nimanorwen
|
ojla punce. ČESTITKE JOMI ZA JANEZA eko žabica13, zdej ns pa lahko prestaviš na starši čvekamo učer sm mela najbl grozn dan v svojem živlenju. naj vam ga opišem začel se je obetavno. namreč ob polnoči je zaspala in spala do 4. jo nafutram. spi do 8. pol se pa začne. jo hočm nafutrat. nakar ugotovim, da sm tuk švoh, da je sploh ne morm držat dle k 2 min. uredu. me začne oblivat mraz - vročina. pol ugotovim še, da mam šive vnete+zagnojene. fak. v roku 15 min me začne bolet glava na polno, slabo k psu, švoh pa tuk, da tut stat nism mogla več. se odvlečem nekk do pojstle zelo previdno zrd razf****** šivov. aja pa še oba ustna kotička sta mi počla. zoja pa itak začela jokat direkt ob pol 9 in je jokala ceu dan, ČIST CEU DAN. do enih zutrej. vmes je spala 1 uro po koščkih. jest pa čist hin, še mleka sm mela čist premal (dobr, da je bla zaposlena z dretjem in ji ni pasal jest). jao ej. dobr, da mam tuk zlatga moža, da mi je stregu spredi zadi, pa dons tut ležim, čeprou sm bul. mami je strokovno določila, da se mi je to zgodil zaradi izčrpanosti (ja kk nej pa ne bom izčrpana )...krčke ma pa najbrž zarad nezrelga črevčka. k od ns 5ih otrok sm mela samo jest krče in tut še zdej mam ful občutliv želodc (no, sej čreva tut )...kalvarija, vm rečem. porod je mala malca v primerjavi s tem tinky - no, sm da si zožala izbor motečih zadevščin za majo probej najprej spet kej mlečnga pojest ... se mi čudn zdi, da bi biu že tuk mejhn otročk na mlek alergičn. a se ne razvije to ksnej? sej ne vem, sm čudn se mi zdi. in super za teotov zobek in razpoloženje steriliziranje - jest po usaki uporabi (kdr je nimam na joški, ker na levi je še zmer ne dojim) zavrem vodo in splaknem use z njo, ker drgač mi smrdi (je pa res, da jest nadpovprečno dobr voham). spacebaby - ja ti boga reva no. pol pa jest jamram upam, da se čimprej pocajtaš drgač pa jest tut ne sedim še in mi je full lažje stoje dojit, če ležim, si je sploh ne znam nastavt na joške. aisha86 - pomoje ni dobr, da preveč bereš knjige, se boš zasekirala hrana - mi ne paše kej dost jest. razn čipsa tega bi pa ful. sm se morm prou prsilt, da jem, da mleka ne zgubim. vitaminskih dodatkov pa zaenkat še ne mislm jemat, moj vitaminski dodatek je POJSTLA kapljice proti krčem - jest sm jih u petk naročila od koroških lekarn ... menda so fajn. upam masha_m - joj, ti pa res nimaš sreče ... sm vesela, da si bolš žabica22 - a misliš, da je zrd dodatka bruhou? mrde se je sm preveč nažru? drži se jutri, k bosta sama! eko, to je to, zdej se grem pa napojit in ležat - je ati uspavou najino zverini
|