sasa36 -> RE: Avgustovke 2010 (2.2.2010 9:38:00)
|
Pa kaj je z nami drage so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]? Nič kaj se ne tipkamo,zelo malo si delimo nasvete..... Ali vas je že prvo sonce čist zasvojilo?Saj je prav-tudi meni je dalo pozitivno energijo in malo je izginila ta zimska utrujenost.Hvala bogu,ker če ne bi kar cel dan poležavala. Pa drugače?Ste vredu? Upam,da se ta teden oglasite kaj z lepimi rezultati z NS,tiste,ki je še niste imele. Jaz sem si ravno izračunala,da jutri vstopam v 15.teden nosečnosti,tako,da upam ,da so kritični tedni že za mano.Sicer se počutim dokaj fajn,zredila sem se za 2 kg,vsak tretji dan pa mojo pikico poslušam z Angelsoundom in občutek je fantastičen. Edino,kar me muči,so še občasna špikanja po trebuhu,ne vem ali so to krči al kaj bi to bilo????Brala sem,da dr.Pušenjak priporoča jemanje Spasmex tbl.proti krčem,ampak jaz se tega izogibam,ker ti "krči" niso glih boleči,ampak so tu,da me opominjajo,da sem nosečka. Drugače pa nekih težav na srečo nimam,razen občasne blage slabosti-bruhala na srečo nisem nikoli. Tako,da sem kar dobro,edino,kar me muči je še strah pred AC,ki jo imam 19.2.pri dr.Pušenjaku.To še damo skozi,potem pa normalno zadihamo ha-ha. Lepo se imejte in veliko se smejte in pojdite na sonček,ki nas zunaj vabi!!!!
|
|
|
|