|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
4.8.2010 13:31:36   
Aisha86
Hej-hoj!
Ohh ja...evo mene še sm tuki! user posted image  user posted image
Včeri k sm mela rok sm bla na CTGju in ni nč posebnega, G me je pregledu in mi povedu da imam zmehčan MV in da sm 1cm odprta. Ma kolkr jst vem je to praktično nič. Ju3 mam s5 pregled (na vsake 2 dni).
novamami - ja jst sm govorila, da se mi je odluščil čep...sam zdej vidm da to ni še vse...vsak dan po malem pride kej ven.

Sam je pa to čakanje reees grozno, pa folk me nonstop kliče - od jutra do večera. Sej jim ne zamerim, tud jst bi bla firbčna, to mamo ženske v naravi tko da mislm, da se ne smemo jezit. user posted image

Sam Tinky, ti maš pa res najbl kjutkano punčko na svetu! Bodočo miss Slovenije! user posted image (tko dolge laske sm tud jst mela ob rojstvu...čist s črnimi k ogle sm se rodila, v OŠ sm bla pa pol blond user posted image )

No, dobro grem zdej jst mal zabušavat pred TV pa se tipkamo kej kmalu spet. Pozdravčekaaa vsem nosečkam in mamicam!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.8.2010 13:48:32   
Mushroom

kamelija sem sestri ko mi je ctg nameščala rekla da me 2 dni tako boli v križu in me najprej pogleda pa reče a vi niste hodila v mš- in jaz njej ja sem ja. No in me vpraša ja kam pa in ji povem da v lj p in ona meni a vam nič niso razložili zakj vas bo to bolelo in jaz njej nekej so samo ni bilo posebnega povdarka na tem in mi je ona potem razložila: da se trtica premakne do 7cm pred porodom in da ko nas boli medenica in boki se vse skupaj razteza zato da lahko potem te male buče naše ven pokukajo user posted image (zdej k sem to napisal deluje k da nič ne vem, pa da sem na ušesih sedela v mš samo kokr se jaz spomnim ni bilo neki posebega povdarka na tem-žabic, novamami se vedve kaj spomnita o tem?user posted image ). In je rekla da je to dober znak da nas boli- idino slaba stran bokov je to da se ne vrnejo v prvotno obliko ostalo pa se.

Hvala za razlago user posted image Jaz sem tudi hodila v MŠ, pa ni bilo nič govora o tem. Mi je jasno, da se vse razteza, ampak to, da se premakne do 7 cm pa prvič slišim. Meni kar vse poka po medeničnih kosteh, da o bolečinah v križu ne izgubljam besed user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.8.2010 13:48:43   
Zoya27
lep pozdrav

tudi jaz sem še vedno tukaj. CTG danes spet ni pokazal nič pretresljivega, tako da čakamo naprej. naslednji CTG spet čez 2 dni. je pa bila taka gužva, da je zdravnica samo pogledala CTG in rekla se vidimo čez 2 dni, tako da še vedno ne vem, če sem sploh že kaj odprta, kako je stanje MV,...user posted image

je pa bila zravn mene na CTG nosečka, ki je 15 dni čez rok...user posted image sem ji samo zaželela, da ji revi ubogi že končno sprožijo

lepo se imejte še naprej

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.8.2010 14:54:41   
žabica13
En pozdravček,

žabica22 aleluja, da si končno do enega normalnega G. prišla user posted image  Pa super, da je razen zatekanja vse v redu!

Zoya27 in Aisha86 se mi kar smilita s tem čakanjem. Si prav nič ne želim take živčne vojne. Ravno zadnjič sem v eni knjigi (sicer starejšega datuma) brala, da prenošenost otroku kvečjemu na kilaži pobira, torej mu z ničemer ne koristi, tako da celjske porodnišnice res ne morem razumet, kako čakajo tako dolgo. SIcer saj so zdravniki, in naj bi vedeli, samo vseeno...

Pa vsem ki ste imele preglede in CTG-je česstitke!

Sem včeraj pozabila povedat, da mi je G. rekel (včeraj sem pa moškega imela za nadomestnega in celo preživela - no ja, ker ni bilo nobenih pregledov treba imet user posted image ) da lahko se zdaj sprehajam, zadnji mesec sem sprehode eliminirala da si ne bi še bolj mehčala MV. Tako da komaj čakam da grem proti večeru ko ne bo vroče z našo kužo malo na sprehod v gozd. Mi že prav manjkajo tej sprehodi!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.8.2010 15:11:17   
nimanorwen
ojla!

itak me najprej spet net vn vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jest ne vem, a se sm men to dogaja. use bl šteka use skp. mrde je to znamenje, da k user posted image  pride, da bo šlu use h vragu in sploh ne bom mogla več na rr?user posted image  eh ja, jest mam še enajst dni do pdp, počutm se pa k da sm 11 dni čez pdp. mi napovedujejo, da grem u petk rodit. bi šla. sm pomoje, k se bo začel, me bo pa kap od groze in strahuuser posted image
žabica13 - mislm ej. kašna mati je to, da svojga otroka uporablja kot "orožje" za nagajat bivšmu. bogi tamau. pa boga ti, ne smeš se nerverat. druzga raj ne bom rekla glede njeuser posted image  za usako rt raste palca. upam, da se uštimauser posted image user posted image user posted image
mayci - pejt u petk rodit. ker jest bi šla tut tktuser posted image  tamau bo lepo še viduuser posted image , pol boš po prihodu iz p mela lepo še kšn dan samo za vaju s user posted image  čs ... to bi blu glih lepu fajn.
solis - ja, ane smo fajn ljudjeuser posted image  ampak tut take mal user posted image  včasih ... tk da paziuser posted image zelo lepo je brat tako lepo poročilce, glede nine in vsega skupej, se mi kr srce topi zravnuser posted image user posted image ...drugač pa upam, da bo z nogico vse ok, prvič slišim, da si lahko nogico v maternici zaležiuser posted image živmu se pa res use nrdi.lepu se mejte še naprej!
žabica22 - ooo, sm mislna nate dons. no, ane, da je carica guser posted image user posted image user posted image in sestre in ordinacija in vseuser posted image user posted image  jest tele g nikul ne menjam za noben dnar. zd je pa zatu tuk lep pa oprema pa vse, ker je biu par let nazaj prenovljen. je pa ona drgač full natančna in vse, tk da res, VSI bi mogli bit taki. ne pa, da prideš s pregleda in nč ne veš.
novamami - ja zbilje je zakon! sm midva greva zmer med tednom, ker za vikend je full gužva, me vse mine. sva bla učer (pol pa še v kitajski) in sva bla spet zelo zanimiva. itak, darkerski par plus še user posted image ...joj so res ljudje smešni. user posted image
jomi - eej, ti moraš pa mou bl nase pazt. maš še kr neki cajta do roka. pomoje si mela overdose pospravljanja oz miganja, pa te je zato bolel.
 firsttimemummy- o beduser posted image boga otročka res ... in tut boga ženska, očitno se ji je res mou snel ... upam, da bo vse ok .. drugač pa čestitke tvojmu in lepo praznujta!user posted image user posted image user posted image
aisha86 - jeeej, odprta siiiiii! super! sej useen, če je samo 1 cm, bul k nčuser posted image user posted image user posted image user posted image pomoje se bo hmal začel juhuhuuser posted image user posted image user posted image
zoya27 - joooj, boga ... sploh si ne morm mislt, kuk mora ubijat to čakanje čez rok ... upam, da te naslednič pogleda, res čudn, da te ni že dons. držim pesti!user posted image

lepo se mejte, če gre kera rodit pa srečno! jest si grem pa zdej nohte urejatuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.8.2010 15:39:10   
žabica13
Za tiste ki se vam še da na izlete hodit, ena ideja za sobotni izlet

http://www.belakrajina.si/sl/koledar-prireditev/poletni-karneval-mask-na-vodi/1732

midva sva bila lani na temu karnevalu in je bilo ful luštno, za letos pa mojega hecam naj vseeno gre, tudi če meni se ne da, ker vem da si želi to videt. Pa še kopat se da prej.

Imena pa imamo res podobne okuse zgleda, že zdaj 3 Ane, 2 Eneja, Davidi bodo tudi zgleda 3-je user posted image  Bo zanimivo če se bomo kdaj ko bodo že malo zrasli dobile skupaj z njimi, in se bo vsaka za svojim "drla", pa bosta še 2 glavce obrnila

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.8.2010 15:55:46   
miska333
Jst sm tud še zmeri tuki user posted image 3 dni čez rok. tečna user posted image Odprta sm 3 cm, v P grem vsak dan zjutri in zvečer...k sm ful blizu doma me tko naročajo, drugač bi me pomojem kr notr obdržal...o kakšnih rednih popadkih pa ni ne duha ne sluha user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.8.2010 16:03:16   
žabica13
miska333 upam da tudi ti čimprej dočakaš dan D, in boš odrešena tega čakanja in vsakodnevnih odhodov na preglede v P. user posted image user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.8.2010 16:42:24   
Zoya27
miska333, zakaj pa hodiš vsak dan 2x v P? ker meni so rekli da prvi teden čez rok hodim vsak drugi dan, naslednji teden pa potem vsak dan

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.8.2010 16:46:19   
miska333
Nimam pojma v bistvu. Vsakič me vprašajo kje živim in ko povem, da čez cesto rečejo, da me ne bojo zadržali. Verjetno zato, ker sme odprta in je vs epripravljeno...samo to traja že par dni...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.8.2010 19:13:05   
žabica13
Eno vprašanje za tiste ki so se vam user posted image  že spustili. Ali ste čutile ko se je detece spuščalo, kako opazen je spust? Še dve uri nazaj je bilo naše dete čisto na vrhu, prav v rebrih, potem me je nekaj ful bolelo, podobna bolečina kakor kadar pri teku boli žlička. In zdaj se gledam v trebuh, pa ne vem ali se samo meni zdi, ali se mi je trebuh res spustil user posted image . Se mi zdi da je bila detecova rita prej višje. Moram počakat da pride user posted image  domov in oceni.

Pa še eno vprašanje (sama vprašanja so me danes user posted image ). Ravno pakiram torbo za porodnišnico, noter sem se odločila eno dudico dat za vsak slučaj. A jih boste ve vzele s sabo? In če jo boste, ali se jo da v P. sterelizirat, ali jo boste že doma prekuhale?

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.8.2010 19:18:15   
uršula83
Dude najbrž ne bom vzela, tut prvič je nism, ker je niti pustil niso v P. Če pa bi jo vzela, bi jo doma prekuhala. Glede spuščanja trebuha pa ti js ne znam nč pametnga povedat, ker v 1.user posted image nism opazla da bi se mi spustu.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.8.2010 19:36:19   
Tinky
Vsem novopečenim mamicam ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

žabica, meni se trebuh ni spustil niti uno noč, ko sem šla rodit, ampak med samim porodom
dudo mi je pa mož prinesel v porodnišnico in to zato, ker me je Maja zamenjala za dudo, je eno noč visela 5 ur na dojki. SIcer je nismo uporabili, ker jo je skozi pljuvala ven.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.8.2010 19:54:29   
Aisha86
Meni se je trebuh ful spustu pred kšnimi 3 tedni...prvo so mi povedali drugi (teta, mama...), pol sm opazla tud sama k mi otrok pri sedenju ni več tolk ritke oz. nogic v rebra tiščov, pa pomoje so se mi tax tud ene dve striji nardili čist odspodi k jih pa do zdej nism mela...

dudke jst nism spakirala za sabo, če bo potreba mi jo bo dragi naknadno prnesu

Sm se pa tela še potožt da sm zdej zadnje tri dni tooooolk požrešna da ni res! user posted image user posted image
če ne meljem česa pa razmišlam kako bi kej pojedla. Sej pol načrtno izberem sadje (nektarine, banane, melono, lubenico...) in k grem v trgovino se morm prov prsilt da ne vzamem ničesar sladkega. Sam jst res ne vem kaj je to...a se še keri dogaja taka lakomnost? Še moj me heca da bomo zarad mene obubožali če bom tolk jedla. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.8.2010 19:54:36   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Eno vprašanje za tiste ki so se vam user posted image  že spustili.
... noter sem se odločila eno dudico dat za vsak slučaj. A jih boste ve vzele s sabo? In če jo boste, ali se jo da v P. sterelizirat, ali jo boste že doma prekuhale?

Meni se prvi dve nista spustili nikamor, (ker sta bili taki bajski se verjetno tudi nista meli kam user posted image ), tokrat se mi je pa že med tem vikendom spustila. Čutila nisem prav nič,...le hči je ugotovila, da zdej pa je nimam več v želodcu, ampak okoli popka ritko ven tišči!! Tokrat je res opazno, naj bi bila pa tokrat ena dolga suhica user posted image !

Dudico sem za vsak slučaj vzela in prej prekuhala doma.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.8.2010 20:00:20   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86
Sm se pa tela še potožt da sm zdej zadnje tri dni tooooolk požrešna da ni res! user posted image user posted image

Si me mal potolažla...da nisem edina...čez vikend sem pojedla dve riževi čokoladi user posted image ,...zdaj pa sploh ne morem nehat jest...lubenice, nektarine, grozdje...pa še vse ostalo...da bi le že šla rodit user posted image ...če ne bom še par kil pridelala zdej na koncu user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.8.2010 21:11:51   
žabica13
Je prišel dragi domov in potrdil da je trebuh nižji kot je bil. No, glede na to da se je Aishi86 že pred 3 tedni spustil, pa sta z user posted image  še vedno 2v1 verjetno ni to pokazatelj kdaj bo dan D.

Požrešnost me niti ni napadla, edino na lubenice sem čisto mahnjena.

Pa hvala za vse informacije glede trebuha in glede dudic.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.8.2010 21:16:18   
mayci
Dober večer user posted image !

Trenutno sem tako slabe volje, da ne bom nič brala in komentirala za nazaj user posted image , samo javim se, da sem še tukaj...
Jutri imam pregled v P, upam da izvem kaj vzpodbudnega, čeprav je malo verjetno (najbrž bo samo ctg in nasvidenje).
Moj mali mi je "podaril"prehlad, ki se mu je začel pred nekaj dnevi in je zdaj sicer pri njem že bolje, jaz pa sem popoldan dobila še malo vročine...user posted image Potem mi pa ob pol šestih zvečer še tamali reče, da ga boli desno uho...user posted image Jutri popoldan, ko pridem s pregleda, bova šla verjetno do pediatra, da ga pogleda in da vidimo, če bo sploh šel lahko v soboto na morje... Tako sem žalostna, zakaj se mora tole zdajle dogajat...user posted image namesto, da bi uživali...
Ah, ne bom več jamrala, raje grem...

Vsem želim mirno in lepo noč, če pa bo katera šla v P, pa sreeečno! user posted image user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.8.2010 21:51:05   
barbet
Živjo avgustovke!

Jaz sem še tudi s svojo user posted image v trebuku, čeprav se že par dni nisem javila in bi lahko že kaj bilo.

Njprej ČESTITKE VSEM MAMICAMuser posted image user posted image (joj, kok vas je že - lepo lepo) - prav lepo se crkljajte in spoznavajte!!!

Jaz sem še vedno mal aktivna, čeprav sem že počasna in bolj racajoča user posted image .user posted image

Vidim, da imate ene prav težave s firbci - meme na srečo nič ne matrajo stem, pa imam rok v nedeljo. Sem jim povedala, da naj me sredi avgusta pokličejo, če jim bom pozabila sporočit (do takrat upam, da bo pupa že privekala na svet).

Sva pa z mojim dragim bila že nekaj časa brezuser posted image in nama je v torek zjutraj zapasalo in je bilo prav fino - zdaj pa najbrž nič ... ne bom štela do kdaj. Isti dan popoldne sem imela pa ginekologa (sem skoraj pozabila it, ker sem bila par ur prej v istem zd na telovadbi - je še katera tako sklerozna postala???). In je bil ctg spet super - ma brez popadkov, čeprav sem mislila, da bo kateri, ker me je tisto noč začelo bolet - me vsake toliko časa boli (kot pri menstruaciji - in to najbolj ponoči - mi sploh ni za it spat).
Potem me je pa g pregledala še vaginalno in povedala, da sem odprta 1 cm in da je mv čist mehak in glavica ful nizko in ko se bo začelo se bo lepo - upam, da res, ker je bilo super slišatuser posted image UZ mi je pa naredila na spidi, sam, da je vidla, da je dovolj plodovnice. Pa pupa ni prevelikauser posted image - upam, da bo šla tudi hitro ven.

A ma še katera sindrom "driska" - ni ravno tako kot ta prava, ampak bojda se to zgodi proti koncu?
Zdaj pa že tudi mene ima, da bi šla v puser posted image - dva dni sem že kolikor toliko psihično pripravljena, prej sem imela pa kar neke neumne strahove. Sam moja pupa zdajle dva dni tako razgraja po trebuhu, da ne vem , ali želi ven ali še fuzbal notri igrat -mi trebuh kar plešeuser posted image

Glede hrane bi pa jaz sedaj non stop jedla breskve ali pa naktarine (še dobro, da ne sladkarijuser posted image ).

Sem se čist razpričala o sebi, ma sem bila toliko v zamudi, da vas nisem komentirala, sem pa v mislih z vsemi, ki greste rodit, si to želite ali pa bi še mal počakale - VSEM EN VELIK user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.8.2010 21:56:40   
barbet
Sem bila celo uro v branju vaših postov in sem tako notri padla, da sem se pozabila še jaz mal vam potožit - sem skoraj čisto brez mojega user posted image . Je cele dneve v služni, ker jih nekaj zafrkava in iščejo in iščejo rešitev. Pa ko bi bil vsaj med vikendi doma - zdaj je že dva vikenda celo v nedeljo bil tam, zdajle ga pa tudi še ni domov (od jutra seveda)user posted image user posted image user posted image .Upam, da uspejo naredit, da mu ne bo treba še z očetovskega dopusta letat v službouser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
5.8.2010 8:49:32   
limma
Dobro jutro,

ena user posted image za vse... jaz je že nekaj časa ne pijem, ker mi ne paše... ampak diši pa mi user posted image

Počasi grem k freizerju, pa tašča ima rojstni dan in smo ji "ta mladi" krasno torbico kupili (mi jo je pred časom pokazala v izložbi) in ji potem damo darilo, gremo na kosilo... po moje bo zelo vesela user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
5.8.2010 9:07:04   
BK355
Pozdravček vsem!

Najprej hvala za vse čestitke in lepe želje. user posted image  

Mi je uspelo po dolgem času malo prebrat in sem ugotovila, da je že kar nekaj avgustovčkov na svetu.
ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM  user posted image user posted image

Pri nas se imamo super. Najin Enej je zelo priden dečko. Včeraj ga je patronažna prvič skopala, je užival, brcal in... Skratka, bilo mu je všeč. Redno hodimo na sprehode. Zunaj takoj zaspi - samo da se mu ritka trese. Najlepše pa je, ko te pogleda, stisne za prst in se nasmeji (vem, da še ne vidi dobro, da je stisk refleks in da smeh še ni zavesten), pa vendar mi ob tem srček kar zaigra. user posted image user posted image user posted image  

Vsem, ki še čakate na svoje sončke user posted image , želim, da čas hitro mine in da bodo porodi čim lažji. user posted image user posted image

Lep pozdravček.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
5.8.2010 9:16:58   
tijica
Pozdravljene tudi z moje strani!

Js se vam pa ze res dolg nisem javla vrjetn od zacetka:)...ampak morem poudarit da prebram pa vas redno in prav lustno je prebrat koristne nasvete in tezave ki so pri skoraj vseh souser posted image podobne...

user posted image čestitala bi vsem mamicam,ki jih je ze kar nekaj in jim zazelela cimvec crkljanja z njihovimi user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Imam pa nekaj vprasanj in sicer ce se kateri izmed vas dogaja isto...user posted image

Opažam da se moj user posted image vedno bolj umirja in koej nastejem 10 gibov dnevno,danes na primer sem samo 1x cutila nek premik in to je vse, se tem da bedim ze od 5 zjutrej ker nemorm spat in sem ze jedla sladko (baje potem bolj brcajo) pa nic...

Moj busi tud zelo otrdeva skozi ves dan,ampak drugace se pa nic ne dogaja...V zacetku tedna sem imela ctg in je bil se vredu,se ni kazalo nicesar...

Pa se neki me zanima,ko se zacnes odpirat oziroma ko se pripravlja k porodu ali se maternicni vrat spusti tko da ga lahk tipas al ne?kr js ga sploh nemorm zatipat,kot da ga nebi blo...user posted image user posted image vaginalen uz pa nisem mela ze uh...skor od zacetka user posted image

Hvala vam za odgovore ze v naprej...lep dan vam zelim in upam da se kateri uresnici zelja po porodu in ji storklca prinese strucko:)...jaz ze komaj cakam...

za na seznam: +15kg,(1user posted image .0user posted image ),spoluser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
5.8.2010 9:26:50   
žabica13
Prej sem razmišljala kateri datum je danes in se spomnim da 5.8. Naša Amoss zdaj že čaka verjetno veliki trenutek.

Amoss drži se in naj carski rez mine hitro in brez zapletov, in da boš čimprej k sebi stisnila tvojo hčerkico!! user posted image user posted image user posted image

Ostalo pa kasneje komentiram, nisem jutranji tip, in zjutraj od mene ni nič user posted image  Aja, samo to, prej sem hodila na wc cca. 0-1 na noč, zdaj ko se je David spustil sem pa bila 3x. Ampak diham pa lažje

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
5.8.2010 9:58:31   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Prej sem razmišljala kateri datum je danes in se spomnim da 5.8. Naša Amoss zdaj že čaka verjetno veliki trenutek.

Amoss drži se in naj carski rez mine hitro in brez zapletov, in da boš čimprej k sebi stisnila tvojo hčerkico!! user posted image user posted image user posted image

Saj res, danes je njen dan... Amoss, drži se user posted image Mislim nate in na tvojega user posted image , da bo vse tako kot mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?