Tinky -> RE: Avgustovke 2010 (2.2.2010 11:31:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky listek, na ac grem, ker hočem bit 100 % da je vse ok. V prvi nosečnosti sem se preveč sekirala in nisem uživala kot bi lahko. Pa nekaj tednov nazaj je od znanke prijateljica rodila otroka z DS, kljub temu, da je blo na ns vse ok. In ko te doleti tak šok od "blizu" ti da malo bolj mislit. Sem verjetno malo bolj panična nosečka od ostalih, sej vem [sm=smiley19.gif] Pa če bi bla mlajša, bi verjetno drugače razmišljala. tinky- nič nisi panična, samo pomirjena bi bla rada ane? Koliko si pa stara, če smem vprašat? no, jest jih mam 34. me boste mogoče še prepričale, da grem še jest, čeprav je Pušenjak rekel, da ni potrebe, ker je vse ok. A greš to samoplačniško al kako? Verjamem pa da je šok, če se ti dokaj blizu kaj takega zgodi. 32 jih imam Pušenjak je tudi meni rekel, da je rezultat super, ko sem pa omenila, da bi kljub vsemu rada opravila še ac, je pa takoj rekel, da je to ednina možnost za 100% rezultat in, da podpira vsako nosečnico, ki se za to odloči. Ko bom svoji G omenila, da bom šla na ac, me po požrla živo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|