|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
17.12.2009 21:49:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

BONITA banane in moj mali paglavc to ve, matr se je brihtn rodil!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej skor na vsaki banani piše Bonita. user posted image Al pa mam srečo, da jih dobim. Sam kupujem večinoma v sparu tak da... user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.12.2009 6:14:37   
spps
Dobro jutro!
Vidim, da bo čvek oživel, ker se je kokica vrnila iz dopustauser posted image .
Kokica, kako ste se imeli?

Jaz sem pa cel azmozgana - še v sanjah sem iskala denarnico... ima,da se ti zmešauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.12.2009 8:03:40   
KOKICA32
Dobro jutro. user posted image

Ja, spps, sem se vrnila iz dopusta a zenemarila RR.user posted image Sem pa okej, pa ti? Imaš še vedno gužvo?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.12.2009 8:05:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje? MARIBORČANKE A STE ZATO ,DA SE DOBIMO  V PONEDELJEK IN NAŠE MALE BOŽIČKE SKUPAJ SLIKAMO?user posted image samo vprašamuser posted image

jaz se strinjam...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.12.2009 8:07:12   
KOKICA32
Uuuu, vidim, da tukaj res ni več nobenega čveka ob večerih, tak da mi ne bo hudo, ko tudi mene ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.12.2009 8:07:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, spps, sem se vrnila iz dopusta a zenemarila RR.user posted image Sem pa okej, pa ti? Imaš še vedno gužvo?

user posted image  Kako ste se imeli?

Jaz pa nisem ok, ker sem včeraj izgubila denarnico z mojimi in Larisinimi dokumenti user posted image , dugač pa imam do januarja zdaj mir s šolo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 931
18.12.2009 8:10:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro!
Vidim, da bo čvek oživel, ker se je kokica vrnila iz dopustauser posted image .
Kokica, kako ste se imeli?

Jaz sem pa cel azmozgana - še v sanjah sem iskala denarnico... ima,da se ti zmešauser posted image

uuuu, super, vse je bilo super...hotel super, nič od tega, kar je Cita omenjala s tistim linkom, vse lepo čisto, hrane koliko hočeš, bazeni in voda super....bili smo še v Kumrovcu, kjer se je Valentin vpisal v Titovo spominsko knjigo. Pa v ZG smo en dan šli. Pa v savni sem bila, kar dva dneva zaporedoma po dve uri skupaj. Uuuuu, pasalo je in še bomo ponovili. Naslednjič že mogoče v januarju, samo takrat v enem od obmorskih hotelov.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.12.2009 8:13:10   
KOKICA32

Jaz pa nisem ok, ker sem včeraj izgubila denarnico z mojimi in Larisinimi dokumenti user posted image , dugač pa imam do januarja zdaj mir s šolo.

<Ojoj, to se je meni na dopustu sanjalo, da se mi je naredilo, ker mi jo V. vedno gricka, ko sva v trgovini. user posted image user posted image Pa si fejst iskala. Si dala na radio, Rogla, kar dosti tega objavlja. Ja, jaz tudi imam v denarnici vse živo..od kartic, denarja (no, tega je bolj malo), do zdrav. kartic zame in V. , osebnih zame in V. user posted image user posted image user posted image Če jo zgubim, se mi tudi lahko zmeša. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.12.2009 8:33:10   
spps

<Ojoj, to se je meni na dopustu sanjalo, da se mi je naredilo, ker mi jo V. vedno gricka, ko sva v trgovini. user posted image user posted image Pa si fejst iskala. Si dala na radio, Rogla, kar dosti tega objavlja. Ja, jaz tudi imam v denarnici vse živo..od kartic, denarja (no, tega je bolj malo), do zdrav. kartic zame in V. , osebnih zame in V. user posted image user posted image user posted image Če jo zgubim, se mi tudi lahko zmeša. user posted image user posted image user posted image

šla sem samo v Lidl, tam plačala, potem sem stvari nesla v avto, in  šla še v Kik- in, ko sem šla ven iz Kika sem pogrešila denarnico. Sem vse pregledala, pa je ni... Zgleda,da jo je nekdo odnesel...Čudno je to, ker sem dejansko v 15min ugotovilda,da je nima, pa je vseen nisem našla...tako, da mislim,da je dobila noge.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.12.2009 8:39:02   
tasa_m
Dobro jutro.

Noč katastrofa z velikimi črkami user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.12.2009 8:41:53   
tasa_m
kokica v soboto (jutri) gremo v Bistico z atejom. Tak da se lahko na kakšnem kafetku dobimo? Če imaš čas... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.12.2009 8:50:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica v soboto (jutri) gremo v Bistico z atejom. Tak da se lahko na kakšnem kafetku dobimo? Če imaš čas... user posted image

ja, ob kolkih pa bo to približno?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.12.2009 8:50:40   
KOKICA32

Dobro jutro.

Noč katastrofa z velikimi črkami user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.12.2009 8:55:27   
Lolita23
DANES PRAZNUJE MOJA TJAŠA 9. MESECEV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.12.2009 8:57:23   
mediuhec

Eno vprašanje? MARIBORČANKE A STE ZATO ,DA SE DOBIMO  V PONEDELJEK IN NAŠE MALE BOŽIČKE SKUPAJ SLIKAMO?user posted image samo vprašamuser posted image

jaz se strinjam...user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se SEVEDA tud strinjam!! pri kateri se pa dobimo?
a mate vse kostume za tamale??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.12.2009 8:58:36   
mediuhec
Jaz pa nisem ok, ker sem včeraj izgubila denarnico z mojimi in Larisinimi dokumenti , dugač pa imam do januarja zdaj mir s šolo.

upam da vam vsaj dokumente vrnejo!! vsaj naš je imel tako srečo, da jih je dobil...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.12.2009 9:10:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Punce, pri Februarčicah pa sta že dve user posted image na novo tak da punce navalite na svoje user posted image in gremo. AKCIJA !
Čaki, prva je na vrsti Persida pol pa cita,pa najaa pa yania. user posted image  user posted image Da nebomo spet prehitevali... user posted image

ja, februarčice tud te pa te preberem, da zvem kaj kaj njihovi user posted image delajo že in v čem zaostajamo user posted image Pa vidim,da so nekateri še bolj lene sorte kot Lija user posted image user posted image user posted image Tak da sem malo špijun ja user posted image user posted image user posted image
O, to sta pa hitri user posted image  Še dobro, da sem jaz zadnja na vrsti med marčevkami user posted image  user posted image  user posted image
no, saj lahko pa od zadaj začnemo... user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.12.2009 9:10:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image
kje jih slikamo?

BOŽIČEK je v Qulandii v sredo ob 17.30 !!

ne moreva it na Božička ker imava v sredo ob 16.30 pregled user posted image

škoda user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.12.2009 9:10:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

BONITA banane in moj mali paglavc to ve, matr se je brihtn rodil!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej skor na vsaki banani piše Bonita. user posted image Al pa mam srečo, da jih dobim. Sam kupujem večinoma v sparu tak da... user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.12.2009 9:31:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

DANES PRAZNUJE MOJA TJAŠA 9. MESECEV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.12.2009 9:35:09   
mediuhec

Punce, pri Februarčicah pa sta že dve na novo tak da punce navalite na svoje in gremo. AKCIJA !
Čaki, prva je na vrsti Persida pol pa cita,pa najaa pa yania. Da nebomo spet prehitevali...

ja, februarčice tud te pa te preberem, da zvem kaj kaj njihovi delajo že in v čem zaostajamo Pa vidim,da so nekateri še bolj lene sorte kot Lija Tak da sem malo špijun ja
O, to sta pa hitri Še dobro, da sem jaz zadnja na vrsti med marčevkami
no, saj lahko pa od zadaj začnemo...

Punce, pri Februarčicah pa sta že dve user posted image na novo tak da punce navalite na svoje user posted image in gremo. AKCIJA !
Čaki, prva je na vrsti Persida pol pa cita,pa najaa pa yania. user posted image  user posted image Da nebomo spet prehitevali... user posted image

ja, februarčice tud te pa te preberem, da zvem kaj kaj njihovi user posted image delajo že in v čem zaostajamo user posted image Pa vidim,da so nekateri še bolj lene sorte kot Lija user posted image user posted image user posted image Tak da sem malo špijun ja user posted image user posted image user posted image
O, to sta pa hitri user posted image  Še dobro, da sem jaz zadnja na vrsti med marčevkami user posted image  user posted image  user posted image

ja, ja lepo po vrsti :-)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.12.2009 9:36:55   
mediuhec

kje jih slikamo?

škoda user posted image

joj, kaj zdej? sreda ali ponedeljek??? prosim javite čim prej, da ne bom spet brez avta.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.12.2009 9:56:49   
Nina00
Dobro jutro, dober dan!

Mi smo pa to noč vsaj malo boljše spali user posted image  Se mi takoj pozna user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.12.2009 11:51:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

kje jih slikamo?

škoda user posted image

joj, kaj zdej? sreda ali ponedeljek??? prosim javite čim prej, da ne bom spet brez avta.

meni je vseeno...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.12.2009 13:07:34   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

Punce, pri Februarčicah pa sta že dve na novo tak da punce navalite na svoje in gremo. AKCIJA !
Čaki, prva je na vrsti Persida pol pa cita,pa najaa pa yania. Da nebomo spet prehitevali...

ja, februarčice tud te pa te preberem, da zvem kaj kaj njihovi delajo že in v čem zaostajamo Pa vidim,da so nekateri še bolj lene sorte kot Lija Tak da sem malo špijun ja
O, to sta pa hitri Še dobro, da sem jaz zadnja na vrsti med marčevkami
no, saj lahko pa od zadaj začnemo...

ja, ja lepo po vrsti :-)

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?