|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
15.1.2010 10:43:07   
KOKICA32
Persida: za bavca user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen. user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
15.1.2010 10:43:37   
KOKICA32
Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
15.1.2010 11:36:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida: za bavca user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da je vročina že minila. Mogoče pa bo sedaj dobil pikice po telesu in bo prebolel 6. otroško bolezen. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
15.1.2010 11:36:43   
spps

Iiiii, prva sem!!! No, saj to ni taki problem, ko nobene ni. user posted image user posted image user posted image
to imaš pa pravuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
15.1.2010 11:52:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

še malo pa se bom še jaz izpisala..je že čisto brezveze!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
15.1.2010 11:54:48   
spps

še malo pa se bom še jaz izpisala..je že čisto brezveze!user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda,da bo nekaj časa zatišje, potem, pa ko večina delala bo še pa slabše....user posted image

Ponavad, takrat ko imam časa itak nobene ni, ko me ni pa ste ponavad aktivne ( bile )user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
15.1.2010 11:55:32   
spps
Koki. a bos Valentina kaj maskirala? Če boš v kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
15.1.2010 11:58:14   
KOKICA32

sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. user posted image Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti?

Kdaj pa sploh ne pust letos?user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
15.1.2010 12:18:09   
trezika
PERSIDA pikepoke za vas vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša je pa dans kljub dokaj zamašenemu nosku spala skoraj celo noč...2x sn ji dala malo čaja in to je blo to... kaj je blo pa tisto dretje včeraj ponoči pa mi tako ni jasno...zobek še ni kakšen na pohodu...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
15.1.2010 13:36:56   
spps

sem razmišljala ja...Samo ne vem v kaj. user posted image Imam od Nexta enega pingvina-kombinezon, zimski, pa bo kar to, če se drugega ne spomnim. Pa ti?

ma ne vem še al bom malega kaj maskirala al ne.

drugače je pa letos 16.2.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
15.1.2010 13:48:17   
Nina00
Dober dan!

Trenutno pijem kavo po kosilu in imam svojih 5 minut. En otrok spi, drugi gleda risanko.

Sedaj sem dva dni oba zjutraj budila malo pred osmo, ker smo imeli obveznosti. Danes, ko bi lahko spali, smo pa že od pol sedmih auf user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
15.1.2010 13:50:29   
Nina00
Persida user posted image user posted image user posted image  za tvojga bolančka in user posted image user posted image user posted image  zate.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
15.1.2010 13:51:30   
Nina00

Ali pa, če moraš sama celo stran popisat, da si lahko prva user posted image user posted image user posted image  Samo, potem si prva in edina user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
15.1.2010 13:52:58   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša je pa dans kljub dokaj zamašenemu nosku spala skoraj celo noč...2x sn ji dala malo čaja in to je blo to... kaj je blo pa tisto dretje včeraj ponoči pa mi tako ni jasno...zobek še ni kakšen na pohodu...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
15.1.2010 13:53:47   
Nina00

ma ne vem še al bom malega kaj maskirala al ne.

drugače je pa letos 16.2.
Pri nas bo večji dalmatinček, Brin pa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
15.1.2010 18:33:47   
novo
evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! user posted image
No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruriuser posted image , tak da nimamo več teh skrbi.
Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? user posted image Pred tem pa je šlo vse ok.user posted image
No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka.
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
15.1.2010 20:46:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Dobbro jutro, dober dan!
Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila.
V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: user posted image user posted image

Držim pesti. Na rokah in nogah. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
15.1.2010 20:46:48   
Najaa

TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!user posted image

Eh....user posted image user posted image user posted image

Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden user posted image če že tule ne moremo čvekat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.1.2010 20:56:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ko se men čveka tud nobene ni. Upam, da se kaj vidimo drug teden user posted image če že tule ne moremo čvekat.

user posted image user posted image Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekašuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.1.2010 20:56:23   
spps

evo, da se še mogoče zadnjič javim al pa tudi ne. Greva preventivno jutri zdravniku, da posluša, ker mi po dveh prebolelih bronhitisih vedno panika. Pa če druga ne: Bolje sprečit, nego lječit! user posted image
No, naša bo za pusta pikapolonica. Zahvala gre naši Piruriuser posted image , tak da nimamo več teh skrbi.
Punce, mi katera hoče povedati, če je naročevala kaj od Nexta po novem letu, ker meni kr neki blokira, ko hočem narediti nakup? user posted image Pred tem pa je šlo vse ok.user posted image
No, sem bila danes pridna in oddala olajšavo tak da to je že tudi rešeno. Se prav sama sebi čudim, ker prej sem vedno z vsemi stvarmi čakala do zadnjega trenutka.
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bavceke in seveda tudi za nas, mamicam pa user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa nisi danes šla? Saj veš kako je z našimi dežurnimi, če imaš srečo so celo v ambulanti... drugače pauser posted image user posted image , da ne bo kaj hudega.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.1.2010 21:02:15   
Najaa

user posted image user posted image Kaj naj ti rečem _ VELIKO sreče moraš imet, da naletiš, da lahko s katero čvekašuser posted image

ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
15.1.2010 21:23:24   
spps

ooo, lej jo. Kaj pa ti tuki? user posted image user posted image user posted image

Mal čekiram, ker se čist zmozgana prišla iz šoleuser posted image  in se psihično pripravljam na jutrišnje predavanjeuser posted image

Sejbi šla spat, pa sem se preveč napapcala, ko sem domov priššlauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.1.2010 21:55:03   
Nina00

Mal čekiram, ker se čist zmozgana prišla iz šoleuser posted image  in se psihično pripravljam na jutrišnje predavanjeuser posted image

Sejbi šla spat, pa sem se preveč napapcala, ko sem domov priššlauser posted image user posted image
Mene pa ravno takrat potegne v horizontalo. Mi pade tlak, ker gre vsa kri v trebuh user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
16.1.2010 12:19:35   
novo

Zakaj pa nisi danes šla? Saj veš kako je z našimi dežurnimi, če imaš srečo so celo v ambulanti... drugače pauser posted image user posted image , da ne bo kaj hudega.

Sem do zdaj vedno mela srečo, da sem naletela na vredu! Drugače pa sem želela, da vidimo, kaj se bo izcimilo, al bo boljše al slabše, pa je očitno šlo na slabše. Vsaj ponoči, pa še iz nosa ji je začelo curit šele danes. No, bomo viddeli! user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
16.1.2010 15:03:27   
PERSIDA

Bingo.Tomaž dobil pikico pri pikici.Anže ,pa začne kuhat tak ,da teden dni še me ne bo naokol.Jaooo...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.