Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 18:34:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Vse najboljše Tiani in Tii za 10.mesecev!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:35:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla bejbe! Zdej me boste itak spodile, ker sem zamudila po mojem vseh 7 delov marčevk, heh... Sam na zadnjo stran pogledam in najdem vedno iste face, zaprisežene marčevke, heh. Ampak, ker cenim vaše mnenje, me zanima kako je zdej s to vlogo VDČ? A ma ktera kej pojma, kdo jo mora oddati in bla bla??? jaz grem zaradi tega jutri na DURS da mi povedo kako in kaj. Ker sama nimam pojma, ona pa je zato tam da mi pove Če boš oz. si naletela na tako babo smotano, kot sem jaz v Bistrici, ti bo potem še manj jasno. Sploh mi ni znala nič razložiti, samo drla se je, kot da je najbolj pametna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:35:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa spps kaj ti hočeš da te nabutam :P Fight, fight!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:35:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia VSE NAJBOLJŠE NAŠI TIJI ZA 10MESECEV. IN ravno danes je prikukal 3zobek,za njim gre še 4..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:37:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa DOBER VEČEEEEERRRR!!!! Jaz sem se danes spet skijala in sem bila brez mojega Valentina od 08.30 do 15h. Joj, če ne bi imela telefona zraven, bi se mi spipalo. Sem slikico gledala in mi je bilo bolje pri srcu. Joj, kako le bo, ko bom šla v službo. On, pa mene ni nič pogrešal. Ga je babi učila hoditi in mu je bilo nasploh zabavno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:38:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ne bo nobene? Ne, potem boste, ko bom šla film gledati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:46:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če boš oz. si naletela na tako babo smotano, kot sem jaz v Bistrici, ti bo potem še manj jasno. Sploh mi ni znala nič razložiti, samo drla se je, kot da je najbolj pametna. Saj jaz pa danes nisem šla ker smo dobili obisk. Gre T. jutri v službo pa se bo on pozanimal kako pa kaj. Upam,da bodo že prišle babnice iz dopusta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:47:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ne bo nobene? Ne, potem boste, ko bom šla film gledati... Jaz mam do 8h cajt pol pa grem film gledat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:48:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa DOBER VEČEEEEERRRR!!!! Jaz sem se danes spet skijala in sem bila brez mojega Valentina od 08.30 do 15h. Joj, če ne bi imela telefona zraven, bi se mi spipalo. Sem slikico gledala in mi je bilo bolje pri srcu. Joj, kako le bo, ko bom šla v službo. On, pa mene ni nič pogrešal. Ga je babi učila hoditi in mu je bilo nasploh zabavno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 19:51:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ne bo nobene? Ne, potem boste, ko bom šla film gledati... Jaz mam do 8h cajt pol pa grem film gledat mee too! Kaj greš gledati?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 13.1.2010 19:55:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 20:04:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.1.2010 20:06:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! Nočko. Gledala bom na Popu čeprav sem že enih 3-krat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 9:44:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 11:03:13
|
|
|
|
novo
|
Dobbro jutro, dober dan! Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila. V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu:
< Sporočilo je popravil novo -- 14.1.2010 11:04:06 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 11:18:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Dobbro jutro, dober dan! Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila. V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: , da kašelj mine in želim vam lep, zasnežen in užitkarski dopust!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 13:32:22
|
|
|
|
trezika
|
Dober dan!Mi smo meli obupno noč...Maruša se je cel čas jokala... pa ne samo malo, ampak orngi histerično...sn bla že čist fertik... ni pasalo ne v njeni posteljici, ne zraven naju, ne na rokah...je zadremala za 2 minutki pa planla ful v jok... ampak se mi zdi da je celi ča spala zraven... ker ko mi jo je vmes dvakrat uspelo zbudit, je bla pa čist OK...se je smejala....sicer je bla vidno utrujena... pa malo je vmes kašljala pa smrkala, ampak nič pretirano....ima katera kakšno idejo kaj bi to bilo????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 15:56:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro, da se še jaz malo javim; na FB še funkcioniram za RR pa zmanka časa stanje pri nas; ja, no lahko bi blo boljše; lea se od sobote že bori z visoko vročino, smo bile pri P in nas je poslala dat vovod in kri = ima spet uroinfekt tako da jo moram naročit v bolnico na nefrološko na kontrolo; je pa čisto boga kot zadeta zgleda; zobkov imamo že pet; 18.10.; 10.12.; 18.12.; in 10.01.kr dva tak da grize; počasi pa tudi zaključujeva z dojenjem, ker je flaška bolj uspešna pri uspavanju in traja spanje dlje pa še boljše je.... nič, ji grem dat AB pa se še kej javim.... za čimprejšnjo ozdravitev. Z zobki ste pa pridni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 15:58:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vse najboljše Tiani in Tii za 10.mesecev!! VSE NAJBOLJŠE z enodnevno zamudo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 15:59:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa DOBER VEČEEEEERRRR!!!! Jaz sem se danes spet skijala in sem bila brez mojega Valentina od 08.30 do 15h. Joj, če ne bi imela telefona zraven, bi se mi spipalo. Sem slikico gledala in mi je bilo bolje pri srcu. Joj, kako le bo, ko bom šla v službo. On, pa mene ni nič pogrešal. Ga je babi učila hoditi in mu je bilo nasploh zabavno. Valentin! Mami se bo pa že počasi navadla Slikce pa res pomagajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 16:01:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Dobbro jutro, dober dan! Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila. V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: Uživajte pa ne preveč skrbet Samo, da boste zdravi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 16:03:34
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober dan!Mi smo meli obupno noč...Maruša se je cel čas jokala... pa ne samo malo, ampak orngi histerično...sn bla že čist fertik... ni pasalo ne v njeni posteljici, ne zraven naju, ne na rokah...je zadremala za 2 minutki pa planla ful v jok... ampak se mi zdi da je celi ča spala zraven... ker ko mi jo je vmes dvakrat uspelo zbudit, je bla pa čist OK...se je smejala....sicer je bla vidno utrujena... pa malo je vmes kašljala pa smrkala, ampak nič pretirano....ima katera kakšno idejo kaj bi to bilo???? Nobene pametne ideje. Mi imamo zadnje čase tudi kake čudne noči, čeprav mislim, da so pri nas zobki, ki se pripravljajo, da se pokažejo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 19:40:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 20:06:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 21:06:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Kokica pridem ko pozdravim otroka.Ima nepojasnjeno vročino sem bla pri zdravnici,pa nič ne vidi ne sliši.Kuri,pa dva dni skor 40.Za crknit je vse skup samo bo že enkrat bolje. zate ,da ne boš tak sama.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.1.2010 23:49:36
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Eh.... Kokica pridem ko pozdravim otroka.Ima nepojasnjeno vročino sem bla pri zdravnici,pa nič ne vidi ne sliši.Kuri,pa dva dni skor 40.Za crknit je vse skup samo bo že enkrat bolje. zate ,da ne boš tak sama.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.