|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
26.1.2010 18:26:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ona pa je rekla, da ne rabi pametnega otroka, ampak da rabi spanec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh to zdej pravi. Ko bo večji in ful pameten, bo pa rekla, da je itak zelo malo spal. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.1.2010 18:29:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Meni pa je danes bila malo kriza, Liji pa tudi. Je rekla, da je ob 9,30 začela jokat in proti vratom pogledovat. Ampak jo je vzela v naročje, dali so ji BOBI palčko user posted image in je bilo OK.
Ko sem potrkala na vrata pa ko me je videla pa seveda v jok, jaz pa tud user posted image . Tak,da jutri bo spet "samo" eno urco tam, tolk da se navadi.

Je pa dobila danes tamburin taki mini, ker je bila pridna!

user posted image user posted image user posted image  za obe! Saj bo počasi. Probaj se ti zadržat, da ne vidi, da je tebi hudo, ker potem bo mislila, da mora biti ta vrtec pa res grozna stvar, ko še mama joka.

Tole z bobi palčko pa meni tudi ne bi bilo všeč. Pri našem starejšem imajo kaj takega le, ko ima kdo rojstni dan in prinese za pogostitev pa še to smo lani večinoma dajali suho sadje in le kako malenkost Nezdravih pregreh.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 26.1.2010 18:32:13 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.1.2010 19:12:10   
tasa_m
Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica user posted image  user posted image
In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!! user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.1.2010 19:55:54   
trezika

Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jap....cela mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.1.2010 20:02:53   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.1.2010 20:06:56   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jap....cela mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.1.2010 20:07:07   
tasa_m
ooo, kokica, kako si mi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.1.2010 20:10:14   
tasa_m
Grem pod tuš, če bo pol še katera tu, se vam malo posvetim.

Bi morala prošnje napisat pa sem spet lena kot user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.1.2010 20:11:45   
KOKICA32

ooo, kokica, kako si mi?

Ojla, Tasika! Vredi sem...sem že mislila, da me ti ignoriraš, ko se nisi nič javila.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.1.2010 20:12:19   
KOKICA32

Grem pod tuš, če bo pol še katera tu, se vam malo posvetim.

Bi morala prošnje napisat pa sem spet lena kot user posted image user posted image

Ti kaj pomagam?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.1.2010 20:18:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ooo, kokica, kako si mi?

Ojla, Tasika! Vredi sem...sem že mislila, da me ti ignoriraš, ko se nisi nič javila.user posted image

ne, ne..ne tak mislit user posted image . Včeraj sem imela sestro na obisku a zeblo me je tak, da sem bila oblečena kot medo, pokrita z odejo in še klimo sva imela prižgano. Sem mislia da bom zmrznila, kako mi je delalo. Pol pa še L. ob 21.30 auf in je bila gor do 22.30 user posted image ni in ni hotela spat. Vragec mali..user posted image

Glede prošnje...sam svoje podatke moram not vstavit. Imam vzorce prišenj in življenjepisa. HVALA  vseenouser posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.1.2010 20:19:21 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.1.2010 20:21:21   
KOKICA32

ooo, kokica, kako si mi?

ne, ne..ne tak mislit user posted image . Včeraj sem imela sestro na obisku a zeblo me je tak, da sem bila oblečena kot medo, pokrita z odejo in še klimo sva imela prižgano. Sem mislia da bom zmrznila, kako mi je delalo. Pol pa še L. ob 21.30 auf in je bila gor do 22.30 user posted image ni in ni hotela spat. Vragec mali..user posted image

Glede prošnje...sam svoje podatke moram not vstavit. Imam vzorce prišenj in življenjepisa. HVALA  vseenouser posted image

Vredi, te, če je vse okej! user posted image user posted image

Potem pa res nimaš toliko dela s prošnjami. To lahko delaš kar vmes, ko si na RR!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.1.2010 20:25:08   
Najaa

Najaa... ta Lijin vrtec pa je kao "zdrav" vrtec user posted image  user posted image Ampak je vzgojiteljica rekla, da ko praznujejo roj.dan bi se naj sadje prineslo ampak ker je kar nekaj otrokecev ki sadja ne jedo, pol ni to roj.dan in so se s starši dogovorili, da se prinesejo oni medvedki (Bombar al kaj je user posted image ), sokec, pa kak grisiniji. Jaz bom nesla še suho sadje mogoče bodo jedli to..user posted image

Hvala za objemčke, saj vem da bo, sam ko se nekako ne morem sprijaznit da je to res že ta čas, da greva "vsaka po svoje".

A to je zdrav vrtec? user posted image Ti kar nesi zdrave stvari. Škoda, ker se ne držijo tega. Pri nas so zelo stroge, res. Za RD se prinese kakašna knjigica, sadje imajo pa tak skoz na dosegu roke. In tekočino tudi. In kar je meni blazno všeč (mojemu pa malo manj user posted image user posted image ), ven grejo v VSAKEM VREMENU! user posted image Ok če pada na ful, ne, ampak če malo pada pa palerine gor in gremo. user posted image

Kapo mam pa jaz tudi. V tej zimi brez nje res ne gre.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.1.2010 20:25:21   
Najaa

user posted image user posted image user posted image pametna punca!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.1.2010 20:25:43   
Najaa
Je še kera tu?? Hitro!! Pomoč rabim!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.1.2010 20:30:09   
tasa_m

jaz..

mater zdaj pa sem se stuširala v trenutku. Mrzlo kot user posted image , ni pa mi bilo za IR vklapljat, ker te pa se namakam celo uro user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.1.2010 20:30:53   
Najaa

jaz..

mater zdaj pa sem se stuširala v trenutku. Mrzlo kot user posted image , ni pa mi bilo za IR vklapljat, ker te pa se namakam celo uro user posted image

No te mi pa pomagaj malo

ČVEKAAAAAAT! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.1.2010 20:32:42   
tasa_m

A to je zdrav vrtec? user posted image Ti kar nesi zdrave stvari. Škoda, ker se ne držijo tega. Pri nas so zelo stroge, res. Za RD se prinese kakašna knjigica, sadje imajo pa tak skoz na dosegu roke. In tekočino tudi. In kar je meni blazno všeč (mojemu pa malo manj user posted image user posted image ), ven grejo v VSAKEM VREMENU! user posted image Ok če pada na ful, ne, ampak če malo pada pa palerine gor in gremo. user posted image

Kapo mam pa jaz tudi. V tej zimi brez nje res ne gre.

ja, očitno user posted image Tak so se z starši dogovorili in starši se strinjajo. Jaz bom jim nardila pa sadje na palčki-banano,kivi,mandarino , mogoče bodo to jedli, ko nebo vsakdanje?! Mah,pa tiste bombar za tavčje,za L.in take male pa Hipp riževe vaflje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.1.2010 20:33:04   
tasa_m
kokica, v čet. se vidimo? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.1.2010 20:36:51   
KOKICA32

Kaj rabiš?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.1.2010 20:37:04   
KOKICA32

Jeeeeee!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.1.2010 20:37:37   
KOKICA32

jaz..

No te mi pa pomagaj malo

ČVEKAAAAAAT! user posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti, ti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.1.2010 20:38:28   
tasa_m

Jeeeeee!!!!

No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam user posted image user posted image

Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa večuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.1.2010 20:47:54   
trezika

Jeeeeee!!!!

No, saj jaz še ne vem če pridem,samo vprašam user posted image user posted image

Moram MČ vprašat kak dolgo je še doma, da naredimo eno mini čago za L. bday, ko smo še vse doma. Pol jih tak 1/2 nebo imela časa večuser posted image

js mam čas do nadaljnega user posted image ko sva že glih pri tem...mi lahk prosim na mail pošlješ vzorce tistih prošenj??? morn js tudi začet pošiljat...čeprav nimam pojma kam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.1.2010 20:48:57   
tasa_m
js mam čas do nadaljnega user posted image ko sva že glih pri tem...mi lahk prosim na mail pošlješ vzorce tistih prošenj??? morn js tudi začet pošiljat...čeprav nimam pojma kam user posted image user posted image user posted image

jop, seveda ti pošljem. Grem kuj zdaj, ko končam ta post user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?