nimanorwen
|
daaaaan, ČESTITKE TINNI25 ZA DAVIDA ČESTITKE PLOHI ZA MANCO sm je bla pa ogromna, boga mamica, upam, da si ok ČESTITKE NOVIMAMI ZA EVO kuk ste pridne čvekuljice jest pa dons prvič po porodu SEDIM NA STOLU MEDTEM, KO VAM PIŠEM JODLJUHUHU sicer sm na pou riti pa pomoje ne bom zdržala do konc posta, ampak ok no, jest sm probala nasvet od (mislim da)sky77 in sva ji učer full intenzivno masirala trebušček (sej sva tut prej, sm ne tuk) in se je obrestovalo, nč je ni zvijal (ji je pa full klokotal pa godrnjala je zravn k en medvedji mladiček ) in spal smo od 11 do 5 in od 6 do pol 9 milina po tistem prej! bla je tut patronažna dns in se je lepo poredila od pondelka, smo za 5 g presegli težo iz p in sm čist hepi tk da upam, da sva zdej odkrila taprav recept, k tisto dretje prej ni blu za nikamr. sm šla pa prej na vrt po bučko in sm se kr še mou u plevel zapletla zravn mi je prou pasal mou povrtnart - očitno sm pod vplivom hormonov jomi - ok, tebe še počakamo, pol pa skrajn cajt, da se spokamo žabica13, sej ns boš ti prestavla ane? kupček - pr ns zmer na rami, na vsakih 10 min. žabica22 - pridn je tvoj dragi maš pol še bl slabo vest ane sm nimaš kej, sej se boš unesla. čim več počivej. jest sm tut še švoh, mislm usak dan morm obvezno ležat ene 4 urce (čez ceu dan). pa za na sperhode tut še nism glih, dons gremo spet za 5 min (glih do otoka za recikliranje, da smeti odneseva ) pa še tu kumej zdržim. tečna pa presenetljivo nism se kr čudm sama seb. upam, da ne bo pol vn žlehtnoba usekala z dvojno močjo . čist sm hepi še zmer usak dan solzna k tamalo lepotičko gledam, poosebljena dobrota in prijaznost. še moj se čudi tk da nč se sekerat, če si bl , važn, da počivaš, da maš mlekec pa da maš svojga rada. ostalo bo pa že še. masha_m - joške ji med zvijanjem zato ne dajem, ker k joka, tuk sope zravn, da 1.sploh ne zagrab ornk 2.ne vleče 3.če že vleče pa tuk golta, da pol kašla in poliva. in nima smisla, da ji dajem. še najbl nuca ujčkanje, sm se mi zdi, da če je hudo, se mora pač oddret. žabica13 - super za dojenje! drgač za čežano pomoje ni panike, sej je skuhan. kako je pa kopanje uspelo?kako pa kej taščurina? aisha86 - pridn tvoj ti ga kr pust spat in uživej v tem, dokler traja za avtosedež pa nimam pojma, jest se bom pustila kr v štcuni podučit ... oz kupt ga bom šla rablenga, ena štcuna je Šparovček se reče, nek tm pr zbilskem jezeru na unmu rondoju nek je. k te stvari so full drage pa tiktak bo prerastla, zihr se kej pametnga tm dobi. sm to bomo pol, zdej je itak še jajčka a ne? tinna25 - o, sm te že prou pogrešala sm se bala, da je kej narobe ... vidim, da nisi mela preveč lepe izkušnje ... tile sproženi porodi so res , ampak važn, da je mim in maš svojga ob sebi ... jest sm mela sicer ful lep porod, ampak je biu tako express oz. se je spustila dobesedno v 4 popadkih, v 2h je bla pazunej, zato so me full rezal. jest sm jedla dalerone, pa nism jedla kakršnih koli tablet (lekadolov, aspirinov itd.) že ene 5-6 let zihr, k sm ful proti "kemiji" ... sm raj hodila okul z glavobolom po ceu tedn ampak šivi so me pa tuk bolel, da sm jih jemala in so super (daleron). 4 na dan pa je blu za zdržat. tk da to si nabav. znosno je ratal, se prav, da jih nism več jedla, po ene 9 dneh, dons je pa prvič, da sedim več k 5 min hkrati. ne morm pa hodt (počepnem pa lahko. ke je kle logika madona ). tk da bo bolš, vrjem zdej pa mou ajat. mož že spi, tut, tut ... čist smo kriplni
|