|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
2.8.2010 23:16:04   
Zoya27
igmipi, iskrene čestitke ob rojstvu Metke in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
2.8.2010 23:57:47   
kai1
user posted image igmipi, iskrene čestitke ob rojstvu Metke  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 2.8.2010 23:58:23 >

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
3.8.2010 0:25:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

igmipi, čestitke za princesko!!! user posted image

Se podpišem,
Hermy

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
3.8.2010 6:48:29   
Tinky
Dobro jutro nosečke :)

Maja in tati še spančkata, Teo ima pa itak svojo uro, tako da sva že pokonci.
Kr malo "čudno" se počutim, ker nič več ne jamram user posted image . KONČNO spet spim!!! in to na trebuhu!!!!!

Pa je avgust že tu, zdej boste ena za drugo odhajale v rim. Jupiii, potem se pa selimo med mamice user posted image user posted image
Katera bo odprla novo temo med "starši čvekamo"???

igmipi, čestitke za Metko!

upam, da mi oprostite, ker vas nisem nič brala, a res nisem imela časa. Ko Maja spančka, se non stop ukvarjam s Teotom ali pa počivam, tako da sem res vse na hitrco samo preletela.
Ko bo mož na dopustu, bom pa imela več časa. Nas je porod prehitel, tako da mora še ta teden delat in potem bo 5 tednov doma user posted image user posted image user posted image

aja, žabica13, kaj pol čez tri dni boš že cartala?user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
3.8.2010 6:54:25   
žabica13
Vam samo na hitro kar preko mobilca javljam veselo novičko,ki je sms-no včeraj pozno zvečer priletela. Vse ostalo pa komentiram in berem popoldne:

"Ku kuc! Pozdravlja vas David, velik 55 cm in težak 3080 g. Mamico sem kar namučil,zdaj pa pridno spančkam. Lp, spacebaby

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
3.8.2010 7:03:55   
Amoss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Spacebaby ( to pa je res bil dolg porod) in Igmpi za nove člane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se še danes javljam potem vas zapuščam, jutri zjutraj sem namreč sprejeta v P na priprave in kr ostanem v četrtek zjutraj pa CR.Želim vam vsem da vam čim prej mine do trenutka ko boste držale svoje user posted image v rokah in naj bo čim lepše in nepozabno ter seveda čim manj bolečin.

Jaz se danes malo ukvarjam še z nnašo punco, včeraj smo posneli en video kako ona čaka sestrico in ji je ful povedala stvari, sma se z možem ful nasmejala kaj vse je skupaj spravila, tako zdaj pa grem počasi si stvari pripravljat.

Lep dan in čim več porodovuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
3.8.2010 7:25:32   
Marčevka2010
Igmipi in spacebaby čestitke. user posted image  Spacebaby upam, da ni bilo prehudo. user posted image

Amoss držim pesti, da bo vse OK potekalo!user posted image

Jaz pa se odpravljam na pregled, danes je prvič CTG.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
3.8.2010 7:30:24   
Zoya27
spacebaby, čestitke ob rojstvu sinčka Davida user posted image user posted image user posted image

in upam, da se boš hitro spočila

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
3.8.2010 7:50:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010
spacebaby čestitke. user posted image  Spacebaby upam, da ni bilo prehudo. user posted image

Amoss držim pesti, da bo vse OK potekalo!user posted image

Tudi moje čestitke user posted image user posted image user posted image !!!

Amoss, vse bo kot mora bit user posted image !!!

Tudi mi imamo danes CTG, pa ni še nič čutiti kake spremembe, tako, da bomo še pridno čakali user posted image .

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
3.8.2010 7:51:53   
miska333
BRAVO user posted image vse mamice. Na nas je pa štorklja očitno pozabila user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
3.8.2010 7:59:08   
Zoya27
miska333, ti si še tudi tukaj? no, vsaj nisem sama, ki čakauser posted image
kako pa prenašaš čakanje? jaz sem že čisto ob živce spravila vse okrog sebeuser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
3.8.2010 8:05:26   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: Zoya27

miska333, ti si še tudi tukaj? no, vsaj nisem sama, ki čakauser posted image
kako pa prenašaš čakanje? jaz sem že čisto ob živce spravila vse okrog sebeuser posted image

Mene predvsem drugi spravljajo ob živce, ker kar naprej kličejo, če je že!!! Danes imam drugi ctg, ampak si mislim, da bo spet ravnina...pa res sm bila sigurna, da bom prej rodila tako, da se mi zdi, da sem ze zdaj 3 tedne čez rok user posted image Kaj še bo... Pri tebi se kaj dogaja?

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
3.8.2010 8:14:29   
kamelija
Spacebaby in Igmipi čestitke za vajine sončke user posted image user posted image user posted image !

Miska333
in Zoya27 držim pesti, da čimprej romata v P in lahek porod vama želim!

Ampak res je tole čakanje na koncu že zoprno. Mene tudi že vsak po 3x na dan vpraša kdaj mam rok.
Danes ponoči sem se pa malo prehitro z enega na drug bok obrnila in posledično en živc obremenila, ma je zabolelo kot bi me z nožem zarezal. Ja spanje na trebuhu - si ga bom tudi jaz za nazaj privoščila na tone!!!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
3.8.2010 8:18:46   
Zoya27
Tudi pri meni se še nič ne dogaja oz. CTG ne pokaže nič, kakaega vaginalnega pregleda ali kaj podobnega a itak nisem imela že...user posted image saj sploh ne vem kdaj je bilo nazadnje.

Tudi jaz sem upala, da bom prej rodila, še posebej, ker mi je že pred mesecem rekla G, da se posteljica že kalcinira, ampak zdaj mi pa itak tega nihče ne gleda.
Še huje mi pa je, ker je bilo prvič isto, samo takrat sem rodila v Izoli in so se me 5 dan čez rok "usmilili", dali gel in potem sem takoj rodila, tukaj v Celju pa kr čakajo....sem včeraj na CTg srečala eno, ki je 13 dni čez rok, pa še nič ni kazalo, da ji bodo sprožiliuser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
3.8.2010 8:21:51   
novamami
Jutro punce!

Samo na hitro, da se javim, upam, da mi kasneje uspe kaj več napisat.
Ne vem katera je pisala, da se ji čep počasi lušči (mislim, da Aisha). No, tudi jaz opažam vsake toliko časa tisto rahlo obarvano sluz, tako da očitno nekaj se mora dogajat. Sicer pa se tisti lažni popadki od sobote do danes niso nič ponovili. Žabica13 tudi jaz sem z našo pupo dogovorjena, da počaka vsaj še kakšen teden, potem pa lahko pride. user posted image

Nimanorwen tole s temi tvojimi user posted image je pa res bedno, da se ti tako zmišljujejo ljudje.

Spacebaby čestitke ob rojstvu tvojega Davida, pa čimhitrejše okrevanje ti želim.

Miska in Zoya upam, da vama bodo prihodnji dnevi hitro minili in da se čimprej konča tole vajino čakanje in da bosta kmalu cartali svoji štručki.

Aja, pri meni se je tud odprla sezona stav kdaj bom šla v Rim. Me prav zanima kdo bo zmagal. user posted image  Mi pa grejo zelo na živce razni komentarji ala, če mi je že kej voda odtekla! Mislim halo, a bi bla potem še tuki, če bi mi odtekla, al bi šle v porodnišnico. En folk res ne ve kaj bi rekel in potem take neumesne spušča ven. Ma ja bo že.

Aja, še to sem zvedela, da ena moja kolegica, ki se v soboto poroči tudi pričakuje! Sem bila tako vesela ob tej novici, sem se kar malo zamislila, koliko nazaj je že tistih naših začetnih 6 oziroma 7 tednov nosečnosti. Sem se kar malo raznežila.

No, zdej pa res grem, sem lačna in moram nekaj v svoj trebušček dat, če ne bo naša pupa začela razgrajat. user posted image

Pridne bodite, lepo rojevajte, tiste ki ste se namenile danes it v Rim in se tipkamo kasneje!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
3.8.2010 8:26:16   
novamami
Aja še Igmipi sem pozabila čestitat ob rojstvu njenega sončka!

Pa dojenje v javnosti sem tudi hotla pokomentirat. Mislim, da je to odločitev posameznice. Jaz nimam nič proti, sama sicer dvomim da bi se tega opravila lotila v javnosti (lokal), samo se mi pa zdi, da so ljudje še bolj tečni in padajo razni pogledi, če otrok joče za sosednjo mizo. Se mi zdi, da je bolš, da otrok dobi tisto svojo papico, kot pa da joče. Kaj si pa drugi mislijo o meni in mojem početju me pa že zelo dolgo niti najmanj ne gane. Je njihov problem, če se s tem ukvarjajo in z raznoraznim zgražanjem izguljajo energijo.

No zdej grem pa res jest! user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
3.8.2010 8:31:47   
kai1
Jutro

Kakšna noč. Poraz. Zbujala sem se na vsako uro, ko sem spala malo dlje, se je pa Anže ob 5h zbudu, češ, da sedaj bi pa on ustal. Potem pa žejen, lulat,... Ravno sva dobro zaspala, pa je zvonila  budilka. Sedaj je vrtcu, jaz pa šibam v LJ. po delovni nalog, saj imava jutri psihološke teste za 3 letnike.
Sem, pa imela ponoči kar redne popatke na 10min, parkrat zapored, pa spet nič, pa ponovno na 5 min,... Sicer mi je mami rekla, da bom itak čez rok, češ, da sem še preveč poskočna.Pri Anžetu sem bila 3dni čez rok, res pa da sem že na PDP v Savudriji pucala in sesala prikolicouser posted image

Spacebaby, čestitke za Davidauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
3.8.2010 8:53:18   
FirstTimeMummy
Jutro vsem souser posted image in mamicam!

Čestitke vsem, ki že cartateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , v parih dneh se vas je kar nekaj nabralo, tako da že težko poimensko naštejemuser posted image

Jaz sem v nedeljo zvečer že začela malo sumit, da bo treba kam krenit, user posted image je vestno na uro gledal pa se je potem vse skupaj umirilo in sem zaspala.. Tako da še čakamo v obliki kinderjajčkauser posted image Danes imam ctg, mogoče bo kakšna spodbudna novicauser posted image
Me pa enako kot vas vse blazno moti, da me ljudje cele dneve in noči morijo po telefonu in mailih, če že rojevam/če se že kej dogaja/če mi že otrok kej ven leze in podobne bolane... Pa sem vsem že davno tega rekla, da TAKOJ KO BOM RODILA, bodo vsi obveščeni - like prioritetno bova šla pošiljat te vražje sms-e, samo da bo mir!user posted image user posted image user posted image Mah, ljudje res niso normalni, samo na svoje riti gledajo, to vedno bolj spoznavam.. Da bi  kdo karkoli pomagal, lahko pozabiš (s tem mislim na vse te 'blazne kolege', ki prvi v vrsti čakajo, da bodo že prvi dan prišli v P zjala prodajat itd.), ko pa se gre za izpolnjevanje njihovih egoističnih želja, pa vsak svojo šalčko drži v vrstiuser posted image user posted image user posted image Joooj, sem se čist preveč razburla, da me ne bo zaradi tega karkoli zagrabilo ta moment, heheuser posted image user posted image user posted image

Vam popoldne sporočim, kako kaže s ctg-jem in vsem ostalim.

Lepo se imejte!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
3.8.2010 9:23:00   
ina11
Dobro jutro!

Čestitke vsem novim mamicam! Joj, zdaj pa mene že tudi malo daje, da bi...  
Čeprav včeraj sem šla na odvzem brisa za streptokok, tako da bi bilo fajn, da počakam do rezultatov testa! Imam pa jutri zopet ctg in uz v porodnišnici, in če bo plodovnica v slabem stanju (že prejšnjič je bilo na meji) se mi lahko zgodi, da ostanem kar tam in mi bodo sprožili porod. So mi grozili že prejšnji teden... Po pravici povedano me je kar malo strah teh umetnih popadkov, sprožanj... Raje bi, da se pupa sama odloči user posted image  Pa nekak sem se odločila, da rodim brez EA, razen, če bi mi morali sprožit porod... In zdaj sem slišala, da se baje to dvoje izključuje. Katera ve?

Drugače pa moja pupa nič kaj dosti več ne brca. Gibe sicer čutim, ampak so bistveno manj intenzivni. Še pred tremi dnevi me je tako nabrcala, da me je vse bolelo.

Amoss, držim pesti, da se vse super izteče!

Držite se!

Vsem, ki ste že zelo neučakane, želim čimprejšnji odhod v P! 

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
3.8.2010 9:25:47   
NatašaC
dan. danes je pa čuden dan. Nič se mi ne da, brez volje sem. Pa sem spala brez izhoda na wc. No, saj pri meni se itak samo en na noč zgodi, če se. Sem kar tečna. Mi gre vse na živce, pa sploh ne vem zakaj. En kup stvari me čaka za naredit, pa se mi kar ne da spravit. Ne vem kaj mi je. Mal sem naveličana vsega skupaj, bi rada, da se kaj dogaja, pa se mi zdi, da je vse skupaj bolj enolično postalo.
O spanju na trebuhu pa žal lahko za kak mesec samo še sanjam. Po CR žal to ne gre tako hitro. Pa ga tudi jaz že zelo zelo pogrešam.
Ma sem tečna. Sama sebi sem odveč. A je kaj v zraku al zakaj neki le. Noben me ni razjezu, vse ok, jst sem pa tečna. Bedno.

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
3.8.2010 9:48:05   
sky77
sms, sms: Lep pozdrav iz Rima! Biba77 in Ana (3.8. ob 7.54, 54 cm, 4160 g)

čestitke za tako konkretno bejbo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
3.8.2010 9:50:50   
mayci
Dobro jutro!

Midva z malim že pokonci, pozajtrkovala, zdaj se pa fant lepo sam igra, da lahko mami malo forum prečekira..user posted image

Pri nas še vedno nič novega, tudi noč je bila mirna, seveda z dvema nujnima postankoma na wc-ju...user posted image Mene od nestrpnih bližnjih še najbolj ob živce spravlja moja mami, ki me že vsaj en teden neprestano sprašuje, kdaj bom šla, pa zakaj še nisem,..pa vsakič, ko jo pokličem, vpraša, če je treba že dihat...user posted image

Amoss, veliko sreče in prav zavidam ti, da boš pojutrišnjem že stiskala svojo štručko k sebi...user posted image

Nimanorwen,pa ne morem verjet, da se lahko to zgodi, da eni vzamejo malo kepico in se potem premislijo...user posted image Fuj!!
Spacebaby, ČESTITKE ZA DAVIDA! user posted image user posted image

Biba77, ČESTITKE ZA ANO!! user posted image user posted image

NatašaC, včasih pač pride tak dan, ko je človek sam sebi odveč in to ni nič hudega... Zato pa smo tukaj, da se lahko potožimo ena drugi in se razumemo..user posted image user posted image

Zdaj pa grem, da ne bom preveč čvekala...user posted image

Papa!

< Sporočilo je popravil mayci -- 3.8.2010 9:51:35 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
3.8.2010 9:54:14   
uršula83
Naš user posted image tut nič ne brca, me že mal skrbi. Do učer je fajn brcu, dons ponoč pa se je kr nehal, morm se zdle uležt de vidm če bo kej, če ne grem u P.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
3.8.2010 10:12:08   
žabica 22

Jutro
user posted image
spacebaby in igmipi čestitke za vajina sončka user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

čep-
pri meni  ne duha ne sluha o kaki sluzi oz. čepu user posted image   vsakič ko grem na vc gledam v spodnce če je kaj pa nič user posted image .
premikanje otročka- moj ne brca več tako kot je ponavadi se samo še tako na izi premika(naštejem pa 10 gibov). Se mi pa zdi da se je moj trebušček spustil malo nižje user posted image . Upam da to kaj pomeni user posted image .
spanje- danes sem podra rekord v dvigovanju in sprehajanju na wc user posted image .Ko sem se  5. dvignila sem nehala štet user posted image , ker sem kar obupala user posted image .

No da vam povem da sem nad g čisto obupala včeri- sem od 13-16h klicala g in je skos blo zasedenpo sem misnla da bom po****** ni blo za dobit proste linije in ko je mami prišla domov sem jo prosila če me zapelje do zd in me je hb. Prideve tja in v čakalnici same nosečke telefon njim je skos brnev, tako da je ena sestra delala samo na telefonu druga pa sprejemala pacientke pa skakala do ctg-jev...- vglavnem prov bogi sta bili te dve sestri in sem dobila za jutri 4.8. uro ob 9.30-ctg. Sem malo upala da me bo takoj vzela samo, ko sem vidla kok majo gožve me je vse minilo.

spanje na trebuhu komekj čakam ga že sanjam kar dovgo časa, samo mam občutek da potem čist podzavestno ne bom zaspala na trebuščku user posted image

težačenje ljudi- mi je prej stric reku k me je vidu na balkonu ja a še nisi rodila- am nej pomislim- NE, a me ne vidiš tukej, in on pametn men ja ta tvoj otrok je trmastuser posted image ne vem o čem sklepa-bolnikuser posted image , jaz pa njemu ne ni samo podnajemno pogodbo ma za 9 mesecev pa se noče prej izselt med vas i*****. In potem ves užaljen ja no sej nisem mislu tko. Teta zjutri pa tud pametna ja kaj a ti še kr odštevaš- ja ne počas bom začelka seštevat kaj jim ni jasnouser posted image - v celi nosečnosti me tud 1x niso poklical pa vprašal kako sem zej bojo pa pametni zadnje dneve user posted image user posted image user posted image . Pritisk mi kar naraste na 200. Sploh se ne prikažem iz hiše dokler moj dam ne pride. Telefon pa k zvoni se sploh določenim več ne uglašam.

sms-je ko bom rodila bom samo mami,očija poklicala pa ožji familiji smsje poslala ostalo pa ko šiša men tud noben nič ne sporoči če je kaj pomembnega. Vedno potem od drugih zvem, zato me take stvari tok pogrejejo- pokliči ko rodišuser posted image ja še preden me bodo do konca zrihtal bom že klicarla okrog user posted image - mater so eni bistri kot gosti sok.

Grem zej mal melone pojest user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
3.8.2010 10:15:20   
žabica 22
Biba77 čestitam za hčerkico ano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?