|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
13.1.2010 13:43:49   
ooooo
zdravo...

sem iz obale, naslednji pregled imam predvidoma 5.2., vendar se moram še dogovorit za merjenje nuhalne svetline.

nekaj pa me še zanima... nekaj dni nazaj je popustila napetost prsi in bolečina... ni nujno, da je kaj narobe?

(odgovor članu modrooka sončica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.1.2010 13:47:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

nekaj pa me še zanima... nekaj dni nazaj je popustila napetost prsi in bolečina... ni nujno, da je kaj narobe?

Meni tudi. Mislim, da ni nič narobe. Meni so se namreč zdaj pojavile slabosti, kar štejem kot dober znak, kljub temu, da so zelo zelo neprijetne. Imam pa v petek pregled.

Lp

Anonimna user posted image

(odgovor članu ooooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
13.1.2010 13:51:52   
ooooo
hvala anonimna... sem malo bolj pomirjena user posted image
pa želim da slabosti hitro minejo

< Sporočilo je popravil ooooo -- 13.1.2010 13:52:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.1.2010 14:24:14   
irma78
En lep pozdravček še iz moje strani!

Kako ste?

Moje počutje je za odtenek boljše, vsaj kar se slabosti tiče. Po eni strani mi zelo ugaja občutek, da mi ni vseskozi slabo, po drugi strani se pa bojim, da to ne pomeni slučajno česa slabega. Upam da ne, sploh ker še nisem imela prvega pregleda pri G. SPloh se mi pa zdi, da sedaj pri tej nosečnosti mnogo bolj kompliciram in paničarim kot pri prvi. Pa sploh ne vem zakaj. Načeloma bi mi moralo biti tokrat vse lažje, ker sem že enkrat dala skozi vse to, ampak takrat sem bila tako nevedna in sem se kar prepustila toku, pa je bilo na koncu vse OK.

Kar pa se imena tiče, pa za punčko že vemo, za fantka je pa en majhen problem. Pri Niku nisva imela težav, sedaj pa nama za fantka ni noben zelo všeč.

Glede spola, pa mi je načeloma vseeno, samo da bo dete zdravo. Dobro, če bi lahko zbirala, bi raje imela punčko, čeprav bom vesela tudi, če bomo še enega korenjaka v hišo dobili. Po kitajskem horoskopu mi pride sicer fantek, čeprav ne vem kako se lahko zanesem nanj, glede na to, da bi moral biti Nik punčka po tem horoskopu.

uživajte

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 529
13.1.2010 14:54:58   
Anonimen
Po dolgem času se tudi jaz spet oglašam. Danes še kot Anonimna, jutri pa imamo prvi pregled pri G, tako da komaj čakam. Potem tudi sporočim vse podatke za seznam.

Drugače sem pa že v 11. tednu. Slabosti počasi minevajo, tudi prsi niso več tako boleče, kar je dobro. Po drugi strani pa imam slab občutek, ker prej ko sem imela vse znake, sem bila prepričana, da je s pikico vse ok, zdaj pa res že komaj čakam na pregled.

Ker me nekaj časa ni bilo na forumu sem se danes kar nabrala vseh vaših sporočil, tako da sem spet na tekočem. Vsem, ki ste izgubile user posted image pošiljam tople user posted image user posted image in vam želim, da bi čim prej ponovno zagledale plusek.

Se slišimo jutri, do takrat se imejte najlepše.

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
13.1.2010 16:36:10   
BarbiG
Pozdravček vsem user posted image .

Da se še jaz malo javim. Po ponedeljkovemu dobemu počutju, se od včeraj počutim spet obupno. Grozno mi je user posted image , v trebuhu imam skoz tak neprijeten občutek, me skoz neki zvija. Jst srčno upam, da se tele slabosti čim prej končajo, ker sem kot ožeta cunja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
13.1.2010 19:21:23   
lumpa6
oj

naj se še jaz javim, sem imela danes kontrolni uz, vse je okuser posted image user posted image user posted image , samo kasnejša zanositeu za 3 tedne, NS imam 10.2. takrat bom imela tudi določen pdp ker se po zadnjem dnevu menstruacije ne ujema, zgleda da imam kasnejše ovulacije, tko da bom izgleda zgodnja septemberka

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.1.2010 19:28:25   
žabica13
Punce pozdravljene, vidim da ste bile kar pridne s pisanjem danes user posted image

Anonimna tebi vso srečo jutri in čimprej nam sporoči da srček lepo bije, da pikica raste, skratka da je vse ok.

BarbiG upam da se kaj bolje počutiš, ...

Moj dan je bil povsem brez da bi vedela da imam user posted image .  Me že kar malo skrbi ker že ena dva dni v prsih sploh ne čutim tistega občutka kot prej. Tudi slabo mi danes ni bilo popolnoma nič. Sicer sem opazila da se mnogo bolje počutim če se gibam zunaj. Danes sem šla na skoraj uro in pol dolg sprehod, na en manjši kucelj. In sem trenutno še vedno polna energije, ponavadi se ob tej uri že valjam na kavču. Tako da sem se odločila da bom poskušala iti vsak dan vsaj za uro ven hodit, dokler bo šlo, potem pa bom krajšala te "pohode". Edino user posted image pa ne vem koliko časa bo še z mano hodil, ker me preveč vleče.

Zaenkrat lep pozdrav vsem!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 533
13.1.2010 19:30:14   
žabica13
Lumpa6 user posted image user posted image user posted image  čestitke in to je res prelepa novica da je vse ok! Bravo bravo in čuvaj se!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.1.2010 19:57:25   
kajsica
Dober večer vsem skupaj!

Tudi mi smo danes imeli pregled in je s pikico vse v najlepšem redu. Se pa sedaj v dobrem 11 tednu že lepo vidijo rokice nogice, glavica in lepo se je videla tudi nosna kost in me je moja G potolažila da tudi bi NS morala biti OK.

Ker imam tudi sama močne krče mi je G danes svetovala, da naj bi pila magnezijeve šumečke in sicer kar 2 na dan, da baje to močno olajša krče. Prav tako kalcij zaradi kosti.

Vidim pa tudi da ste nekatere nervozne zaradi prsi. To je popolnoma normalno da prenehajo s časom bolet in niso tolk občutljive več, tako da se s temi znaki nikakor ne obremenjevati. Nekatere sploh nimajo neobenih znakov, niti slabosti, nič krčev, ničesar, pa so danes mamice zdravih otrok. Pri vsaki te zadeve pač potekajo drugače.

Lepo se imejte in čuvajte svoja deteta.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.1.2010 21:38:08   
uršula83
Čer bejbe!

Jutri imam pregled in me je takoooo strah, saj sem 1x že imela blighted ovum (samo GV brez plodeka), in sem morala na čiščenje. Potem sem 1x rodila zdravega otročka-ki je star 1 leto. Sedaj pa me spet stiska, ne morm spat, upam da bo vse ok. Ma treba je bit pozitivn. VEDNO. Nič, grem spat, jutri pa sporočim kaj je na stvari.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.1.2010 22:08:53   
žabica13
uršula83 stiskam pesti (in verjame) da bo vse ok. Čimprej nam sporoči lepo novičko.

Punce tu pa en link malo za dobro voljo. Sicer zelo, zelo prehitevam čas, ampak vseeno user posted image

http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-pridem/majica-pridem-avgusta-kratek-rokav-crn-napis.html

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 537
13.1.2010 22:30:53   
miska333
Zivjo punce.

Se jaz se vam pridruzujem :)!
Imam rok 1.8., NS 21.1. in je to moja prva nosečnost :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.1.2010 7:35:16   
hermy1
[quote]IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

uršula83 stiskam pesti (in verjamem) da bo vse ok. Čimprej nam sporoči lepo novičko.

Punce tu pa en link malo za dobro voljo. Sicer zelo, zelo prehitevam čas, ampak vseeno user posted image

http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-pridem/majica-pridem-avgusta-kratek-rokav-crn-napis.html
[/quote]

Uršula83 še malo pa zveš veselo novičko!!!
Ja žabica13 res malo prehitevaš, ampak ta je tudi meni prav luštkana!

Lep dan vsem!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.1.2010 9:28:59   
cebelica81
Živjo nosečke:)

Ponovno se oglašam, tokrat po prvem pregledu (včeraj še Anonimna). S user posted image naj bi bilo vse ok. Sem dala še kri in vodo in čakam izvide.

Imam pa eno vprašanje, ki me neznansko muči. Ali mogoče še katera hodi k dr. Rojnik na Metelkovi? Jaz te ženske namreč ne razumem. Čisto sem že obupana user posted image , ker bi jo neznansko rada zamenjala, pa nikakor ne dobim drugega G. Danes na pregledu je bilo čisto čudno: mož ni smel biti zraven na pregledu, ekran je imela obrnjen stran in mi pikice sploh ne bi pokazala, če ne bi zatežila (potem je na hitro pokazala nogice in rokice), itak je čisto redkobesedna, tudi če jo kaj vprašaš to komaj zmomlja. Skratka po koncu pregleda ugotoviš, da nisi zvedel nič, tudi to ne konkretno, če je vse ok. In jasno mi je dala vedeti, da se nima časa ukvarjati z mano. Najbolj me seveda skrbi, da bo profesionalna in bo ugotovila, če kaj ne bo šlo ok.

Prosim, če ima katera izkušnje z njo, naj jih deli z mano. Jaz pa komaj čakam na NS in upam, da bo tam kaj bolje.

Pošiljam še podatke za seznam (prej animinma 9.8.), prosim če jih dodate oziroma spremenite:

PDP 7.8., poročena, LJ, 1. , ns 28.1.

miska333, dobrodošla med nami:)))) in čestitke seveda

Lepo preživite današnji dan.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.1.2010 9:39:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81

Ali mogoče še katera hodi k dr. Rojnik na Metelkovi? Jaz te ženske namreč ne razumem. Čisto sem že obupana user posted image , ker bi jo neznansko rada zamenjala, pa nikakor ne dobim drugega G.

Pozdravljena,

jaz sem jo imela kot najstnica. Bila je moja prva G. Pri njej sem dobila KT in jih pridno jemala, ko sem imela po prenehanju KT nekaj težav je imela pa tako katastrofalen odnos, da sem jo še po eni slabi zgodbi,  s strani moje prijateljice, ki ji je vodila nosečnost, tudi zamenjala. Res nima odnosa, ni topla, nima lepih besed zate, vglavnem groza. Jaz zdaj hodim k dr. Domazet-Fink v ZD Fužine. Krasna zdravnica, sicer se res čaka na vrsto, ker je ful zasedena, a imaš dober občutek. Mi je vodila prvo nosečnost, bila sem pri njej tudi potem, ko nisem mogla zanosit, pa je vedno poslušala, svetovala, res super. Tako da ja, zamenjaj Rojnikovo in si najdi drugo. Nosečnost je tako posebno stanje, čustveno in telesno, da je izredno pomembno, da zaupaš svoji G. In če ji ne, menjaj. Zdaj še ni prepozno.

anonimna user posted image

(odgovor članu cebelica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
14.1.2010 9:46:26   
Anonimen
Pa še en živjo od mene!

Jaz sem danes boljše. Sicer ne preveč navdušena nad hrano, ampak ker vem a moram jesti in to kvalitetno, se trudim. Za zajtrk pojem dve pomaranči, malica bo zeljnata solata s fižolom, kosilo pa še ne vem. Odvisno od počutja. Jutri zjutraj pred službo imam prvi pregled in se že zelo zelo veselim. Vam javim kako je šlo.

Midva sva najinemu sinu že povedala lepo novičko. Prvo zato, ker se itak veliko pogovarjava midva z možem o tem, pa z mojimi starši, in je že tako velik, da veliko razume in ga zato ne izključujem iz pogovora. No in seveda je on v vrtcu svojima vzgojiteljicama veselo razložil, da ima mami dojenčka v trebuščku. Včeraj pa mi je poročal, da je povedal vzgojiteljicama, da sem bruhala in mi potem poroča tudi o vseh komentarjih, ki ga dajo na te njegove izjave user posted image . Ko ga pripeljem v vrtec prav vidim, da me gledajo v trebuh, ampak rečejo nič, jaz pa tudi še ne. user posted image

Lp

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
14.1.2010 9:55:23   
cebelica81
Anonimna user posted image , hvala za izkušnjo.

G bom vsekakor zamenjala. Ampak očitno je sedaj velik bum nosečnic in imajo vsi tako zasedene urnike, da nihče ni pripravljen  vzeti še ene nosečke. Edino v Postojni so mi rekli, naj čim večkrat pokličem in ko bo fraj, me bodo stisnili not.

Sem se očitno tisti sestri, ki je dvignila telefon tako zasmilila, da bi mi na vsak način rada pomagala. No, bom še igrala na to noto, ker dr. Rojnikova je res pravi zmaj in bi se rada čim prej prestavila.

Jezi me itak to, ker se zaradi nje sekiram in obremenjujem, kar ni dobro tako zame kot za user posted image . Pa ravno zaradi G, ki bi me mogla pomiriti in mi vliti občutek zaupanja.

Pa veliko sreče jutri na pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.1.2010 10:15:32   
žabica13
cebelica81 a v leonišču si poskusila? Jaz imam matičnega ginekologa na primorskem a ker zdaj živim v okolici LJ bi mi to bilo predaleč (na koncu) za se vozit vsakič 100 km gor, pa še 100 dol. In sem brez težav dobila mesto v leonišču (pri dr. trojner). Je sicer tako da prvi pregled moraš plačati (cca. 33 eur), potem pa nič več. Če te zanima ti lahko mail posredujem kjer naročajo, če pa imaš tam kakšna pota se lahko vstaviš v leonišču, in je v 1. nadstropju ena sobica kjer naročajo.

Neposredna povezava do sporočila: 544
14.1.2010 10:29:34   
cebelica81
žabica13 v leonišču še nisem poskusila, bom pa z veseljem poklicala oziroma jim pisala. Prosim sporoči mi njihov mail, kjer naročajo in jim bom pisala. Po potrebi pa se oglasim tam, ko me angina spusti - sedaj sem namreč na bolniški. Kje pa je leonišče - vem da je v ljubljani, ne vem pa točno kje.

hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.1.2010 10:37:30   
žabica13
leonišče je stavba tik poleg porodnišnice, tako da tudi za vse morebitne preiskave ni potrebno daleč. Je tam zaposlenih res precej ginekologov, jaz sem prej hodila k dr. pinter zaradi neplodnosti, samo ona me žal ni mogla sprejet, je pa rekla da imajo zdaj veliko mladih in dobrih zdravnikov. Ti v naslednjem mailu sporočim mail, samo da ga najdem

Neposredna povezava do sporočila: 546
14.1.2010 10:41:31   
žabica13
cebelica mail zate, jaz sem se vedno kar po mailu naročila, ponavadi v pol dneva dobiš odgovor, ker na telefonu čepet zna bit zamudno. Tako da morda ti bo katera punca  znala tudi telefon povedat

narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.1.2010 11:01:37   
uršula83
Čao bejbe!

Prihajam z dobro novico user posted image , nosečnost je ok, PDP je 30.8. kot sem sama izračunala. Nuhalno pa imam 23.2.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.1.2010 11:08:17   
irma78
Čebelica, telefonska od naročanja na Leonišču je 01/433-80-27. Je pa res, da je treba prvi pregled plačati, pa tistega kontrolnega po porodu tudi. Pa tudi sicer se izven nosečnosti vsak pregled plača (najmanj 33 EUR - odvisno od pregleda), to pa zato, ker je njihova ginekološka dejavnost sekundarna dejavnost.

Kot sem že omenila, je moja G v Leonišču dr. Štolfa in sem z njo zelo zadovoljna. Pa mislim, da poleg nje in Pušenjaka je tam še veliko dobrih in prijaznih G.

Vsem, ki ste izvedele odlične novice na pregledih, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.1.2010 11:18:24   
cebelica81
žabica13 in irma78, hvala obema user posted image . Že pišem in kličem in upam, da se uspem zmeniti. Sporočim, kako bo šlo.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?