|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
13.1.2010 18:34:48   
tasa_m
Vse najboljše Tiani in Tii za 10.mesecev!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
13.1.2010 19:35:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla bejbe!

Zdej me boste itak spodile, ker sem zamudila po mojem vseh 7 delov marčevk, heh...

Sam na zadnjo stran pogledam in najdem vedno iste face, zaprisežene marčevke, heh.

Ampak, ker cenim vaše mnenje, me zanima kako je zdej s to vlogo VDČ? A ma ktera kej pojma, kdo jo mora oddati in bla bla???

jaz grem zaradi tega jutri na DURS da mi povedo kako in kaj. Ker sama nimam pojma, ona pa je zato tam da mi pove user posted image

Če boš oz. si naletela na tako babo smotano, kot sem jaz v Bistrici, ti bo potem še manj jasno. Sploh mi ni znala nič razložiti, samo drla se je, kot da je najbolj pametna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
13.1.2010 19:35:05   
KOKICA32

pa spps kaj ti hočeš da te nabutam :P user posted image

user posted image user posted image user posted image Fight, fight!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
13.1.2010 19:35:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

VSE NAJBOLJŠE NAŠI  TIJI ZA 10MESECEV.user posted image user posted image IN ravno danes je prikukal 3zobek,za njim gre še 4..user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.1.2010 19:37:32   
KOKICA32
Pa DOBER VEČEEEEERRRR!!!!user posted image

Jaz sem se danes spet skijala in sem bila brez mojega Valentina od 08.30 do 15h. Joj, če ne bi imela telefona zraven, bi se mi spipalo. Sem slikico gledala in mi je bilo bolje pri srcu.user posted image Joj, kako le bo, ko bom šla v službo.user posted image On, pa mene ni nič pogrešal. Ga je babi učila hoditi in mu je bilo nasploh zabavno. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.1.2010 19:38:11   
KOKICA32
A ne bo nobene? Ne, potem boste, ko bom šla film gledati...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.1.2010 19:46:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Če boš oz. si naletela na tako babo smotano, kot sem jaz v Bistrici, ti bo potem še manj jasno. Sploh mi ni znala nič razložiti, samo drla se je, kot da je najbolj pametna. user posted image user posted image user posted image

Saj jaz pa danes nisem šla ker smo dobili obisk. Gre T. jutri v službo pa se bo on pozanimal kako pa kaj. Upam,da bodo že prišle babnice iz dopusta user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.1.2010 19:47:08   
tasa_m

Jaz mam do 8h cajt pol pa grem film gledat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.1.2010 19:48:08   
tasa_m

Jaz sem se danes spet skijala in sem bila brez mojega Valentina od 08.30 do 15h. Joj, če ne bi imela telefona zraven, bi se mi spipalo. Sem slikico gledala in mi je bilo bolje pri srcu.user posted image Joj, kako le bo, ko bom šla v službo.user posted image On, pa mene ni nič pogrešal. Ga je babi učila hoditi in mu je bilo nasploh zabavno. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za mamo
in
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za babi in Valentina- samo da jima je bilo super, fino fajn!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.1.2010 19:51:19   
KOKICA32

Jaz mam do 8h cajt pol pa grem film gledat user posted image

mee too!user posted image user posted image user posted image   Kaj greš gledati?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 13.1.2010 19:55:06 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.1.2010 20:04:05   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.1.2010 20:06:49   
tasa_m

Nočko.
Gledala bom na Popu čeprav sem že enih 3-krat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.1.2010 9:44:02   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.1.2010 11:03:13   
novo
Dobbro jutro, dober dan!
Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila.
V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 14.1.2010 11:04:06 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.1.2010 11:18:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Dobbro jutro, dober dan!
Se malo javim, smo še živi, zdravi pa ne vem, če bomo ostali, ker je zelo grd, globok kašelj prisoten. Upam, de se iz tega nič ne izcimi. Drugače pa sva imeli posvetovalnico, 11.1. in sva težki 10900 in veliki 75 cm. Teži primerni pa je tudi karakter, tak da imamo bolj malo časa, kar pa ostane volje jo mama da v najnujnejša gospodinjska opravila.
V nedeljo se odpravljamo na smučanje, pa mi je že zdaj groza, ker ima polno glavo skrbi (zdravje, hrana,...) Ne bi bil tak problem, ker pa gremo na Krvavc , ni gori nobene trgovine inbla, bla, bla... Držite pesti, da bo podobno dopustu: user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , da kašelj mine in želim vam lep, zasnežen in užitkarski dopust!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.1.2010 13:32:22   
trezika
Dober dan!Mi smo  meli obupno noč...Maruša se je cel čas jokala... user posted image user posted image user posted image pa ne samo malo, ampak orngi histerično...sn bla že čist fertik... ni pasalo ne v njeni posteljici, ne zraven naju, ne na rokah...je zadremala za 2 minutki pa planla ful v jok... ampak se mi zdi da je celi ča spala zraven... user posted image ker ko mi jo je vmes dvakrat uspelo zbudit, je bla pa čist OK...se je smejala....sicer je bla vidno utrujena... pa malo je vmes kašljala pa smrkala, ampak nič pretirano....ima katera kakšno idejo kaj bi to bilo????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.1.2010 15:56:24   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

da se še jaz malo javim; na FB še funkcioniram za RR pa zmanka časa user posted image

stanje pri nas; ja, no lahko bi blo boljše; lea se od sobote že bori z visoko vročino, smo bile pri P in nas je poslala dat vovod in kri = ima spet uroinfekt tako da jo moram naročit v bolnico na nefrološko na kontrolo; je pa čisto boga kot zadeta zgleda;
zobkov imamo že pet; 18.10.; 10.12.; 18.12.; in 10.01.kr dva tak da grize; počasi pa tudi zaključujeva z dojenjem, ker je flaška bolj uspešna pri uspavanju in traja spanje dlje pa še boljše je....

nič, ji grem dat AB pa se še kej javim....

user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

Z zobki ste pa pridni user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.1.2010 15:58:03   
Nina00

Vse najboljše Tiani in Tii za 10.mesecev!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE z enodnevno zamudo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.1.2010 15:59:39   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  Valentin! Mami se bo pa že počasi navadla user posted image  Slikce pa res pomagajo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.1.2010 16:01:35   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Dobbro jutro, dober dan!
Uživajte pa ne preveč skrbet user posted image user posted image user posted image  Samo, da boste zdravi user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.1.2010 16:03:34   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan!Mi smo  meli obupno noč...Maruša se je cel čas jokala... user posted image user posted image user posted image pa ne samo malo, ampak orngi histerično...sn bla že čist fertik... ni pasalo ne v njeni posteljici, ne zraven naju, ne na rokah...je zadremala za 2 minutki pa planla ful v jok... ampak se mi zdi da je celi ča spala zraven... user posted image ker ko mi jo je vmes dvakrat uspelo zbudit, je bla pa čist OK...se je smejala....sicer je bla vidno utrujena... pa malo je vmes kašljala pa smrkala, ampak nič pretirano....ima katera kakšno idejo kaj bi to bilo????
user posted image user posted image user posted image
Nobene pametne ideje. Mi imamo zadnje čase tudi kake čudne noči, čeprav mislim, da so pri nas zobki, ki se pripravljajo, da se pokažejo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.1.2010 19:40:26   
KOKICA32
TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!user posted image

Eh....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.1.2010 20:06:17   
KOKICA32

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.1.2010 21:06:29   
PERSIDA

Kokica pridem ko pozdravim otroka.Ima nepojasnjeno vročino sem bla pri zdravnici,pa nič ne vidi ne sliši.Kuri,pa dva dni skor 40.Za crknit je vse skup samo bo že enkrat bolje.user posted image user posted image user posted image  zate ,da ne boš tak sama.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.1.2010 23:49:36   
leo**tia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica pridem ko pozdravim otroka.Ima nepojasnjeno vročino sem bla pri zdravnici,pa nič ne vidi ne sliši.Kuri,pa dva dni skor 40.Za crknit je vse skup samo bo že enkrat bolje.user posted image user posted image user posted image  zate ,da ne boš tak sama.

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.