spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro. Ja, spps, sem se vrnila iz dopusta a zenemarila RR. Sem pa okej, pa ti? Imaš še vedno gužvo? Kako ste se imeli? Jaz pa nisem ok, ker sem včeraj izgubila denarnico z mojimi in Larisinimi dokumenti , dugač pa imam do januarja zdaj mir s šolo. <Ojoj, to se je meni na dopustu sanjalo, da se mi je naredilo, ker mi jo V. vedno gricka, ko sva v trgovini. Pa si fejst iskala. Si dala na radio, Rogla, kar dosti tega objavlja. Ja, jaz tudi imam v denarnici vse živo..od kartic, denarja (no, tega je bolj malo), do zdrav. kartic zame in V. , osebnih zame in V. Če jo zgubim, se mi tudi lahko zmeša. šla sem samo v Lidl, tam plačala, potem sem stvari nesla v avto, in šla še v Kik- in, ko sem šla ven iz Kika sem pogrešila denarnico. Sem vse pregledala, pa je ni... Zgleda,da jo je nekdo odnesel...Čudno je to, ker sem dejansko v 15min ugotovilda,da je nima, pa je vseen nisem našla...tako, da mislim,da je dobila noge.