
03.01. - Anonimna 2
04.01. - Beba78
04.01. - BabyKitty (10. krog)
04.01. - katra55 (5.krog)
05.01. - Anonimna
05.01. - didi82
06.01. - LeJo (15. krog)
07.01. - T.Z. (2.krog klomifena)
07.01. - Arwenko
08.01. - S* (18. krog)
08.01. - Nitka
09.01. - Laliela (4.krog)
10.01. - Incabinca
11.01. - BOSTINA (11. krog)
12.01. - Jinx (3. krog)
12.01. - 5ra8 (3. krog)
12.01. - Matejka.D
15.01. - Lun1ca (6. krog)
18.01. - KOLIBRI (2. krog)
18.01. - lidik (4. krog)
19.01. - archie
22.01. - TENI RR (4.krog)
22.01. - lillchy123
23.01. - aleunam (3. krog po IMN)
23.01. - Urshy78 (41.krog: 12. krog po HSC, 3.krog po LAP)
24.01. - zoya80
24.01. - jana_k
25.01. - lottyka (4.krog)
25.01. - ribica81
26.01. - Majčii (11.krog)
27.01. - MalaRoža (8.krog)
27.01. - Witch
27.10. - Dogas

user posted image user posted image user posted image

Januark nas je 43

user posted image

Od tega _2_ nosečki

NAVIJAČICE      

Inčy
tejči28
zvezdici
lovelove
miklarom
nadka30
Beba78
evatisa
ŽanaTaja
hrchy
doloress
kajča

< Sporočilo je popravil jana_k -- 8.1.2010 9:26:18 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.1.2010 9:25:20   
malajka84
aja paše to, tiste k si merite bazalno, a kadar je pršla M vam je vedno padla? jst si jo spet merim ta mesec..in mam od O naprej že skos naraščajočo...od 36.5 je šla kr gor in zdej zadnje tri dni je 37.1

sam sej sm že rekla enkrt sm mela tud že povišano pa je vseeno ptitekla M...

Uf težka sm sej vem sam kaj k so tisti zadnji dnevi pred tem a bo al ne.Se še sama ne morm prenašat pol pa vam težim.:) Se opravičujem za nazaj pa še za naprej:)

Neposredna povezava do sporočila: 241
8.1.2010 9:28:05   
jana84
BOSTINA, nič se ne sekirat...Ne težiš...Če pa je komu odveč, pa naj ne bere..Enostavno. mIslim, da smo na tej temi same take, ki smo "neučakane" in par dni pred dnevom D ravno za skupaj user posted image

Pa še to sem hotla napisat: dini a ti tud pričakuješ ta mesecuser posted image user posted image ...da vem če te dam na seznam...Saj veš The more the merrier.... In ti Didi82, a te napišem še kam na konec meseca, al se boš presedlala v februar?

< Sporočilo je popravil jana_k -- 8.1.2010 9:30:13 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 242
8.1.2010 9:36:47   
lillchy123
bostina, nč ne težiš!!! user posted image  jooooj, pa sej sm že jst čist živčna kaj ti bo test pokazal. pa res upam, da rata. in pri tebi in pri vseh nas.user posted image user posted image user posted image

a je že ktera delala test? čakamo novičke!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.1.2010 9:52:30   
Anonimen
BOSTINA: ja meni je prejšnji mesec padla, prej si pa nisem merila.

Moje M še ni :)

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
8.1.2010 9:56:32   
jana84
Jej, T.Z. user posted image user posted image user posted image ...držim pesti, da je ne bo...Kaj pa test, kdaj ga kaj delaš, če nisem preveč firbčna...

Evo, zdej sem poklepetala na vseh mojih aktualnih forumih in se počasi odpravljam da grem zakurit centralno, da bo malo bolj toplo za se učit...Pol malo potelovadit in za knjige!!! Ve akr lepo sporočajte novičke, vas ob priliki popravim na seznamu....

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.1.2010 10:53:09   
witch
t.z. je kaj novega? babe smo pač firbčne user posted image
ah ja.. pri meni je pa spet en tisti dan.. ko sem žalostna... ko... ah.. od mojega user posted image sestra je noseča in je danes izvedela spol otroka. Ko sem bila mlajša mi je bilo samoumevno, da ko se odločim za otroka ga bom dobila. Moja želja je bila poleti 2010. In glej ga zlomka. Oktobra nekako nisva uspela, novembra sem dobila ful hudo vnetje mehurja in bila skoraj cel mesec na antibiotikih. Seveda mi je vse to mensturacije čisto podrlo. Pride december dela na user posted image vendar ne uspe. Smo prišli do januarja, in seveda ko imam O sem najperj prehlajena, potem dobim drisko in je to to..Kot bi bilo nekaj proti temu, da bo user posted image Saj se skoraj vsak večer potrudiva in user posted image ampak si mislim, a se bo v tako okuženem z bakterijami telesu kaj prijelo? Potem mi spet pride na misel, da midva že 6 let nimava nobene zaščite. Pa se ni nikoli zgodilo. Kaj če je kaj narobe z mano? Z njim?
Šmenta danes samo jamram... Nič se moram spraviti nekaj dalet da na vse to malo pozabim..
Uživajte pa poročajte o + user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.1.2010 11:02:23   
malajka84
witch tud tebi bo enkrt posijal mali sonček! mene je tud glih kolegica klicala d je bl ana pregledu in zvedela da bo punčka....ah ja to so pol mešani občutki...pa sej bo...tud me bomo enkrt nosečke!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.1.2010 11:05:59   
lillchy123
witch, zgleda je nekaj v zraku... jst tud že 2 dni sam razmišljam, pa zakaj ni ratalo, pa kaj če je kaj narob, k mam tako boleče O, pa zakaj ta mesec še ni O, pa kaj če so jajcevodi zamašeni, pa da ne bom nikol mela še enga user posted image .. pa kr neki cvilim in jokam da sem sama sebe sita.

pa mi je lažje k mal počvekam z vami, pa k vidim, da nisem edina s težavami, pa da user posted image  uspe tud tistim, ki se že leta trudijo...

a letos se dobimo na kavici/ kakavu?user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.1.2010 11:07:35   
lillchy123
pa da ne govorim, da če/ko mi rata bit user posted image , bo šeel kriza, k bom čakala na rezultat, kaj je z našim user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.1.2010 11:20:22   
mladika
evo mene delala danes zopet testek že na tešče in sm zagledala en velik debel NIČ!!!!!M pa še kar ni!!!!! občutki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,no nekaj takega.sm pa klicala svojo G in je rekla da če do 15.1. M ne pride da nej 19.1. pridem.kaj naj pa do takratuser posted image si rezerviram plac u kaki norišnci,ker sama sebe ne morem več prenašat,kaj šele da bi me drugi.uh ja,pa da ne govorim o tem,da se je treba učit...jej jej ta mesec mi je pa user posted image pošteno podkurla!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?