Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:49:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika js mam čas do nadaljnega ko sva že glih pri tem...mi lahk prosim na mail pošlješ vzorce tistih prošenj??? morn js tudi začet pošiljat...čeprav nimam pojma kam jop, seveda ti pošljem. Grem kuj zdaj, ko končam ta post hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:50:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj. dan..! Pa bilo kak bilo....!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:53:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, kaj aja? A mogoče neboš prišla? trezika..poslano, si dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:57:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj. dan..! Pa bilo kak bilo....!!! ja šefica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:57:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, kaj aja? A mogoče neboš prišla? trezika..poslano, si dobila? Ne, ne, seveda bom...sem še doma februarja...aja, pa zato, ker sem se začudila, da ne bo rojstnodnevnih zabav, ker tak gremo z MČ in Mediuhec komaj marca delati. Persida pa tak še ne razmišlja o tem. Vidve s Treziko pa tak komaj prošnje pišeta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:58:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika..poslano, si dobila? dobla...še enkrat hvala!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:58:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj. dan..! Pa bilo kak bilo....!!! ja šefica Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:59:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj. dan..! Pa bilo kak bilo....!!! ja šefica Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend. evo, sn si kr na koledar napisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:00:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend. Lija in mama prideta, zagotovo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:01:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, ne, seveda bom...sem še doma februarja...aja, pa zato, ker sem se začudila, da ne bo rojstnodnevnih zabav, ker tak gremo z MČ in Mediuhec komaj marca delati. Persida pa tak še ne razmišlja o tem. Vidve s Treziko pa tak komaj prošnje pišeta. aja, to pa nisem vedela da gre MČ komaj marca delat. Te pa ste ve lahko frajerke še ja, zato pa čebela nena še klare ful uvaja. Men pa to ni kapnilo. Buča jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:03:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj. dan..! Pa bilo kak bilo....!!! ja šefica Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend. evo, sn si kr na koledar napisala BRAVO!!!! Druge pa si lepo vzgled vzamite! Trezika, mi pošlješ tvoj domači naslov an ZS ali mail prosim, pa tel. št. še plisssss!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:04:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend. Lija in mama prideta, zagotovo Se veselim!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:04:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, ne, seveda bom...sem še doma februarja...aja, pa zato, ker sem se začudila, da ne bo rojstnodnevnih zabav, ker tak gremo z MČ in Mediuhec komaj marca delati. Persida pa tak še ne razmišlja o tem. Vidve s Treziko pa tak komaj prošnje pišeta. aja, to pa nisem vedela da gre MČ komaj marca delat. Te pa ste ve lahko frajerke še ja, zato pa čebela nena še klare ful uvaja. Men pa to ni kapnilo. Buča jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:04:56
|
|
|
|
tasa_m
|
mater, še RR mi blokira, ko kako neumnost napišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:05:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mater, še RR mi blokira, ko kako neumnost napišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:06:00
|
|
|
|
trezika
|
KOKICA poslano na ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:07:44
|
|
|
|
trezika
|
tako...js vas za danes zapuščam...dragi pa House me čakata
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:09:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika KOKICA poslano na ZS Hvala! Pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:09:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tako...js vas za danes zapuščam...dragi pa House me čakata kdo bo zdaj prvi na vrsti? Lahko noč" Moj pa Avatar gleda, nima cajta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:10:12
|
|
|
|
tasa_m
|
Kje pa je Najaa? Nas je prišla sm pozdravit pa odvihrat na FB?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:13:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa je Najaa? Nas je prišla sm pozdravit pa odvihrat na FB? Ajde idi preverit in jo sem naženi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:15:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika tako...js vas za danes zapuščam...dragi pa House me čakata kdo bo zdaj prvi na vrsti? Lahko noč" Moj pa Avatar gleda, nima cajta. Uuuuu, midva sva ga šla v kino gledati, 3D verzijo, fulllllllllllllllllllllll dober film! Pa jaz drugače sploh ne gledam takih "pravljic", samo to pa je bilo. Sem prvič s temi špegli gledala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:18:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ajde idi preverit in jo sem naženi... razumem! Naloga opravljena, če pa bo aj haska pa nimam pojma Sem ji pisla na njen zid.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:19:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Eh, men pa toti neki nezemljani al kaj so (zgledajo že tak ) niso všeč. Jaz raje gledam kako komedijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 21:22:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Eh, men pa toti neki nezemljani al kaj so (zgledajo že tak ) niso všeč. Jaz raje gledam kako komedijo Ja, saj jaz ga doma tudi ne bi gledala. Me je pa D. v kino spravil in ko sem tiste špegle dobila sem čisto noter padla. Resno. Priporočam!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?