Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.1.2010 21:59:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Zgleda, da smo pri nas končno poštimali večerno spanje, ki nam ga je silvestrovo porušlo Kako ste ga poštimali? In seveda super! Z veliko potrpežljivosti in božanja za velikega fanta Sva ga dajala vedno prej spat, ampak do predvčerajšnjim sem potem ali jaz zraven njega prej zaspala kot on ali pa sem ga božala zelooo dooolgooo (enkrat celo uro in pol). Pa se je obrestovalo in sedaj spet hodi spat ob 20h Brin je še bolj prilagodljiv pa vedno posnema svojega starejšega bratca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 16.1.2010 22:19:29
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer no vidim da tu niste nič kaj klepetave vsem bolanim pošiljam pikepoke, ma tudi jaz nisem nič boljša ful se me je lotil prehlad tak da sem prišla samo malo prečekirat kaj in kako, pa grem v horizontalo lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 6:10:46
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! Včeraj pa nobene ni bilo... kaj ste počele čez vikend?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 10:00:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro! Včeraj pa nobene ni bilo... kaj ste počele čez vikend? Ne povem, ne povem. Joj, moj se je pa prehladil nekje, kiha in mu teče iz noska. Pa spimo ne, ker sta zg. zobka na pohodu. Očitno bo res vsakih 6 mesecev dobil po 2 zobka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 10:21:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne povem, ne povem. Joj, moj se je pa prehladil nekje, kiha in mu teče iz noska. Pa spimo ne, ker sta zg. zobka na pohodu. Očitno bo res vsakih 6 mesecev dobil po 2 zobka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 19:32:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 19:54:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! kaj se cmeriš, zdaj bi se že lahk navadla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:03:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! kaj se cmeriš, zdaj bi se že lahk navadla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:04:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! kaj se cmeriš, zdaj bi se že lahk navadla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:04:33
|
|
|
|
spps
|
in kaj dogaja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:05:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj dogaja? Malo, počasi, gremo dalje... Pa ti? Šola?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:09:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj dogaja? Malo, počasi, gremo dalje... Pa ti? Šola? zaenkrat imam samo predavanje, ta mesec nimam izpita bom pa februarja štartala z novim V:je zdrav?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:14:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer. Kaj je te to neka velika čoba na ekranu? Kdo si je zaslužo takega velikega lubčeeekkaaaa Nič, moram it likat, ker mam že celi Triglav na hodniku.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.1.2010 20:15:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:16:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Kaj je te to neka velika čoba na ekranu? Kdo si je zaslužo takega velikega lubčeeekkaaaa Nič, moram it likat, ker mam že celi Triglav na hodniku. koki,si je zaslužla. ti ga pa nea dobiš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:17:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps koki,si je zaslužla. ti ga pa nea dobiš takega niti nočem čoba koda me krava liže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:18:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps koki,si je zaslužla. ti ga pa nea dobiš takega niti nočem čoba koda me krava liže mogoč bi ti pa pasalo si nabavla dans kaj za Lijo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:26:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj dogaja? Malo, počasi, gremo dalje... Pa ti? Šola? zaenkrat imam samo predavanje, ta mesec nimam izpita bom pa februarja štartala z novim V:je zdrav? No, upam, da bo šlo. Pa saj tebi tak vedno gre! Nekaj mu iz nosa teče...se je nahladil.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:27:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps koki,si je zaslužla. ti ga pa nea dobiš takega niti nočem čoba koda me krava liže meni pa paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 20:37:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps koki,si je zaslužla. ti ga pa nea dobiš takega niti nočem čoba koda me krava liže meni pa paše Lepo to In kaj novega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 21:04:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps koki,si je zaslužla. ti ga pa nea dobiš takega niti nočem čoba koda me krava liže meni pa paše Lepo to In kaj novega? Eh, nič kaj. Danes smo bili z V. v akvariju/terariju. Vau, kako mu je bilo zanimivo. Veeeeelike ribe, kače in krokodili. No, saj kač sploh ni opazil, ker so tak pri miru, le eno je, ki se je nekaj gor stegovala. Evo, dokaz: in
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 21:14:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sedaj pa res... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 18.1.2010 23:02:07
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, a prideš v četrtek na srečanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 8:38:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Kokica kako je z zanimanjem gledal krokodila Uh, z mano že Lija nebo šla v terarij ker sem jaz vsa posr**** cuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 9:52:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Kokica kako je z zanimanjem gledal krokodila Uh, z mano že Lija nebo šla v terarij ker sem jaz vsa posr**** cuj a zdaj, ker je tebe stah mora bit še Lijo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 10:01:48
|
|
|
|
Najaa
|
O ČVEKE KJE STE? ne zdej zgint
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Katero ime bi izbrale?pikolinaaImeTobija (
9%)
Tristan (
14%)
Lovro (
30%)
Ruben (
5%)
Nic od nastetega. (
42%)
Število vseh glasov: 369Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!