nimanorwen
|
ojla! itak me najprej spet net vn vrže jest ne vem, a se sm men to dogaja. use bl šteka use skp. mrde je to znamenje, da k pride, da bo šlu use h vragu in sploh ne bom mogla več na rr? eh ja, jest mam še enajst dni do pdp, počutm se pa k da sm 11 dni čez pdp. mi napovedujejo, da grem u petk rodit. bi šla. sm pomoje, k se bo začel, me bo pa kap od groze in strahu žabica13 - mislm ej. kašna mati je to, da svojga otroka uporablja kot "orožje" za nagajat bivšmu. bogi tamau. pa boga ti, ne smeš se nerverat. druzga raj ne bom rekla glede nje za usako rt raste palca. upam, da se uštima mayci - pejt u petk rodit. ker jest bi šla tut tkt tamau bo lepo še vidu , pol boš po prihodu iz p mela lepo še kšn dan samo za vaju s čs ... to bi blu glih lepu fajn. solis - ja, ane smo fajn ljudje ampak tut take mal včasih ... tk da pazi zelo lepo je brat tako lepo poročilce, glede nine in vsega skupej, se mi kr srce topi zravn ...drugač pa upam, da bo z nogico vse ok, prvič slišim, da si lahko nogico v maternici zaleži živmu se pa res use nrdi.lepu se mejte še naprej! žabica22 - ooo, sm mislna nate dons. no, ane, da je carica g in sestre in ordinacija in vse jest tele g nikul ne menjam za noben dnar. zd je pa zatu tuk lep pa oprema pa vse, ker je biu par let nazaj prenovljen. je pa ona drgač full natančna in vse, tk da res, VSI bi mogli bit taki. ne pa, da prideš s pregleda in nč ne veš. novamami - ja zbilje je zakon! sm midva greva zmer med tednom, ker za vikend je full gužva, me vse mine. sva bla učer (pol pa še v kitajski) in sva bla spet zelo zanimiva. itak, darkerski par plus še ...joj so res ljudje smešni. jomi - eej, ti moraš pa mou bl nase pazt. maš še kr neki cajta do roka. pomoje si mela overdose pospravljanja oz miganja, pa te je zato bolel. firsttimemummy- o bed boga otročka res ... in tut boga ženska, očitno se ji je res mou snel ... upam, da bo vse ok .. drugač pa čestitke tvojmu in lepo praznujta! aisha86 - jeeej, odprta siiiiii! super! sej useen, če je samo 1 cm, bul k nč pomoje se bo hmal začel juhuhu zoya27 - joooj, boga ... sploh si ne morm mislt, kuk mora ubijat to čakanje čez rok ... upam, da te naslednič pogleda, res čudn, da te ni že dons. držim pesti! lepo se mejte, če gre kera rodit pa srečno! jest si grem pa zdej nohte urejat
|