Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:23:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ajde idi preverit in jo sem naženi... razumem! Naloga opravljena, če pa bo aj haska pa nimam pojma Sem ji pisla na njen zid. Bomo videli, če tebe tak upoštevajo kot Persido, ki jih je zadnjič tudi sem naterala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:28:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Mislim, da mene nebodo tak. Nea tak resna delujem Sem jezna kot , sem hotela poslat en telegram pa moraš imet čitalec kartic Seveda ja, za en telegram si bom jaz zaj neki čitalec kupla. Kreteni...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:32:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mislim, da mene nebodo tak. Nea tak resna delujem Sem jezna kot , sem hotela poslat en telegram pa moraš imet čitalec kartic Seveda ja, za en telegram si bom jaz zaj neki čitalec kupla. Kreteni... Preko Pošte? Če pa jaz nisem rabila... Sem plačala s kreditno kartico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:38:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Preko Pošte? Če pa jaz nisem rabila... Sem plačala s kreditno kartico. ja. kdaj pa si pošiljala? pa od doma si pošiljala al na pošti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:41:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Preko Pošte? Če pa jaz nisem rabila... Sem plačala s kreditno kartico. ja. kdaj pa si pošiljala? pa od doma si pošiljala al na pošti? julija meseca, ko je sodelavka rodila..od doma ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:42:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 julija meseca, ko je sodelavka rodila..od doma ja... s 1.8. pa je zdaj to po novem Mah, saj bom jutri šla iz pošte poslat..tak mam eno uro vmes fraj, te bom vsaj vedla kaj moram it nardit drugal pa sam na uro gledam, kdaj bo minlo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:43:18
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica sem ti poslala mail :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:46:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 julija meseca, ko je sodelavka rodila..od doma ja... s 1.8. pa je zdaj to po novem Mah, saj bom jutri šla iz pošte poslat..tak mam eno uro vmes fraj, te bom vsaj vedla kaj moram it nardit drugal pa sam na uro gledam, kdaj bo minlo aja? Škoda...jaz imam ta čitalec, že zaradi Nexta! Stane pa 20,00 EUR. Ja, ti bo vsaj minilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:46:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica sem ti poslala mail :) sem dobila...lepotička mala. Hvala, da si to delila z mano!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:50:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica sem ti poslala mail :) sem dobila...lepotička mala. Hvala, da si to delila z mano! malenkost. Sicer ni nič posebnega, ni drugih otrok ampak je vsaj en delček nekaj novega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:58:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica sem ti poslala mail :) sem dobila...lepotička mala. Hvala, da si to delila z mano! malenkost. Sicer ni nič posebnega, ni drugih otrok ampak je vsaj en delček nekaj novega Glej jo, to je zelooooo pomemben trenutek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:02:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Glej jo, to je zelooooo pomemben trenutek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:06:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, draga moja, zdaj pa grem spat. Se tipkamo kaj jutri, če bom nardila kakšno novo slikico pa jo dobiš..seveda, če dovoliš da pošljem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:06:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer. Novega nič vse po starem .Pa pri vas?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:07:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, draga moja, zdaj pa grem spat. Se tipkamo kaj jutri, če bom nardila kakšno novo slikico pa jo dobiš..seveda, če dovoliš da pošljem? Kaj te čem zdaj te ,pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:09:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, draga moja, zdaj pa grem spat. Se tipkamo kaj jutri, če bom nardila kakšno novo slikico pa jo dobiš..seveda, če dovoliš da pošljem? Da te ne bom kje po riti nasekala. Normalno, ima da mi pošlješ VSE kar imaš! Gre v album! Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:09:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer. Novega nič vse po starem .Pa pri vas? Oooo, supermami! Kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:10:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer. Novega nič vse po starem .Pa pri vas? Oooo, supermami! Kako? Leteče .Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:11:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer. Novega nič vse po starem .Pa pri vas? Oooo, supermami! Kako? Leteče .Pa ti? Sedaj umirjeno...Ko V. spi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:16:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes sem,pa res brez besed lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:17:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes sem,pa res brez besed lahko noč. Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:18:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
No, in ker sem ostala sama samcata, grem še jaz! Jutri imava kontrolo v RA. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:38:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa je Najaa? Nas je prišla sm pozdravit pa odvihrat na FB? haha kak si smešna. Sej pa si ti tud bla na fb. Ne ne, jaz nisem bla na fb, ker se je Nika zbudila ravno, ko sem hotla začet čvekat tule in je ful bruhala. Tak da sem mela polno dela s pucanjem sebe, nje, posteljnine, tla, deke... vse se že pere. Pol pa ni hotla zaspat, ker je bla seveda lačna in si ji nisem upala dat mleka. Ma zdej je spila 100ml in eno merico AM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 22:44:51
|
|
|
|
Najaa
|
Jutri zjutraj jo takoj peljem h P. Sem misla že danes, pa sma se preko telefona vse zmenle in je rekla, da če bo slabše, da takoj tja. Zdaj mi pa naj ena razloži, kako naj v otroka spravim še kaj drugega kot mleko? Aja, sej nobene ni...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 27.1.2010 7:24:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa je Najaa? Nas je prišla sm pozdravit pa odvihrat na FB? haha kak si smešna. Sej pa si ti tud bla na fb. Ne ne, jaz nisem bla na fb, ker se je Nika zbudila ravno, ko sem hotla začet čvekat tule in je ful bruhala. Tak da sem mela polno dela s pucanjem sebe, nje, posteljnine, tla, deke... vse se že pere. Pol pa ni hotla zaspat, ker je bla seveda lačna in si ji nisem upala dat mleka. Ma zdej je spila 100ml in eno merico AM. ja,samo jaz sem šla tebe sem podit, pa mal pogledat kaj se dogaja, pa hitro nazaj na RR Ojoj, boščika mala... Milijone da bo spet tista tastara Nika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?