|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 10:41:01   
ina11
Biba, tudi jaz sem iz okolice Mb in delam v Celju...user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 101
15.12.2009 10:43:17   
biba77
Res?
Jaz sem severno od Mb, tako, da rabim nekje 1h do Ce. Še ne vem, kako bo to v nosečnosti, drugače sem se nekako navadila na vožnjo...
S katerega konca pa si?
b77

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 102
15.12.2009 12:25:25   
ina11
Zdaj sem v Zg. Polskavi, tako da nimam daleč, ampak se kmalu začasno selim v Mb, in tudi ne vem, kako bo z vožnjo...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 103
15.12.2009 13:12:00   
Amoss
OOO pa nas je kar nekaj Mariborčankuser posted image user posted image , mogoče si delimo sobe, čeprav malo verjetno ker jaz bom imela CR, pa koliko vem so porodnice ki ne rodijo s CR posebaj.user posted image Me že kr muči tale CR ker sem prvič imela ful težaveuser posted image
Kaj ste se že kaj odločale kam greste na NS?
Jaz grem najverjetneje k Dr. Pelkičevi ki je moja G

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 104
15.12.2009 13:29:54   
mali sloncek
Pozdravljen, avgustovke,
naj se vam še jaz malo javim. Danes sem klicala G, na pregled me je naročila takoj po praznikih, v ponedeljek, 4.1.2010. Takrat bom v 8. tednu in se pregleda že sedaj zelo veselim in ga nestrpno prilčakujem user posted image . Sicer pa glede nosečniških znakov nimam nič posebnega, razen mogoče malo bolj občutljive prsi in bradavice. Slabost pa še pričakujemuser posted image , vsaj v prvi nosečnosti se je začela z dopolnjenimi šestimi tedni. Hmm, če sem zdaj v 5. tednu, bi mi kar lahko bilo slabo ravno med prazniki... Ampak, ni pomembno, pomemben je vzrok user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne javljam se veliko, vas pa redno spremljam in sem prav vesela, da nas je že toliko user posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo vsem skupaj ok izšlo :)
Lepo se imejte!

LP, mali slonček

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 105
15.12.2009 17:41:59   
modrooka sončica
Živjo.
Naj se še jaz javim tukaj. Prejšnji teden smo ugledali naš drugi + in po mojih izračunih naj bi bil PDP 2.8.2010, ker pa nisem imela ravno redne menstruacije se lahko zgodi tudi drugače :)). Doma imamo že enega 20 mesečnega sončka, ki bo družbe gotovo zelo vesel.
Prihajam iz okolice lj, stara sem 27 let. Sedaj sem v 8. tednu nosečnosti in težko pričakujem prvi pregled, ki pa je žal šele 7.1.2010.
Od nosečniških znakov imam le nekoliko boleče prsi - pa veliko manj kot prvič in določena hrana mi nekako ne paše aja pa tudi utrujena sem precej. Danes pa me tudi boli v spodnjem delu trebuha - sem našega malega razgrajačka predolgo nosila - in me kar malo skrbi.

Torej srečno vsem skupaj in lep pozdravček

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 106
15.12.2009 19:07:05   
biba77
Jaz za NS še ne vem. Bom klicala po pregledu pri G. Mi bo ona dala številko kot prvič...
Mislim, da bom šla kar v ZD.

Drugače pa mi je samo slabo...user posted image

(odgovor članu modrooka sončica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
15.12.2009 19:39:28   
Anonimen
Lepo, nas je vedno več!!! user posted image user posted image user posted image Dobrodošle vse noveuser posted image ! Včeraj sem se le uspela naročiti na 1.pregled, sestra me je naročila že naslednji teden - 23.12.user posted image user posted image user posted image , tako da bomo lahko domačim to veselo novico lahko povedali na božič oz. božični večer! Tako, da sporočim kdaj imam PDP!! Upam, da dobim materinsko knjižico! Drugače pa je moje počutje glih takšno kot pri prvi nosečnosti, sem le skoz strašno utrujena, zdaj pa se me jo lotil še prehlad - upam, da bo kmalu boljše! Punce, kdaj pa mislite ve v službi povedat??? Mene samo še to strašno teži...sem dobila za določen čas, pa res ne vem, kdaj in na kak način naj to povem svojim nadrejenim?user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
15.12.2009 20:33:27   
hanna80
IZVIRNO SPOROČILO: tijica

Čao punceuser posted image

Kako kaj prezivljate tele mrzle zimske dni?user posted image Pri nas je tok snega,jaz pa se v vecini zadrzujem kar v stanovanju...Mene daje utrujenost in to zeloooouser posted image ,zvecer hodim spat okoli 21,21.30...In potem se ob 5 zjutraj zbudim ne morem spat,sem prehlajena,zacne me spikat v trebuscku in danes sem prvic obcutila rahlo slabost oziroma kot bi  pekla zgaga...Vrjetno se zacenja...user posted image A imate ze slucajn imena izbrana?Jaz dost iscem po racunalniku in si zapisujem,moj bo pa potem samo izbraluser posted image ...Komaj cakam prvi pregled...Sem pa zlo cudna v faco (imam mozolcke in pegice so se mi pojavile-dobim jih samo poleti drugace)...user posted image

hanna80 midve sva priblizen na istem (5 tednov in 4 dni)...kdaj imas rok?

pozdravcekuser posted image

Rok imam po mojih izračunih 21.8.2010.  Ti pa tudi tam nekje a ne?

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 109
15.12.2009 20:35:13   
hanna80
Punce kdo bo pa kaj seznamček urejeval? A bomo kasneje ko bomo imele potrjene datume, kaj pravite?

Bolj pregledno bi bilo vse skupaj!

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 110
16.12.2009 8:31:03   
Amoss
Ja hanna80 to bi bilo super da bi nekdo uredil seznamček!
Vidim da imate vse pred mano pregled, jaz imam komaj 20.1. se mi zdi zelo poznouser posted image in sem kr nervozna ker morem tako dolgo čakatuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 111
16.12.2009 8:41:14   
Amoss
Imam še eno vprašanje za vas, meni povod drugače izračuna PDP in trajanje nosečnosti, pa da vidim kaj boste ve rekle.
Torej zadnja M je bila 10.11.2009 ciklus na 31 dni, če se kateri da izračunatuser posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 112
16.12.2009 9:00:38   
Nefretiti
Jutro,

no pa se vam pridružim tudi jaz. Upam, da bo tokrat OK. Za mene je namreč že 5 nosečnost, doma pa imam dveletno deklico.user posted image
Žal je letos že dvakrat šlo nekaj narobeuser posted image , vendar imam v tretje res dober občutek.user posted image
Po mojih izračunih naj bi bil PDP 10. 8. 2010.
Sem iz okolice Celja (letos sem praznovala okroglo trojko), roditi pa imam namen v MB. Verjetno bom tudi drugič morala na CR. user posted image
Na NS bom šla k dr. Kudrovi. Na pregledu sem že bila, a se ni še nič videlo, razen tega, da ne gre za izvenmaternično nosečnost.user posted image

Zaenkrat imam vse nosečniške znake. user posted image Grozljivo mi je slabo, utrujena sem zelo, prsi so napete kot že dolgo ne, žal pa me muči tudi krvavitev, ki pa je v vsaki nosečnosti prinesla nekaj drugega. Tudi, ko sem bila uspešno noseča sem dober mesec dni krvavela. user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 113
16.12.2009 10:14:46   
sasa36
Amoss-če sem prav izračunala je tvoj PDP 17.8.2010.

Nefretiti-držim pesti za tebe,samo malo več počivaj.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 114
16.12.2009 10:48:36   
mali sloncek
Amoss, jaz imam ZM 13.11., PDP pa (zaenkrat) 20.8.2010. Menda se vedno uporabi formulo: ZM + 1 TEDEN - 3 MESECE, ne glede na dolžino ciklusa, če pa se na UZ vidi, da je plod mlajši, pa ti G po potrebi popravi PDP. Čeprav menda nič ne spreminjajo, če ni odstopanja vsaj za 1 teden user posted image . Tako da jaz mislim, da imaš ti PDP 3 dni pred mano, torej 17.8.2010, kot ti je napisala že sasa36.
Nefretiti, upam in držim pesti, da bo tokrat res vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

LP, mali slonček

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 115
16.12.2009 11:01:25   
Amoss
OOo hvala punce za pomoč, sem se zgleda nekje zakalkuliralauser posted image
Nefretiti držim pesti da bo tokrat vse o.k. in z nami zdržiš do avgustauser posted image user posted image
Jaz se še vedno ne zavedam da sem user posted image mi je tako čudno da bomo čez 8 mesecev imeli drugega navihančkauser posted image user posted image , zadnje čase mi je kar o.k. mi ni več tako slabo in prsi me bolijo nekoliko manj, nimam nekega posebnega apetita in je možeku prav čudno da se mi nič ne "lušta", ker v prvi nosečnosti se mi je ful luštalo nenavadnih stvari.Me pa skozi zebe imamo v stanovanju 25 stopinj a mene še zebe tako da si vozim prenosni radiatorček za sabo ostali pa ne vedo kaj bi še slekli.user posted image user posted image

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 116
16.12.2009 11:10:25   
nadka30
nefretiti
želim ti prekrasno nosečnost in da avgusta v naročje vzameš svojega zelo zaželjenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 117
16.12.2009 15:18:37   
Nefretiti
O hvala za topel sprejem, upam, da grem tokrat do konca in Nadka TI Z MANO!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 118
16.12.2009 17:09:07   
sasa36
Jutri grem na drugi uz k moji G-upam,na vse dobro in mogoče dobim že materinsko knjižico.Držite pesti!
Slabo mi je še kar,bolečin nekih posebnih pa hvala bogu nimam.
Če bo vse o.k bova jutri povedala novico najini 10-letnici.Imate kakšen predlog kako?

Neposredna povezava do sporočila: 119
16.12.2009 17:12:00   
DanijelaNeli
DAN! Oziroma je že večer...

Koliko nas je...iz dneva v dan več...user posted image user posted image user posted image
Nefretiti...tebi želim čim mirnejšo user posted image in user posted image vse najboljše!

Jaz sem od danes malo prehlajena,verjetno sem se nalezla od ta male.Upam,da gre čim prej mimo.

S šefico sem se pomenla vse...lepo je sprejela in bla hkrati vesela.Nevem pa do kdaj bom delala.

Danes sem bla po opravkih in čekirala vozičke v Pikapolonici. Gledala sem tega Skate,pa Concorda.
Ah,prehitevam,...kje je še avgust mesec...user posted image

Grem jaz dokončat francosko solato... to pa so nosečniške želje...user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 120
17.12.2009 8:46:50   
biba77
He, he... Jaz sem ravno pred par dnevi en dan napadala francosko solato in pohano. No, danes mi sploh ne dišita...

Sicer se pa moj dan po novem začne in nadaljuje s Coca colo. Ta pomaga, edina.
No, danes sem pogumno še 2 kivija pojedla in sem zaenkrat OK.

Sicer pa je kar hladno zunaj. Danes nisma šla peš s tamalim v vrtec. Kar peljala sva se.

Danes sem srečna: ne rabim kuhat, ker je še od včeraj. Mogoče se pa lotim kakih keksov. Pečt, mislim, ne jest.user posted image

No, lep dan vsem,
biba77

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 121
17.12.2009 9:50:17   
Nefretiti
Jaz sem včeraj spekla prvo peko božičnih keksov.user posted image Ampak kaj ko jih hči ne marauser posted image , mož je cele dneve v službiuser posted image , meni pa že ob pogledu nanje dvigujeuser posted image . Hladilnika sploh odpret ne upam, ker je poln vonjav.
Bom probala kokakolo, karkoli, da mi malo ublaži slabosti. Kar ne morem verjeti, da mi je lahko tako zelo slabo, v prvi user posted image pa niti enkrat.
Grozno me muči to, da moram ležati, ker ne moram biti pri miru. V najslabšem primeru imam vsaj kvačko v rokah ali pa iglo. Ne moram biti brez dela in cel dan gledat TV.

V službi sem že povedala, da me vsaj 2 meseca ne bo, če bom uspešno noseča. V sredo grem na UZ, upam, da bomo videli srčka user posted image

Je še katera doma?

Kaj pa če bi seznam začele kar sedaj urejat?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 122
17.12.2009 11:00:01   
tijica
Pozdravljene punce!

Kako ste kaj ve in vasi malcki?in pocutje?Meni se na trenutke zdi kot da nebi bila nooseca,znakov se za enkrat ni posebnih razen res groznega spikanja v spodnjem delu na trenutke in napete prsi...Sem mojemu rekla da bo treba nov modrc kupituser posted image mogoc pa bo kaj za bozicka...Nekaj me zanima ali je mogoce katera ze smucala v nosecnosti?Meni se tak lusta smuck,ampak me je vseen strah ce padem slucajno...user posted image Trenutno sem takoooo prehlajenauser posted image da nevem kaj naj nardim,polni nos in ta kaselj zaradi katerega se napenjam in potem me boli busi...Delam si inhalacije pa je malo bolse,danes me boli se glava (sem spila ze mal kave in noter limonco) bomo vidli ce bo bolje..

hanna80 po mojih izracunih je moj PD 15.8.2010 bom videla 30.12 kolk sem mimo pisknla...

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 123
17.12.2009 13:06:05   
ledenkaa
Tijica, midve sva pa potem približno istih datumov - jaz sem si rok naračunala 14.8.2010, prvi pregled imam pa šele 6.1.
Znakov tudi nimam nobenih razen malo bolj občutljivih prsi, bolečine v trebuhu so se pa tudi umirile. Na momente me kar panika grabi, ker ni nobenih znakov ampak itak pravijo, da to vsaka drugače občuti.

Lepo bodite.

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 124
17.12.2009 13:32:34   
DanijelaNeli
Eila!
Jst sm pa danes prej iz službe... nekako se nisem počutla za delat.TAko,da sem šla malo po 12h proč,pa v trgovino.Zdaj sem pojedla kosilo,grem pomit in malo počivat,dokler ne grem po ta malo v vrtec.

Vidim,da se od keksov menite... jaz pa v teji nosečnosti sploh nisem za jest te prčkarije od sladkega in slanega.Kruha tudi malo.Zelenjavo in sadje pa jem.
Pijem pa tisti čaj za nosečnost in sem se ga kar navadila,ni slab. ..Zdaj si ga grem ta četrtega naredit,v službi sem tri spila ...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 17.12.2009 13:33:38 >

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?