Tinky
|
žabica13, hvala za info glede kave. A je sploh okusna? Limma, super da ste doma!!! Masha, upam da se mastitis hitro pozdravi. A do tega pride, če imaš tako polne dojke? miska, jaz sem imela tudi 45 min vožnje do P in sem se odpravila od doma, ko sem imela redne popadke na 5 min Tinna, čestitke za Davida!! Spet imam neko novo teorijo o Majinih krčih. Namesto, da bi ponoči med enim krčem in drugim spala, razmišljam od česa jih ima Ok, meni je pač čisto logično, da je dojenčkovo črevo še nezrelo, ampak tako pogosto zvijanje in napenjanje ni normalno. Maji sem od cca 10 dneva starosti začela dajat Bio gaia probiotične kapljice in, če me spomin ne vara, ima od takrat naprej te težave, se pravi, da je čisto možno, da ji kapljice ne odgovarjajo. Isto časno, ko sem začela z dieto brez mleka in izdelkov, sem ukinila tudi kapljice in glej ga zlomka, ta noč je bla v primerjavi z ostalimi božanska. Zbudila se je normalno na 3 ure, 1x se pokakala, amapka unga napenjanja in cviljenja pa ni blo. To pomeni, da: - ali že učinkuje moja dieta - ali pa so bile krive kapljice to je sedaj vprašanje.... Je pa bila noč pestra iz drugega vidika. Teo je bil celo popoldne tečen za znoret, full je nagajal, nič ubogal, večerjat ni hotel. Ob 19, ga je mož skopal in ga nesel spat. Niti pravljice mu ni do konca povedal, je mali že drnjohal. Ob 23 se je zbudil in začel klicat tatija, tati je seveda še vedno grel stol za računalnikom in, ko ga je hotel vzet v naročje, da ga bo nesel v sobo je opazil, da full vroč. Sta me zbudila, da sva mu izmerila vročino. Šok! 38 stopinj!! Tulil je kot nor, da ga boli zobek (še zadnja petica ima za pokukat). Dala sem mu Calpol proti bolečinam in je kar hitro zaspal nazaj. Okoli 2 sem ga šla potipat in je bil hb že brez vročine. Zjutraj se je zbudil dobre volje, full razpoložen in s petko zunaj Ok, že nakladam, se vidi, da otroka spita, mož pa neki šraufa