novamami
|
Jutro punce! Samo na hitro, da se javim, upam, da mi kasneje uspe kaj več napisat. Ne vem katera je pisala, da se ji čep počasi lušči (mislim, da Aisha). No, tudi jaz opažam vsake toliko časa tisto rahlo obarvano sluz, tako da očitno nekaj se mora dogajat. Sicer pa se tisti lažni popadki od sobote do danes niso nič ponovili. Žabica13 tudi jaz sem z našo pupo dogovorjena, da počaka vsaj še kakšen teden, potem pa lahko pride. Nimanorwen tole s temi tvojimi je pa res bedno, da se ti tako zmišljujejo ljudje. Spacebaby čestitke ob rojstvu tvojega Davida, pa čimhitrejše okrevanje ti želim. Miska in Zoya upam, da vama bodo prihodnji dnevi hitro minili in da se čimprej konča tole vajino čakanje in da bosta kmalu cartali svoji štručki. Aja, pri meni se je tud odprla sezona stav kdaj bom šla v Rim. Me prav zanima kdo bo zmagal. Mi pa grejo zelo na živce razni komentarji ala, če mi je že kej voda odtekla! Mislim halo, a bi bla potem še tuki, če bi mi odtekla, al bi šle v porodnišnico. En folk res ne ve kaj bi rekel in potem take neumesne spušča ven. Ma ja bo že. Aja, še to sem zvedela, da ena moja kolegica, ki se v soboto poroči tudi pričakuje! Sem bila tako vesela ob tej novici, sem se kar malo zamislila, koliko nazaj je že tistih naših začetnih 6 oziroma 7 tednov nosečnosti. Sem se kar malo raznežila. No, zdej pa res grem, sem lačna in moram nekaj v svoj trebušček dat, če ne bo naša pupa začela razgrajat. Pridne bodite, lepo rojevajte, tiste ki ste se namenile danes it v Rim in se tipkamo kasneje!
|