Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 10:43:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida: za bavca , zate pa . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 10:43:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 11:36:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida: za bavca , zate pa . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 11:36:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. to imaš pa prav
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 11:52:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. to imaš pa prav še malo pa se bom še jaz izpisala..je že čisto brezveze!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 11:54:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. to imaš pa prav še malo pa se bom še jaz izpisala..je že čisto brezveze! zgleda,da bo nekaj časa zatišje, potem, pa ko večina delala bo še pa slabše.... Ponavad, takrat ko imam časa itak nobene ni, ko me ni pa ste ponavad aktivne ( bile )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 11:55:32
|
|
|
|
spps
|
Koki. a bos Valentina kaj maskirala? Če boš v kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 11:58:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Koki. a bos Valentina kaj maskirala? Če boš v kaj? sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti? Kdaj pa sploh ne pust letos?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 12:18:09
|
|
|
|
trezika
|
PERSIDA pikepoke za vas vse Maruša je pa dans kljub dokaj zamašenemu nosku spala skoraj celo noč...2x sn ji dala malo čaja in to je blo to... kaj je blo pa tisto dretje včeraj ponoči pa mi tako ni jasno...zobek še ni kakšen na pohodu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 13:36:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Koki. a bos Valentina kaj maskirala? Če boš v kaj? sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti? Kdaj pa sploh ne pust letos? ma ne vem še al bom malega kaj maskirala al ne. drugače je pa letos 16.2.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 13:48:17
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Trenutno pijem kavo po kosilu in imam svojih 5 minut. En otrok spi, drugi gleda risanko. Sedaj sem dva dni oba zjutraj budila malo pred osmo, ker smo imeli obveznosti. Danes, ko bi lahko spali, smo pa že od pol sedmih auf
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 13:50:29
|
|
|
|
Nina00
|
Persida za tvojga bolančka in zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 13:51:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. Ali pa, če moraš sama celo stran popisat, da si lahko prva Samo, potem si prva in edina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 13:52:58
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša je pa dans kljub dokaj zamašenemu nosku spala skoraj celo noč...2x sn ji dala malo čaja in to je blo to... kaj je blo pa tisto dretje včeraj ponoči pa mi tako ni jasno...zobek še ni kakšen na pohodu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 13:53:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Koki. a bos Valentina kaj maskirala? Če boš v kaj? sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti? Kdaj pa sploh ne pust letos? ma ne vem še al bom malega kaj maskirala al ne. drugače je pa letos 16.2. Pri nas bo večji dalmatinček, Brin pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 18:33:47
|
|
|
|
novo
|
evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruri , tak da nimamo več teh skrbi. Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? Pred tem pa je šlo vse ok. No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka. za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 20:46:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Dobbro jutro, dober dan! Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila. V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: Držim pesti. Na rokah in nogah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 20:46:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden če že tule ne moremo čvekat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 20:56:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden če že tule ne moremo čvekat. Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekaš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 20:56:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruri , tak da nimamo več teh skrbi. Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? Pred tem pa je šlo vse ok. No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka. za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa Zakaj pa nisi danes šla? Saj veš kako je z našimi dežurnimi, če imaš srečo so celo v ambulanti... drugače pa , da ne bo kaj hudega.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 21:02:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden če že tule ne moremo čvekat. Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekaš ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 21:23:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden če že tule ne moremo čvekat. Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekaš ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki? Mal čekiram, ker se čist zmozgana prišla iz šole in se psihično pripravljam na jutrišnje predavanje Sejbi šla spat, pa sem se preveč napapcala, ko sem domov priššla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 15.1.2010 21:55:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden če že tule ne moremo čvekat. Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekaš ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki? Mal čekiram, ker se čist zmozgana prišla iz šole in se psihično pripravljam na jutrišnje predavanje Sejbi šla spat, pa sem se preveč napapcala, ko sem domov priššla Mene pa ravno takrat potegne v horizontalo. Mi pade tlak, ker gre vsa kri v trebuh
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.1.2010 12:19:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruri , tak da nimamo več teh skrbi. Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? Pred tem pa je šlo vse ok. No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka. za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa Zakaj pa nisi danes šla? Saj veš kako je z našimi dežurnimi, če imaš srečo so celo v ambulanti... drugače pa , da ne bo kaj hudega. Sem do zdaj vedno mela srečo, da sem naletela na vredu! Drugače pa sem želela, da vidimo, kaj se bo izcimilo, al bo boljše al slabše, pa je očitno šlo na slabše. Vsaj ponoči, pa še iz nosa ji je začelo curit šele danes. No, bomo viddeli!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.1.2010 15:03:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida: za bavca , zate pa . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen. Bingo.Tomaž dobil pikico pri pikici.Anže ,pa začne kuhat tak ,da teden dni še me ne bo naokol.Jaooo...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.