Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 18:26:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika ona pa je rekla, da ne rabi pametnega otroka, ampak da rabi spanec Eh to zdej pravi. Ko bo večji in ful pameten, bo pa rekla, da je itak zelo malo spal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 18:29:22
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je danes bila malo kriza, Liji pa tudi. Je rekla, da je ob 9,30 začela jokat in proti vratom pogledovat. Ampak jo je vzela v naročje, dali so ji BOBI palčko in je bilo OK. Ko sem potrkala na vrata pa ko me je videla pa seveda v jok, jaz pa tud . Tak,da jutri bo spet "samo" eno urco tam, tolk da se navadi. Je pa dobila danes tamburin taki mini, ker je bila pridna! za obe! Saj bo počasi. Probaj se ti zadržat, da ne vidi, da je tebi hudo, ker potem bo mislila, da mora biti ta vrtec pa res grozna stvar, ko še mama joka. Tole z bobi palčko pa meni tudi ne bi bilo všeč. Pri našem starejšem imajo kaj takega le, ko ima kdo rojstni dan in prinese za pogostitev pa še to smo lani večinoma dajali suho sadje in le kako malenkost Nezdravih pregreh.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 26.1.2010 18:32:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 19:12:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 19:55:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!! jap....cela mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:02:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:06:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jap....cela mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:07:07
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo, kokica, kako si mi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:10:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem pod tuš, če bo pol še katera tu, se vam malo posvetim. Bi morala prošnje napisat pa sem spet lena kot
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:11:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, kokica, kako si mi? Ojla, Tasika! Vredi sem...sem že mislila, da me ti ignoriraš, ko se nisi nič javila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:12:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem pod tuš, če bo pol še katera tu, se vam malo posvetim. Bi morala prošnje napisat pa sem spet lena kot Ti kaj pomagam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:18:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, kokica, kako si mi? Ojla, Tasika! Vredi sem...sem že mislila, da me ti ignoriraš, ko se nisi nič javila. ne, ne..ne tak mislit . Včeraj sem imela sestro na obisku a zeblo me je tak, da sem bila oblečena kot medo, pokrita z odejo in še klimo sva imela prižgano. Sem mislia da bom zmrznila, kako mi je delalo. Pol pa še L. ob 21.30 auf in je bila gor do 22.30 ni in ni hotela spat. Vragec mali.. Glede prošnje...sam svoje podatke moram not vstavit. Imam vzorce prišenj in življenjepisa. HVALA vseeno
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.1.2010 20:19:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:21:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, kokica, kako si mi? Ojla, Tasika! Vredi sem...sem že mislila, da me ti ignoriraš, ko se nisi nič javila. ne, ne..ne tak mislit . Včeraj sem imela sestro na obisku a zeblo me je tak, da sem bila oblečena kot medo, pokrita z odejo in še klimo sva imela prižgano. Sem mislia da bom zmrznila, kako mi je delalo. Pol pa še L. ob 21.30 auf in je bila gor do 22.30 ni in ni hotela spat. Vragec mali.. Glede prošnje...sam svoje podatke moram not vstavit. Imam vzorce prišenj in življenjepisa. HVALA vseeno Vredi, te, če je vse okej! Potem pa res nimaš toliko dela s prošnjami. To lahko delaš kar vmes, ko si na RR!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:25:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa... ta Lijin vrtec pa je kao "zdrav" vrtec Ampak je vzgojiteljica rekla, da ko praznujejo roj.dan bi se naj sadje prineslo ampak ker je kar nekaj otrokecev ki sadja ne jedo, pol ni to roj.dan in so se s starši dogovorili, da se prinesejo oni medvedki (Bombar al kaj je ), sokec, pa kak grisiniji. Jaz bom nesla še suho sadje mogoče bodo jedli to.. Hvala za objemčke, saj vem da bo, sam ko se nekako ne morem sprijaznit da je to res že ta čas, da greva "vsaka po svoje". A to je zdrav vrtec? Ti kar nesi zdrave stvari. Škoda, ker se ne držijo tega. Pri nas so zelo stroge, res. Za RD se prinese kakašna knjigica, sadje imajo pa tak skoz na dosegu roke. In tekočino tudi. In kar je meni blazno všeč (mojemu pa malo manj ), ven grejo v VSAKEM VREMENU! Ok če pada na ful, ne, ampak če malo pada pa palerine gor in gremo. Kapo mam pa jaz tudi. V tej zimi brez nje res ne gre.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:25:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!! pametna punca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:25:43
|
|
|
|
Najaa
|
Je še kera tu?? Hitro!! Pomoč rabim!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:30:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je še kera tu?? Hitro!! Pomoč rabim!!! jaz.. mater zdaj pa sem se stuširala v trenutku. Mrzlo kot , ni pa mi bilo za IR vklapljat, ker te pa se namakam celo uro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:30:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je še kera tu?? Hitro!! Pomoč rabim!!! jaz.. mater zdaj pa sem se stuširala v trenutku. Mrzlo kot , ni pa mi bilo za IR vklapljat, ker te pa se namakam celo uro No te mi pa pomagaj malo ČVEKAAAAAAT!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:32:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A to je zdrav vrtec? Ti kar nesi zdrave stvari. Škoda, ker se ne držijo tega. Pri nas so zelo stroge, res. Za RD se prinese kakašna knjigica, sadje imajo pa tak skoz na dosegu roke. In tekočino tudi. In kar je meni blazno všeč (mojemu pa malo manj ), ven grejo v VSAKEM VREMENU! Ok če pada na ful, ne, ampak če malo pada pa palerine gor in gremo. Kapo mam pa jaz tudi. V tej zimi brez nje res ne gre. ja, očitno Tak so se z starši dogovorili in starši se strinjajo. Jaz bom jim nardila pa sadje na palčki-banano,kivi,mandarino , mogoče bodo to jedli, ko nebo vsakdanje?! Mah,pa tiste bombar za tavčje,za L.in take male pa Hipp riževe vaflje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:33:04
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica, v čet. se vidimo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:36:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je še kera tu?? Hitro!! Pomoč rabim!!! Kaj rabiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:37:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:37:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je še kera tu?? Hitro!! Pomoč rabim!!! jaz.. mater zdaj pa sem se stuširala v trenutku. Mrzlo kot , ni pa mi bilo za IR vklapljat, ker te pa se namakam celo uro No te mi pa pomagaj malo ČVEKAAAAAAT! ti, ti, ti!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:38:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:47:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, v čet. se vidimo? Jeeeeee!!!! No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa več js mam čas do nadaljnega ko sva že glih pri tem...mi lahk prosim na mail pošlješ vzorce tistih prošenj??? morn js tudi začet pošiljat...čeprav nimam pojma kam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 26.1.2010 20:48:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js mam čas do nadaljnega ko sva že glih pri tem...mi lahk prosim na mail pošlješ vzorce tistih prošenj??? morn js tudi začet pošiljat...čeprav nimam pojma kam jop, seveda ti pošljem. Grem kuj zdaj, ko končam ta post
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?