|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
17.12.2009 13:32:51   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ina11

Biba, tudi jaz sem iz okolice Mb in delam v Celju...user posted image

oprostite, ker vdiram na vašo temo, sem februarka 2010, ampak samo sporočam ini, da sem ji glede PDI-ja odpisala na naši temi user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 126
17.12.2009 14:59:45   
MiniMe85
Živjo vsem skupaj !!! user posted image

meni je tudi 12.12. pokazal test user posted image  user posted image user posted image user posted image  tako, da bomo tudi mi pestvali avgusta user posted image user posted image user posted image
kdaj imam rok, še ne vem ... po mojih izračunih more biti nekje med 8 in 17 avgustom (imam neredno user posted image , tako, da ne vem točno kdaj je bil čudež spočet user posted image , ampak predvidevam, da nekje med 15. in 24. novembrom user posted image ). Imam pa 23.12. ginekološki pregled, pa da vidmo kaj bo zdravnik rekel user posted image  

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 127
17.12.2009 17:34:39   
hanna80
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Jaz sem včeraj spekla prvo peko božičnih keksov.user posted image Ampak kaj ko jih hči ne marauser posted image , mož je cele dneve v službiuser posted image , meni pa že ob pogledu nanje dvigujeuser posted image . Hladilnika sploh odpret ne upam, ker je poln vonjav.
Bom probala kokakolo, karkoli, da mi malo ublaži slabosti. Kar ne morem verjeti, da mi je lahko tako zelo slabo, v prvi user posted image pa niti enkrat.
Grozno me muči to, da moram ležati, ker ne moram biti pri miru. V najslabšem primeru imam vsaj kvačko v rokah ali pa iglo. Ne moram biti brez dela in cel dan gledat TV.

V službi sem že povedala, da me vsaj 2 meseca ne bo, če bom uspešno noseča. V sredo grem na UZ, upam, da bomo videli srčka user posted image

Je še katera doma?

Kaj pa če bi seznam začele kar sedaj urejat?

Nefretiti: no, če imaš kaj cajta bi lahko naš seznamček uredila! user posted image Po moje na je že kar dosti, pa smo šele na pol meseca.

Kako pa veš da boš 2 meseca doma, a zaradi slabosti ti ginekologinja da bolovanje? Mene je kar strah da mi bo kaj slabo na delu, ker za enkrat ne nameravam povedati, pa tudi bolovanje dvomim da dobim. No tam 3 mesec bom povedala če bo vse uredi. Namreč imam slabo izkušnjo s sodelovko, ki je imela že par splavov in je bla prav boga, pa nebi rada da pol vsi vejo.

Tiste ki delate, kako kaj z bolovanji med nosečnostjo?

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 128
17.12.2009 18:00:48   
szk
Lepo pozdravljene bodoče mamice

pričakujejem tretjega otroka in in imam rok 3 avgusta

Javla bi se že prej pa sem zdaj že bila v bolnici. Dva dni po narejenem testu sem dobila napad žolčnih kamnov (kar je huje od poroda).

Glede na to da sem zelo utrujena in se mi spi, da sem dobila mozolje, ne smem jesti skoraj nič takega, ki je zdaj za nas najbolj privlačno. Upam da bo preoslali del nosečnosti potekal narmalno.

Uživajte

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 129
17.12.2009 19:15:51   
Anonimen
čer,

no, da se še mal javim, čeprav bom še čist mal anonimna. Sem imela danes pregled in sem videla srčka. Je pa to malo bitjece sedaj veliko 5mm in mi je rekel, da sem očito malo kasneje imela O in s tem tudi mal kasneje zanosila. Je rekel naj me ne skrbi. No, ampak mal me. Upam, da se bo v redu razvijal naprej in da bo vse ok. Tako imam naslednji pregled v januarju. Aja pa PDP so mi dal na 8.8.2010. Resnično upam, da je vse ok.

Szk - upam, da si bolje, pa čestitke za user posted image

MiniMe - čestitke tudi tebi za user posted image

Vidim, da ste nekatere ful pridne s peko, jest se bom pa čez vikend po moje mal lotila.. . Greva pa soboto mal darila kupovat, mali bo pa v varstvu pri dediju in babi user posted image  Bo pasal mal možgane dat na off.

Zdej pa šibam malemu še flašo dat pa v mižule, jest pa potem za peglo user posted image  (se mi ne da preveč)

(odgovor članu szk)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
17.12.2009 20:23:15   
Anonimen
Anonimna, js imam tud za likat, ampak se mi fuuuuul ne da...:( Bi pa rada ta grozn kup perila zlikala do praznikov, da bom imela vse pospravljeno. Upam samo, da me ne bo utrujenost prej premagala - vsak dan sem čisto utrujena (enako je bilo v prvi nosečnosti) Kolk je pa star tvoj otroček?
Js tud še nč ne pečem za praznike - mogoče se bom jutri kaj lotilauser posted image
Js imam prvi pregled drug teden v sredo in že res komaj čakam!!!! Kr odštevam dneveuser posted image - domači pa še kr ne vedo. V prvi nosečnosti sem takoj, ko sem zagledala + povedla svojim vsem pa moževim staršem. Tokrat sva se pa odločila, da počakava do božičnega večera - joj, kje je še to! Mene pa vsak dan muči, da bi povedala svojim, ko jih vidimuser posted image
Ja, kakšen seznamček bi bilo pa dobro, da bi imele... No, ko bo katera to prevzela - js ravno nimam časa (služba, pa mož, hčerkica, ter vsa ostala gospodinjska delauser posted image ) - se vpišemuser posted image
Lep večer vsem avgustovkam2010 pa se še tipkamo kajuser posted image

Anonimnauser posted image   - se razkrijem drugi tedenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
18.12.2009 8:03:31   
sasa36
Anonimna-nič ne skrbi.Jaz sem imela lani neke ginekološke komplikacije,zato mi je moja G,ki je res krasna obljubila,da bova v nosečnosti vse podrobno spremljale.In tako sem do sedaj imela že dva UZ.Prejšnji teden je bil moj "malček" velik 5 mm,včeraj pa že 1.3mm,kar ustreza dobrim 7 tednom,zato nič ne skrbi in samo uživaj.

Drage moje,če mi katera na hitro razloži,kak bi naj zgledal ta naš seznamček,se bi ga jaz mogoče lotila naredit,ker sem v bolniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
18.12.2009 8:31:18   
biba77
Jutro,
evo mene. Danes sem tamalega prej peljala v vrtec, ker imajo Božička. Je rekel zjutraj: Mami, saj ne morema v vrtec, če ponoči ne gremo v vrtec.
Jaz imam trenutno konkretni zajtrk, ker popoldan, sploh po četrti uri sploh ne smem jest, če nočem bruhat zvečer. Tako, da popoldan samo pijem, pa še to včasih gre ven iz mene. Tudi meni v prvi nosečnosti ni bilo tako hudo. Sem bruhala, ampak ta slabost zdaj je 3x hujša.
O smučanju jaz ne razmišljam. Oz. je tako, da bomo šli na smučanje januarja, ampak jaz bom bolj za druženje, kuhanje in sprehode po snegu. Gremo 3 družine in mislim, da se bom lahko tudi tako naužila snega.
Jaz sem spekla trojne različne kekse. Dvojne v nedeljo, ene pa včeraj in je to to. Več jih ne bom. Ne pojemo jih dosti - občasno kdo vzame, tamali še največkrat, ampak, saj počakajo. Če ne drugače, jih bodo na smučariji zmazali. Mi je pa včeraj potem bil zelo moteč ta vonj, ko sem že nehala pečt.
Jaz sem še danes na bolniški, potem pa grem s ponedeljkom delat. Lahko bi bila še do 29.12., ko imam prvi pregled pri svoji G, ampak mi je že dovolj. Kljub slabostim... Zdaj sem 6 tednov odsotna v službi, oz. doma in mi ne odgovarja. Sicer pa, v najhujšem primeru se bom vrnila nazaj na bolniško. Ampak iz prve nosečnosti vem, da ni fajn. Saj, če se res slabo počutiš niti nimaš volje kam it, ampak, kdaj pa bi vseeno šel, pa ne smeš...
No, tako, lep dan vsem,
biba77

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.12.2009 10:40:09   
Anonimen
Jutro drage moje user posted image

NO, aAnonimnauser posted image  včeraj od mojega likanja ni bilo nič, ker sem bla čist fertik. Nama je malo pred večerjo mali padel po stopnicah. Sem mislila, da me bo kap, sva se tok ustršla. HB je takoj začel jokat, sva ga celga pretipala, pa gledala kako se obnaša. Spal je tudi celo noč, večerjo je pojedel včerja normalno, pa čist dobre volje se je tudi zbudil danes zjutraj. Tko, je vse ok, hvalabogu. Aja, Anonimnauser posted image  moj malček bo kmalu star 2 leti.  Kolk je pa tvoja malčica stara?

Saša36 - hvala za spodbudne besede, sej si govorim, da me ne sme skrbet, ampak me mal vseeno.

Biba77 - Upam, da tvoje slabosti čimprej minejo. Mene je danes zjutraj prvič zagrabla. Upam, da mi ne bo zdej ratal slabo, ker sem se do sedaj super počutla. Ti si bla pa že ful pridna glede piškotov user posted image user posted image

No zdej grem pa še mal delat.

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
18.12.2009 10:46:02   
Anonimen
ojla

Javlja se še ena avgustovka. PDP 11.8. Srčka smo že videli, ker sem šla na samoplačniški pregled. Dejansko nisem mogla razumet da sem user posted image ker nimam nobenega znaka za to. Kar je super. Pričakujemo pa našega tretjega sončka

lp od anonimneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
18.12.2009 11:47:03   
tijica
čao punce!user posted image

kako ste kaj v teh mrzlih dneh?Jaz morem rect da se sploh ne pocutim user posted image ker do zdaj se ni bilo konkretnih znakovuser posted image ...opazam pa utrujenost in zvecer se zbujam ker mi ne pase na boku,ne na trebuhu,ne ravno...grozno ampak potem zaspim...muci me se vedno ta grozni prehlad,vceraj me je spet takoo zelooo bolela glava da sem morala vzet popoldan Lekadol...nekje sem prebrala da bi morama user posted image lezati na levem boku ker tako otrok dobi najvec kisika,hranilnih snovi...nevem ce to drzi...Nekaj me zanima ali jemlje katera Tifol?Ali vse jemljete Elevit?Jaz sem trenutno na Tifolu in ga dobro prenasam razmisljam pa da bi zacela z Eleitom...Ali priporocate kaj drugega?...Pocasi kuhat in malo pospravljatuser posted image

Anonimnauser posted image dobrodosla in cestitke...

Lep snezen dan vam zelim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
18.12.2009 11:47:32   
Anonimen
Hojla punce!
Pišem kar  iz službe, mam eno uro prosto, potem pa naprej učit. Glede bolniške si ne predstavljam, da bi šla na bolniško, ker imam toliko dela, pa še več bi ga imela, če bi bila doma in bi me drugi nadomeščali. S tem da učenci od fizike tako ali tako ne bi imeli nič, ker je treba tu eksperimentirat.
Sicer pa sploh nimam razloga. Počutim se super, ne vem za nič, pa tudi nimam časa mislit na to. Se vsako popoldne nekaj dogaja. Samo zvečer mi je tako, rahlo slabo. Ampak skoraj ni omembe vredno. Upam, da bo tako tudi v bodoče, ker pri prvih dveh nosečnostih mi je bilo bolj slabo. Ampak nikoli pa ne zelo - sem enkrat bruhala.
V sredo sem bila pri svoji G - sem se šla naročit na prvi pregled, ki ga imam 6.1. Bom čimbolj poskušala hodit na preglede popoldne, da ne bo služba trpela. Ker če manjkam, imam še več dela, kot če učim sama.
Glede peke - vidim, da ste ene pridne. Jaz bom z mojima sončkoma jutri poskušala malce ustvarjat, ko imamo celo čas. Danes imam še prednovoletno večerjo s službo, včeraj sem imela popoldne še en seminar. Uglavnem, pestro, stalno moram nekam letat.
Jutri pa upam, da bomo malce pospravili, okrasili, risali, mogoče pekli, skratka uživali v troje. Moj bo tako ali tako delal. V nedeljo pa mogoče po božično drevo. Ker drug teden tako ali tako spet ne bo časa, ker imata mala dva 2× Dedka Mraza - enkrat z vrtcem, drugič s KS in občino.
Ma so pestri ti dnevi. Ena moja sodelavka odhaja v sredo na porodniško in se prav veseli. Je tudi meni čisto ok, da me naslednje šolsko leto ne bodo mučile skrbi v zvezi s poukom. Učim namreč prvo leto in se ne vidim ven, stalno imam še sto stvari za naredit.
Nč, letimo na podružnico, kjer imam interesno dejavnost.
Uživajte!
N

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
18.12.2009 11:49:31   
Anonimen
Tijica!
Glede ležanja na levem boku - zdaj je popolnoma vseeno, kje ležiš, ker je otrok še tako majhen. To velja potem, ko je že večji.
Tudi jaz jemljem Tifol, sem ga že v 1. in 2. nosečnosti in mi je čisto ok.
Kaj je sploj razlika med Tifolom in Elevitom?
N

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
18.12.2009 12:01:47   
tijica
Anonimna hvala!
Glede Tifola in Elevita pa je tako,da Elevit vsebuje se vitamine,minerale zraven folne kisline,Tifol pa samo folno kislino kolikor je meni znano...

Kaj pa uporabljate drugeuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
18.12.2009 14:28:58   
Amoss
Jaz uporabljam Elevit, ampak razmišljam da bom drugo rundo kupila kar Tifol saj se res zdravo prehranjujem tako da mislim da dobim vse vitamine

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.12.2009 15:22:42   
Anonimen
Živijo punce!!
Vas lepo pozdravljem..sem avgustovka 2009!! Želim vam lepo in prijetno nosečnost...še lepši in hitrejši porod (od srca vem svetujem ...pejte se zmenit za epiduralnouser posted image )
Jejte fino in ne škrtarit na vitaminčkih, Ca in Mg....otroci res rabijo!!!! Tok hitro več nikoli ne bodo rastli!!
Lep pozdravček

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
18.12.2009 17:38:20   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Tako,pa smo prikorakali do vikenda...in smo fraj do ponedeljka.Danes sem malo boljša s tem prehladom,in sem se še čudla kako se me je lahko sploh prijel. Vitamine jem,minerale tudi,...jem kar zdravo.Kot dopolnilo pa jemljem:NEOVIT +,(folna,jod,železo,vitamini in minerali +DHA omega 3

Včeraj sem se vpičila na te Omega-3,tako,da sem si nakupila ribe-sardele,pa losos in tuno.Za večerjo je obrok kot se šika ...predvsem pa zdrav za naše user posted image .

user posted image poteka kar se da super,le da sem še vedno malo napihnjena v trebušnem delu,in bodoče mlekarne bolijo  in bolijo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 142
18.12.2009 18:05:08   
szk
Tifol naj bi jedla smo do 12 tedna ker vsebuje samo folno kislino
Elevit pa do konca nosečnosti in še med dojenjem ker vsebuje zraven folne kisline še vse druge vitamine, železo, kalcij in še...

Jaz zdaj trenutno jem tifol in potem bom nadaljevala s elevitom

Jaz pa imam žal delovni vikenduser posted image , delam namreč v trgovini

uživajte

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 143
18.12.2009 18:23:03   
helenav
nefretiti...IMAŠ ZS...

SE OPRAVIČUJEM KER VDIRAM SEM.)))) ampak ne vidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost vsem!!!!

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu szk)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.12.2009 19:47:49   
Anonimen
En lep pozdrav tudi od mene!

Se vam pridružujem. PDP je po ZM predvidoma 21.8.2010. Je pa to naš drugi sonček, prvi " strela Mc Queen" pa je že malo starejši od dveh let...

Držim pesti za vse souser posted image , da bo vse šlo tako kot mora user posted image user posted image user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
19.12.2009 9:06:59   
Amoss
Dobro jutro punce!
Tudi jaz imam delavni dan in to res cel dan.Joj že vidim kako se mi bo vleklo.user posted image
Danes sem se pa zbudila v prelepo zasneženo jutro a ni bilo več tako lepo ko sem morala iti od doma in so ceste zelo spolzke, sem skoraj dvakrat padla.Uhhh, no mi je pa lepo in upam da bo ostal snegec da bo BEL BOŽIČ, ker če dobro pomnim ga že nekaj let ni bilo.user posted image user posted image
Kako so kaj vaši trebuščki meni se zdi da me je kr napihnilo, nosim široke majice da ne opazijo da se redim v trebuh ha ha
Lep dan vam želimuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
19.12.2009 9:54:15   
DanijelaNeli
Dan!
Tudi na Primorskem sneži,Koper je tudi pobelilo.
Tako,da se bomo danes držali kar noter,popoldne bom šla s ta malo malo ven na sneg.

Amoss..naj ti delavni dan čimprej mine... in smo že dve,ki smo napihnjene...user posted image
Grem jaz se spravit s pižamce...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 147
19.12.2009 12:09:39   
DanijelaNeli
Še nekaj sem hotela vprašat...Kako se kaj pazite glede hrane?Ker je toliko stvari, ki jih naj ne bi jedle. Zaradi te Toksoplazmoze in podobno...

Neposredna povezava do sporočila: 148
19.12.2009 12:49:42   
Tinky
Evo mene user posted image

V četrtek sem imela prvi pregled in je zaenkrat vse ok, sem pa verjetno kasneje zanosila, ker je plod malenkost mlajši. PDP mi ni določila (je pa začetek avgusta, enkrat), ga bo v 12. tednu, ko imam naslednji pregled.
V ponedeljek grem dat kri, tko da se še tega rešim.
Sem že klicala za NS in sem naročena 25.1.2010, ko bom noseča nekaj čez 12. tednov.

DanijelaNeli, jaz sem toksoplazmozo že prebolela, tko da jem praktično vse, izogibam se samo domačim sirom in surovim jajcem.

Mi je pa G prepovedala jest Elevit user posted image do 12. tednega moram jest le Tifol. Mah....malo čudno user posted image

Od pregleda naprej mi je pa grozno slabo, pa ogaben okus imam v ustih, tko da moram non stop nekaj mlet, od čingumov naprej.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 19.12.2009 12:58:05 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 149
19.12.2009 13:04:23   
Amoss
OOo Tinky, dolgo te ni bilo za bratuser posted image user posted image
DanielaNeli, jaz ne pazim extra, jem kar mi paše in so to same zdrave stvari hvala bogu, sadje, polnozrnat kruh, meso mi sploh ne diši,zelenjava, mleko, jogurt tako, da mi niti ni potrebno nič kaj pazit.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?