|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
19.12.2009 15:09:22   
BarbiG
Sneženi pozdravček vsem skupaj.

Se kar nekaj časa nisem javila, sem imela prejšnji teden UZ in izvedeli smo, da bomo imeli enojajčne dvojčke. Tko da bom verjetno na koncu kar julijka, vsaj upam, da ne bo prišlo še do bolj zgodnega poroda. Načrt imam zdržat tja do 34.-tega tedna. Bomo vidli kolk mam jst kej vpliva na to. user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 151
19.12.2009 16:12:06   
Amoss
OOOOoooo BarbiG ČESTITKe za kar user posted image user posted image , držim pesti da zdržiš čim dljeuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 152
19.12.2009 21:28:59   
žabica13
Avgustovke 2010 pozdravljene. Kakor kaže se vam pridružujem user posted image  po več letih ko se ni nič prijelo in žal ss v zelo zgodnji fazi julija letos. V četrtek, ravno na rojstni dan od mojega user posted image  sem glede na to da mi je user posted image  zamujala takrat že skoraj teden dni naredila test (če sem iskrena user posted image  nisem pričakovala, toliko neskončnih ciklusov čakanja naredi človeka malo previdnega v pričakovanjih) in pozakal se je močan user posted image . Zjutraj sem ponovila (first sign) in črtica je bila skoraj še močnejša. Juhej!!! No, v torek imam pregled pri G., oz. datum imam ker naj bi se šla ta dan dogovorit za začetek postopka umetne oploditve. Uf, bom kakor kaže moje mesto z veseljem kakšni drugi punci prepustila. Po izračunu bi bil PDP nekej okrog 20.8.2010. Levček user posted image  Glede na slabe izkušnje upam da se vse izzide kot se mora, razen občasnega špikanaj zaenkrat nimam nobenih znakov ne slabosti.

Pa še čestitke vsem bodočim mamicam, še posebej avgustovkam!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.12.2009 7:10:13   
Nefretiti
Jutro!

Čestitke vsem, ki ste se nam na novo pridružeile.user posted image

Seznam: vidite, da jaz res nisem primerna, ker me je včasih treba prav pošteno žokniti, da preberem.user posted image

Slabosti in nos. znaki: prav z zavidanjem berem, da nekatere nič ne čutiteuser posted image . Tudi jaz, razen kravitve v prvi nosečnosti nisem, ampak sedaj pokrivam vse za nazaj.user posted image

Bolniška: jaz sem, kot v prejšnji nosečnosti, zakrvavela in moram resnično počivat. Diagnoza grozeči splav, po dveh SS res ne potrebuje veliko razmišljanja o upravičenosti. Res pa se spopadam z dolgčasom. Ampak: PRIHAJAJO PRAZNIKI JUPIII!user posted image
V službi sem povedala, ker ni bilo druge izbire. Delo teče dalje, vendar z enim članom ekipe manj, zato bodo morali dobiti nadomestilo zame. Niti slučajno se ne nameravam kdaj s slabo vestjo ukvarjat, da bi še tretjič splavila, ker se nisem pravi čas spravila v bolniško. Se bodo že znašli ;)user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 154
21.12.2009 8:09:26   
ina11
Barbi G čestitke za dvojčke!
Prav tako čestitke vsem novim avgustovkam.
Joj, ko berem, kakšne težave imate nekatere, sploh več ne verjamem, da sem tudi jaz user posted image . Razen rahlo napetih prsi namreč k sreči nimam nobenih znakov. Mislim, da bom dojela šele po prvem pregledu pri G.

A ni lepo, ko je zunaj vse belo?!?

Lp vsem!

Ina

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 155
21.12.2009 8:38:14   
tijica
snezen pozdravcek z moje strani...

Kako ste kaj?pocutja?jaz v petek dopolnim 7 teden,pocutim se zelooo napihnjeno in prsi kar kipijo in bolijo...drugace se pocutim dobro...Zunaj je res lepo vse belo,prava zimska idila...ampak jaz sem raje na toplemuser posted image

Barbi G cestitke,to je pa dvojna sreca,pazi se in veliko miruj...user posted image

čaouser posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.12.2009 9:00:46   
MiniMe85
Živjo! Imam eno vprašanje in prosim za pomoč ... folno kislino (tifol) jemljem od torka (skoraj 1 teden) in mi je bilo do danes ok. Danes pa, ko sem jo vzela, mi je čez par minut tako slabo ratalo, da ni za povedat user posted image  in ne vem kaj naj ... ker se mi resnično dviguje, bruhat pa ne upam. Kaj je to lahko zaradi folne kisline ali pač je začela nosečnost delat svoje?? user posted image

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
21.12.2009 9:48:33   
mali sloncek
MiniMe85, lahko je kombinacija obojega, reakcije na tifol in nosečniška slabost. poskusi tifol vzeti zvečer, predno greš spat, mogoče bo kaj bolje.

LP, mali slonček

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 158
21.12.2009 12:27:22   
DanijelaNeli
Sam,da pozdravim vse stare in nove Avgustovke!

BarbiG...user posted image za user posted image user posted image !

Hitim še kaj pospravit in kosilo se mi kuha...se mi je zaluštal piščanec v pečici s krompirjem in zelenjavo...juha pa je kuhana že od včeraj.user posted image ....Nisem se še vagala odkar sem zvedla,da sem noseča.Pred user posted image pa je šla kakšna kilca gor. Ah,dokler ni 25+ kot pri prvi nosečnosti...je user posted image

Potem pa delat...zadnjič v popoldansko smeno,letos.

Kako kaj Vaše nuhalne?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 159
21.12.2009 13:26:43   
Anonimen
dan,

čestitke BarbiG za user posted image user posted image  user posted image

Meni so se pa začele nenormalne slabosti, pa utrujena sem ratala kot ne vem kaj. Delam samo še jutri, pol sem doma 5 dni user posted image user posted image  Bova pa v četrtek povedala mojim staršem user posted image user posted image  Komaj čakam, ker tale moj trebušček že ful težko skrivam. Ne morem verjet, da se v drugo tok hitrej pozna. A se še kateri, ki ima že enga čmrlja doma?

DanijelaNeli - jest mam NS 26.1.2010 pri dr. Pušenjaku  v Dravljah. (stane pa cca. 60EUR). Sem bila tudi prvič pri njemu in je car user posted image

Lepo se imejte pa uživajte s svojimi trebuščki user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
21.12.2009 14:10:01   
Amoss
Anonimna tudi jaz imam ene čebelico doma in se mi ful vidi trebuh, me je šefica v petek prav čudno gledala v trebuh in rekla:"a ti si se poredila"?, jaz pa "mhmm"user posted image , kaj pa naj rečem do pregleda še nebom povedala v službi.Domači pa že vejo vsi.user posted image
Kako je danes mrzlo komaj čakam da grem domov in zakurim na max. in z malo pisat božičku pismo, joj smo letos pozni.
Jaz nimam pojma kdaj grem na nuhalno imam komaj 20.1. pregled pa bom videla kaj bo G rekla pol pa se naročim še na nuhalno.
Lepo boditeuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
21.12.2009 14:17:11   
Anonimen

Pozdravljene punce user posted image !
Saj se skupinica avgustovk 2010 kar lepo polni user posted image ! Čestitke vsem in veliko vsega dobrega! V teh lepih, pravljično belih pred prazničnih dneh, pa še posebej!

Jaz sem se pridružila že kar kmalu po odprtju teme, vendar verjetno z vami ne bom nadaljevala user posted image . Danes sem imela prvi pregled in sicer gre za nosečnost, vendar se v vrečkici ne vidi ploda. Ali je prišlo do zanositve kasneje ali pa je to neuspešna nosečnost. Čez en teden imam ponovno pregled, če se kaj v tem času spremeni ali še v vrečkici "zraste". Torej do ponedeljka ostaja še malo upanja. Če pa v tem vmesnem času pride do krvavitve, kot znak, da narava sama javi, da nekaj ni OK, pa grem v P že prej......

Morda se bere malo žalostno, vendar jaz ne jemljem tega tako. V življenju nam je dano točno tisto in točno toliko, kot nam je namenjeno in kolikor nam je potrebno. Torej, morda pa sta nam v tem življenju namenjena in potrebna le dva zdrava sončka in ne trije in sem več kot srečna, da je tako!

Narava že ve, kaj je prav in zakaj!

Čudovito user posted image nosečnost želim, veliko zdravja in dobre volje!

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
21.12.2009 15:08:26   
Anonimen
anonimna - upam in želim ti, da v ponedeljek zagledaš srček user posted image user posted image user posted image

amoss -  tudi mene že mal čudno gledajo v službi. Ampak tud še ne mislim povedat sedaj, verjetno nekje po novem letu. Si pa oblačim malo bolj ohlapne stvari. Zadnjič, ko sva šla pa z dragim v nabavo za darila, sem pa oblekla kar nosečniške hlače in je blo prav super, ker me nikjer ni nič tiščalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
21.12.2009 16:05:15   
danana

IZVIRNO SPOROČILO: danana

Tudi pri meni je danes točno 2 leti od prvega + in prav danes je test tudi v drugo pokazal +.  Komaj čakam na prvi UZ, da se prepričam, da je vse ok.

No, pa je za mano prvi pregled. Malo šokanten user posted image , kajti vidna sta bila kar dva user posted image user posted image in obema je že veselo tiktakal user posted image . Poleti se nam toraj obetajo dvojčki, doma pa imamo 17 mesečnega fantka. Joj, to bo pestro!user posted image Uradno so nam določili PDP 10.8. apmak predvidevam, da bo prej, verjetno julija. Bom vseeno med vami ostala.

Drugače se pa jaz super počutim, prav nič user posted image . Slabosti za enkrat ni, kakšnih drugih težav pa tudi ne. Samo utrujenost me daje. Če bi lahko, bi cele dneve prespala.

Grem štrudl pečt. Lepo se imejte in pobožajte svoje bušije!

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 164
21.12.2009 18:52:19   
pikicabuka
Drage user posted image , pridružujem se skupini avgustovk 2010! Danes sem bila na pregledu, slišala srček, rok je določen 5.8.2010.
Sem pa imela nekaj težav z rjavo-rdečimi izcedki, tako da sem na bolniški in jemljem Utrogestan. Upam, da se pikica obdrži.
Čestitke vsem user posted image

(odgovor članu danana)
Neposredna povezava do sporočila: 165
21.12.2009 21:27:16   
pika.ana
drage avgustke,
pozdravčki še od mene! user posted image
doživljam prvo nosečnost in sem še čista tabula rasa. user posted image za mano je že 1. UZ, kjer smo videli, da srček JE! user posted image pdp imam 10.8. nuhalno svetlino imam konec januarja pri dr. pušenjaku. skratka zaenkrat vse ok. od začetka jemljem elevit. prve 4 tedne sem imela izrazite krče, čisto takšne kot pms, zato sem bila 100%, da nisem user posted image ! sedaj jij je opazno manj, a so še vedno prisotni. sicer sem pa zelo slabega počutja. veliko časa mi je slabo (imam občutek težke kepe v želodcu), praviloma več zjutraj in čez dan, a so se slabosti pojavile tudi zvečer. torej brez nekega urnika. do sedaj sem bruhala le 3x, a me slabosti totalno izčrpavajo. veliko spim, tudi čez dan. in prav zato je kakšna noč prebedena. moje razpoloženje je dokaj down, na trenutke se počutim malček vesoljsko. user posted image   imam težave z vonjavami. možev najljubši parfum mi gre trenutno totalno na jetra. user posted image pa še kar nekaj primerkov teh "vonjalnih" težav imam... komaj čakam, da se slabosti poležejo in da pridejo veseli trenutki. vsem želim prav lep večer!

(odgovor članu pikicabuka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.12.2009 7:46:31   
sasa36
pikicaabuka-držim pesti zate,saj imava rok na isti dan.user posted image user posted image
Prav tako pa se držite vse ostale.user posted image
Mene danes čaka prav naporen dan-malo predprazničnega pospravljanja,nakupovanje božičnih daril,popoldan pa sem hčerki obljubilla,da bova pekli piškoteUpam,da mi bo uspelo izpolniti vse plane,vem pa,da bom zvečer utrujena padla v posteljo
Držite se!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 167
22.12.2009 7:58:08   
lumpa6
oj bejbe

naj se pofočkam tudi jaz, včeraj je test pokazau +, sicer sem malo v šoku pa bo že

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 168
22.12.2009 8:23:00   
sasa36
lumpa6-kdaj imaš PDP

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 169
22.12.2009 8:35:45   
ina11
Dobro jutro!

Mene se pa loteva prehlad... Ve katera za kakšno varno zdravilo (razen čaja in spancauser posted image )?

Hvala

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 170
22.12.2009 8:47:53   
sasa36
      AVGUSTKE 2010

1.8.-spacebaby

-Tinky  NS-25.1.2010

2.8.-DanijelaNeli

-modrooka sončica

3.8.-BarbiG

-szk

-biba77

4.8.

5.8.-pikicabuka

-saša36

6.8.

7.8.

8.8.

9.8.

10.8.-pika.ana,NS-konec januarja

-danana

-Nefretiti

11.8.-jeny

12.8.

13.8.-mateja 30

-Sinja

14.8.-ledenkaa

15.8.-tijica

-arruba

-tjaša79

16.8.

17.8.-Amoss

18.8.-aandrejka

19.8.

20.8.-žabica13

21.8.-hanna80

22.8.

23.8.

24.8.

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

TI
STE,KI NISTE VPISANE MI POŠLJITE PROSIM PDP-JE,DA BOM POTEM DO KONCA UREDILA SEZNAM IN DODALA ŠE KAKŠNE ZANIMIVE POVEZAVE.OPOZORITE PA ME PROSIM,ČE SEM SE KJE ZATIPKALA.

< Sporočilo je popravil sasa36 -- 22.12.2009 8:54:56 >

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.12.2009 9:36:33   
Amoss
Ooooo BRAVO Sasa36user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danana čestitke za user posted image user posted image , zdaj sta že 2 z dvojčkiuser posted image user posted image , Božiček se je očitno letos potrudil in namesto enega user posted image prinesel kar dva SUPER!
Zdaj pa me zanima ali je res da je drugič večji trebuh kot prvič, ker moj je ogromen in me je kar strah da bi bila user posted image user posted image , saj bi bila dobrodošla ampak vseeno imamo eno že doma in me je kr strah kako bi zmogla s tremi, Danana kakšen pa je tvoj trebuh?Ali ste imeli že kakšne dvojčke v družini?Mene res ti dvojčki mučijo in me kr mika da bi šla samoplačniško na UZ ker sem že zelo nervozna.
Lepo bodite user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 172
22.12.2009 11:23:45   
mali sloncek
sasa36 - jaz imam (doma izračunan) PDP 20.8.2010, prvi pregled in UZ pa 4.1.2010. Toliko zaenkrat za v seznamček :), ko si že toliko pridna, da ga izdeluješ :)
Lp vsem skupaj!!

LP, mali slonček

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 173
22.12.2009 12:58:07   
danana
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

Ooooo BRAVO Sasa36user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danana čestitke za user posted image user posted image , zdaj sta že 2 z dvojčkiuser posted image user posted image , Božiček se je očitno letos potrudil in namesto enega user posted image prinesel kar dva SUPER!
Zdaj pa me zanima ali je res da je drugič večji trebuh kot prvič, ker moj je ogromen in me je kar strah da bi bila user posted image user posted image , saj bi bila dobrodošla ampak vseeno imamo eno že doma in me je kr strah kako bi zmogla s tremi, Danana kakšen pa je tvoj trebuh?Ali ste imeli že kakšne dvojčke v družini?Mene res ti dvojčki mučijo in me kr mika da bi šla samoplačniško na UZ ker sem že zelo nervozna.
Lepo bodite user posted image

Ja, jaz sem kar konkretno napihnjena. V prvi nosečnosti sem bila prava suhica (zredila za slabih 8 kg), in tudi trebušček se mi je začel pozanti šele okoli 4 meseca. Sedaj si pa komaj hlače oblečem. Me vse tišči. Upam, da ne bo raslo in raslo in raslo....

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 174
22.12.2009 14:18:31   
sasa36
IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

AVGUSTKE 2010

1.8.-spacebaby

-Tinky  NS-25.1.2010

2.8.-DanijelaNeli

-modrooka sončica

3.8.-BarbiG

-szk

-biba77

4.8.

5.8.-pikicabuka

-saša36

6.8.

7.8.

8.8.

9.8.

10.8.-pika.ana,NS-konec januarja

-danana

-Nefretiti

11.8.-jeny

12.8.

13.8.-mateja 30

-Sinja

14.8.-ledenkaa

15.8.-tijica

-arruba

-tjaša79

16.8.

17.8.-Amoss

18.8.-aandrejka

19.8.

20.8.-žabica13
        -mali slonček,1.pregled in UZ 4.1.2010

21.8.-hanna80

22.8.

23.8.

24.8.

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

TI
STE,KI NISTE VPISANE MI POŠLJITE PROSIM PDP-JE,DA BOM POTEM DO KONCA UREDILA SEZNAM IN DODALA ŠE KAKŠNE ZANIMIVE POVEZAVE.OPOZORITE PA ME PROSIM,ČE SEM SE KJE ZATIPKALA.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?