biba77
|
Jutro, evo mene. Danes sem tamalega prej peljala v vrtec, ker imajo Božička. Je rekel zjutraj: Mami, saj ne morema v vrtec, če ponoči ne gremo v vrtec. Jaz imam trenutno konkretni zajtrk, ker popoldan, sploh po četrti uri sploh ne smem jest, če nočem bruhat zvečer. Tako, da popoldan samo pijem, pa še to včasih gre ven iz mene. Tudi meni v prvi nosečnosti ni bilo tako hudo. Sem bruhala, ampak ta slabost zdaj je 3x hujša. O smučanju jaz ne razmišljam. Oz. je tako, da bomo šli na smučanje januarja, ampak jaz bom bolj za druženje, kuhanje in sprehode po snegu. Gremo 3 družine in mislim, da se bom lahko tudi tako naužila snega. Jaz sem spekla trojne različne kekse. Dvojne v nedeljo, ene pa včeraj in je to to. Več jih ne bom. Ne pojemo jih dosti - občasno kdo vzame, tamali še največkrat, ampak, saj počakajo. Če ne drugače, jih bodo na smučariji zmazali. Mi je pa včeraj potem bil zelo moteč ta vonj, ko sem že nehala pečt. Jaz sem še danes na bolniški, potem pa grem s ponedeljkom delat. Lahko bi bila še do 29.12., ko imam prvi pregled pri svoji G, ampak mi je že dovolj. Kljub slabostim... Zdaj sem 6 tednov odsotna v službi, oz. doma in mi ne odgovarja. Sicer pa, v najhujšem primeru se bom vrnila nazaj na bolniško. Ampak iz prve nosečnosti vem, da ni fajn. Saj, če se res slabo počutiš niti nimaš volje kam it, ampak, kdaj pa bi vseeno šel, pa ne smeš... No, tako, lep dan vsem, biba77
|