|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
26.1.2010 20:49:42   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika
js mam čas do nadaljnega user posted image ko sva že glih pri tem...mi lahk prosim na mail pošlješ vzorce tistih prošenj??? morn js tudi začet pošiljat...čeprav nimam pojma kam user posted image user posted image user posted image

jop, seveda ti pošljem. Grem kuj zdaj, ko končam ta post user posted image user posted image

hvala!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.1.2010 20:50:02   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kokica, v čet. se vidimo? 

Jeeeeee!!!!

No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam user posted image user posted image

Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa večuser posted image

Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj.  dan..! Pa bilo kak bilo....!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.1.2010 20:53:19   
tasa_m
Kokica, kaj aja? A mogoče neboš prišla? user posted image user posted image  user posted image user posted image

trezika..poslano, si dobila? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.1.2010 20:57:16   
trezika

Jeeeeee!!!!

No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam user posted image user posted image

Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa večuser posted image

Aja? Konec februarja, mislim, da je petek 26.02, boste prišle še na V. roj.  dan..! Pa bilo kak bilo....!!!user posted image

ja šefica user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.1.2010 20:57:16   
KOKICA32

Kokica, kaj aja? A mogoče neboš prišla? user posted image user posted image  user posted image user posted image

Ne, ne, seveda bom...sem še doma februarja...aja, pa zato, ker sem se začudila, da ne bo rojstnodnevnih zabav, ker tak gremo z MČ in Mediuhec komaj marca delati. Persida pa tak še ne razmišlja o tem. Vidve s Treziko pa tak komaj prošnje pišeta. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.1.2010 20:58:14   
trezika

dobla...še enkrat hvala!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
26.1.2010 20:58:29   
KOKICA32

Jeeeeee!!!!

user posted image user posted image user posted image Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.1.2010 20:59:18   
trezika

Jeeeeee!!!!

user posted image user posted image user posted image Evo, pridna!!!! Kar rezervirajte si ta datum, Lija pa bo morala vrtec špricati. Pa bo imela podaljšan vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image evo, sn si kr na koledar napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.1.2010 21:00:44   
tasa_m

Lija in mama prideta, zagotovo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.1.2010 21:01:42   
tasa_m
Ne, ne, seveda bom...sem še doma februarja...aja, pa zato, ker sem se začudila, da ne bo rojstnodnevnih zabav, ker tak gremo z MČ in Mediuhec komaj marca delati. Persida pa tak še ne razmišlja o tem. Vidve s Treziko pa tak komaj prošnje pišeta. user posted image

aja, to pa nisem vedela da gre MČ komaj marca delat.
Te pa ste ve lahko frajerke še ja, zato pa čebela nena še klare ful uvaja. Men pa to ni kapnilo. Buča jaz! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.1.2010 21:03:43   
KOKICA32

Jeeeeee!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image evo, sn si kr na koledar napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!! Druge pa si lepo vzgled vzamite!
Trezika, mi pošlješ tvoj domači naslov an ZS ali mail prosim, pa tel. št. še plisssss!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.1.2010 21:04:35   
KOKICA32

Lija in mama prideta, zagotovo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se veselim!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.1.2010 21:04:54   
KOKICA32

aja, to pa nisem vedela da gre MČ komaj marca delat.
Te pa ste ve lahko frajerke še ja, zato pa čebela nena še klare ful uvaja. Men pa to ni kapnilo. Buča jaz! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.1.2010 21:04:56   
tasa_m
mater, še RR mi blokira, ko kako neumnost napišem user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.1.2010 21:05:08   
KOKICA32

mater, še RR mi blokira, ko kako neumnost napišem user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.1.2010 21:06:00   
trezika
KOKICA poslano na ZS

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.1.2010 21:07:44   
trezika
tako...js vas za danes zapuščam...dragi pa House me čakatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.1.2010 21:09:24   
KOKICA32

KOKICA poslano na ZS

Hvala!user posted image

Pa lahko noč!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.1.2010 21:09:28   
tasa_m

tako...js vas za danes zapuščam...dragi pa House me čakatauser posted image user posted image user posted image
kdo bo zdaj prvi na vrsti? user posted image user posted image
Lahko noč"

Moj pa Avatar gleda, nima cajta. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.1.2010 21:10:12   
tasa_m
Kje pa je Najaa? Nas je prišla sm pozdravit pa odvihrat na FB? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.1.2010 21:13:39   
KOKICA32

Kje pa je Najaa? Nas je prišla sm pozdravit pa odvihrat na FB? user posted image user posted image

Ajde idi preverit in jo sem naženi...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.1.2010 21:15:22   
KOKICA32

kdo bo zdaj prvi na vrsti? user posted image user posted image
Lahko noč"

Moj pa Avatar gleda, nima cajta. user posted image

Uuuuu, midva sva ga šla v kino gledati, 3D verzijo, fulllllllllllllllllllllll dober film!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa jaz drugače sploh ne gledam takih "pravljic", samo to pa je bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prvič s temi špegli gledala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.1.2010 21:18:42   
tasa_m

Ajde idi preverit in jo sem naženi...user posted image

razumem! Naloga opravljena, če pa bo aj haska pa nimam pojma user posted image user posted image

Sem ji pisla na njen zid.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.1.2010 21:19:15   
tasa_m
Eh, men pa toti neki nezemljani al kaj so (zgledajo že tak user posted image ) niso všeč. Jaz raje gledam kako komedijo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.1.2010 21:22:51   
KOKICA32

Eh, men pa toti neki nezemljani al kaj so (zgledajo že tak user posted image ) niso všeč. Jaz raje gledam kako komedijo user posted image

Ja, saj jaz ga doma tudi ne bi gledala. Me je pa D. v kino spravil in ko sem tiste špegle dobila sem čisto noter padla. Resno. Priporočam!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?