Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:31:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj ,pa delam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:32:37
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:34:06
|
|
|
|
tasa_m
|
joj, kak mi grejo ene babnice na RR na živce ko so taaak pametne. Kdo kaj vpraša, pa jo takoj napadejo. Mislim, a so res vsi ak zateženi al kaj? O, ljubi bog saj to ni več res... se mi malo poje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:34:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:35:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T. Kak pa ti to veš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:35:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj, kak mi grejo ene babnice na RR na živce ko so taaak pametne. Kdo kaj vpraša, pa jo takoj napadejo. Mislim, a so res vsi ak zateženi al kaj? O, ljubi bog saj to ni več res... se mi malo poje Eni mislijo da so najbolj pametni ,kaj češ.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:35:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. ti si najina najboljša prijateljica mi še krožnika nimamo, imamo pa zokne, podlago za krožnik, tepih ;) majčke in kavbojke.. Mater pravi Tweety fan. Moram v H&M predlagat,da naj namesto HK naredijo kolekcijo T.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:36:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T. Kak pa ti to veš? Prosim ,če ne dregaš v žerjavico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:37:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T. Kak pa ti to veš? ja pa res ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:39:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T. Kak pa ti to veš? Prosim ,če ne dregaš v žerjavico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:39:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T. Kak pa ti to veš? ja pa res ja Ups!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:41:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ups! se bo izpisala in me dala na block, tak ko se izpiše iz msnja če jo kdo razpizdi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:46:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj, kak mi grejo ene babnice na RR na živce ko so taaak pametne. Kdo kaj vpraša, pa jo takoj napadejo. Mislim, a so res vsi ak zateženi al kaj? O, ljubi bog saj to ni več res... se mi malo poje Tell me about it. A si kje kej vprašala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:46:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. Baje ima njen T. tetovažu na malem T. in to tweetya.Zato,pa ga ma tak rada malega in velikega T. tasa a reeeeeees? Dej sliki pa nam pokaž
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:46:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ravno danes sem razmišljala oz. vsakič ko vidim kaj od Tweetyja se spomnem na vaju z Lijo. Prej sploh nisem vedla, da mamo tolko stvari s tem rumenim ptičem doma. Krožnik, podlaga za krožnik, nogavice itd. ti si najina najboljša prijateljica mi še krožnika nimamo, imamo pa zokne, podlago za krožnik, tepih ;) majčke in kavbojke.. Mater pravi Tweety fan. Moram v H&M predlagat,da naj namesto HK naredijo kolekcijo T. Drugače pa kot že verjetno veš, je v mercatorju veliko T motivov pa v hoferju imajo v akcijah včasih. Mi imamo nogavičke iz hoferja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:50:10
|
|
|
|
Najaa
|
A zdej pa vse berete?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:51:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tell me about it. A si kje kej vprašala? ne, ampak ko berem..se mi obrača. Kak so nekatere pametne. Pa tud takrat ko se je šlo za slikice od Lije so pametovale tak da joj. Me zanima če bi bile tako pametne, ko bi se šlo za slikice njihovih otrok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:52:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa a reeeeeees? Dej sliki pa nam pokaž to moraš persido vprašat. Jaz nič ne vem o tem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:52:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja to. Niti ni vredno komentirat. Jaz ko vidim, kere so se obesle gor, mi je vse jasno. Požrle vso pamet sveta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:54:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tell me about it. A si kje kej vprašala? ne, ampak ko berem..se mi obrača. Kak so nekatere pametne. Pa tud takrat ko se je šlo za slikice od Lije so pametovale tak da joj. Me zanima če bi bile tako pametne, ko bi se šlo za slikice njihovih otrok. Ja, sem vidla. Sam veš, dokler se teb ne zgodi, je lahko bit pameten. Al kakor bi moj dragi reku "S prazno ritjo je lahko okol srat"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:56:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, sem vidla. Sam veš, dokler se teb ne zgodi, je lahko bit pameten. Al kakor bi moj dragi reku "S prazno ritjo je lahko okol srat" in vojščaki spijo al mate kak nenapovedan party?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:58:03
|
|
|
|
Najaa
|
Psssst! Spijo. Ma zdej zadnje noči, ko je bila bolana, štekam, da se je zbujala. Tud jedla ni nič razen mleka in ponoč je bla pač lačna. Zdej pa že kr je spet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:01:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Psssst! Spijo. Ma zdej zadnje noči, ko je bila bolana, štekam, da se je zbujala. Tud jedla ni nič razen mleka in ponoč je bla pač lačna. Zdej pa že kr je spet. super, sam da je mir na fronti Liji pa gredo sp. 3-ke ven in je ponoči bilo grozno. Zdaj pa je spet OK, včeraj spala celo noč. Mogoče pa bo le spala zdaj, ko je v vrtcu (upanje umre zadnje)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?