NatašaC
|
Da še jaz malo pokomentiram. Se mi zdi da hodimo zadnje čase sem gor in sam čakamo, da bo še kak sms. :) Lepo opravilo. Tako da čestitke vsem mamicam. Saj sploh ne dohajam več, ka ste ene tako pridne. Jaz sem bila pa danes v službi - sem končno oddala prenosnika, ki je bil službeni. Tako da zdaj imam vse pod streho kar se službe tiče. Je pa ravno danes zaposlil mojo naslednjico oz. tisto, ki me bo nadomeščala (deloma), tako da sem ji obljubila, da se drug teden lahko en dan, ko bosta fanta ponovno v vrtcu, midve dobiva, pa ji še mal razložim in pokažem, kaj jo čaka. Je punca skoraj na istem, kot sem bila jaz pred enim letom - pojma nima :). Ma se bo že naučila, jst sem tut nekako splavala. S tem da bo njej vseeno malce lažje, ker ne bo tolk učila zaenkrat. Šment, pa še ti računalniki, brez njih ne gre več, z njimi so pa sami problemi. Potem sem šla še na obisk k sestri od mojega, ki v oktobru pričakuje četrtega sončka, da smo mal poklepetali, predvsem pa da so se otroci mal igrali. Se mi zdi, da ta teden ne bo več kaj dosti od mene, ker bolj o tem, kako bi še kam šla razmišljam. Sej pospravil mi ne bo nobeden, tako da kolkr bom uspela bom. Bom najbrž ta teden še za dva dni na primorsko šla domov. Fanta imata zadnji teden počitnic, tako da je treba še mal naredit, da jima bo dogajalo. Za silo so stvari pripravljene, vse pa tako ali tako nikoli ne bo. Je videt, da bi bolj lutala kot pa pospravljala. Tako je pa, če živiš nekje bogu za hrbtom in cele dni ne vidiš nobenega. Jutr mam pregled popoldan, sam ne pričakujem nič drastičnega. CTG je rekla, da mi bo delala, pa v lab moram, potem me bo pa itak spet za en teden domov poslala, pa drug teden še enkrat pred CR pregledala recimo tko na hitro. Pa bo 14 dni okoli in dan D tuki. Spravmo se še kaj naredit, preden bo noč. Lepo bodte!
|